Referater 2012-13

 

28.6.13

Kære alle !

Det ser rigtig hyggeligt ud ! God ferie til alle !

Fra Røvballemanden

Tusind tak allesammen for en dejlig afslutning og kamp i går aftes. Selv om jeg fik et trælår, så var kampen, som Finn skriver, bare dejlig og jeg stoppede heldigvis før det blev værre og sådan som jeg spiller (og altid har spillet) er jeg selv delvist skyld i det.
Jeg medsender også lige et billede, som jeg lovede, fra vores afslutning på Svaneren, så I ka se hvor hyggeligt det var 🙂
Go ferie allesammen og vi ses.
Bernhard

Kære spillere,
Så sluttede sæsonen i går med en 4 mod 4 kamp. Et formandshold mod et minus næstformandshold. Næstformandsholdet lagde meget stærkt ud og havde også lidt medvind på cykelstien, så ret hurtigt kom de foran med adskillige mål. På et tidspunkt var stillingen 7 – 0, men formandsholdet viste en stærk holdmoral og kæmpede ufortrødent videre, fik endelig scoret det første mål og fik mere og mere greb om spillet og stabiliseret forsvaret. Stille og roligt (det er måske en ikke helt præcis metafor for hvad der skete på banen) kæmpede formandsholdet sig ind i kampen og reducerede næstformandsholdets forspring til skiftende mellem et og to mål. I slutningen af kampen – da formandsholdet klart havde overtaget – kæmpede næstformandsholdet af alle kræfter for at bevare forspringet og det resulterede i at Bernheard måtte udgå med en benskade, dog var det ikke nødvendigt at tilkalde båreholdet. Med 3 og 4 blev næstformandsholdet hurtigt løbet over ende og da formandsholdet havde bragt sig foran var der almindelig tilslutning til at slutte og gå i bad. Men det var absolut en spændende kamp med ganske flot kombinationsspil, især fra næstformandsholdet, og demonstration af stor holdmoral på formandsholdet.
Det tegner godt for næste sæson, som alle husker starter 15. august – og husk også Jans opråb om betaling. Hav en god sommerferie og hold formen vedlige!!!

hilsen

Finn Hansson

Kære alle,

Her kommer en lille opsummering fra kassereren før sæsonstart torsdag den 15. august:

Bent:  0,- kr.
Mogens: 200,- kr.
Palle: 0,- kr.
Finn: 300,- (for skabsleje)
Jan: 3700,- kr.
Martin: 0,- kr.
Frits: 200,- kr.
John: 200,- kr.
Bernhard: 0, – kr.
Birger: 0,- kr.
Gert: 0,- kr.
—————————————-
Kassen: 670,- kr.

Vi har dermed også bane 3 frem til og med 3. oktober.

24.6.13

Mogens og Birger er ligesom det danske landshold gået på ferie tidligt; men jeg kan tælle Martin, Frits, Bernhard, Palle, Jan, Bent og Finn – og måske John. Men hvis der ikke er flere frameldinger bliver vi omkring 7 mand på torsdag.

 

Finn Hansson

Hej,
Som jeg allerede antydede i fredags kan jeg ikke stille op til fodbold på torsdag. Jeg beklager. God kamp og god sommer.
Mogens

22.6.13

Som jeg nævnte i går, havde jeg jo regnet med at sæsonen sluttede i torsdags så jeg har allerede en anden forpligtelse til næste torsdag. Ærgerligt nu hvor man ellers er bragt tæt på topformen af den nærende mad i Svane Pub. Men god sommer til jer alle. I august kommer jeg først anden spillegang da jeg først er tilbage fra ferie weekenden efter sæsonstart. God sommer til jer alle.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,
I går aftes fik vi en som sædvanlig vellykket fejring af endnu en succesfuld sæson, hvor sejre og nederlag har været fordelt ganske uforudsigeligt, og det skyldes jo klubbens og spillernes høje professionelle standard.
Og i modsætning til Morten Olsen og landsholdet tager vi jo fodbold alvorligt, så der er ikke noget med at gå på ferie før efter næste gang, TORSDAG d. 27. JUNI. Vi håber på et stort fremmøde så vi kan slutte sæsonen af med bravour.

god skt. hans

inn Hansson

19.6.13

Kære spillere,

Som det er fremgået af mail-udvekslingen bliver vi ikke det magiske antal (6) i morgen. Derfor bliver jeg nødt til  at aflyse. Vi ses derimod fredag klokken 18 på Svane Pub.

Hilsen

Mogens

Kære alle,

Desværre er der afbud fra mig til i morgen.
Fredag er også meget usikker, men jeg håber stærkt på at komme.

Hilsner fra
Jan

Kære alle
Jeg er i en situation hvor jeg ikke kan melde mig på banen som sikker mand på torsdag. Desværre. Men til gengæld er det sikkert at jeg kommer fredag aften til spisningen. Jeg kommer direkte fra et ph.d.-forsvar i den anden ende af byen, så hvis jeg ikke er fremme præcis kl. 18, så skal I bare gå i gang, men jeg vil være undervejs.
Mange hilsener

Birger

Kære fodboldvenner,
Som i kan se i Palles mail har vi en deadline for positiv tilmelding senest klokken 17 onsdag så jeg kan melde endeligt ud onsdag aften.
Hilsen
Mogens

Også en positiv melding fra mig. Og Mogens, håber du når at tælle og sende din endelige beslutning onsdag, da jeg ligger under radaren torsdag.

Bedste hilsner
Palle

Positiv tilmelding til fodbold på torsdag: Bernhard. Glæder mig til sjov bold inden fredag 😀

Kære spillere,
her i det nordtyske har jeg fået adgang til nettet og kan derfor udsende torsdagens referat. Med 9 fremmødte skulle der sættes et 5 mands hold, næstformand, og et firemands hold, formandens. Det er altid vanskeligt ud fra den konkrete dagsform at sætte hold med ulige antal spillere (tænk over hvor svært det var for Morten at sætte hold med 11 i stærkest dagsform overfor et ukendt armensk hold). Nu blev torsdagens kamp en kamp hvor formandsholdet konstant var under pres og måtte kæmpe mod en numerisk overmagt, som især i forsvaret begrænsede spillet for formandsholdet, som hele tiden skulle gardere sig mod kontraspil.
Det blev dog en ganske god kamp, selvom formandsholdet måtte gå til ølpausen med et nederlag på 13 – 19.
Husk nu to ting – til næste torsdag er der tilmeldingspligt pga flere afbud, Mogens har skrevet ud og tager hånd om kampen – og på fredag er der sæsonafslutning på Svanepub kl. 18.

Vi ses (jeg er også usikker på torsdag men ikke på fredag).

inn Hansson

15.6.13

Kære spillere,

På grund af mange forhåndsafbud i torsdags besluttede vi at benytte os af modellen “positiv tilmelding” til spilledagen torsdag den 20.06.

Dvs. at de der er i stand til at spille torsdag den 20.06 giver positiv og bindende tilmelding senest onsdag den 19.06, hvorefter det er op til næstformanden at aflyse eller ikke aflyse kampen.

Hilsen

Mogens

11.6.13

Kære alle,

Fortvivl ikke over gårdagens kamp, som jeg i parantes ikke kunne se, pga. manglende TV2-forbindelse.
Men de fleste danske spillere kender jeg ikke og de få, jeg kender navnene på havde det vist allerede før kampen ikke så godt.
Et godt instrueret Armenienhold må vist også siges at have de kvaliteter, der skal til for at slå et hold, som mange danskere i deres nationale selvforståelse altid har sat enten lidt for højt eller meget for højt. (Tænk på alle mediekommentatorskræp gennem tiderne!).

Min store lykønskning til Armenerne i Jerevan og omegn !

På gensyn og hilsner fra

Jan

Til afslutningsspisning/drikning.
Vi har desværre nu 3 afbud, Bent, John og Palle.
Deltagere er: Jan, Mogens, Frits, Martin, Birger, Bernhard og Finn, ialt 7 deltagere.

ses på torsdag – lad os få en god kamp, dansk fodbold har brug for positive oplevelser!!

inn Hansson

Kære alle

Jeg er i samme situation som Palle og efter 3 ugers intens rejsefravær er argumenterne ikke så gode, så afbud fra mig også.

Torsdag melder jeg tilbage på, lange mødedage er ikke den bedst medicin for ryggen.

Mvh

John

Kære alle

Konen har beklageligvis arrangeret Sankt Hans i sommerhus med afgang den 21., og jeg må derfor melde fra til det gode selskab og den nærende mad på Svanen.

Nu torsdag er jeg klar til Kamp.
Hilsen Palle

7.6.13

Kære spillere,

Også igår lykkedes at få 8 spillere på banen – til de to sædvanlige formandshold. Formandsholdet fik et erfarent og rutineret forsvar og et løbestærkt angreb mens næstformandsholdet blev udstyret med 3 skudstærke bagspillere og en næstformand i angrebet, på papiret en regulær fordeling af spillere. Men det viste sig hurtigt at dagsformen var til formandsholdets fordel; med hurtige bolderobringer og kontraangreb bragte holdet sig hurtigt foran med en håndfuld mål og kampen igennem lykkedes det ikke næstformandsholdet for alvor at true dette forspring. Der var for mange boldtab og skud udenfor målet. kampen sluttede med et komfortabelt forspring til formandsholdet på 22- 14.
Der er lejlighed til at få revanche næste torsdag – som er næstsidste kampdag i forårssæsonen.
Husk at efterårssæsonen starter d. 15. august

På gensyn på torsdag

Finn Hansson

30.5.13

Kære spillere,
Et lidt forsinket kampreferat – det var for godt vejr igår!
Vi var med afbud og tilbud også 8 fremmødte i torsdags så der kunne sættes de to sædvanlige formandshold, et løbe og skudstærkt næstformandshold mod et lidt mere defensivt orienteret formandshold med en rygskadet John. Næstformandsholdet levede op til forventninger, de løb og skød og skø, mens formandsholdet økonomiserede med kræfterne og satsede på hurtige kontraløb. Trods den store forskel i statistikken over skud på mål – og især skud over/forbi mål – så holdt formandsholdet sig inde i kampen og var i en periode foran men havde så ikke kræfter til at køre gode angreb. I kampens slutning ved stillingen 13-13 havde formandsholdet et hårdt skud på træværket som desværre resulterede i at næstformandsholdet fik mulighed for et hurtigt kontraangreb og scoring mens slutsignalet lød. Så udfaldet af en spændende og ret jævnbyrdig kamp blev en kneben sejr til næstformandsholdet på 14 – 13.

god og solrig weekend

inn Hansson

Vi er trods Bernhard og Birgers afbud spillere nok, især når både Palle og Martin er tilbage.

Sers om godt 2 timer.

Finn=

Kære venner, så er den desværre gal igen. Et styks søn af huset, et styks højgravid svigerdatter og et styks barnebarn har meldt deres ankomst og overnatning her på flugt fra distortion. Det betyder desværre afbud fra mig – til fodbold, ikke hjemmefronten.
Mange hilsener
Birger

27.5.13

Hej Finn.
Jeg må desværre melde afbud torsdag til fodbold, idet jeg har fået ondt i rø…….æhhh skal til guldbryllup…jadetvardet jæmente  🙂 Til gengæld synes det heller ikke at betyde så meget, da jo synes at være rimeligt fremmøde. Ærgreligt, men jeg er med næste gang igen.
God kamp. Bernhard

24.5.13

Til alles orientering – klubbens ledelse står helt bag de af Jan udarbejdede regnskabsprincipper, som langt overgår UEFAs.

Finn

Kære alle,

Her kommer en status før den af Finn annoncerede sidste kampdag – den 20. juni 2013:

Bent: 0,- kr
Mogens: 200,- kr
Palle: 0,- kr
Finn: 300,- kr (for skabsleje)
Jan: 1200,- kr
Martin: 0,- kr
Frits: 200,- kr
John: 200,- kr
Bernhard: 0,- kr
Gert: 0,- kr
Birger: 0,- kr
————————————-
Kassen er fyldt med 1140 klingende mynter, der nok vil gå til resten af juni måned, men ikke kan dække hele august.

Derfor må ‘friløberne gerne hoste op med mindst 200,- kr hver senest 20. juni 2013.

Jeg har revideret regnskabet og fundet det i fuld overensstemmelse med mine egne regnskabsprincipper. Hvis der er nogen som ikke er tilfredse med det, så afgår jeg lige på stedet.

mange hilsner fra
Jan

22.5.13

Kære spillere,

Vi var heldigvis 8 mand i Svanemøllehallen i går aftes og kunne derfor sætte to 4 mandshold. Et teknisk betonet næstformandshold og et italiensk, Inter-inspireret formandshold med vægt på stærkt forsvar og kontraspil. Kampen startede netop efter den drejebog og formandsholdet bragte sig hurtigt foran med et antal mål på hurtige kontraangreb mens næstformandsholdet i starten havde problemer med at få tempo i spillet. Formandsholdet havde et forspring kampen igennem men kontraangrbene blev efterhånden færre og formandsholdets organiserede angrebsspil var ikke effektivt på samme måde som næstformandsholdet. Da lyset blev slukket førte formandsholdet 19 – 17.
På torsdag er der måske en mulighed for fuldt fremmøde til to femmandshold.
Mht. kampe før og efter ferien så spiller vi i juni til og med 20.6, dvs. dagen før sæsonafslutningen som indtil videre kun Bent er forhindret i at være med til. Efter ferien foreslår ledelsen at vi starter 15. august.

