Referater 2013/14

Sæson 13/14

27.6.14

Mange gange undskyld!

Jeg var klar og ville gerne spille, men jeg forstod Finns mail med hilsen om god sommer og vi ses igen i august som om spillet i går var aflyst – og derfor mødte jeg ikke. Beklager

Martin

Kære spillere,

Efter den vellykkede afslutningsspisning i fredags var det meningen at vi kunne samle spillere til den sidste kamp i sæsonen. Først røg John i asfalten efter en klart ulovlig tackling, men stadig viste listen 6 mand til aftenens kamp. Men de 5 omklædte ventede forgæves på Martin der ikke dukkede op, og så blev resultatet, at formandsholdet vandt uden kamp 3 – 0. Det var ikke tilfredsstillende for nogen og vi druknede sorgen på Svanepub – og der venter mere øl til august.

Men bortset fra den kedelige slutning har det været en god sæson, mange tætte og gode kampe, mange flotte mål.

For at kunne fortsætte de gode takter bør alle holde formen vedlige sommeren over, så vi kan starte på et højt niveau når vi samles igen den 14. august.

god sommerferie Finn Hansson

25.6.14

Det gælder vel på cykelstier som på banen, man skal drible uden om i god afstand for vilde taklinger fra spillere der ikke er i kontrol. Godt det ikke gik værre – vi ses 14.8.

god sommer

Finn

25.6.14

Kære John Ja det er jo et problem, når du virker så tiltrækkende på de unge damer, at de må ty til den slags midler! Håber du snart kommer dig og får en god sommer! vh lars

21.6.14

Hej alle sammen.

 

Jeg er glad for Bent meldte til, for jeg er nødt til at melde fra til i morgen.

Med min nye cyklist status fik jeg et svaj af en nydelig ung dame med mobiltelefon og fik en tur i asfalten i mandags. Der er ikke gået noget i stykker men jeg er ret anslået, så ingen bold.

God sommer til alle fra min side, jeg er parat til start i august.

mvh john
Jeg regner faktisk også med at komme på torsdag

Bent

 

Nå, hele 7 ser det ud til at blive på torsdag, så tror jeg alligevel jeg står over og plejer min næse. Jeg lugter heller ikke så godt for tiden med den tud, så jeg tror jeg dykker ned i Se og Hør i stedet 🙂 Hav nu alle en rigtig god sommer og tusind tak for en dejlig sæson. God sommerferie, og vi ses efter ferien så.

  1. Bernhard

Kære spillere,

Håber alle kom godt hjem efter en vellykket forårsafslutning i baglokalet – den 11% øl som Frits havde fundet i baren var en spændende smagsoplevelse, men næppe noget der skal blive en daglig vane!

Vi har 6 mand klar til på torsdag; John, Martin, Frits, Mogens, Lars og Finnså vi kan slutte sæsonen på bedste måde. For de øvrige på tidlige ferie ønskes en god sommer og på gensyn 14.8.

hilsen Finn Hansson

Hej igen.

Hvis jeg på nogen måde kan (eller rettere – tør), kommer jeg på torsdag 🙂 Men det afhænger heelt af, hvad de siger. Får fjernet støttebøjle i næsen tirsdag. Giver besked tirsdag.

Men i aften er jeg med 🙂

kh Bernhard

18.6.14

Tak for et sagligt referat-igen

Efter min regnestok så mangler der da kun een til næste gang?

ses snart i baren

Frits

Kære spillere,

Igen var vi 6 mand fremmødte og omklædte kl 22 – og kunne danne de to formandshold. Det viste sig gennem kampen at formandsholdet havde måske set men i hvert fald lært af WM kampene, det handler om et bolderobrende forsvarsspil, så der kan sættes kontraløb igang hurtigt. Næstformandsholdet var udstyret med bedre skytter men i forsøgene på at sætte dem op var afleveringsspillet ikke altid skarpt nok – og det gav mulig for bolderobringer om kontraløb. En god gang bold sluttede med en sejr til formandsholdet på 24 – 18.

Vi – dvs. 8 af os – ses om nogle timer. Kl. 18 på Svanepub, husk at der er guldbryllup i det sædvanlige lokale og at vi har fået tildelt rummet bag. Og vi har aftalt af hensyn til servering af guldbrylluppet at vi får serveret mellem 18.30 og 19, indtil da er der øl fra baren.

Og så er det absolut sidste gang bold d. 26.6, der er positiv tilmelding fra John, Frits, Martin, Mogens og Finn. Det er let at regne ud at der mangler i hvert fald 2 spillere.

hilsen

Finn Hansson

Der er også mange afbud til i aften, men 5 af de tapre fra sidst møder op og vi håber at John kommer, og Lars vil vi en meget velkommen ekstramand.

Det er muligvis sidste gang vi kan stille hold så vi prøver.

hilsen Finn Hansson

Hej med Jer.

Desværre kan jeg grundet operation af næsen ikke deltage aktivt i morgen til fodbold, men jeg er helt med

fredag til afslutningen. Er der noget specielt, der skal medbringes eller medtages??

kh Bernhard.

Hej

Jeg må også melde fra i morgen (- grundet 50 års skolejubilæum i det jyske!!). Men er tilbage fredag kl 18 til sommerafslutningen

Bent

Jeg har tidligere meldt fra til torsdag fredag, så tilbage står kun at ønske god sommer!

