Referater 2016/17

1.1.17

Kære spillere,

Ny begynder anden halvdel af vores jubilæumssæson og vi ser frem til længe ventede come back fra flere af vores gode medspillere. Nok plejer vi at sige at det kan løbes væk, men vores klub har jo ikke hel samme holdning som Liverpools berømte træner, Bill Shankly, som kan citeres for følgende sagt til en den tids landsholdsspillere hos Liverpool:

“Tag den bandage af. Og hvad mener du med DIT knæ? Det er Liverpools knæ”.

Dronningens tale 2016, trods sort skærm i store dele af  landet, rummede nogle klare sandheder,m som også er vigtige for klubben.

  1. eks.: “Danmark er et lille land, hvor det er nemt at komme fra sted til sted” – det er jo rigtigt ellers ville vi ikke kunne samles hver torsdag!

Og vi kan slutte os til dronningens nytårsfortsæt: “Lad os gøre et nytårsforsæt! Lad os prøve at se de mennesker, der omgiver os. Lad os huske også at lægge mærke til dem, vi ikke kender i forvejen. “Hvordan står det til derhenne?” Er der brug for en hjælpende hånd, lidt omsorg, eller blot et genkendende godmorgen”

Det kan vi godt tage med i omklædningsrummer, så vi kan kan være positive og . eks. ikke udtale os som George Best om David Beckham: “Han kan ikke sparke med venstre ben. Han kan ikke heade. Han kan ikke tackle og han scorer ikke mange mål. Bortset fra det er han ok.”

Og så venter vi – måske utålmodigt – på tilmeldinger til årets første kamp! Foreløbig er der kun tilsagn fra Bernhard og mig selv. Johns ryg har brug for lidt mere tid!

Godt nytår til jer alle fra

Finn Hansson

31-12-16

Godt nytår til alle, vi venter vel alle på Formandens store nytårs mail, men msåke bliver det en tale til julefrokosten?

Jeg er desværre ikke så optimistisk som Bernhard, min rygskade er ikke blevet bedre af behandlingen tværtimod, så jeg kommer næppe på torsdag, hvor jeg oveni har en mødemiddag.

Håber I alle kommer godt ind i 2017 og vi alle kommer på banen snarest.

Mvh

John

28.12.16

Jeg har overført 1200.

Godt nytår,

Palle

Kære alle. Efter et forfærdeligt efterår med achillesskade og sidste aften før hjul med 40% fodbold er jeg 180 % fit for fight efter hjul, så dar står den på 210% fuldt tryk. Glæd eller frygt jer ⚽?
Og rigtigt godt nytår til jer alle med håb om smukt, sundt og velfungerende  2017 ? ?

Kære spillere,

Efter en god jul med sikkert ganske meget mad og drikke og med et nytår i opstart så er der behov for at få motion.

Vi starter sæsonen 5. januar under forudsætning af tilstrækkelig tilslutning.

Lars er i Portugal, og Frits i Sydafrika men vi kan forhåbentlig stille med 2 x3 mand alligevel.

Så det kræver positiv tilmelding inden 5.1 hvis vi skal spille.

Godt nytår til jer alle – og håb om at se de skadede igen i den nye sæson.

hilsen Finn Hansson

26.12.16

Hej Frits

Har desværre ikke fået opgraderet min IT-status. Kan du sende et bankkontonr. jeg kan betale på?

God tur til savannen – og godt nytåe.

Bedste hilsner,

Palle

22.12-16

Kære boldvenner

Også god jul og godt nytår fra kassereren.

Der er nu betalt bane til 2. marts 2017, så banen er sikret et stykke tid endnuJ

Jeg har ikke opgjort de seneste betalinger, men ser frem til at der overføres en del til kontoen her efter nytår, så vi fortsat kan betale de nu 400 kr pr banetime.

Ser også frem til én eller flere comebacks i foråret! Herligt at høre fra jer. Også set ud fra et kasserersynspunkt er det jo en fordelJ

Jeg melder afbud de første par gange i det nye år – jeg skal 14 dage til Sydafrika/Swaziland bl.a. for at klappe et par løver eller elefanter og gense det lille kongedømme for første gang efter 25 år. Der er gode muligheder for at løbe på savannen og gå lidt i bjerge, så jeg håber at komme veltrænet tilbage.

Hav et par gode kampe og vi ses en masse gange i det nye år.

Mange hilsner fra Frits

Ja, man har jo lov til at håbe. Også selv om håbet hverken flytter bjerge eller små tuer.

Jeg synes ikke det ser alt for lyst ud – sådan i det store billede. Mange fejl og sidden på den flade gør ikke det ikke lettere at få den store fremtid til at se bedre ud.

Men på det personlige plan ønsker jeg jer alle det rigtig godt.

Solhvervshilsner fra

Jan Ki

Kære venner

Tak for søde hilsener og forhåbentlig på gensyn om nogle måneder. Jeg håber og regner stærkt med at min genoptræning forløber så jeg kan vende tilbage på boldbanen. Og jeg sætter så min lid til at alt vil være ved det gamle som Lars har forsikret mig om. Så går det nok selv om jeg selv har mistet en del – selv om min form jo heller ikke var den bedste før jeg blev syg.

Godt nytår

Kh

Birger

Kære alle.

Istemmer Lars’ tak til formandskabet og håber at jeg selv til næste år ikke så ofte bidrager til skades- og sygdomsafmeldinger.

God jul og godt nytår til jer alle

Jan

Kære Alle

Tak for 2016 – en sæson, der har været noget plaget af småskader og sygemeldinger, men også af meget inspirerende og kraftbetonet fodbold. En særlig tak skal rettes til formandskabet og kassereren for en utrættelig indsats, der har lagt et stærkt fundament for os alle!

Glædelig jul og godt nytår

Lars

21.12.16

Kære spillere,

Husk at der IKKE er bold i morgen og heller ikke mellem jul og nytår. Vi vender tilbage i storform 5. januar for at indlede endnu en succesfuld sæson.

Finn Hansson

16.12.16

Kære spillere

Da både Bernhard med achillesseneproblemer og Frits lige efter halsbetændelse meldte sig kunne vi afslutte 2016 med en kamp mellem de sædvanlige 3 mands hold.

Næstformandsholdet lagde stærkt ud og skabte sig et pænt forspring inden formandsholdet fandt sit spil. Langsomt begyndte de to svækkede at få skudt sig ind og formandens skæve tåskud kom indenfor rammen og i mål. Selvom både Lars og Martin fik sat gode langskud ind og næstformanden på sædvanlig vis kringlede skud ind så rykkede formandsholdet og vandt 26-23.

Det var en god og tæt kamp med mange flotte mål og god motion og klubbens motto ´det skal løbes væk´ viste sig at være ganske holdbart. De skadede og syge gennemførte hele kampen.