God weekend

Finn Hansson

Hej spillere

Jeg melder fra til i morgen – er arbejdsmæssigt belastet.

God kamp!!

Martin

17.5.13

Kære spillere,
Efter en pause var der igen bold torsdag aften og 7 spillere havde fundet ud af at komme. Det betød en lidt besværlig holdsætning men efter et par hurtige transfers fik vi et stærkt 3 mands næstformandshold og et 4 mands formandshold. Det samlede løbepensum på hvert af holdene var nok nogenlunde i balance, og mens næstformandsholdet nok løb hurtigere var formandsholdet gode til at udnytte sit overtal. Så kampen bølgede længe frem og tilbage og var ganske målrig med blandinger af susende langskud, fløjskud og enkelte gennemspillede angreb. I den sidste ende var det overtallet der gav formandsholdet en fordel og sejren endte på 3 mål, 18 – 15.
Der er igen basis for revanche næste torsdag.

god weekend

Finn Hansson

14.5.13

Jeg er på torsdag blevet udskrevet til at hente børnebørn i skole og børnehave, og sandsynligvis også lægge dem i seng; hvis moren når tilbage tids nok, satser jeg på at komme, men I kan ikke regne med mig som den nødvendige 6. spiller. Men forhåbentlig bliver det ikke et problem. Til gengæld har jeg meldt afbud til en middagsinvitation den følgende torsdag –for at kunne spille.
God kamp hvis jeg ikke når frem
Birger

2.5.13

Kære spillere,

Gårsdagens kamp havde samlet 7 spillere og det betød en skævdeling af holdene. Et stærkt 3 mandshold med en ankemand i målet (Jan) og et 4 mandshold med det samlede formandsskab. Erfaringen tilsiger at det sjældent fungerer godt med begge formænd på samme hold og det holdt stik. Trods meget spil var formandsholdet helt utrolig dårlige til at afslutte på målet med et godt resultat. Da 3 mandsholdet samtidig ekselerede i hurtige kontrastød og ikke mindst skarpe skud fra distancen blev formandsholdet kørt i sænk. Uden sammenligning i øvrigt var det samme billede som i onsdagens kamp i Barcelona, et hold der triller bolden rundt og skyder uskarpt mod et hold der går lige på mål.
Formandsholdet opnåede at at få opfyldt sin egen målsætning, mere end 10 mål i kampen, men det havde ikke den store indflydelse på resultatet, der blev 25 – 11 til 3 mandsholdet. Der er absolut grundlag for revanche om 14 dage – husk at holde formen vedlige!!

Og så aftalte spillerrepræsentanterne og formandsskabet efterfølgende, at sæsonafslutningen i dette forår sker den 21. juni kl. 18 på Svane Pub. Afbud bedes meddelt  i løbet af maj måned – se øludvalget nedenfor.

God weekend

Finn Hansson

Efter hårdt feriearbejde og en lang rejsedag må jeg konstatere at jeg er for smadret til at stille op i aften. God kamp i aften
Birger

……………….jeg må desværre melde afbud igen i dag, ryggen er meget bedre, men min FYS mener, at det er for tidligt at spille bold. Næste uge er der vel lukket, men jeg håber så at vende tilbage i løbeklar form om to uger.

Håber der er hold og derfor bold i aften. God kamp.

John

25.4.13

Kære spillere,
6 fremmødte, klubbens kernespillere!!, kunne igår danne to hold efter sædvanlig opskrift. Det blev en afvekslende og tempofyldt kamp – set i forhold til vores perspektiv – hvor formandsholdet efterhånden fik overtaget, ikke mindst pga. effektive kontraløb. her gjorde næstformandsholdet heller ikke meget ud af tilbageløbet, hvad der viste sig i at både formanden og Jan var i stand til at lave mål på kontraløb!!
Kampen sluttede med en pæn sejr til formandsholdet påp 24 – 15.
På torsdag stiller de sædvanlige 6 op igen og bliver måske suppleret af både Bent og Birger.

God weekend. Finn

Kære venner
Jeg er blevet udskrevet til mit andet arbejde: pasning af børnebørn, så jeg må melde fra i aften. Så vidt jeg kan se , kan i stadig stille hold – selv hvis John ikke er på banen. I næste uge er jeg på ferie (Italien), men jeg kommer hjem torsdag og vil satse på at stille på banen kl. 10.
Mange hilsener
Birger

22.4.13

Kære spillere,
Her er så spillerlisten til næste kamp – så kan alle overveje mulige holdsætninger.

Kære alle
Må desværre melde fra de næste par gange. Er i den store provins Kina. Spilleklar 16.maj.
Bedste hilsner
Palle

18.4.13

Kære spillere,
Med 8 friske spillere mødt frem var det let at sætte to hold efter sædvanlig opskrift, da begge formænd var på banen. Det viste sig at holdene på dagsformen var meget jævnbyrdige og kampen bølgede frem og tilbage, med tæt forsvarsspil som tvang begge hold til ind imellem at lave elegante kombinationer (og enkelte gav endda mål) og også til at være i bevægelse hele tiden. I slutningen af kampen brændte næstformandholdet et straffespark og i dommerens tillægstid lavede formandsholdet sejrsmålet. Det kan næppe kaldes en retfærdig sejr i betragtning af at begge hold kæmpede så godt og intenst kampen igennem.
Og så sluttede vi af med en øl på Svanepub givet af Jan i anledning af sin 70 års fødselsdag.
På torsdag ser der igen ud til at være et stort fremmøde, Bent er meldt fra men Palle må være kommet tilbage fra provinsen!

God weekend

Finn Hansson
Kære alle

Jeg kommer ikke til indendørs mere i indeværende sæson pga. ondt i røven. Denne tilstand skulle nødigt bide sig fast så derfor er der dømt pause for betonfodbold foreløbigt.

Til gengæld er jeg sikker på, at jeg vil gøre et behjertet forsøg, når dagene igen er passende korte og røven hel.

Jeg regner med at dukke op i oktober.

I ønskes allesammen et godt forår og en forrygende sommer i mellemtiden.

Gert

Jeg er i provinsen og ikke sikker på at nå frem i tide. Men bænken er vist rigelig bred.
God kamp

Palle

12.4.13

Kære spillere,
På afstand i Madrid er det godt at se at næstformanden kan køre klubbenn på bedste vis, og de rosende ord om formanden varmer selv her i solen. Men jeg er også skadefri på nær ømme fødder, så jeg møder op på torsdag for at demonstrere mit overblik.

God weekend

Sent from my iPad

Finn Hansson

Kære spillere,

Endnu en spilledag med stort fremmøde. 8 mand var mødt op – altså to 4-mands-hold. Det var nædtformandens privilegium at sætte de to hold, og det skete næsten uden skelen til egen fordel. Det var iøvrigt et problem at næsten alle spillere havde et eller andet handicap – er det alderen der begynder at vise sig? Flere rygskader, en enkelt lungebetændelse og ellers kun de sædvanlige handicaps.

Kampen var selv om den var nogenlunde jævnbyrdig en kamp op ad bakke for formandsholdet. Næstformandsholdet var konstant foran uden at rykke afgørende. sidste del af kampen var der skiftevis  en føring på 4 og 5 mål. Kampen endte 18-14. Efter kampen var der på formandsholdet røster om, at det, der manglede, var formandens fysiske tilstedeværelse og dennes taktiske forståelse og midtbaneoverblik.

Der var ingen forhåndsafbud, så det ser lovende ud påp næste torsdag.

Hilsen

mogens

6.4.13

Kære spillere,
Torsdagen bød på et fint fremmøde, 8 kampglade spillere blev fordelt på to hold, og godt kom der senere bemærkninger om at sammensætningen var til fordel for formandsholdet, men da kampen startede var det næstformandsholdet der præsterede et effektivt forsvar og et angreb med fine kombinationer og mål. Først efter mere en halvtiden lykkedes det formandsholdet at udligne til 6-6, men som kom næstformandsholdet til at betale for det meget effektive og bevægelige forsvar, kræfterne begyndte at slippe op og der blev lavet fejl i afleveringer, som formandsholdet udnyttede uden skånsel – det gik stærkt i en periode, som kampresultatet også viser, 16 – 7 til formandsholdet, som altså vandt 2 halvleg med 10-1!!
Der er grundlag for revanche på torsdag – dog uden formanden som er på tur til Madrid. Men da både Birger og John kan blive skaderne kvit er fremmødet nok ganske sikkert.

God kamp i næste uge.

inn Hansson

2.4.13

Kære alle

Jeg er nok nødt til at komme på bænken i morgen, med en lille chance for at jeg dukker op alligevel. Jeg prøvede ryggen af igår og det var ikke rigtigt godt, så nu må jeg få en FYS til at løsne op på stivheden.

God kamp hvis jeg ikke dukker op.

Mvh

John

Hej Frits

Tak for tippet.
Jeg er altid til fals for mirakler og billig hvidvin….Har selv en kiropraktor med magiske hænder som har hjulpet mig “gennem livet”.

Gert

Kære alle

Jeg har jo ondt i røven og det bliver værre med alderen siges der.

Min skade er sket ved den første omgang indendørs jeg deltog i og den kan åbenbart ikke løbes væk.

Massage hjælper med løser ikke problemet helt.

Jeg udelukker ikke en deltagelse på sigt, men tidsperspektivet er ikke torsdag den 4.4.13.

Jeg melder mig når jeg kan sparke til en bold igen.

Store hilsner

Gert

Kære alle
Jeg må jo nok se i øjnene at jeg efterhånden er rykket lidt yderligt ud på bænken så meget som jeg har været væk; jeg er ved at være ovre efterdønningerne af mit fald, men åbenbart restituerer man langsomt i min alder. Jeg tror at jeg fra og med næste torsdag vil kunne begynde at løbe resterne væk, men endnu ikke i denne uge. Så: afbud fra 11. manden, men på gensyn om en uge.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,

Påsken har ikke bragt nye oplysninger om skader, sygdom osv., så det ligner et stort

21.3.13

Kære spillere,
Med Frits ude og gert usikker er der ingen vej udenom – vi må aflyse i aften.

Klubben ønsker jer god påske og husk at holde formen vedlige. Og så er der måske håb om at diverse dårligdomme kan nå at blive helbredt over påske. Næste spilledag er 4. april.

hilsen

Finn Hansson

Hej

Jeg synes 6 spillere er en smule i underkanten, men måske tolker jeg skemaet forkert.

En helt anden sag er,
– at jeg har ondt i røven (det kommer med alderen hos de fleste)
– at det heldigvis er af den slags der kan kureres
– at jeg skal til noget massage i dag og
– at jeg først kan sige endelig besked om jeg kan spille , når jeg har været oppe på cyklen og testet form efterfølgende

kh
gert

18.3.13

Hej spillere,
Med et opera-afbud (ny kategori??) er vi nede på min. bemandingen, så hvis nogen blandt de sidste er usikre er det nu der skal gives besked.
Håber vi ses torsdag.

Kære alle,
Efter en hæftig tur til Turku/Åbo og Parkas er jeg nu hjemme igen. Desværre bliver jeg så igen revet med til sociale aktiviteter på torsdag -opera.
Så jeg ønsker jer en rigtig god kamp.

HIlsner fra
Jan

15.3.13

Kære spillere,
Alle husker nok den gamle western, 7 mænd sejrer. I går var vi 8 fremmødte til 2 4 mandshold så det kunne kun i bedste fald blive til 4 mænd sejrer og det blev det også. I næstformandens fravær blev der sat et teknisk og skudstærkt hold overfor et formandshold, hvor spilkonceptet klart var italiensk, dvs. et stærkt forsvar og hurtige kontraer. Det blev en meget underholdende og ganske velspillet kamp, hvor den italiensk-inspirerede strategi viste sin styrke. Formandsholdet leverede en stærk forsvars indsats og kunne kampen igennem holde modstanderholdets scoringer nede og selv levere effektive kontramål. Det blev til slut da lyset blev slukket til resultatet 14 – 9.

Vi spiller igen i næste uge hvor listen viser at der bør (skal?) være 7 sikre.
god wekend

13.3.13

Det er kun tyskere der tæller som legitime begrundelser for afbud!!
Finn

Kære alle
Her til morgen gled og faldt jeg på vej til toget. Der er ikke sket noget virkelig alvorligt (intet er brækket el. lign.), men jeg har slået ryggen og har ret ondt. Og jeg har måttet aflyse mine forpligtelser for i dag og i morgen. Og jeg tør/kan heller ikke spille i morgen. Til Finn: jeg har dit halstørklæde. Til Jan: Jeg havde tænkt at jeg ville have penge med; hvis der er lavvande, kan du sende mig din konto så sætter jeg en tudse ind.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,

Jeg har pådraget mig noget selskabelighed (ikke med en tysker,) som gør at det er usikkert om jeg kommer i morgen.

Hilsen

Mogens

7.3.13

Og fra formanden, der igen er på banen kommer her en oversigt over aktuelle spillere på torsdag:

Kære spillere,

Som forudsagt af Palle mødte 7 mand op til torsdagens fodbold, altså en omgang fodbold mellem et 4-mands- og et 3-mandshold, hhv. næstformandshold og formandshold (uden aktiv formand). Holdene blev sat efter et princip næstformanden har benyttet sig af tidligere, nemlig sætte hold efter hvordan spillerne spontant fordeler sig på banen. Det gav faktisk to rimeligt jævnbyrdige hold. Næstformandsholdet kom bedst fra start med skiftevis en lille føring og uafgjort, men kampen vendte og i de sidste 20 minutter trak formandsholdet afgørende fra til slutresultatet 23-16. Afgørende for kampen blev en række store redninger af Bent på formandsholdet. Kampen var iøvrigt helt udramatisk – ingen tvivlsomme udvisninger, og efterfølgende er der heller ikke indløbet beretninger om spirituskørsel. Alt i alt her vi en på mange måder disciplineret spillertrup.

Hilsen

Mogens

for god ordens skyld. afbud da jeg er i Berlin.
gert

Kære alle

Foråret lokkede til havearbejde – og hold i ryggen. Det skal blive væsentligt bedre før jeg kan spille i aften. Så usikker.

Den 14 og 21. er jeg til gengæld sikker på afbud, da jeg skal have en håndoperation som Gentofte siger forhindrer den type aktivitet.

Jeg ser stadig 7 kampklare på listen, og ønsker god kamp
Palle

1.3.13

Kære spillere,
trods alle odds lykkedes det at stille to 3 mandshold i går – og som antydet i sidste mail var der plads på banen til det store løbepensum. De to formandshold fulgtes pænt ad i starten og skiftede på bedste kammeratlige vis med at have en lille føring på 1 mål. Ved stillingen 6 – 6 viser den efterfølgende evaluering at det var her at formandsholdets løbepensum var ved at være lidt slidt og med en række flotte mål, ikke mindst fra Bernhard, trak næstformandsholdet fra og havde kræfter til at holde føringen kampen ud, så resultatet blev en sejr til næstformandsholdet på 19 – 14.

næste torsdag håber klubben at de mange arbejdsafbudsramte kan finde tilbage til Svanemøllehallen – en optælling tyder på at der er 8 spillere. Mogens holder styr på evt. afbud.

Finn

27.2.13

God kamp fra San Diego vi ses fit for fight i næste uge. John

glæder mig uanset kampens udfald !
Jan

Efter seneste korrektioner ser det således ud:
Jan, Mogens, Finn, Bent, Birger og Bernhard – det er lige  2 x 3 mand, så der bliver god plads på banen. Hvis der er rettelser hertil skal de komme MEGET hurtigt!!

hilsen

Finn

Hej
Jeg er desværre også i en slags uplanlagt arbejdsuganda. Jeg hader arbejdsafrika !

Næste uge kommer jeg desværre heller ikke fordi jeg er i Berlin.

Held og lykke med at vinde…

kh
Gert
Hej,

Jeg dukker også op, hvis det ellers bliver til noget.

Hilsen

Mogens

For lige at fjerne al tvivl regner jeg med at spille (på vinderhold!!!) i morgen, torsdag d. 28.2  🙂

kh Bernhard

Det ligger tæt på positiv tilmelding: så ok fra mig. Birger

Kære spillere,
krisen kradser i både FC Barcelona og FC Hybris – men trods de mange afbud ser det dog ud til at vi kan spille. vedlagte status pr. 27.2 kl. 11.00 peger på at vi kan blive endog 7 spillere på banen.

vi ses i morgen
Finn

Hej

Her må det vist være på sin plads med en positiv tilbagemelding midt i alt det forfald. Jeg kommer!

Jeg vil melde mig i skaren af afbud til i morgen. Arbejdsramt.

Martin

Jeg må desværre også melde fra. Er arbejdsramt i Thisted, og vil undgå at tænke på Frits’ alternative og mere eksotiske valg.
Mange hilsner
Palle

ALARM!!!

Kære spillere,

For nu at give aflysningen et officielt stempel, må jeg træde i karakter som nøstformand og erklære kampen for aflyst.

Hilsen

Mogens

Desværre, vi er nu Frits, Martin, Mogens, Jan og mig. Jeg betragter det dermed som en aflysning og melder fra.

God alternetiv aften
Palle

Jeg er også klar til spil Martin

Hej alle,

Jeg kommer hvis vi bliver nok.

Der er noget, der tyder på, at vi må køre med positiv tilmelding- Hvis vi bliver 6 spiller vi, ellers aflyser vi.

Hilsen

Mogens

Jeg kommer – hvis vi er nok !
Hilsner fra
Jan

Kære alle raske og spilduelige

Når jeg ser på Finns seneste oversigt kan jeg kun tælle til fem. Jeg kan komme i aften, men hvis der ikke er fem mere som melder positivt ind senest kl.16.30 er jeg hermed frameldt.

Bedste hilsner
Palle

20.2.13

Hej allesammen

Jeg har et kulturelt arrangement, som ikke er fodboldrelateret.  Jeg skal ud og høre nutidens pigtrådsmusik. Med unge mennesker (40) forstås. Det stopper næppe kl 22, så jeg kan først komme næste uge. Og det glæder jeg mig så til.

mange kulturhilsner

gert

Syge børnebørn igen. Jeg har passet dem hele dagen og skal på den igen i morgen. Jeg kommer halvsent hjem og skal forberede noget undervisning til fredag, så jeg bliver desværre nødt til at melde fra til i morgen.
Mange hilsener
Birger

re: Spilledag 14.2

AFLYSNING I AFTEN

Kære spillere, med det overvældende antal afbud pga influenza, skader osv. er der desværre ingen tvivl – VI AFLYSER I AFTEN. Og jeg overdrager ansvaret for næste spilledag 21.3 til Mogens, da jeg er på Cypern i næste uge.  God kamp næste torsdag

Finn Hansson

Kære alle,

Influenzaen har slået en klo i mig og holder mig nede på et meget lille sted – i soveværelset og nærmeste omegn. Så jeg må beklage meget og stå over til næste torsdag.

På gensyn fra
Jan

Kære formand et al

Jeg er bange for, at jeg så ødelægger dagen for resten for jeg har overbelastet min fod (ved konkurrerende bold, beklager) og her til morgen er den stadig ikke på et niveau, hvor det kan løbes væk, nærmest tværtimod. Jeg kommer frisk tilbage efter ferien og håber det lykkes at få 6 på banen idag.

Mvh

John

Tilbage på bænken er der nu Martin, Mogens, Jan, John, Birger og Finn, samt muligvis Palle. Så vi spiller torsdag.

hilsen
Finn

Hej allesammen

Jeg er ikke helt så hårdt ramt som Frits, men dog ferieramt og derfor står jeg over.

mvh
gert birnbacher

God bedring under dynen – og så må du undvære Ø øl, med mindre du kan sende Hanne i byen.

Finn
On 13/02/2013, at 21.37, fritsnielsen@vip.cybercity.dk wrote:

> Hej boldvenner
> Jeg har influenza, som startede dagen efter sidste kamp. Den er meget
> sejlivet, og jeg regnet ikke med at komme i morgen Mange bodhilsner

spilledag 14.2

Kære spillere,
Med 8 fremmødte spillere, herunder flere der næsten var ovre deres skader, kunne vi stille med to 4 mandshold. Trods næstformandens fravær lykkedes det at sætte to jævnbyrdige hold, der var i stand til at levere en spændende gang bold, og med en kampånd og energi der var milevidt fra hvad det danske landshold leverede i Makedonien. Det var næppe tilsigtet, men da der ikke skete uventede strømafbrydelser kunne kampen få det ganske retfærdige resultat 12 -12 – et godt udtryk for en kamp med godt forsvarsspil fra begge sider.

Mange tak til Frits for det store arbejde han udfører for vores image ude i den store hvide verden.

På gensyn på hjemmesiden og i virkeligheden fra Jan

7.2.2013

Kære boldvenner
Hjemmesiden er nu opdateret med Bernhards gode billede af en stor del af klubbens aktive spillere.

Her ud over kan I fornøje jer med at læse det seneste års mails (sæson 11/12 og 12/13) som er præget af gode og afvekslende kampreferater, men også af gode og mindre gode – men til gengæld fantasifulde – afbudsgrunde, syge-historier af alskens slags, samt andre underholdende fortællinger om livets genvordigheder eller forlystelser.

Der er ikke sorteret i de mails, som I har rundsendt, men enkelte detaljer er dog udeladt, især omkring Kurts sygdom.

Nye medlemmer kan jo passende begynde med sæson 99.  Men ikke i aften, for så når I ikke med til kampenJ

Vi ses senere
Mange hilsner
Frits

6.-2.-13
Kære spillere,
her følger en oversigt over forvenet fremmøde de næste gange – husk hvis I holder ferie i uge 7 så giv besked. Og så håber vi i morgen at kunne afvikle aftenens kamp uden de uautoriserede afbrydelser af lyset på banen -det som også ramte Super Bowl i mandags, men det var jo i et land med en notorisk ringe infrastruktur på strømforsyningen!!
7.-2.-13
Jeg regner med at komme

mvh
gert birnbacherKære spillere,

Jeg er løbet ind i en forkølelse, som jeg håbede ville gå over inden i aften, men det er ikke sket. Derfor må jeg desværre melde afbud.

Hilsen

Mogens

6.-2.-13
I morgen skal jeg til familiefødselsdag om aftenen. Men til gengæld skal jeg ikke på vinterferie, så jeg skulle være tilbage fra d. 14.
Birger

Jeg regner med at komme retur fra ferie 14.2, men vil gerne registreres som usikker.

Ses i morgen
Palle
Hej boldvenner
Jeg er skaden nogenlunde kvit, så jeg kommer i morgen aften.

mange hilsner
Frits
1.-2.-13
Pga mailproblemer hos CBS sender jeg denne mail igen.

Kære spillere,
trods en lang skadeliste mødte vi 7 friske spillere op i går aftes og satte et stærkt 3 mands næstformandshold mod et 4 mands formandshold. Det viste sig kampen igennem at være en god konstellation, i hvert fald var holdene kampen igennem ganske jævnbyrdige, selvom tempo og spilkvalitet nok må beskrives som varierende. Kampen sluttede ved stillingen 18-17 til næstformandsholdet, der forsøgte at holde bolden tiden ud. Det lykkedes (næsten), men da næstformanden tabte bolden og John var ved at score blev lyset over den del af banen slukket. Næstformanden konkluderede at kampen var endt med en sejr, men formandsholdet har dog bedt FIFA om at undersøge mistanken om, at en medarbejder ved lysmasterne var bestukket af næstformandsholdet til at slukke lyset hvis det kunne hjælpe til sejr.
På den baggrund er der sat en scenario for revanche næste torsdag.

Indtil da må alle have en god weekend, men pas på, ikke flere skader!!

Spillerne skal også vide, at formandsskabet overvejer om vi skal udsende en pressemeddelelse om at klubbens økonomi er i fineste stand og vi er uden gæld. Det skyldes bl.a. godt, klassisk købmandsskab hos kassereren og at spillerne forstår at betale til tiden – det kunne Brøndby lære af!     hilsen

Finn
30.-1.-13
God bedring til Gert, der er dog stadig 6 sikre på bænken.

Finn

Hej
Jeg har trukket min klarmelding lidt fordi jeg er voldsomt forkølet og ville se tiden an. Det står dog nu klart at jeg ikke kommer til at spille i morgen selvom jeg skulle blive feberfri. Jeg kan dårligt stå på benene og skynder mig under dynen og håber på bedre tider / næste uge.

mvh
gert birnbacher
Fra skemaet jeg sendte ud kan der tælles flg: klarmeldte spillere:
Mogens, Martin, John, Jan, Bent, Gert og Finn. Dvs. vi er på den sikre side af 6 spillere i morgen aften.

Vi ses Finn Hansson
28.-1.-13
Da der ikke er kommet nyt fra skadestuen sender jeg her en oversigt over de spillere der kan forventes på banen.