I begyndelsen af det nye år er der et par fravær: Frits i Afrika 2 uger og Lars i Portugal 1 uge. Men vi håber at andre fra skadelisten kommer sig over julen.

Der kommer en mail kort efter nytår med ønske om positiv tilmelding til kamp 5. januar.

Indtil da ønskes alle en god jul og godt nytår

Finn Hansson

Mogens, Lars, Finn, Martin, Frits og Bernhard = 2 x3 mandshold.

Finn

Gode nyheder,

Vi 6 der mødes i aften vil så forsøge at spille underholdende julefodbold og undgå skader.

Vi starter igen 5. januar og håber at være mere end 6 på banen.

God bedring til alle de skadede.

Finn

Hej alle desværre ingen mirakler, men udsigt til at komme stabilt på banen efter nytår oven i købet med begrænset rejseaktivitet (ihvertfald på kort sigt).

God kamp, god jul og glad overgang til 2017 til alle, især Birger som jeg ser frem til kommer stærkt tilbage, sammen med alle de andre mere småskadede.

Mvh John

Jeg er ikke fit – så det bliver desværre et afbud                Bent

14.12.16

Kære venner,

Bernhard vil prøve om benene holder i morgen aften – og hvis Johns fys har haft magiske hænder stiller han også op.

Resultatet er, at vi kan spille i morgen – sidste gang inden jul, dejligt.

Ses kl. 22

Finn Hansson

Kære spillere,

Foreløbig har følgende meldt sig på banen på torsdag – Lars, Mogens, Finn, Martin, Frits. Desværre lige en for lidt til en kamp, så lad os holde håbet åbent lidt endnu.

På torsdag er jeg censor hele dagen og har derfor begrænset adgang til min mail, men jeg sender under alle omstændigheder besked ud torsdag kl. 18.

stadig med håbet

Finn Hansson

Jeg kommer også

Martin

Kære spillere,

Foreløbig har kun følgende meldt sig på banen på torsdag – det giver kun et hold!!

Lars, Mogens, Finn

Og husk nu, at alt hvad I kan læse om Michael Laudrup og Swansea eller Brøndby og Agger eller Kvist og FCK har ingen relevans for FC HYBRIS. Vi betaler aldrig spilleragenter (eller andre) heller ikke spillere.

Hos os er det omvendt.

hilsen

Finn Hansson

9.12.16

jeg er på. vh lars

Hej,
Jeg stiller op.
Mogens

Kære spillere,

Vi er pt hårdt ramt af skader, så der kunne ikke stilles hold igår. Vi har en kamp endnu inden jul og vi bør vel i god tid sikre os, at der er spillere nok på banen. Palle er på træningsophold i La Santa, Jan Ka plejer knæ over julen, så er der to to usikre med achillesseneskader, Bent og Bernhard.

Og John der ikke skal være 6. mand med sin svage ryk.

Så hvis Frits, Martin, Lars, Mogens og undertegnede stiller op 15.12 så mangler vi blot en mand for at spille. Det vil være en fordel hvis vi kunne afklare det i god tid denne gang.

Gode nyheder, foreløbig har 8 spillere givet tilsagn til at deltage i juleafslutningen 3.2 – og der arbejdes med planerne.

god weekend

Finn Hansson

8.12.16

Hej Frits,

Nu får vi måske ikke snakket sammen over den sædvanlige øl inden jul, men jeg synes at dit forslag ser meget interessant ud, eget lokale, gode øl og mad vi selv vælger. Du kunne evt. undersøge om man kan booke et lokale 3.2.

hilsen

Finn

Afbud fra Bent, Bernhard, Jan Ka, Palle og John på 50% styrke giver kun Frits, Martin, Mogens, Lars og Finn – ikke nok til en kamp desværre.

Med skadebetingede afbud fra Jan Ka og Bernhard til efter jul og Palle på La Santa i samme periode ser det også svært ud mht. holdsætning næste gang. Efter jul lysner det måske når nogle af de langtidsskadede vender tilbage. Mere herom senere, budskabet mht. til i aften er desværre aflysning!!!

Finn Hansson

jeg kommer. vh lars

Hvis der ikke kommer positive nyheder inden 18 så må vi desværre aflyse.

Finn

Nå over til formanden, men min tilmelding var til bænken ikke til en afgørende sjettemand, beklager. Jeg vil gerne i gang igen, men ryggen er ikke til at løbe igennem og jeg holder næppe mere end en halvleg, så det ser lidt tungt ud. Beklager john

Jeg minder om at jeg sidste torsdag meldte fra til de næste to gange. Er på vej til La Santa.

Godt at der stadig er de kritiske seks på bænken.

Hilsen Palle

God bedring med knæet men vi er stadig nok til en kamp.

Frits Martin Palle Lars Mogens Finn og John.

Ses

Finn

Jeg er også nødt til at melde afbud. Dels er jeg slået ned af en influenza, dels – og værre – er mit knæ efter sidste torsdag ikke bare halvskadet, men totalskadet. Bedringen går så langsomt, at jeg realistisk ikke er klar før efter jul. Sorry.

Mange hilsner

Jan

Det lyder ganske interessant, lad os snakke imorgen.

Finn

Hej Finn

Jeg kunne godt komme på et alternativt sted til julefrokost.

Cafe Retro i Knabrostræde.  Her kan vi booke vores eget rum,  købe gode øl og arrangere med fx take away fra Meyer,  som de leverer til døren.

Det er lidt alternativt,  til gengæld går et eventuelt overskud til Afrika.

Du har mulighed for at opleve café Retro på lørdag hvor der er specialarrangement i anledning af at Bob Dylan tildeles Litteraturpris.  Lørdag kl 14 og frem,  klik på denne link :

https://www.facebook.com/events/928276977276261/?ti=as

Kh Frits

Kære venner.

Lidt status fra mig. Jeg er nu erklæret rask og vil umiddelbart efter jul for alvor tage fat på genoptræning. Jeg har jo ikke løbet i to år, så min kondition og mine muskler er ikke i den bedste forfatning! Så jeg må bide i det sure æble og frekventere et fitness center. Jeg arbejder hen på at kunne gøre comeback måske i marts, men jeg vil lade det endeligt afhænge af hvordan jeg har det med genoptræningen i forhold til min stomi (og stomi-pose, som jeg jo altid har på). Jeg skal også have fundet ud af om jeg skal spille med en eller anden beskyttelse af den, eller om det er unødvendigt. Det er dog et mindre problem der ikke vil gøre udslaget. Jeg giver altså endelig besked om to-tre måneder. Jeg ville gerne have deltaget i julefrokosten, men d. 3/2 er det min søns fødselsdag, så det er uheldigt. Jeg vil under alle omstændigheder ønske jer alle godt nytår – og så ses vi forhåbentlig til foråret.