Vi, dvs de friske ses på torsdag

Finn
Jeg håber at status på lazarettet er med pil opad. På torsdag er det muligt at jeg ikke kommer. Jeg har i denne uge ekstraordinære børnebørns-pasningsforpligtelser da begge forældre er ude at rejse. Torsdag skal jeg lægge dem i seng, men måske kommer faderen hjem så betids at jeg kan nå frem. Men det er noget jeg først vil vide sent torsdag så I kan ikke kalkulere med mig.
Mange hilsener
Birger

25.-1.-13
Kære spillere,

Inden gårsdagens kamp var der to afbud, men alligevel kunne vi stille med to 4 mandshold efter sædvanlig opskrift. De to hold startede jævnbyrdigt men nok med formandsholdet hele tiden et mål foran. Måske var det grunden til at Frits på næstformandsholdet satsede alt på et gennembrud og et brag af et skud med det resultat, at han fik en muskelslade i skudbenet. Med en mindre løbende Frits fortsatte kampen dog, men næstformandsholdet kunne trods ihærdige forsøg ikke rigtig følge med og med små 20 minutter tilbage og stillingen 10 – 6 valgte Frits at tage et tidligt bad og fik følgeskab af Palle, der havde knæproblemer. Formand og næstformand byttede pladser og en ny kamp startede, langt mere målrig end den første og med næstformandsholdet i teten. I slutningen af kampen gik det så galt igen, da Jan vred knæet i et forsøg på at blokere et skud. Den sidste kamp vand næstformandsholdet i fin stil med 10 – 6.

Til næste gang håber vi at skaderne ikke er alvorligere end at alle kan stille op.

God bedring til de skadede og god weekend til alle Finn Hansson
24.-1.-13
jeg kan ikke nå frem fra Fyn til tiden . god kamp .gert

Kære alle
Jeg har været hjemme det meste af ugen med en kraftig forkølelse, og der er så meget af den tilbage at jeg heller ikke kommer i aften. God kamp. Hvor bliver kampreferaterne i øvrigt af? Er jeg røget af listen?
Birge

19.-1.-13
Kære alle,

Jeg takker alle deltagerne på Svanepub for den pris, jeg altid vil give den højeste anerkendelse.
Vi ses på torsdag – også på Svanepub.

Jan

Kære spillere,
Under den kombinerede julefrokost (fremragende øl og mad) og generalforsamling blve der traditionen tro overrakt ærespriser til spillere for sæson 2012-2013. Resultatet kan ses i vedlagte oversigt. Til de to spillere, der ikke kunne møde op og heller ikke havde sendt deres koner til at modtage priser (Birger og Jan), vil der være mulighed for en kort ceremoni næste torsdag efter kampen på Svanepub.

Vi ses på banen på torsdag kl. 22. Finn Hansson
18.-1.-12
Kære spillere,

Torsdagen blev endnu engang en kamp mellem de to 4 mands hold, hvor formandsholdet efter en rodet start hvor begge hold havde svært ved at lave mål, så kom igang og havde den nødvendige medvind, således at også de svære ting lykkedes. det betød en sikker føring ved halvleg. I den sidste del af kampen gik næstformandsholdet mere energisk frem i forsvaret og det lykkedes dem at få en lige scoring i den periode. kampresultatet blev dog en sikker sejr på 17-7 til formandsholdet.
Vi ses om kort tid til julefrokost/generalforsamling – husk præmierne.

hilsen

Finn HanssonJeg har måske (i værste fald) en halsbetændelse under opsejling – i hvert fald ondt i halsen, så jeg må alligevel melde fra til i aften; jeg går tidligt i seng med en rødvindstoddy. Jan, kan du ikke sende mig din konto, så sætter jeg en tusse ind på den.
God middag og juleafslutning
Birger
Kære alle,

Her kommer et par opdateringer fra i går aftes. Værd at tage med til julefrokosten i aften ?

Finn, Martin, Palle og Bent har nu også indbetalt 500,- kr. hver til boldspilskassen.

God julefrokost.

Hilsner fra
Jan
17.-1.-13
Kære alle
Jeg har her til aften fået lidt maveproblemer; jeg er bange for det ikke når at gå over inden  jeg skal af sted, så I skal ikke regne med mig i aften. Hvis det forsvinder, kommer jeg. Jeg regner med at komme i morgen aften på Svanepub
Mange hilsener

BirgerKære alle,

På baggrund af Gert’s bidrag lover det godt for fremtiden.

På min oprindelige mail er Gert derfor nu med i den ikke-hvilende del af FC Hybris.
Hilsner fra
Jan
Kære alle !

Jeg kan desværre ikke spille i aften. Måske lagde i mærke til at jeg spillede i funklende nye indendørssko sidste gang. Det kan godt give vabler. Men min vabel har “bidt sig fast” så jeg dårligt kan gå på foden. Det er lidt uheldigt men jeg har indtrykket af at alle over 60 år mere eller mindre permanent er småskadede….

Jeg vil iøvrigt gerne bidrage økonomisk til festen når jeg er klar igen og det vil i givet fald være næste uge .

Kære alle,

Her kommer en økonomisk status.

Vi har banen til og med torsdag den 7. marts 2013 Vi har et skab til bolde mm. indtil 30. juni 2013

Der er 1000,00 kr. i ‘kassen’

Bents status er           0,- kr.
Mogens’ er på         500,- kr.
Palle’s staus er            0.- kr.
Finn’s status er           0,- kr.
Jan’ status er        1200,- kr.
Martins status er         0,- kr.
Frits’ status er             0,- kr.
Johns status er       500,- kr.
Bernhard’s status er   0,- kr.

Som det ser ud ‘skylder’ Bent, Palle, Finn, Martin, Frits og Bernhard 500,- kr.

På gensyn i aften og hilsner fra
Jan
15.-1.-13
Det lyder som en god model, så vi kan dispensere for at man er tilstede ved overrækkelsen – nu kan det blive by proxy og over en ekstra øl!!

ses på torsdag

Finn HanssonKære Frits,

Hvis jeg har gjort mig fortjent til en pokal, så henter jeg den gerne den efterfølgende torsdag aften efter fodbold på Svane Pub.

Hilsner fra
Jan
Hej Jan, hvad så med de pokaler du står til at få?
Mvh Frits

Kære alle, der holder julefrokost,

Desværre må jeg melde afbud til på fredag.

Nogle af mine tyske familiemedlemmer har anmeldt deres ankomst fra Tanzania. Og dem vil jeg ikke gå glip af.
Men vi ses på torsdag

Hilsner fra
Jan
11.-1.-13
Kære spillere,
Med afbud fra Marytin (skade), bent og Lars (arbejde) og Palle (manglende evne til at bryde ind i en bil) var vi 8 fremmødte med Gert tilbage efter operation. Der blev sat de to sædvanlige hold og vi fik en kamp, der bølgede frem og tilbage i et måske lidt uvant højt tempo. Evalueringen i 3. halvleg pegede entydigt på at det nok var en af de bedste kampe i lang tid, intens og ind i mellem velspillet. Slutresutatet blev en sejr på 3 (måske 4) mål til formandsholdet, 18 (19) – 15, som delvis var en konsekvens af, at næstformandsholdet glemte det som jeg som dreng fik banket ind af træneren i Rødovre; opdækning og opbakning!!
Vi ser frem til et stort fremmøde på torsdag!
10.-1.-13
Jeg ved ikke om min framelding gik igennem. Har låst mig ude af bilen!
Palle
Kære alle
Jeg er fanget på RUC . Mangler bil nøgle!
Frameelding til i aften.

Fortsettelse følger
Palle
Kære alle,

Til dagens kamp kl. 22 bedes I alle forsøge at få fingrene ned i klejnekassen og medbrunge et beløb på min 500 kr til forårets kampe.
Dog minus Finn, der jo var den eneste, der reagerede sidst jeg sendte et lignende ønske ud til jer alle.

Hilsner fra
Kasereren
Jan

Hej

Jeg går ud fra at spilledagen er i dag torsdag kl 22 i Svanemøllehallen. Ellers vil jeg gerne retledes.

Det er efterhånden så længe siden jeg har spillet, at jeg dårligt kan huske tid og sted. Men jeg er åbenbart ikke den eneste kan jeg se af emnelinien.

Selvom jeg ikke er i overtræning kan jeg bryste mig, at min vægt efter jul er i overkanten og at jeg glæder mig til at spille ….

vh
gert birnbacher

Som Finn forudsagde st år jeg over i aften.

God kamp!!

MVH
Martin

4.-1.-13
Rettelse, det er spilledag 10.1 – ikke 11.1. Og her er en oversigt over aktuelle spillere.
Finn
Kære spillere,
med 8 fremmødte og omklædte spillere, herunder en lettere skadet Martin kunne vi starte det nye år på bedste vis. Og trods en lang julepause var det meste af kampen mellem de to sædvanlige hold ganske underholdende (for deltagerne) og lige med en overvægt til næstformandsholdet indtil det sidste kvarter. her slap kræfterne op og formandsholdet skærpede opdækningen og vandt en række bolde til kontramål, så fra et lige resultat blev slutstillingen ifølge FIFA 22 – 16 til formandsholdet. Så næstformandsholdet må på den igen næste torsdag.
Det sker dog uden Bent (arbejde) og nok også Martin, der ikke fik løbet sine skader væk.

Men med Palle tilbage og forhåbentlig også de nye medlemmer kan vi sagtens stille hold.

Og til det vigtige:
Vi har forlængst aftalt julefrokost fredag d. 18. januar kl. 18 på Svanepub med kvali øl og traditionel julefrokostmad.
John er indtil nu den eneste der har meldt afbud og af hensyn til arrangement er det MEGET VIGTIGT at jeg får besked om andre der ikke kan komme senest næste torsdag!!!
Og til alle os der kommer, husk pokalerne skal medbringes i pudset tilstand og med forslag til en ny modtager (i princippet kan man godt stille forslag om sig selv som modtager – så må man også tage de kommentarer der kommer).

god weekend

Finn Hansson
2.-1.-13
Kære spillere,

De to nytårstaler bragte ikke meget nyt frem, og det var også småt med provokerende udsagn. der er dog lige et par ting som jeg faldt over som relevante for klubben. Det ene er dronningens hilsen til og fremhævelse af veteraner, det er lige noget vi kan bruge i en klub, der mest består af veteraner. Det andet er statsministerens påpegning af at i svære tider skal vi stå sammen og være forpligtet overfor hinanden. Det sidste kan vi bruge lidt mere af så fremmødet i 2013 bliver lidt bedre end i efteråret.
Ellers ser det ud til at kun Palle er sygdomsramt, så vi blive mange(!) i morgen.

vi ses Finn Hansson

Kære alle
Jeg blev desværre ikke færdig med influenzaen i kampferien, så framelding til i morgen.
Godt nytår

Palle27.-12.-12
Kære spillere,
kampreferatet fra 27.12 kam skrives allerede nu – ingenting skete!!
Men der er begrundet håb om at der er et stort fremmøde 3.1, hvor vi starter på 2. del af sæson 12/13 (eller sæson 46) med fornyede kræfter ovenpå jul og nytårs frås i mad og drikke.

Og der skal også gives besked om deltagelse i julefrokosten 18.1, foreløbig har kun John meldt fra. Finn Hansson
21.-12.-12
Kære spillere,
Her er en kort julehilsen til alle og en aflysning af kampn d. 27.12. Vi har ikke samme tradition som i UK med mange kampen mellem jul og nytår!
Kampen igår blev en 3 mod 4 kamp, da Martin stillede op trods en skade i det ene ben, men følgende klubbens motto, skulle det løbes væk. Et 4 mands formandshold startede stærkt mod 3 mandsholdet , nok for stærkt for ved halvleg blev der ommøbleret, på den måde at formand og næstformand byttede plads. 3 mandsholdet formåede så at holde uafgjort i resten af kampen, men det samlede resultat, indberettet til FIFA blev 22-16 til 4 mandsholdet med skiftende besætning.

En god gang fodbold sluttede året 2012, så god jul og godt nytår med håb om et bedre fremmøde i 13.Finn Hansson

19,.12.-12
Sidste nyt:
med Bernhards afbud er vi nede på 6 mand, Martin, Frits, Palle, Mogens, Jan og Finn – det såkaldte dream team. Så det er afgørende at medlemmer af dream team ikke falder fra de næste 48 timer.

Håber vi ses på torsdag

Finn Hansson17.-12.-12
d. 27. er jeg ikke bare generelt, men konkret juleramt så der kan jeg ikke spille. Men god julekamp hvis det kommer dertil

BirgerKære alle

Jeg er I hovedlandet (Jylland) d. 27. men satser på at jeg kan komme på torsdag, nok med en bandage på hånden for at modstå de værste overgreb.

Mvh

john

Kære alle

Jeg må bede om et stort spørgsmålstegn den 27. – kan altså ikke tælles blandt de nødvendige 6.

Jeg er klar nu torsdag, men til de frameldte sendes de bedste ønsker for jul og nytår.
Palle

Kære spillere,
I betragt af at vi bliver juleramte om få dage så kommer her en oversigt over potentielle spillere d. 27.12. Giv gerne besked om der er korrektioner til oversigten hurtigt, alle er måske ikke på mail julen igennem.