Mange hilsener

Birger

7.12.16

Kære spillere,

Trods afbud skulle vi være nok til at det – eller rettere vi – kan løbe rundt imorgen.

Juleafslutningen bliver med allerede 6 stemmer for d. 3.2!!

ses imorgen

Finn Hansson

Osse du Bent ? Surt. Jeg må desværre – efter aftale med min læge – stå over til efter jul ? så go jul til jer alle.
Bernhard

Jeg har fået en akillessene der driller – så jeg må melde afbud til kampen på torsdag

Bent

2.12.16

Krise i formandsholdet????
Med 8 spillere kunne vi sætte to 4 mands hold.  Ret hurtigt i kampen viste det sig at holdsætningen som næstformand og spillerrepræsentant stod for nok ikke var optimal – set ud fra ønsker om en tæt og lige kamp. Næstformandsholdet viste sig ret hurtigt i kampen at have et stærkt organiseret forsvar og kunne kombinere hurtige opløb med et angrebsspil, der både have langskudstrusler og kombinationsspil. Heroverfor kæmpede formandsholdets forsvar heroisk, men havde i angreb ved mangel på skudtrusler svært ved at gennembryde næstformandsholdets forsvar. Et halvdårligt knæ hos Jan og en ikke helt overvundet virus hos formanden hjalp naturligvis ikke holdet, som dog formåede at score nogle smarte mål ved Lars og Palle. Men formandsholdets moral holdt til nederlaget på 18-5, så der er ingen krise.

Og Martin fik en tiltrængt og stor sejr.

Vi ses på torsdag. Inden da regner jeg med at udsende en doodle så vi kan planlægge julefrokost, en fredag aften sen januar/beg. februar.

God weekend

Finn Hansson

1.12.16

Vi har et par afbud men ser vel stadig Frits Martin Mogens Jan ka bent Palle Lars Finn og måske Gert og John.
Så det skal måske blive med større hold end sidst.
Finn

Tjaaah jeg er desværre i samme situation og ved at være godt træt af det. Ryggen driller og jeg har ikke haft tid til FYS endnu. Hvis jeg kommer er det mest for at prøve at sparke lidt bold, så som sædvanlig efterhånden, ikke nr. 6.

John
Hej igen. Min skade plager mig desværre stadig så meget, at jeg bliver nødt til at vente yderlige en uge ? Bernhard

25.11.16

Hej allesammen. Det lyder som en hyggelig aften ? Jeg er hjemme igen og håber, at jeg kan spille lidt fodbold på ny ⚽ Skaden i achilles er ikke væk, så jeg tager den MEGET, meget roligt – på torsdag ? Vi ses.
Bernhard

Kære spillere,

Vi var heldige og kunne stille med 6 mand igår aftes, det gav nok ikke overraskende de to sædvanlige hold. Næstformandsholdet lagde stærkt ud og med en solid defensiv satsede de på kontraangreb. Det gave en række mål mod et formandshold, der i kampens første del nok skød vel meget på mål – eller måske ikke præcist nok. Hen mod midten af kampen havde formandsholdet dog indhentet de kontramål, som især Lars stod for og da næstformandsholdet gik ned i tempo (kondi!!) og formandsholdet stabiliserede forsvaret blev det også til en række kontramål ved især Frits. I den sidste del af kampen rykkede formandsholdet til en sejr på 17-11.

Vi satser på et lidt bedre fremmøde på torsdag, 3 mandshold er en konditionsmæssig udfordring for veteranerne på begge hold.

hilsen Finn Hansson

24.1.16

Jamen så er alt ok – vi ses

Bent

Jeg kommer.

Ses, Palle

Hej

Jeg kan kun tælle Frits, Mogens, Finn, Lars og Bent som sikre (Jan K. har meldt afbud) – så der vel behov for et tilsagn fra Palle (john vil ikke være 6. mand)

Bent

Med 11/“ afbud satser vi på at have flg,¨. sikre opstilling:

Frits, Mogens, Bent, Jan Ka, Finn, Lars – og måske John og Palle.

Ses torsdag aften

Finn

Kære venner

Jeg kan ikke komme. Jeg har ingen god undskyldning og vil heller ikke beklage, men muligvis sige undskyld – en anden gang !

Gert

Kære venner

Min ryg driller stadig og som tidligere skrevet skal jeg til møde middag. Så jwg prøver stadig at komme, men ikke som en af 2 tremandshold

Beklager

John

Kære spillere.

Jeg må endnu en gang melde afbud. Jeg er på universitet i Agder hele ugen. Mit knæ giver stadig bøvl, så det er sikkert også fint for det med endnu en oversidning. Jeg satser på at være klar næste torsdag.

Hilsner

Jan

17.11.16

Med trætte ben efter gårsdagens kamp skal der skrives referat. Med 7 fremmødte blev det en kamp mellem et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold. Det stærkt skydende næstformandshold, hvor ikke mindst Bent brillierede med langskud fra sine nye Messi-støvler lagde hårdt ud og skabte et forspring, mens formandsholdet eksperimenterede med forsvarsformationerne. Det forspring blev holdt, men det lykkedes dog formandsholdet at få reduceret og fastholde spænding om udfaldet kampen igennem. Resultatet blev dog 19-16 til næstformandsholdet, men det lykkedes dog at holde næstformanden fra at gentage sin scoringsrekord – i sig selv en delsejr!!

Martin sender afbud til næste kamp, men vi håber at Palles helbred er i bedring, samme med Jan Ka’s knæ samt af John er kommet sig over varme og nedtur i Marokko -så vi måske kan stille med 4 mandshold!!

Julefrokost foregår som sædvanlig i slut januar/beg. februar men formandsskabet er usikre på om Svanepub stadig har et relevant øludvalg – eller om vi skal vælge andre destinationer, som ex. der hvor vi fejrede 50 års jubilæum. Sagen undersøges stadig.

god weekend

Finn Hansson
Også jeg
Martin

Jeg kommer

Bent

jeg kommer. vh lars

Så er bænken vel: Frits, Martin, Bent, Lars, Mogens og Finn.

Kære alle

Jeg har haft en sej forkølelse i nogen tid, og den er så meget værre her til aften at det vil være til alles fordel at jeg står over, nu hvor jeg ikke ligger inden for de kritiske seks.

God kamp

Palle

Hej aller

Bare for at være sikker, så gentager jeg lige mit afbud her fra Marakech. Jeg håber at være på banen i næste uge, selv om der er en reception jeg skal til. Jeg er så meget ude af form at det næppe gør nogen forskel.

john

Kære alle.

Jeg er glad for at der ikke er indløbet mange andre afbud, for jeg er nødt til at stå over igen i aften. Knæet er stadig ikke fit for fight. Men det skulle jo ikke ødelægge muligheden for at stille to hold, så god kamp!