Og så god jul til dem jeg ikke ser på banen på torsdag. Finn
15.-12.-12
Kære venner
Som det fremgår af oversigten, kommer jeg ikke på torsdag. Jeg vil derfor allerede nu ønske jer alle en god jul og et godt nytår. Vi ses til januar – og jeg håber, endnu engang, at kunne præstere et mere stabilt fremmøde end i sidste halvår. God jule-kamp
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,
Ortopæderne på Bispebjerg valgte ikke at skære i min albue men ville vente og se, og det går foreløbigt langt bedre, så jeg regner med at kunne spille på torsdag – spørgsmålet er så med hvem? Oversigten nedenfor er muligvis ikke helt opdateret men som det ser ud nu er der 7 mulige spillere til 20.12.
Giv besked hvis der er ændringer.
God weekend

11.-12.-12
Hej jan og alle jer andre,
Altså når formanden aflyser, så er der aflyst, alternativet er 2 mod 3 men det stiller Martin nok ikke op til. jeg skal på Bispebjerg i morgen og enten skær de eller jeg kører videre med antibiotikaen. Men unde alle omstændigheder skal armen være i mere ro end det er muligt i vores tempofyldte og intensive kampe.

Status for d. 20 følger senere.

Finn Hansson
Kære alle,

Er der fodbold – eller noget der ligner – på torsdag ?

Hilsner fra
Jan

10.-12.-12
Kære spillere,
Så er det min tur til at AFLYSE, jeg skal på Bispebjerg i morgen og have opereret den hævede albue som nogle af jer så i torsdags, så den skal være i ro i en periode. Jeg vender tilbage med flere oplysninger om hvor længe.

Finn Hansson

7.-12.-12
Kære spillere,
Gårsdagen kamp blev en spændende, målrig og tæt kamp mellem de to formandshold a 3 spillere. Det lykkedes formandsholdet at vinde 21-20 ikke mindst fordi formanden havde en aften, hvor hans tåskud var meget effektive og næsten lavede halvdelen af holdets mål. Der blev i det hele taget skud godt og ofte med meget velplacerede skud.

Næste gang er vi plaget af diverse julebestemte afbud, så bruttotruppen består af 6 mand, som enhver kan tælle nedenfor. Det betyder at der er meldepligt i meget god tid, hvis man alligevel ikke kan d. 13.12, da vi i så fald må aflyse.

Ellers glæder dem af os, der har fået vores arbejdsplads til at lægge julefrokosten en anden dag en torsdag ti endnu en gang spændende og afvekslende bold.Finn
6.-12.-12
Kære alle
Denne gang er det mig der er ramt af en mellemting mellem stærk forkølelse og influenza. Jeg regner med at spille næste gang, men d. 20 er der julefrokost på instituttet så der vil jeg nok være utilregnelig. I øvrigt kan jeg give lidt personlig status: jeg har her i efteråret gået til nogle hjerteundersøgelser, og de er sådan set falder fint ud. Sidst var jeg til ”arbejdstest” på kondicykel og klarede det godt! Jeg ligger i mellemrummet og klarede belastninger udmærket – hvad I nok ikke havde regnet med. Men jeg er ikke helt færdig med at gå til undersøgelse, jeg skal til en scanning for evt åreforkalkning. Det specielle er at hjerterytmerne der nu er optaget i forskellige sammenhænge, viser nogle udsving lægen ikke helt kan forklare, og der er ikke de symptomer der normalt burde være i tilfælde af forkalkning, men det kan måske alligevel være et tendens på det. Selv om han ikke tror det. Så når jeg nu kan blive undersøgt for noget, bliver jeg det også. Sådan er det nok når man kommer ind i speciallægesystemet. I øvrigt sagde Jan Kampmann til mig forleden dag at han stadig håber snart at kunne begynde igen, det der holder ham tilbage nu, er ikke hjertet, men et dårligt knæ som han håber en fysioterapeut kan hjælpe ham med. – Hvis der mangler penge i klubkassen, kan jeg evt overføre nogle via netbank!
Mange hilsener
Birger

3.-12.-12
K ære alle

Jeg minder om min framelding til 6. og 13. men vil være klar igen den 20. Det drejer sig ikke om PTSD efter i torsdags, men derimod et følt behov for at gøre noget ved grundformen. Det sker på La Santa Sport.

Bedste hilsner
Palle

30.-11.-12
Kære spillere,
trods alle mulige afbud, skader, operationer, medicinske forsøg, børnepasning og influenza lykkedes det at stille med to 3 mandshold i går aftes. Formanden satte de to hold med en forventning om nogenlunde lige styrke og  det så også sådan ud i begyndelsen, afstanden mellem holdene skiftevis et enkelt mål, men så trådte Jan i karakter ikke blot spm målvogter men som topscorer og lavede en serie på 5 mål alle fra samme venstre fløj. Det bragte formandsholdet så meget foran at næstformandsholdets spil blev stresset og formandsholdet kunne fortsætte med at lægge bolden ud på venstre fløj og få mål eller også løbe kontramål igennem. Resultatet blev en overraskende stor sejr på 22 – 11. Der er mulighed for revanche på torsdag. mødekortet ser således ud: 29.-11.-12
Kære alle,

I aften SKAL de, der spiller, men også alle de af jer der ikke kommer, melde tilbage om hvornår I spiller/ikke spiller i de næste to måneder.
Altså kik i jeres kalender og meld tilbage.

Jeg skal betale for baneleje fremover i aften.

På gensyn og hilsner fra

Jan
23.-11.-12
Kære spillere,
Igen en kamp mellem et 4 mands formandshold (samme som sidst) og et 5 mands næstformandshold. Men i modsætning til sidste kamp var formandsholdet fra starten oppe i gear og satte pres på næstformandsholdet med hurtige og ret effektive kontraangreb, samtidig med at defensiven var ret effektiv. Sammenholdt med at næstformansholdet kun i perioder spillede hurtigt og udnyttede deres overtal gjorde at formandsholdet kunne holde en pæn føring kampen igennem og ved dommerens slutfløjte var stillingen 17 – 12. Vi har et par afbud næste gang men der skulle stadig være min. 7 mand så det går nok.

Og en meget vigtig meddelelse: På evalueringsmødet efter kampen aftalte vi, at den årlige julefrokost holdes fredag d. 18. januar kl. 18 til ? på Svane Pub, samme menu som sidst.

hilsenFinn
22.-11.-12
Kristian (min søn) er blevet indlagt med lungebetændelse; jeg bliver nok nødt til at bistå omkring børnene, så jeg kommer ikke i aften. Desværre. I næste uge er jeg i Århus til en konference. Men i december…
Birger

16.-11.-12
Jeg er enig med Mogens, der er ikke meget at tilføje måske blot at formandsholdet kæmpede forbilledligt for sejren.
Holdbilledet viser et hold der til enhver tid kan stille op mod alle udfordringer.
Hilsen fra det kolde Berlin. Vi ses på torsdag.

Sent from my iPad

Finn Hansson
Kære alle,

Der er egentlig ikke så meget at føje til Bernhards beretning. Den viser et øje for detaljen og sandheden, der gør Bernhard til en mulig fremtidig referent i  hvert tilfælde når man er på samme hold.

Det blev første gang i lang tid vi var flere end 8. Det tyder godt når der er forlydender om at lars og gert er på vej tilbage efter skadespauser.

Da vi var 9 stod det ret hurtigt klar for formandskabet at det måtte blive en kamp med 5 mod 4, og det blev overladt suverænt til næstformanden at sætte holdene. Det lykkedes at sætte to jævnbyrdige hold, eller to hold der var så jævnbyrdige, at næstformandsholdet ikke behøvede at holde så meget igen for at tabe knebent. Første del af kampen blev domineret af næstformandsholdet med en relativ solid føring til følge. Derefter slappede næstformandsholdet af (eller formandsholdet tog sig sammen). Resultatet blev næsten uafgjort 9-8 jeg kan ikke huske til hvilken side, men det blev ikke 32-1. Det er så vidt jeg erindrer mange år siden vi har scoret så få mål i en kamp. Godt forsvarsspil eller dårligt angrebsspil. Hvem ved?

Hilsen

Mogens
Hej med Jer alle.
Efter en god start i går aftes på fodbolden kom formandsholdet næsten på lige med os, men endte med et gedigent nederlag på     32-1. Selv nåede jeg, trods flere mindre skader, næsten på Ibramovich-niveau (jeg laver IKKE baglæns saxespark på det gulv!!) og nåede op til flere giftige forsøg lige forbi mål.
Men inden kampen fik vi arrangeret en decideret off-side af ukendt dommer, som nu indberetter det direkte til FIFA’s kontrolkommité, der vil undersøge alderssammensætningen nærmere. Resultatet kan ses nedenfor på vedhæftede fil.

m.v.h.

BernhardBillede indsat i tekst 1
15.-11.-12
Hej
Jeg må desværre melde fra i aften. Efter hårdt arbejde i sommerhuset har jeg nu fået næseblod – meget usædvanligt og ubehageligt.
Det skal ikke gentage sig.

Palle
9.-11.-12
Kære spillere,
Som I alle har set væltede afbuddene ind i går så vi var 7 fremmødte, som så stillede op i et løbestærkt 3 mands næstformandshold og et mindre løbestærkt 4 mands formandshold og til en afveksling stillede de to formænd sig i målene. Næstformandsholdet startede stærkt og kom foran med et par mål, da Bernhard fik en lyskenskade (som forhåbentlig ikke er så alvorlig at han ikke kan spille næste gang) og gik ud. Derefter var det op ad bakke for formandsholdet, som havde svært ved at spille sig igennem til skudchancer og ikke kun stille meget op ved de hurtige kontraløb som næstformandsholdet udnyttede med stor sikkerhed. Trods en ihærdig fight blev nederlaget større og større og kampen sluttede 27 – 16 til det effektive næstformandshold.

8.-1.-12
Det lød næsten også for godt med de mange fremmødte i aften, men trods Birgers forfald skulle vi stadig være 7 mand tilbage, Palle, Frits, Bernhard, Martin, Mogens, John og Finn.ses kl. 22

Finn Hansson
Men jeg er netop blevet udskrevet til pasning af børnebørn. Det kan ikke løbes væk Birger

Kære spillere,
Når det skal være er to afbud til i aften ikke ødelæggende for os andre, fremmødet taget i betragtning, og jeg kommer også, da kampen i parken slutter før 21. Og så god bedring til Jan.

Kære alle,

En slem halsbetændelse har sat sig på tværs af mit fremmøde i dag.

God kamp og hilsner fra
Jan

7.-11.-12
Hej

Det bliver desværre et afbud til fodbold i morgen – grundet arbejde. Jeg´vil være klar til næste torsdag.                                mvh

Bent

2.-11.-12
Kære spillere,
Nok hedder den berømte western med Yul Brunner og Steve McQueen 7 mænd sejrer, men i går var det 6 mænd der sejrede. Trods alle forhindringer, herunder DSBs forsøg på at modarbejde os (Martin!!!), lykkedes det at stille med to 3 mandshold, sædvanlig opskrift. Kampen igennem viste det sig at holdene var usædvanlig godt sat, der blev spillet offensivt og lavet mange må, men på intet tidspunkt kom et hold mere end 2 mål foran og kampen igennem skiftede dette. I de absolut sidste sekunder lykkedes det så formandsholdet at få udlignet, så kampen fik en retfærdig afslutning på en meget effektiv gang motion, 20 – 20.
På torsdag ser fremmødekortet noget bedre ud og der skulle blive mulighed for at stille med lidt større hold.
1.-11.-12
Til orientering

Mailen til Bernhard gik ikke igennem Check gerne Bernhards adresse !
Jan
Kære alle,

Overvej grundigt og gerne så snart som muligt, hvor langt hen i december, I kan spille. Altså Finn udvid dine datoer og sæt evt. OK ind. Jeg skal meget snart bruge spilledage til at betale efter !!!

På gensyn i aften fra
Jan
Kære alle !

Jeg står rigtigt anført som nyopereret i Finns fine skema. Min skulder er har været under kniven og genoptræningstiden herefter er min. 6 uger. Jeg tror det er hensigtsmæssigt ikke at spille indendørs før en gang i det nye år.

Jeg lover til gengæld at holde mig i form via løbebånd i perioden.

Store hilsner

Gert
Hej

Det bliver først i næste uge atjeg vender tilbage                      mvh

Bent27.-10.-12
Hej venner,
Det var en fin reception, jeg er stadig lidt overvældet af det hele og ikke mindst de mange gaver. Jeg kan se at vi nu bevæger os ind i et mere mellemeuropæisk ølområde, men det kan ikke skade, vi skal jo være omstillingsberedte, så jeg takker.
Vi ses på torsdag (-Frits)

Finn Hansson
26.-10.-12
Jeg har begået den fejl at sætte en spiller, Bent, af holdkortet uden at som Morten Olsen spørge om han var klar til at spille, her kommer et nyt og korrekt holdkort.
Kære alle

Jeg har forstået budskabet – nye spillere med ungdom og frisk spillerenergi skærper konkurrencen. Så må man jo acceptere at man kan komme på bænken. Jeg vil dog sige, at det er noget hårdt at konstatere, at jeg er gledet helt ud af brutto-truppen.

Jeg har nu tænkt mig at kæmpe for en plads på holdet. Det bliver løbersko med sure ture rundt om damhussøen, så jeg kan tage kampen op – og håbe at træneren får øje for, at jeg kan tilføre holdet noget.                                             mvh                                                                Bent

PS: jeg er usikker på torsdag – det afhænger af hvordan min achillessene reagerer på løbetræningen. Jeg kan i princippet alle torsdagene i november
Kære spillere,

Selvom jeg meget snart skal have min farvelreception skal I ikke snydes for et kampreferat. Det var en stor dag i går aftes, for første gang i lang tid kunne vi mønstre 8 spillere og derfor sætte hold efter den traditionelle opskrift, formands- og næstformandshold. Selvom der ind imellem kunne spores lidt rust på skudpræcision og temposkift (fra gang til let løb!), så fik vi en tæt kamp, hvor formandsholdet langt hen ad vejen holdt et lille forspring, som det lykkedes næstformandsholdet ved Martin at udligne i den tillægstid, som næstformandsholdet havde fået lagt til. Uafgjort, 9-9 eller 10-10 var et fint udfald af kampen.
Næste gang ser det således ud, dvs. vi skulle hvis alt går vel være 6 mand på banen.
25.-10.-12
Kære spillere,

Det er nok tid til en lille opfriskning fra kassereren !

Bent, Mogens, Palle og finn har lagt hver 500,- kr til fælles glæde. Jan har lagt 1000,- kr oveni !

Altså resten mangler at komme frem af hullerne og spytte i bøssen.

På gensyn i aften

Hilsner fra
Jan
21.-10.-12
Kære spillere,
For at lette overblikket (for mig selv) har jeg lavet denne tabel, som muliggør at afbud over flere gange lettere kan huskes – når vi nu er så uheldige at flere spillere skal opereres, ikke i benene men i hænder og skuldre. Men på trosdag ser det endelig ud som om vi kan komme til at spille på sædvanlig vis.

hilsen
Finn
20.-10.-12
Nå, det var ikke ment som en opfordring. Så bare hold nu.

Min hånd skal opereres igen d. 5/11 så der er nok et par afbud efter det. Men så er Birger måske på banen igen. John

Johns håb ser jo langsomt ud til at blive opfyldt (hvis man kan opfylde et håb). De næste to gange kan jeg ikke spille, jeg skal holde et mødeoplæg næste torsdag og ugen efter er jeg vært for en udenlandsk gæst der deltager i en konference jeg er med til arrangere.
Birger (København)
Hej

Jeg skal under kniven med min skulder den 25.10. og vender tilbage med en klarmelding når skulderen holder. Det tager dog nok en 3-4 uger .

Hilsen
Gert
Hej Mogens 😀 tak for din meddelelse til John, men jeg vil egentlig gerne vide om det er første gang i historien at du spiller den 25. eller det er fordi meddelelsen fra dig er sendt fra Iran. Selv hælder jeg til det sidste fordi jeg mener jeg HAR set dig en enkelt gang. Det drejer sig om et væddemål 😀
Hej

Jeg regner med at spille d.25.

Denne meddelelse er sendt fra Iran. Det er saa vidt jeg husker foerste gang i klubbens historie.

Hilsen
Mogens

18.-10.-12
Kære Finn et al

Det er jo lige før vi må håbe på afbud, som jo er lidt i modstrid med de sidste uger. Dejligt med bold igen.

Mvh john (Paris)

Kære spillere,her lidt i 22 en torsdag hvor vi ikke kan spille er det måske en kompensationshandling at opstille det mulige antal spillere til næste torsdag (og så se hvornår afbuddene kommer!)!

Mogens, Jan, Palle, Frits, Birger, Bent, Martin, Bernhard, Gert, John, Finn. Og en god nyhed er, at der ikke er længe til at Lars er tilbage i form og spiller igen.

Vi ses om en uge.

hilsen Finn Hansson

Vi r ramt af flere uheld og skader end Morten Olsen – der er dog håb om at det ser bedre ud på næste torsdag. God bedring til Birger.

hilsen
Finn

For en sikkerheds skyld sender jeg denne aflysning. Ingen skal gå forgæves når vi nu igen er så uheldige ikke at kunne stille hold. Næsten uge ser bedre ud, gert og john og frits og mogens er tilbage fra ferie, så vi burde være over cuttet på 6. Ses næste torsdag.

Sent from my iPad

Finn HanssonKære alle
Desværre har jeg i ugens løb døjet med nogle lyskesmerter. Da jeg meldte til, regnede jeg med at de ville være væk, men det kan jeg her til morgen konstatere at de ikke er, så jeg bliver nødt til alligevel at melde fra, med aflysning som den triste konsekvens – med mindre I da har mod på endnu en gang 2 mod 3. Men fortsat god efterårsferie Birger
16.-10.-12
Med Bernhards tilsagn er det en glæde for formandsskabet at give besked om at vi har 6 mand til på torsdag – endelig lykkedes det, så vi ikke helt mister kamptræningen.

Sent from my iPad

Finn Hansson

Jeg skal lige bekræfte at jeg er med på torsdag til fodbold.

kh Bernhard15.-10.-12
Kære spillere,
Her er mandagsstatus:
Birger, martin, palle, jan og finn har alle meldt ind at de kan spille. Gert og john holder ferie og mogens mener at han er så langt væk at han ikke kan nå hjem i tide. Bent er stadig skadet.
Frits og Bernhard venter vi på.
Jeg håber der kommer en postiv tilmelding inden onsdag aften.

Sent from my iPad

Finn Hansson

Hej

Jeg melder fra naeste torsdag.

Det er foerste gang klubben har modtaget et afbud fra Turkmenistan. Det boer have sin helt egen kategori.

Mange hilsner

Mogens
Også en klarmelding fra mig.
Hilsen Palle

Jag kan på torsdag
Birger
Kære alle

Jeg må desværre forlænge mit afbud med to uger – jeg er stadig småskadet og næste uge arbejdsramt.

Formanden/referenten må desuden gerne checke den mailing-liste der bliver anvendt til udsendelsen af referatet – de sidste mange uger har jeg ikke modtaget ugens sportsjournalistiske højdepunkt.             mvh
Bent

Kære alle,

Jeg melder mig med både person, nøgle, en enkelt øl og yderligere opkrævninger til vinterens fodboldglæder.

Hilsner fra
Jan
12.-10.-12
Kære spillere,
Det gik ikke så godt i går aftes, enten havde jeg overset en afbudsmail fra Gert eller også havde han ikke set de sidste mails; under alle omstændigheder var vi 5 fremmødte og omklædte; så vi, dvs. Palle, Berhard, Birger, Frits og Finn spillede 2 mod 3 i en halv times tid. Resultatet blev – 5 til 2 mandsholdet, da 3 mandsholdet for sent begyndte at bruge sit overtal. På plussiden er, at Frits comeback gik fint og han er tilbage i stort set samme form som før – det skal løbes væk er et uomgængeligt virkemiddel.
Næste uge er efterårsferie, så i lyset af dette skal der positive tilmelding til denne gang. Det ser ud som om Bernhard, Finn, Birger kan spille og vi ved at John er på ferie, så med lidt held kan vi nok nå op på min. 6 fremmødte spillere.

Men husk; send en email til mig hvis du kan spille d. 18.10 – senest onsdag aften, så sender jeg endelig besked ud til alle.

Og en lille reminder, den der fik overladt nøglen til skabet i rød snor skylder formanden en øl – vi måtte leje en bold igår.

ellers ønskes alle en god weekend Finn Hansson
11.-10.-12
Kære boldvenner,
I er naturligvis alle velkomne, jeg kan desværre ikke love et udvalg af mikrobryggeri øl, det er ikke på CBS’s indkøbsliste.

ses i aften

Finn
8.-10.-12
Med de seneste opdateringer ser torsdagens hold ud som følger: palle, bernhard, gert, frits, finn og birger ialt 6 mand – så helst ikke flere afbud!!

ses på torsdag

Finn HanssonTil gengæld regner jeg med at komme – god bedring til Bent Birger

Kære

Jeg må desværre endnu en gang bidrage med et afbud – en overanstrengt achillessene, som jeg ikke vil forsøge at løbe væk. Håber det vil fungere for Fritz!                          mvh
Bent

7.-10.-12
Kære Finn,

Altid optimist ! Hvis der er nogle, så kan du måske overldaes dette ansvarsfulde job.

Hilnser fra
Jan

God tur men hvem skal så modtage de strøgne sedler?

Sendt fra min HTC-telefon
Finn Hansson
Kære alle,

Desværre må jeg melde afbud til på torsdag.
Jeg er i Uppsala

God kamp og hilsner fra
Jan

6.-10.-12
Kære spillere,
Jan har haft et utaknemmeligt job med at holde styr på alle afbud (og tilbud) og måtte aflyse pga. Usikkerhed. Og for at gøre forvirringen større var Jans navn ikke med på alle de rundsendte mail, hvorfor aner jeg ikke, men for en sikkerheds skyld så brug mailinglisten fra denne mail fremover – den er kontrolleret.
Torsdagens kamp blev derfor en virtuel kamp mellem de to sædvanlige formandshold. Det blev en kamps der bølgede frem og tilbage med store chancer til begge hold og jævnbyrdigheden holdt helt frem til det sidste kvarter, hvor det gik næstformandsholdet som det gik FCN forleden i parken, de formåede ikke at slå til mens tid var og gik derfor ned da modtsanderen skruede tempoet op, lavede et par lette mål og vandt.
Men da det er en virtuel kamp vil den ikke indgå i klubbens kampstatistik.

Næste gang er Mogens og Martin på ferie, John på rejse og på ferie ugen efter, Birger måske usikker, men Frits er tilbage, og har dokumenteret, at klubbens standard for helbredelse, det skal løbes væk, nu også er godkednt i behandlersystemet.
Et hurtigt overslag giver flg. Fremmøde torsdag d. 11: jan, palle, bent, bernhard, gert, frits, finn og måske birger. Det ser lovende ud, så nu skal vi ikke have flere hasteaflysninger!!

god weekend Finn Hansson

4.-10.-12
Hej boldvenner jeg har lige været til behandling hos Henrik Friis, der også behandler topbadmintonspillere, og efter den rusketur, så tør jeg godt melde mig på banen igen!

Jeg ved ikke om vi kan sætte hold i aften, ellers ses vi næste torsdag.

Han er enig i vores motto: dårligdommene skal løbes væk:) Frits
Kære spillere

Da jeg ikke kan overskue antal, der kan spille og jeg har på fornemmelsen, at vi ikke er nok, så aflyses denne spilleaften – – –  —  Desværre.
Forhåbentligt ses vi torsdag den 11.oktober kl. 10.00

God weekend og hilsner fra
Jan
Kunne jer der kan spille i aften ikke lige sende mig en besked herom ?

Så må vi se, hvor mange vi bliver.

Hilsner fra
Jan

3.-10.-12
Kære spillere,
Set fra Helsinki er det ikke godt, med Bernhards afbud er der IKKE spillere nok til i morgen torsdag, derfor må vi desværre aflyse også selvom Jan mangler sedler. Disse skal så medbringes næste gang.

Sent from my iPad

Finn Hansson
Hej Jan.
Jeg er ikke helt klar over om den ikke er gået igennem, men jeg skrev til dig i mandags, at jeg ikke kan spille alligevel i morgen, torsdag. Men det ser jo ud til, at der alligevel er nok til at stille hold. Skal nok huske de friskpressede næste gang 🙂
kh Bernhard
Kære alle,
Jeg spiller med på torsdag. Men savner nogle friskpressede og hvide sedler

Hilsner fra
Jan

I lighed med Palle har jeg også brug for en endelig klarmelding her i eftermiddag.

MVH
Martin

Jeg beklager meget at jeg i min sidste mail ikke skrev bernhard på listen. Med ham er der lige 6 mand, jan, palle, gert, martin, john jan og bernhard – men jan kan lige holde den endelige opgørelse senere i dag. Men vi er presset mht at kunne spille selv med 2 nye medlemmer.
Sent from my iPad

Finn Hansson

Hej
Det ligner meget en aflysning. Jeg er klar til at spille, hvis vi får en ok-melding fra Jan onsdag eftermiddag.

Hilsen Palle

Her fra Helsinki med god netdækning i Finlandia Hall.
Birger er ude men forhåbentlig er det ikke alvorligt, bent melder fra, gert kan spille, men det giver kun 5, jan, palle, gert, john, martin. Ligemegt hvordan det vendes kan det ikke blive til mere, så vi må desværre AFLYSE på torsdag (så martin kan komme op fredag). Næste torsdag er jeg tilbage så vi skulle blive min. 6 spillere, men der kommer en mail senere om næste gang.