Mange hilsner

Jan

6.11.16

Kære spillere,

Der er heldigvis ikke indkommet en række afbud til morgenens testkamp, så vi ses i hallen kl. 22.

Finn Hansson

11.11.16

Kære spillere,

Referat fra i torsdags er hurtig skrevet og læst. Vi må nok indstille os på at det er svært at rekruttere til klubbens sammensvejsede hold og at vi med 50 mårs jubilæum in mente også er i risikozonen for diverse skader.

Når det hele så rammer sammen som i torsdags må vi ind imellem aflyse. Men der er vel håb forude: Flere rejsende og småskadede vender tilbage og senere på året er det måske den store come back tid, Birger og Jan Ki!!!!

Men på trosdag ser jeg frem til god bold – og husk send afbud i god tid, så Bent ikke skal køre forgæves.

hilsen og hold formen vedlige mens I ser kampen mod Kasakstan!!

Finn=

Øv – der var et opsparet behov for at sparke til noget efter det amerikanske valg

Så trist at komme til et tomt omklædningsrum

Ja – jeg ved det godt. Man skal altid checke, men det havde jeg desværre ikke mulighed for (checkede sidst på eftermiddagen og da så alt jo OK ud).

Ses næste torsdag

Bent

10.11.16

Kære spillere,

Vi må desværre aflyse – det hele hænger på om Lars når frem fra Stockholm og det er et for usikkert grundlag at sende os alle til Svanemølle hallen på. Håber det sr bedre ud om en uge.

Så desværre ingen kamp i aften!!!!!!!!!

Finn

Med dette seneste afbud må vi vel aflyse, eller hvad?
Er vi ikke nede på 5?

Jeg er just hjemme fra Kina og ikke fit for spil. Min tidligere framelding gælder derfor stadig.

Hilsen Palle

OK, en på skadelisten og en usikker og John i Marokko. MEN Martin, Frits, Bent, Mogens, Palle, og Finn er stadig 6 spillere, så vi ses i aften – medmindre der kommer flere afbud.

Finn

4.11.16

Kære spillere

Med flere afbud, skadet og sygdom, var vi med formanden tilbage lige 6 spillere og kunne sætte et formands og et næstformandshold. Uden bold i flere uger kunne formanden naturligvis ikke leve op til det målsnit som næstformanden har sat men fik dog bolden forbi Jan fem gange.

Det og godt forvsvar med Bent samt Frits’ hurtigløb og venskab med stolperne var grundlaget for en sejr på 18 mod 12 til næstformandsholdet.

Vi ser frem til revanchekamp om en uge.

hilsen Finn Hansson

3.11.16

Jeg kommer ikke. Jeg spiller jo fast på næstformandsholdet, når jeg endelige kommer. Og det kræver – har jeg lært af smertelig erfaring – et vist grundniveau som jeg slet ikke har.

Men jeg melder mig gerne klar, når jeg kan spille fordbold på samme høje klinge som manden fra Ældrerådet på Frberg !

Gert

…. God bedring til Lars. Jeg er lidt i samme situation med en generalforkølelse og stadig lidt rygproblemer, så usikker men trænger til motion.

Jeg kan også allerede melde fra de næste to uger, da det er klimatopmøde tid. I Marrakesh så chance for lidt helbredende varme.

john

Kære Alle jeg må desværre melde fra til i aften. Stadig dårlig hals. vh lars

30.10.16

Jeg synes at næstformanden udviser en meget klædelig beskedenhed

målmanden på ‘formandsholdet’

Kære alle

Jeg melder fra til de kommende to torsdage. Er på rejse i Kina, men regner ikke med at finde emner der kan styrke bænken.

Hilsen Palle

Det er godt at læse at der er mål i gamle ben, min scouting i Uzbekistan gav ikke brugbare resultater men landet er også nr. 73 på Fifa’s rangliste.

Men jeg møder op på trosdag.

Finn

 

Kære alle,

Det lykkedes med nød og næppe at mønstre 6 spillere takket være Gert tilmelding efter Lars’ afbud.

Før jeg går over til referatet vil jeg lige nævne, at næstformanden (altså mig selv) præsterede at score 8 af det vindende holds 10 mål (plus en assist). Da det ligger mig fjernt at prale og stille mig an, har jeg besluttet ikke at nævne det i referatet.

Her følger så referatet, hvori det ikke nævnes at næstformanden scorede 8 mål.

Kampen blev meget lige. Holdene fulgtes ad, dog med næstformandsholdet som det hold, der hyppigst var foanl, men hele tiden med formandsholdets hede ånde i nakken. Fra stillingen 7-7 tog næstformandsholdet afgørende fra med tre mål til slutstillingen 10-7. På dette tidspunkt måtte Gert udgå, så kampen blev aldrig spillet til ende. Der manglede 10 minutter, og der kan jo ske meget på 10 minutter, så det mest rimelige er at sige, at næstformandsholdet ganske vist vandt, men at sejrs.resultatet ikke bliver videresendt som officielt resultat til UEFA.

Når resultatet blev som det blev skyldtes det næstformandsholdets bedre udnyttelse af sine målchancer samt fremragende målmandsspil af Jan.

Der var ingen forhåndsafbud fra de 6 fremmødte, så det tegner til at vi kan spille næste torsdag.

Hermed slutter referatet. Læg mærke til at næstformandens 8 mål ikke blev nævnt med et ord.

Hilsen  Mogens

Kære alle

Jeg er sikker på, at det er en dårlig ide, men hvis jeg skal gøre en forskel er det vel i dag. Jeg melder mig som nummer 6 og så håber vi halsbetændelsen hos Lars ikke sætter sig igennem.

Gert

Kære Alle mit fremmøde er usikkert grundet halsbetændelse, så regn ikke med mig som sjettemand. vh lars

Lyder godt at det ikke hænger på mig, jeg er lige kommet hjem fra Washington og ryggen er i nogenlunde samme tilstand som sidst jeg prøvede at spille, hvilket ikke var noget at skrive lange referater om. Så jeg tror jeg står over med mindre en nat i egen seng gør en dramatisk forskel. God kamp

john

23.10.16

Jeg melder mig som den populære sjettemand.

Mogens

jeg kommer også vh lars

Hej boldvenner

Med en del afbud, inklusive formanden, som er på ferie og Bernhard, der døjer med dårlig achilleshæl, så vil jeg bede om positiv tilmelding til 27. oktober.

Bent, Jan Ka og jeg er sikre, så der mangler 3 tilsagn.

Mange hilsner

Frits

17.10.16

Hej Frits.