Sent from my iPad

Finn Hansson
2.-10.-12
Hej

Jeg må desværre melde afbud                  mvh

Bent
Jeg kommer hvis vi spiller

Gert

Ja, men så kan jeg glæde Martin. Sagen er at jeg i sidste uge have et par anfald af svimmelhed, og min læge har nu igangsat en “udredning” i forhold til mit hjerte. Så jeg melder afbud torsdag, og er også lidt usikker de kommende gange, hvor jeg dårligt kan være 6.mand.
Mange hilsener
Birger
Hej alle. Jeg kommer torsdag, hvis der er bold. John

Ps synes afbud og forbehold er begyndt at indikere andre prioriteter end vi har hyldet tidligere. Men regner med det er forbigående.
Hej allesammen

Jeg kan godt spille torsdag. Men jeg bliver ikke meget ked af det hvis der aflyses idet jeg skal flyve meget tidligt fredag morgen.

Og da flyvningen gælder en uges ferie melder jeg hermed afbud til næste uge.

Martin

28.-9.-12
Kære spillere,

Under vanskelige vilkår lykkedes det alligevel at stille med to 3 mandshold igår – organiseret som formands- og næstformandshold. Selvom formandsholdet lagde stærkt ud med en række mål arbejdede næstformandsholdet sig langsomt men sikker ind i kampen som i lange periode var meget jævnbyrdig og resultatet kunne let være blevet et andet hvis en friløber til næstformandsholdet var blevet til et mål og ikke et brag på stangen, som gav formandsholdet bolden til et kontramål som sikrede sejren på 17-15.

På næste torsdag er der flere afbud, Mogens rejser i 3 uger i de gamle karavanespor i Asien, Finn er i helsinki næste torsdag og Bent også forhindret. Hvis jeg husker rigtigt er Gert også på vandretur i næste uge.

Det betyder at vi højst kan regne med Jan, Palle, Martin, Birger, John og Bernhard.

DERFOR skal der gives positivt tilsagn om deltagelse til Jan senest onsdag aften – så sender Jan besked om evt. aflysning.

God weekend

Finn Hansson

27.-9.-12
Jeg har i det stille lagt lidt til side, så det skulle være i orden.

Hilsen Palle

26.-9.-12
Kære alle,

Det er nu blevet tid til at spørge ‘konen’ om et bidrag til ‘mandens’ (og ‘konens’) store ugentlige glæde.
Bidraget skulle gerne være på 500,- kr fra i dag at regne.

Hilsner fra

kassereren/Jan
Så lukker vi for mulighed for at melde fra til morgendagens vigtige kamp – vi er 6 mand, Bernhard, Jan, Mogens, Palle, Bent og undertegnede.
Vi ser frem til en motionsrigtig tordag.

PS: Næste torsdag (4.10) er Mogens på rejse til Iran og andre af demokratiets højborge og jeg er på arbejde i Helsinki. Så de frameldte må meget gerne blive klar til næste torsdag.
hilsen

Finn

Ja, det er ikke så godt. Jeg bliver også nødt til at melde fra i morgen. Jeg blev nødt til at tage hjem fra arbejde i dag og aflyse et eftermiddagsarrangement, fordi jeg blev utilpas. Det er vist også – en anden form for – “arbejdsramt”. Jeg har kørt for hårdt et stykke tid så jeg bliver nødt til at tage nogle dage hjemme, og jeg tvivler på det bare kan løbe svæk. I er jo stadig 6 tilbage til i morgen, men I må jo afgøre om det er godt nok til at spille.
Mange hilsener
Birger
Og du er sikker på at det ikke kan løbes væk!!!

hilsen
Finn
Hej allesammen

Jeg må desværre melde fra til i morgen. Er blevet svært arbejdsramt.

Martin

23.-9.-12
Kampen torsdag d. 20.
Det var første gang vi skulle spiller med 2 4 mandshold og med vores to nye spillere, så holdsætningen var lidt præget af mangel på viden om dagsform hos alle. Men et i princippet løbestærkt næstformandshold overfor et mindre løbestærkt formandshold viste sig at blive noget andet i praksis. Formandsholdet med en meget løbende og forcheckende Gert fik spoleret næstformandsholdets opspil og med et effektivt forsvar fik formandsholdet erobret bolden og lavede en stribe mål på kontraløb.
Vi sætter nye hold på torsdag, også fordi John vil sippe latte i Paris og Gert gå op og ned i alperne.
Men Palle og Birger er jo tilbage så vi er igen to 4 mandshold.

på gensyn på torsdag

inn Hansson

20.-9.-12
Skal lige sige, at forstrækningen i baglåret sidste gang er gået i sig selv igen – godt jeg stoppede med det samme 🙂
Så jeg er med i aften.

Bernhard
17.-9.-12
Men med de tapre 6 fra sidst og Bent og Martin tilbage og måske Johns fod OK bør vi kunne stille med mindst 2 x 4 mand.

ses
Finn

Kære venner
Jeg bliver desværre nødt til at melde afbud til torsdag – men jeg glæder mig til at komme næste gang da tilgangen af vores to nye spillere i alle henseender er et løft (hvis de ellers kan holde  sig på benene).
Mange hilsener
Birger

14.-9.-12
Kære spillere,
Det lykkedes igår at samle 6 spillere – men udelukkende fordi vores to nye medlemmer mødte op; men det betød også at Gert startede på et 3 mandshold med plads til det store løbepensum. En lidt hård start. Vi stillede et formandshold op mod de nye spillere og det viste sig at være lidt af en overmatching af formandsholdet, som blev spillet ud af banen i perioder. Men det gav en god kamp med masser af plads til at løbe for alle, så meget at Bernhard forstrakte en lårmuskel og holdt op lidt før tid. Men vi fik alle spillet bold og det var afgørende selvom resultatet blev 16 – 8.
Men kampen viste også at både Bernhard og Gert meget hurtigt har fundet sig tilrette med den måde vi spiller på og passer fint ind på holdet, så vi håber at vi nu har fået to faste medlemmer i klubben (FC HYBRIS: https://hybris1966.dk/.)

Vi håber på et større fremmøde næste gang så vi kan stille lidt større hold og at Bernhards lår er helet.

god weekend Finn Hansson
13.-9.-12
Hej Gert og de kendte hoveder.

Jeg er bange for det desværre bliver 3 mod 3. Min soloskade med tåen sidste gang er stadig ikke så meget i orden, at jeg kan spille. Men jeg føler mig sikker på at kunne komme næste gang.

Udskiftning er ikke noget vi bruger så der skal økonomiseres for at holde en hel time, men tempoet er jo ikke hvad det har været J

God kamp til de resterende.

Mvh

john

Hej !

Med det fremmøde må det jo være 3 mod fire og ingen udskiftere.

Det gir da lidt motion som minimum. Vi ses kl 22 i Svanemølle hallen.

mvh
gert birnbacher12.-9.-12
Blot en oversigt over aktuelle spillere på torsdag:
Mogens, Jan, Birger, John, Bernhard, Gert og Finn. Det er et begrænset fremmøde men med afbud fra Palle, Bent og sidst Martin kan det ikke være anderledes.

Vi ses på torsdag. Finn Hansson

10.-9.-12
Kære alle

Jeg kan til gengæld meddele, at jeg glæder mig meget til min debut på torsdag.

mvh
gert birnbacher

23 92 26 00

skype: gertbirnbacher
9.-9.-12
Kære spillere,

trods alle odds lykkedes det at samle 6 ‘friske’ spillere i torsdags og få gennemført den første regulære kamp i denne sæson 47. sæson. Kampen var naturligvis både præget af afbud og skadede spillere på bænken og blev gennemført i et kontrolleret og stort set hele tiden behersket tempo. Vi fik sat de sædvanlige to formandshold og fik i den første halve time en ganske jævnbyrdig kamp, hvor Jan og Mogens på hvert sit hold viste fine takter for målscoring fra fløjen. På et tidspunkt i midten af kampen rykkede formandsholdet gennem en række energiske kontramål løbet af Bent og de 5 måk kom næstformandsholdet sig aldrig helt over. Resten af kampen gik for formandsholdet ud på at sikre sit forspring og det lykkedes, resultatet blev 20 – 14.

På torsdag håber vi på et bedre fremmøde og vi ønsker Bernhard velkommen til at prøve kræfter med klubbens garvede veteraner.

på gensyn torsdag kl. 22 efter en god weekend.

Finn Hansson

Kære spillere,
Tordagskampen var på flere måder noget særligt. Det var første gang i denne sæson at alle kampklare spillere kunne møde frem og det var en prøvekamp for Bernhard, som med en fortid i Røde Stjerne havde mod og lyst til at spille med på vores superseniorhold. Det var en fin debut og da Bernhard har mod og lyst til at fortsætte er vi, klubledelsen, megt lykkelige over at have fået en ny mand i klubben. Og næste torsdag kommer Gert Birnbacher og spiller med.
Til kampen er der det at sige, at. Den var præget af at det er tidligt på Sæsonen, men med et 4 mands formandshold mod et 5 mands næstformandshold blev det en ganske jævnbyrdig kamp, ret intens med næstformandsholdets fore checking i perioder, men med nogle glimrende gennembrud af Martin holdt formandsholdet sig inde i kampen og kunne slutte af med to mål til en 10-8 sejr.

Vi har dog to afbud næste gang, Palle og Bent (og vi håber at Johns dårlige tå kommer sig).

Og specielt til Gert. ring hvis du er i tvivl om sted og tid (torsdag 22 i Svanemøllehallen).

hilsen

Finn Hansson
1.-9.-12
Kære spillere,

trods alle odds lykkedes det at samle 6 ‘friske’ spillere i torsdags og få gennemført den første regulære kamp i denne sæson 47. sæson. Kampen var naturligvis både præget af afbud og skadede spillere på bænken og blev gennemført i et kontrolleret og stort set hele tiden behersket tempo. Vi fik sat de sædvanlige to formandshold og fik i den første halve time en ganske jævnbyrdig kamp, hvor Jan og Mogens på hvert sit hold viste fine takter for målscoring fra fløjen. På et tidspunkt i midten af kampen rykkede formandsholdet gennem en række energiske kontramål løbet af Bent og de 5 måk kom næstformandsholdet sig aldrig helt over. Resten af kampen gik for formandsholdet ud på at sikre sit forspring og det lykkedes, resultatet blev 20 – 14.

På torsdag håber vi på et bedre fremmøde og vi ønsker Bernhard velkommen til at prøve kræfter med klubbens garvede veteraner.

på gensyn torsdag kl. 22 efter en god weekend.

Finn Hansson

31.-8.-12
.nå håber I fik spillet, jeg har nu meldt fra for længe siden, da jeg sidder i Bangkok, jeg håber at være på banen i næste uge, selv om hånden tar noget længere om at blive normal  igen end jeg regnede med (ved godt det lyder dumt men så længe den ikke kan tåle selv små slag eller stød er det svært at love noget). Håber vi ses

30.-8.-12
Der er ikke kommet besked fra ndre spillere, der gør en aflysning relevant (Jan, Martin, Mogens, Palle, Bent, John, Finn) – alle forventes at komme.

ses kl. 21.50

Finn

Der kommer også en krykhusar

Hilsner fra hans ‘bodyguard’

Hej

Jeg kommer, hvis vi bliver nok.

Hilsen
Mogens
Den 26. aug. 2012 21.20 skrev Finn Hansson <fh.lpf@cbs.dk>:
Kære spillere,
Efter aflysning i sidste uge kan vi nu møde op så der kan sættes hold på torsdag. Jeg har som aftalt inviteret en af de nye spillere, Bernhard Larsen til at komme og prøve hvordan det er at spille i en klub med 46 år på bagen på næste torsdag d.6 sept ! Den anden nye spiller Gert Birnbacher er forhindret men vil komme torsdag d. 13.9.

På tordag kan vi så varme op og aftale at der er nok til introkampene.

hilsen Finn Hansson
Jeg kommer

Jeg håber vi bliver nok – men hvis ikke, må I ringe til mig 21791804                       mvh
Bent

Kære venner
Jeg har ikke haft et ledigt øjeblik hele dage, derfor denne sene melding: Jeg har fået et – mindre – hold i ryggen (slæbning af bogkasser mv i forbindelse med flytning af vores institut) og noget næsten tilsvarende herhjemme hvor vi er ved at få lavet nye gulve i vores stuer. Derfor afbud i dag. Jeg håber jeg er klar til næste uge – men så vidt jeg kan vurdere kan der vel ikke være problemer med i aften.
Mange hilsener
Birger

26.-8.-12
Kære spillere,
Efter aflysning i sidste uge kan vi nu møde op så der kan sættes hold på torsdag. Jeg har som aftalt inviteret en af de nye spillere, Bernhard Larsen til at komme og prøve hvordan det er at spille i en klub med 46 år på bagen på næste torsdag d.6 sept ! Den anden nye spiller Gert Birnbacher er forhindret men vil komme torsdag d. 13.9.

På tordag kan vi så varme op og aftale at der er nok til introkampene.

hilsen Finn Hansson

18.-8.-12
Der er aflyst på torsdag d. 23.8 pga manglende spillere (Birger og Finn er udenlands).

Vi holdt sæsonopstart i går på Svanepub med masser af øl og oksesteg. Og da det også var en slags generalforsamling der skulle tage stilling til forøgelse af spillerstaben besluttede vi at lade øl-regningen indgå i klubkassen.
Vi (dvs. ledelsen og spillerne) besluttede at forsøge at indbyde to nye spillere til en prøvekamp, Gert Birnbacher og Bernhard Larsen, begge med en fortid i Røde Stjerne. Bent vil kontakte Gert og Finn Bernhard og de inviteres begge til at prøvespille TORSDAG d. 6. september, hvor der forhåbentlig kan blive et stort fremmøde fra klubbens nuværende spillerstab. Hvis det fungerer med dem til begge parters tilfredshed har vi fået en foreløbig løsning på rekrutteringen. Så må vi se om den udvidede spillerstab er tilstrækkelig til at vi kan køre en hel sæson igennem uden aflysninger.

Næste kampdag bliver så desværre først 30. august.

god weekend Finn Hansson

16.-8.-12
Helt enig i at situationen er stressende. Måske skulle vi yde klubtilskud til privathospitalsbehandling  for et par af kronikerne.

Hvad angår mødetid vil jeg meget foretrække kl.18.

Vi ses fredag
Palle
Kære venner
Jeg beklager, men der er indløbet en del materiale jeg skal have arbejde med til i morgen så jeg bliver nødt til at melde fra i aften. Det er uheldigt fordi det jo så betyder aflysning. Men det udstiller jo også bare den generelt skrøbelige situation. Men jeg kommer i morgen aften. Er det Svane Pub’en kl 18 eller 19?
Hilsen
Birger

14.-8.-12
Hej

Jeg kommer til fredagsarrangementet        mvh
Bent

13.-8.-12
Kære spillere,

Birgers brev forleden giver anledning til alvorlige overvejelser om nye spillere i klubben – og jeg er enig med Birger om at nye spillere ikke skal starte som den nødvendige sidstemand, men som en del af et hold, dvs. når vi med sikkerhed kan stille hold. Lad os snakke om det på fredag, mulige navne på spillere og hvornår de kan inviteres til at prøvespille. Det er jo en prøve der går begge veje, tænk bare på Daniel Aggers udtalte mangel på lyst til at spille for de engelske mestre i Manchester.

På det mere lav-praktiske plan er der spørgsmål om hvem der kan spille torsdag:

Jan har sendt afbud, men kan Martin, Mogens, Bent, Birger, Palle spille? Jeg kan!!

Angående fredagsarrangementer på Svanepub (eller et alternativ – forslag modtages), så er Frits, Mogens, Birger, Palle, Finn sikre, Bent måske. Giv mig besked hvis I sikre ikke kan og Bent om du kan SENEST onsdag, så jeg kan aftale med stedet.

Kampereferatet skulle udkomme i dagens løb.

hilsen og på gensyn

Finn Hansson
Der er lige nok tilsagn til at vi spiller torsdag – og en del mødes igen fredag aften.

ses kl. 22 på torsdag

Finn Hansson

Dejligt at se den megen mail trafik selv om anledningen jo er alvorlig nok.

Min situation er, at min håndoperation er udskudt til på torsdag, så jeg er udelukket fra både torsdags og fredags aktiviteter i denne uge.

Næste uge er jeg usikker (af alle mirakler har jeg fået en dårlig tå oveni håndproblemet), og med rejser skal jeg nok helt frem til d. 6/9 før der er en realistisk chance for at stille op. Jeg håber I holder sammen på den lille gruppe og finder en fornuftig strategi for udvidelse.

Mvh

john

Jeg kan også

Martin

Jeg spiller torsdag              mvh
Bent

Hej,

Her kommer referatet fra torsdagens kamp.

Det hele startede med, at vores skab tilsyneladende er inddraget på grund af manglende betaling, så vi stod uden bold, men det lykkedes os at låne en.

Dernæst stødte vi ind i det problem, at det var svært at sætte jævnbyrdige hold, men også det lykkedes (ikke at de var jævnbyrdige, men to hold blev der da).

Langt om længe kom kampen  igang mellem de to tremandshold, og det blev som forudset en ulige affære. Med et formandshold, der bortset fra starten af kampen konstant var foran. Nu skal jeg heller ikke gøre det værre end det var. Det var ikke kun på grund af næstformandsholdets forudsete underlegenhed, men også på grund af formandsholdets  om ikke sublime så ihverttilfælde solide spil, at kampen udviklede sig som den gjorde. Kort sagt formandsholdet stod bedst på banen og udnyttede kynisk de blottelser, der undertiden opstod i næstformandsholdets defensiv. Hertil kom et større løbepensum og et bedre spil uden bold.

Nu kan jeg ikke lige komme på flere floskler. Resultatet blev, at der på et tidspunkt stod 15-7. Det besluttet at foretage et spillerbytte. Det stabiiserede næstformandsholdet, men uden at rykke afgørende ved resultatet, som blev 19-11.

Jeg kan iøvrigt tilslutte mig Birgers bekymring.

I torsdags meddelte Jan og Martin, at de ikke kommer d.17. og Jan heller ikke d.16. Bent er kun 70% sikker på at komme den 17.

Hilsen

Mogens
Jeg er klar torsdag.
Hilsen Palle
Kære spillere,

Birgers brev forleden giver anledning til alvorlige overvejelser om nye spillere i klubben – og jeg er enig med Birger om at nye spillere ikke skal starte som den nødvendige sidstemand, men som en del af et hold, dvs. når vi med sikkerhed kan stille hold. Lad os snakke om det på fredag, mulige navne på spillere og hvornår de kan inviteres til at prøvespille. Det er jo en prøve der går begge veje, tænk bare på Daniel Aggers udtalte mangel på lyst til at spille for de engelske mestre i Manchester.

På det mere lav-praktiske plan er der spørgsmål om hvem der kan spille torsdag:

Jan har sendt afbud, men kan Martin, Mogens, Bent, Birger, Palle spille? Jeg kan!!

Angående fredagsarrangementer på Svanepub (eller et alternativ – forslag modtages), så er Frits, Mogens, Birger, Palle, Finn sikre, Bent måske. Giv mig besked hvis I sikre ikke kan og Bent om du kan SENEST onsdag, så jeg kan aftale med stedet.

Kampereferatet skulle udkomme i dagens løb.

hilsen og på gensyn

12.-8.-12
Kære venner
I forlængelse af første kampdag i torsdags var de fremmødte enige om at vi er nødt til hurtigst muligt at udvide bruttotruppen. Det var faktisk svært at stille to passende hold. Jeg har siden da tænkt på at udvidelsen virkelig er et must, men at det ikke er sikkert at vi f.eks. skal forsøge at hasteindkalde en af kandidaterne til næste gang. Her er der afbud fra Jan og Palle måtte melde sig meget usikker. Men det vil ikke være optimalt at en ny spiller skal begynde med at være 6-manden der er afgørende for kampstart. Og måske kunne han f det indtryk at han måske skulle søge prøvetræning i en anden klub. Jeg mener det vil være bedre at få talt med begge de to kandidater som så forhåbentlig kan starte samtidig og desuden deltage i en kampgang med mindst 8 spillere. Jeg ved ikke om den gang er d. 23. Der kommer Finn vist ikke, og jeg er også selv tvivlsom. Men dette blot til overvejelse – mens vi venter på det officielle kampreferat der selvfølgelig kan kuldkaste ovenstående overvejelser.
Mange hilsener
Birger

7.-8.-12
Tilsgan fra Birger, Bent, Mogens og Jan foreligger også.

Finn
Den 07/08/2012 kl. 15.29 skrev Hans Palle Banke:

Kære alle

Jeg er klar torsdag den 9. under forudsætning af at vi har 6 positivmeldinger. Er du fintæller, Mogens? Foreløbig ser jeg kun Martin og mig – og det bliver der ikke meget bold ud af!

Hilsen
Palle
7.-8.-12
Kære spillere,
Peder Lærke begraves på torsdag (kl. 13 Herstedvester Kirke) og jeg sender i den anledning afbud til fodbold på torsdag. Det betyder at der er 6 spillere klar hvis Palle kan spille og hvis de øvrige 5 også kan.

Jeg er klar d. 16. og også til arrangementet d. 17.

hilsen

Finn Hansson6.-8.-12
Kære spillere,
Peder Lærke begraves på torsdag (kl. 13 Herstedvester Kirke) og jeg sender i den anledning afbud til fodbold på torsdag. Det betyder at der er 6 spillere klar hvis Palle kan spille og hvis de øvrige 5 også kan.

Jeg er klar d. 16. og også til arrangementet d. 17.

hilsen

Finn Hansson
Hermed positivt tilsagn om at stille til spil på torsdag.

MVH
Martin

Kære spillere,
I har alle set at flere af stamspilerne er ude i en periode med skader og flere forventes først tilbage hen på sæsonen. Den aktive bænk består af 7 spillere, og her har jeg modtaget tilsagn om at spille på torsdag fra 5 (Bent, Mogens, Jan, Birger og mig selv). Så tilsagn fra Palle og/eller Martin er en forudsætning for at vi kan starte på torsdag.
Den såkladte smalle bænk har gjort at vi skal overveje at handle her mens transfervinduet er åbent (nej vi køber ikke Ryan Gibbs, nedslidte Man United spillere passer ikke ind i vores spillesystem), men der er to tidl. Røde Stjerne spillere som er mulige, Bernhard Larsen og Gert Birnbaum. Lad os snakke om det på torsdag og næste fredag.

Og til slut en sørgelig meddelelse. Klubbens medstifter Peder Lærke døde i fredags af kræft efter en kort sygeperiode. Det er nok kun enkelte veteranspillere der husker at have spillet med ham.

hilsen Finn Hansson

30.-7.-12
Det ser ikke ud til at vi kan mønstre hold til træningskamp på torsdag – og i modsætning til mange andre klubber har vi jo ikke et stort antal nye spillere der skal spilles ind, klubbens veteranspillere kender jo baneforholdene ret godt.
Så vi starter næste tirsdag (9.8) på den nye sæson – og håber at Frits snart får en ‘second opinion’ om at det med hoften snart er ovre og kan løbes væk! Og at de øvrige på skadeslisten snart ses på banen igen.

Bemærk at Mogens har fået en ny mail ( den er med i denne listeudsendelse)
Mogens Bredsgaard Andersen <mogensba@gmail.com>

hilsen Finn Hansson
Kære alle jeg blevet opereret i ryggen med et godt resultat nu må vi lige se hvordan det videre forløb er men såvidt så godt. Jeg håber afværge klar om en månedsvis. Vh lars

Kære alle

Jeg må trække mit tilsagn om at spille den 2. august tilbage – jeg havde overset en aftale. Desværre – for efter at have brugt den sidst uge på at cykle Rostock-Berlin, synes jeg at formen er ved at være på plads til en sæsonstart. Jeg er til gengæld klar både til den 9. og til ‘sæsonafslutningen’ den 17.

Det er trist at flere af stamspillerne trækkes med skader. Specielt Fritz’ lyder som en kedelig skade der kan tage lang tid – håber at det vil lykkes at få den behandlet. Vi trænger snart til nogle positive meldinger på vores skadesfront.                                                mvh
Bent
29.-7.-12
Kære alle

Jeg må trække mit tilsagn om at spille den 2. august tilbage – jeg havde overset en aftale. Desværre – for efter at have brugt den sidst uge på at cykle Rostock-Berlin, synes jeg at formen er ved at være på plads til en sæsonstart. Jeg er til gengæld klar både til den 9. og til ‘sæsonafslutningen’ den 17.

Det er trist at flere af stamspillerne trækkes med skader. Specielt Fritz’ lyder som en kedelig skade der kan tage lang tid – håber at det vil lykkes at få den behandlet. Vi trænger snart til nogle positive meldinger på vores skadesfront.

mvh
Bent
28.-7.-12
Jeg er med på en tidlig start på torsdag (d. 2.)

mvh                                            Bent

26.-7.-12
Kære formand og medspillere. Altid opmuntrende med en sommerhilsen.

Jeg kan desværre ikke komme de næste uger. De første to er jeg på ferie og så skal jeg have en mindre operation i hånden som der nok også går et par uger med. Håber der er nok der kan komme og vi ses sidst i august. Jeg er groundet d. 17 med hånden så også aflysning der. Beklager.

John
Kære spillere,
her midt i sommerheden kan det vel være svært at holde træningen, men på klubbens vegne skal skal alle huskes på, at der kun er to uger til sæsonstart d. 9. august. Og der er mulighed for at pudse formen af allerede på næste torsdag. 2. august med en træningskamp ( ikke på de kanariske øer men i Svanemøllehallen).
Foeløbig ved jeg at Mogens, Jan og Birger er interesserede ligesom jeg selv er det – så hvis et par spillere til vil møde kan vi som alle de store hold starte med en træningskamp.
Giv besked til mig senest lige efter weekenden, så sender jeg besked rundt.

Og husk sæsonstart mad & øl fredag d. 17, august kl. 18 på Svanepub. Der skal gives besked om deltagelse d. 9.

hilsen Finn Hansson