Jeg har lige et bette problem, som du kan hjælpe mig med. Jeg skylder åbenbart 800 kr for resten af sæsonen i fodbold. Var inde på Hybris hjemmeside, men kunne ikke finde kontonummer. Kan du ikke sende mig det, så jeg kan få betalt nu. Jeg fiser af på tur til Sicilien (min gamle uniplads) i 3 uger, og er så først hjemme slut november, så skal jeg afvikle betalingen, skal det være nu.

Desuden så har jeg alvorlige problemer med min achillesscene. Det er (imod hvad jeg har troet) faktisk blevet værre (jeg ved ikke hvad pokker jeg har lavet). Jeg blev af min læge tilrådet total hvile og særlig genoptræning, men det har ikke hjulpet. Jeg har helt sikkert revet et eller andet i stykker, men ved ikke hvad, og normalt vil man jo kunne mærke sådan noget, når det sker. Der er også betændelse af en slags nu, så nu skal jeg til læge igen og have en henvisning til specialist. Vil du lige orientere de andre om det. Og jeg skal nok give besked om hvornår jeg er tilbage igen – forhåbentlig inden jul. Har aldrig i mit liv prøvet noget lignende. Sådan noget l….

Nå, men have nogle gode torsdage og hyg jer. Og husk lige at sende kontonummer til indbetaling.

kh BernhardJeg er også på d.27.

Hilsner

Jan Ka

Jeg kommer den 27.

Bent

14.10.16

Kære spillere,

Først bemærk at næsten gang er i uge 43 – vi aflyser pga. massafbud i efterårsferien, uge 42.

Gårsdagen havde samlet 7 friske spillere, som vi fordelte i et 4 mands formandsskabshold og et 3 mands spillerhold. Det gav en ret jævnbyrdig kamp, ikke mindst fordi Bent stod stærkt på mål for spillerholdet og Martin brillierede med en række præcise langskudsmål. Formandsskabsholdet havde meget spil men formåede ikke helt at omsætte det i mål (ligesom landsholdet forleden mod Montenegro) så overtallet blev ikke rigtig udnyttet selvom der ind imellem var fine kombinationer så var træfsikkerheden i skud på mål ikke på toppen.

Det blev dog en kneben sejr til formandsskabsholdet mod det spillerholdet der kæmpede til sidste fløjt. En kamp der gav god motion.

Jeg er væk i uge 42 og 43, i Uzbekistan, hvor jeg også vil se efter lokale talenter til klubben. Frits overtager alle opgaver mht. kampafholdelse, men vi forventer alle at der er nok spillere til kamp. d. 27.10.

Men for en sikkerheds skyld skal der gives positiv tilmelding til Frits.

God efterårsferie

Finn Hansson

13.10.16

Kære alle,

Jeg møder op i aften.

Hilsen

Mogens

Kære alle

Jeg har stadig samme problem med ryggen så ikke sandsynligt jeg kommer i morgen og næste uge er jeg på ferie. Håber på comeback sidst på måneden.

Kassereren kan så glæde sig over en tusse til samlingen i morgen.

John

12.10.16

Hej Frits,

Billedefilerne ligger på min Mac som er brudt ned. Når jeg får den igang eller må købe en ny kan jeg få fat i billedfilerne og så får du dem.

Finn

10.10.16

Du skrev jeg skyldte 1200 fordi jeg kun havde betalt 1. Kvartal. Nu har jeg betalt 800 for 2. Og 3. Kvartal. Skylder jeg så ikke kun 400?

Jeg betaler selvfølgelig hvad jeg mangler, jeg skal bare forstå det.

Den mandag den 10. oktober 2016 skrev fritsnielsen <fritsnielsen@vip.cybercity.dk>:

Hej Martin

Det har du ganske ret i,  beklager.

Du er således kun skyldig 800 kr for resten af året.

Mvh Frits

Hmmm.. med indbetaling den 19/5 har jeg indbetalt 800 kr for 2. Og 3. Kvartal.

Er de ikke dukket op på kontoen?

Mvh Martin
Kære boldvenner

Hermed en kort status fra kontoen med medlemsbidrag til Hybris 2016:

Finn: betalt 3 kvartaler – mangler at betale 400 kr for resten af året

Mogens: betalt 2 kvartaler– mangler at betale 800 kr for resten af året

Lars: betalt 4 kvartaler

Martin: betalt 1 kvartal– mangler at betale 1200 kr for resten af året

John: betalt 1½ kvartal– mangler at betale 1000 kr for resten af året

Jan Kampman: betalt 4 kvartaler

Gert: Betalt ½ kvartal

Frits: betalt 4 kvartaler

Bernhard: betalt 2 kvartaler– mangler at betale 800 kr for resten af året

Palle: betalt 2 kvartaler– mangler at betale 800 kr for resten af året

Bent: betalt 4 kvartaler

Der forfalder baneleje medio november, så inden da må I, der mangler at betale, gerne havet været i lommerne efter det nødvendige guld. Kontoen er i nærheden af nul pt. Så der er ikke råd til uforudsete udgifter!

Fortsat godt efterår – forhåbentlig med bold hver ugeJ

Mange hilsner

Frits

Kære spillere,

Til på torsdag kan vi tælle fra sidste kamp Frits, Finn, Palle og Martin. Og så kommer Bent og Lars også, så vi er sikre på 6 spillere og måske John afh. af hans ryg.

Vi ses på torsdag

Finn Hansson

7.10.16

Jeg er klar til at spille torsdag

Bent

kære alle jeg er tilbage fra portugal i morgen og klar på torsdag. vh lars

Kære spillere

6 fremmødte spillere muliggjorde et 3 mands formandshold og et 3 mands spillersalg.  Kampen startede ganske jævnbyrdigt med skiftende føringer på 1 eller 2 mål. Ca midtvejs ved stillingen 13-12 til spillerholdet blev John rygskade  så slem at den hæmmede hans spil. Han blev dog på banen så vi kunne spille en hel kamp men i den sidste del tog spillerholdet over og øgede føringen ikke mindst via en række kontraløb som Martin lavede mål på. Slutresultatet blev 20-12, dvs. formandsholdet scorede ikke i sidste del af kampen!

Jan Ka  sender afbud næste gang så vi skal igennem  have positive tilmeldinger.

Foreløbig tæller vi Frits, Finn, Palle og Martin. John usikker pga ryggen og Jan Ka skal til en undersøgelse på Riget..

Så øvrige der vil spille på torsdag meld ind senest onsdag.=  Finn

Endnu en på skadeslisten men forhåbentlig i kortere tid. Vi er dog stadig 6 mand i aften – så på gensyn til en god kamp.

Finn

Kære alle.
Er lige kommet tilbage fra undersøgelse af min venstre achillesscene. Desværre ser det ud til, at jeg har beskadiget den på een eller anden måde og må stå over mht fodbold de næste 1 1/2 – 2 mdr. Jeg starter behandling og genoptræning i dag, men jeg lover at vende frygtelig tilbage og giver besked, når jeg er klar. I mellemtiden både svømmer og cykler jeg, som jeg plejer, så jeg holder mig i form, men regn ikke med mig før slut november eller begynd dec. Og ja……….ØØØVVV!!!!! Pas på Jer imens
Kh. Bernhard

5.10.16

Kære alle

Fit er et stort ord, bovlam er nok mere passende for min ryg tilstand, men jeg kommer.

John

Kære venner,

Mogens har desværre måttet melde fra pga. alvorlig sygdom i familien – så vi håber John er fit for så klarer vi lige 2 x3.

Finn=

Kære spillere,

For en sikkerheds skyld udsender jeg igen en status for hvad der forhåbentlig kan blive torsdagens kamp:

Med afbud fra Lars, Bent og Bernhard  er den aktuelle spillerstab reduceret til:

Frits, Jan Ka, Martin, John, Mogens, Palle og Finn.

Håber vi undgår flere afbud denne gang!!!

ses

Finn Hansson

3.10.16

Kære spillere,

Med afbud fra Lars, Bent og Bernhard  er den aktuelle spillerstab reduceret til:

Frits, Jan Ka, Martin, John, Mogens, Palle og Finn.

Helst ikke flere afbud.

Finn

Jeg må ligeledes melde afbud på torsdag ?  Surt, men tør ikke løbe nogen risiko. Regner stærkt med at være med igen fremover
Go kamp ?

Jeg er i Portugal og melder også fra. vh lars

Jeg må melde afbud til kampen på torsdag (6/10)

Bent

29.9.16

Kære spillere,

Kun 5 spillere på bænken – vi må desværre aflyse i aften, men håber det ser bedre ud næste torsdag. Husk at træne!!

hilsen Finn

26.9.16

Kære spillere,

Jeg går ud fra at der ikke er opbakning til at spille 2 mod 2 mod 1 mål – så derfor er situationen, at hvis der ikke melder sig en 6. mand i aften sender jeg en aflysning ud når jeg har set Champ. League på flimmeren.

hilsen

Finn=

SØGES: En aktiv spiller til torsdagens kamp – ellers aflysning.

Finn

Så mangler vi kun en frisk spiller for at kunne stille to hold a 3.

Finn

Jeg spiller på torsdag – hvis vi altså bliver 6+

Bent

Kære spillere,

Nu kan vi spille 2 mod 2. Frits, Finn, Lars og Jan Ka – så vi mangler 2 “friske” spillere på torsdag.

Finn=

Jeg kan også torsdag.

Hilsner

Jan Ka

Kære spillere,

Der er kommet to afbud, John på rejse og Bernhard med dårlig ryg – dertil kommer at flere i torsdags annoncerede fravær, så hvis vi skal spille, så haster det med positive tilmeldinger.

Indtil videre har jeg kun en, min egen.

hilsen Finn Hansson

Hej med Jer alle.

Jeg er meget ked af at skulle melde afbud til torsdag til fodbold i Svanemøllehallen, men ryggen har værket de sidste 3 gange og det er ikke så godt, så den skal have fred og ro nu til at komme sig. Til gengæld skal jeg nok holde mig i form til at begynde igen 🙂 Glæder mig til at spille igen, men altså afbud torsdag. Giver besked, når jeg kan igen.

kh Bernhard

22.9.16

På baggrund af flere henvendelser skal jeg uddybe referatet. Det skulle også have været med, at Palle havde comeback i fin stil og endda med målscoring. Slutresultatet er blevet problematiseret – det kan ikke undre når der ikke var en officiel måltæller på banen, men resultatet, sejr til spillerholdet står fast, og målscoren for formandsholdet var under alle omstændigheder encifret.

Husk det med positiv tilmelding til kommende kamp.

hilsen Finn

Kære Finn Udmærket ref, men det bør suppleres med en bemærkning om, at Palle stod en meget stærk back, med spændende fremstød. vh lars

Kære spillere,

Til kamp igår aftes var vi endelig blevet 8 spillere, som fordelte sig på et formandshold og et spillerhold. Med to 4 mandshold var der mindre plads på banen end det vi havde været vandt til de seneste gange med mindre hold. Det betød at der skulle hurtige og præcise afleveringer til for at skabe skudmuligheder, og her var formandsholdet ikke helt på toppen. Spillerholdet forstod langt bedre at spille med tempo og havde den fordel, at Jan Ka var tilbage som solid ankemand og med hans redninger og hurtige igangsættelser kom der en række kontramuligheder som blev udnyttet i et rimeligt omfang. Formandsholdet var for længe fokuseret på individuelle gennembrud og skud og fik først tilsidst sat gang i kombinationsspil foran mål. Resultatet blev et stort nederlag til formandsholdet på 14 – 5.

Der er annonceret flere afbud til næste gang, så en positiv tilmelding er obligatorisk senest onsdag aften.

Ellers må alle have en god weekend – også dem af os der skal slikke sårene fra torsdagens kamp!!

Finn Hansson

16.9.16

Kære spillere.

Torsdag aften efter 50 års jubilæet var vi 7 fremmødte og delte os i et 3 mands formandspost og et 4 mands næstfomandshold. med fravær af de faste  målvogter måtte Finn  og Lars forsøge sig i nye roller og skal måske overveje det er vejen frem.

Formandsholdet startede hurtigt  og kom foran 5-0 inden næstformandsholdet kom op i tempo. Men det lykkedes dem at få udlignet til 6-6 men det fik Formandsholdet til igen at at accelerere og skaffe sig et forspring. Resten af kampen kæmpede næstformandsholdet heroisk men Formandsholdet straffene fejl i opsåilletog fik igen et forspring så slutresultatet havde en større målforskel, nemlig 26-19 til de 3 på formandsholdet. En god kamp i en meget varm hal!!

ses på torsdag hvor vi forventer at se den ene målmandskapacitet Jan Ka igen.

god weekend Finn Hansson

15.9.16

Kære spillere.

Først og fremmest til lykke med det tilsyneladende veloverståede jubilæum – det lyder til at have været en vældig fin dag og aften, og jeg håber da forslaget om ikke at vente yderligere halvtreds år vinder gehør. Jeg var som annonceret for efterhånden meget lang tid siden på Universitet i Agder, hvilket jeg fortsat er, så derfor endnu et afbud fra mig. Jeg har i det hele taget været voldsomt meget arbejdsrejseramt efter sommeren, men jeg satser på at det værste nu er overstået. Jeg har i hvert fald en plan om at ’sæsondebutere’ på næste torsdag d.22.

Mange hilsner >Jan Ka

Jeg regner også med at komme, selv om jeg har forbrudt mig lidt mod reglerne ved at spille institut bold i går. Vi vandt dog over alle holdene fra Lyngby igen i år, så det er de ømme ben værd.

 

john

Kære venner,

et par afbud, men Mogens, Frits, Martin, Lars, Bernhard og Finn meldes klar. Og hvad laver Jan Kampman??

ses iaften

Finn

 

Også helt enig i at det var en fin event, godt arrangement og godt selskab. Kampen, jo dejligt at se at der findes elegante boldspillere på Fyn!

Desværre må jeg på det nuværende datagrundlag melde mig usikker til i aften.

Palle

11.9.16

Helt enig med Lars. Tak for et godt arrangement og en hyggelig aften med god mad og drikke. Støtter også forslaget om ikke at vente 50 år med næste komsammen, og gerne en årlig event med alle de aldrende og gråskæggede mænd. Forældremøde torsdag aften, men når nok bold alligevel.

john

Kære Finn og Jer andre

Tusind tak for en rigtig dejlig tur i Parken og efterfølgende rigtig god og hyggelig middag. Det var et værdigt jubilæum, som vi måske skulle gøre til en årlig tradition. Og tak for billederne. vh lars

Kære spillere,

Det var en fremragende fejring af klubbens første 50 år – med mange entusiastiske deltagere, live fodbold (men for få mål) og glimrende øl og mad. Jeg sender nogle udvalgte billeder i to mails af hensyn til plads.

PS: på Bents opfordring: Resultatet af sidste kamp blev 19-16 til 3 mandsholdet – dt var faldet ud af sidste mail. Og så ses vi på torsdag.

hilsen Finn Hansson

9.9.16

Kære alle, Tak til Mogens og Finn som byder. Dog er jeg hverken klar over om jeg er indbefattet i øl-givningen. Når jeg nu ikke har lidt tort og svie med mit ikke-fremmøde. Og jeg kan ikke finde Edel Sauntes helt egen gade, på mit nok forældede kort ??

Men vi ses jo nok kl. 15 på hjørnet.

 På gensyn og hilsner fra

Jan

Kære Finn tak for referatet. Din beskedenhed har åbenbart påbudt dig ikke at nævne, at du som målmand havde en fin aften med mange gode redninger – ikke mindst med hovedet. vh lars

 

Kære spillere,

Igen var vi 7 mand på banen, det blev et 4 mands formandshold og et 3 mands spillerhold, stærkt selvom det var uden næstformand men med Bent på mål. Det blev en god kamp i varmen selvom formandsholdet bortset fra starten haltede lidt efter i målscoren, men dog ind imellem lykkedes med gode kombinationer som kunne modvirke de mange scoringer på tomt mål som 3 mandsholdet fik.

Det var en god optakt til 50 års fejringen i morgen, lørdag.

Vi er 10 tilmeldte og vi aftalte igår at vi mødes kl. 15 i Fælledparken ved hjørnet Edel Sauntes Alle og Øster Alle – hvorefter vi går ned mod søen/springvandet og drikker øl. Mogens der sendte sent afbud er dømt til at slæbe 2 x sixpack dåseøl af god kvalitet, jeg medbringer en sixpack og et par løse, så der er to øl til alle, som vi kan nå at drikke i det gode vejr vi forventer.

Det bliver en fin måde at fejre  50 år på, når Hamborg nu ikke lykkedes. Husk at vi bagefter går i samlet trop til Ryesgade 76 hvor der er bestilt bord.

hilsen og på gensyn lørdag kl. 15 i fælledparken!!

Finn Hansson

8.9.16

Kære venner,

Pinligt! Pinligt! Pinligt! Jeg er havnet i dårligt/godt selskab. Tidligere kolleger. Kort sagt – jeg når ikke frem til aftenens kamp. Kompensation er en omgang øl på lørdag.

Hilsen

Mogens

5.9.16

Kære venner,

To ting i forbindelse med fejringen, Lars, Bernhard og Palle har ikke fået deres billet, de kan få den på torsdag, når vi mødes inden kampen  eller jeg kan sende den med post men det er under de gældende postregler usikkert.

Det ser ud til at det bliver godt vejr og vi kan så mødes i Fælledparken inden til en enkelt øl – det aftaler vi nærmere på torsdag og der kommer besked ud.

Billetprisen er 185,- og dem der ikke har betalt kan bruge min mobilpay, mit telefonnummer står nederst – eller kontakt når vi ses. Husk at vi spiser sammen efter kampen.

hilsen Finn Hansson

2.9.16

Kære spillere,

Gårsdags kampreferat bliver lidt fragmenteret – vi startede med 8 mand og to formandshold, men kort efter start blev Lars telefonisk kaldt hjem for at passe børn i forbindelse med en fødsel. Den kamp endte vist 4-1.

Så spillede vi 3 formandshold mod 4 næstformandshold i en målfattig kamp indtil Bernhard måtte udgå med en hofteskade, forhåbentlig ikke alvorlig. Resultat 6-3. Endelig sluttede vi med 2 x 3 mandshold i en mere målrig kamp, som næstformandsholdet vandt 14-9. En begivenhedsrig aften!!

Mht. jubilæumsturen d. 10. sept. så fik de tilstedeværende deltagere deres billetter igår, Jan Ki får sin pr. post og I andre på torsdag. Vi regner med at mødes inden kampen til en enkelt øl, hvis vejret er godt så i fælledparken, ellers må vi forsøge at finde plads på Cafeen på Gunnar Nus plads.

Efter kampen spiser vi alle i Ryesgade 76, hvor der er bestilt bord.

Som trøst for den aflyste Skt. Pauli tur – der er håb om en bedre kamp mellem to danske tophold end Skt. Pauli, der ikke har vundet endnu og er isoleret i bunden af 2. bundesliga.

Så meget for denne gang. God weekend

Finn Hansson

26.8.16

Kære spillere,

Endnu engang var syv tapre spillere mødet op torsdag aften, og med Bent i stedet for John blev der sat samme hold som sidst, et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold. Modsat sidst stod holdene godt overfor hinanden og det blev en intensiv og spændende kamp. De to formænd havde begge en god aften med mål, Mogens med fine mål fra sin off side position tæt under mål og Finn med sine langskud med tåspidsen. Kampen sluttede 12- 12 og for formandsholdet var det i lyset af nederlaget sidst nærmest en sejr.

Og godt nyt mht. 10.9. Jeg har fået billetter (10 stk.) til FCK-OB kl. 16, på Øvre C nogenlunde midt for.

Planen er at vi finder ud af at mødes inden (det øl de serverer i Parken er ikke drikkeligt, men kan bruges til håndvask) og bagefter spiser/drikker vi på La Esquina i Ryesgade 76 (www.laesquina.dk/menukort). Jeg bestiller bord til kl. 18.

Hav en god weekend i denne sensommer.

Finn Hansson

24.8.16

Kære alle

Mit knæ kræver en hviledag.

God kamp,

Palle

22.8.16

Kære venner,

Følgende har meldt sig til den mindre eksotiske 50 års tur, FCK-OB og øl og mad bagefter 10.9 fra kl. 16.

Palle, Mogens, Frits, Bernhard, Martin, Finn, Bent, Lars og John.

Jeg går i ugens løb igang med at bestille billetter men mangler at høre fra de to gange Jan (hvis jeg har overset noget så skriv igen). Birger er desværre optaget af andet arrangement.

Et forslag til spisning er http://www.laesquina.dk/ som ligger i Ryesgade 76, gåafstand fra Parken. De har et rimeligt øludvalg efter min vurdering, men lad arbejdsgruppen tage fat i denne del.

ses på torsdag, dog minus Jan og Jan og måske John.

Finn Hansson

Det gør jeg også, min begrænsning var søndag og selv om det evt. skulle blive søndag før jeg kommer hjem, er det ok.

Jeg må dog desværre melde afbud (95% sikkert)til kampen denne uge .

Mvh john

Jeg er også deltager i erstatningsarrangementet

Bent

KÆre Finn jeg må desværre melde afbud. vh lars

19.8.16

Som de fleste ved er turen til Skt. Pauli aflyst da vi ikke kunne få biletter til kampen. I stedet besluttede de fremmødte igår i omklædningsrummet sig for alternativet, kampen i København, FCK-OB 10.9 kl. 16 og efterfølgende middag.

Følgende har allerede skriftligt eller mundtligt meldt sig:

Palle, Lars, Mogens, Frits, Bernhard, Martin.

Alle I andre giv mig besked i løbet af næste uge, så vil jeg sikre billetter.  Valg af spisested bør vores mest ølkyndige medlemmer stå for, så Frits og Martin, her er udliciteret en opgave.

god weekend

Finn Hansson

18.8.16

Kære spillere,

Så fik vi endelig startet sæson 50 med 7 fremmødte solbrændte spillere. Vi satte et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformands. Kampen blev præget af at de faste målmænd alle havde sent afbud, så reserverne Lars og Finn måtte lægge ryg til næsten et mål i minuttet. Formandsholdet kom godt fra start men efterhånden fik næstformandsholdet sat spillet op så de kunne udnytte overtallet i kombinationer og ikke mindst i kontraløb, hvor især Bernhard gjorde ondt på formandsholdet.

En underholdende kamp endte med en pæn sejr til næstformandsholdet på 32-22 – og Lars fik fair play prisen i denne kamp.

ses på torsdag – og der kommer en selvstændig mail om 50 års jubilæum.

Finn Hansson

Jeg er også med på den alternative løsning. For at komme nærmere Hamborg kunne man jo også tage SønderjyskE mod Silkeborg. Dette blot som en strøtanke.

Mogens

Ok for mig også. Der kommer nok en anden kamp i Hamburg  vh Lars

Jeg er sådan set med på den alternative model.

Mvh Frits

17.8.16

Kære spillere,

En mindre ambitiøs model kunne være at tage i Parken samme dag (10.9) og se FCK mod OB kl. 16 og så gå ud og spise godt bagefter. Det skulle være muligt at få billetter til den kamp endnu.

Finn=

Kære spillere,

Kedelig besked – tænk over det og lad os snakke i morgen om andre muligheder for at fejre 50 år – jeg venter med at afbestille hotel til efter i morgen.

Finn

Hello Finn,

Unfortunately we can not offer you tickets for this match . The demand was very high and we have no tickets any more for groups. We are sorry.

In such high-demand games , however, no capacity for groups are usually free . Please try it again for some matches with lower demand.

We are sorry that we cannot help you this time.

With kind regards,

Your Ticketing-Team

Björn

Status for sæsonstart:

Bent, Palle og Jan Ka har sent afbud. Jan Kirstein afventer og er pt. på skadelisten.

Tilbage har vi Martin, John, Lars, Bernhard, Frits, Mogens, Finn.

Vi mødes i morgen aften kl. 22.

hilsen Finn Hansson

15.8.15

Kære alle

Jeg er på hårdt renoveringsarbejde i sommerhuset og må melde fra til på torsdag.

God kamp,

Palle

Kære alle,

Min anden skade på banen gør, at jeg indtil videre sætter mig over på reservebænken.

God fornøjelse til alle fra

Jan

Kære spillere,

Det skulle være muligt at ‘løbe’ sæson 50 igang på torsdag – Bent og Jan Ka har sent afbud men vi skulle nok være mange nok til at spille.

ses på torsdag.

Finn Hansson

7.8.15

Kære spillere,

Vi udsætter på den baggrund sæsonstart til 18. august, hvor der allerede er givet tilsagn om fremmøde. Så der er ikke andet at gøre end at fortsætte med selvtræning og OL fodbold i TV.

Ses om 10 dage.

Finn

Kære alle,

Jeg tager med til Hamburg, men jeg overvejer stadig om jeg skal fortsætte med at spille bold.

Dog kommer jeg ikke til kamp på torsdag. Denne dag indgår også i mine overvejelser om at fortsætte.

Forhåbentlig får I den 6 mand frem på torsdag.

Mange hilsner fra

Jan (Ki)

Kære spillere,

Følgende har meldt sig klar til start på torsdag (11.8):

Bent, Bernhard, John, Martin og Mogens.

Der mangler en 6. mand lige nu og da jeg er uden sikker netforbindelse fra i morgen overtager Mogens ansvar for kamp og evt. aflysning.

Men der er nok håb, Frits, Jan Ki har ikke svaret endnu.

Finn Hansson

Jeg kan spille torsdag (11.8)

Bent

Kære spillere.

Jeg er bortrejst både nu på torsdag og torsdag d.18., så jeg sæsondebuterer først d.25.

Mht til Hamburg-turen er det desværre samme historie. Jeg er i Norge hen over weekenden d.10. og 11. og den følgende uge i forbindelse med arbejde, så ingen deltagelse fra min side – øv!

Mange hilsner

Jan Ka

Jeg er også med på torsdag, hvis det er ?

Jeg er også parat til en tidlig sæsonstart.

Mogens

Jeg kan godt spille på torsdag

Martin

… Jeg er klar fra 11/8 hvis der er et hold.

Jeg er helt med fredag selvom det er enoooormt tdligt ?

Jeg melder ogs fra 11.8, men klar 18.8. vh lars

Kære spillere,

Før ferien aftalte vi at starte denne jubilæumssæson 11. august – det er nu på torsdag og det kræver positiv tilmelding.

Jeg må desværre selv melde fra – er på træningsophold i Sverige så jeg er i form til 18. august.

hilsen Finn Hansson