Palle

Hej jan,

Vi er ved den alder der ind imellem kræves vedligeholdelse. Håber det går som det skal ed hjertet så du med moderat træning over sommeren er klar når vi tørner ud igen 14. august.

hilsen Finn

Kære alle.

Jeg er desværre nødt til at melde afbud både til fodbold torsdag aften og Svane Pub på fredag. Jeg har lige været på rigshospitalet og fået foretaget endnu en gang ballonudvidelse og indsættelse af stent, så jeg holder mig i ro de næste par uger. Men så passer det jo fint med i stedet at se Palles link til spændende fodbold på højt niveau.

Jeg satser på at være fit for fight når vi starter efterårssæsonen.

Mange hilsner – og god sommer

Jan

Kære alle

Hvis det bliver for ensformigt er der her en spændende kamp af ældre dato.

palle

http://www.youtube.com/watch?v=ur5fGSBsfq8

13.6.14

Kære spillere,

Med de seks fremmødte kunne vi igår danne de to sædvanlige hold, nu som 3 mands. I princippet var holdsætningen nogenlunde i balance og første halve time var da også en kamp, hvor formandsholdet arbejdede hårdt for at holde et forspring på et eller to mål. Men langsomt slog formandsholdets hemmelige våben til, nemlig Jan Ki som udover at vogte målet nu også trådte ind i kampen som en målfarlig venstre fløj. Målene herfra bidrog til at presse næstformandsholdet til hasarderede afslutningen som så gav kontramål til formandsholdet. Ved stillingen 19 – 10 stoppede vi kampen gik i bad og tog til Svanepub for at se den sidste del af åbningskampen.Vi har nu to kampdage tilbage samt en afslutningsfest d. 20.6 kl. 18, hvor der er bestilt sild, ost og uspecificeret smørrebrød.

Men vi ses forhåbentlig allerede d. 19.6 til kamp.

God weekend og husk: skudtræning kan foretages mange steder

Finn Hansson
11.6.14

Der var engang en film der hed 7 mænd sejrer – men i aften vil vi genspille den med 2 x 3 mand.

Ses kl. 22 og der er garanti for flere mål end der samtidig kan ses i åbningskampen.

Finn Hansson

Jeg er helt parat i morgen aften.

Frits

Jeg kommer i aften

Martin

Jeg kommer også – hvem gider se Brasilien spille en ligegyldig kamp mod Kroatien

Mvh                                    Bent

Jeg er også parat til fodbold i morgen.

Mogens

Så er vi tæt på grænsen for at kunne spille torsdag:

Mogens, Frits, Martin, Bent, Jan Ki og Finn.

Vi må have positive tilsagn fra alle; jeg kan dog bekræfte at Jan og jeg stiller op.

Håber sommeren kan få Birgers fod i orden – og ellers regner jeg med at vi kan starte TORSDAG d. 14. august. Der vil komme en selvstændig indkaldelse.

hilsen og husk: positiv tilmelding fra de sidste 4.

Finn Hansson

Jeg har de sidste par dage fået lidt problemer med min ene fod efter at have vredet om på den (det er ikke virkelig alvorligt, men jeg tør ikke spille i morgen). Jeg håber det er det sidste afbud – så kan der stadig stilles hold. Jeg er dobbelt ærgerlig over det fordi det ville have være min sidste gang før sommerferien. De næste to torsdage er jeg forhindret og efter at afslutningen blev flytte til den 20. kan jeg jo heller ikke deltage i den. Jeg vil så ønske jer alle en god afslutning og en dejlig sommer – vi ses til august, Hvornår er det vi starter der?

Mange hilsener

Birger

5.6.14

Kære spillere,

Efter to ugers pause og lige før WM starter har vi de sidste kampe før sommeren. Til start på torsdag har vi flg.:

Mogens, Frits, Martin, Bent, Jan Ki, Birger og Finn.

Så mange flere afbud kan bringe kampen i fare!!

Vi ses forhåbentlig på torsdag

Finn Hansson

Kære alle grundet deltagelse i folkemødet melder jeg afbud på torsdag vh Lars

Kære alle

Jeg er på kortferie på Fyn og må desværre melde fra på torsdag.

God kamp!

Palle

5.6.14

ØØøøvv alsa!
i dag ingen fodbold og heller ikke næste torsdag….eller næste igen. Desværre må jeg melde afbud til samtlige de sidste kampe, grundet rejse til Split i Kroatien. Regner dog med at være med til afslutningen den 20.

Bernhard

Kære venner,

To torsdagen uden live fodbold er ikke så godt, så på næste torsdag går det løs. Der er kommet et par afbud (Jan Ka og John med rejser til Nuuk og Bonn) så bør vi kunne stille med et par stærke hold – og husk selvom WMs åbningskamp er samme aften kl. 22 er det ikke gyldig grund til et afbud – husk at åbningskampe gerne er taktiske slag med få eller ingen mål, helt i modsætning til den offensive stil vi lægger for dagen.

Vi ses på på næste torsdag (12.6)

Husk at holde formen ved lige!!!!

Finn Hansson
hej formand et al.

afbud herfra til 12. juni, jeg er på arbejde i Bonn..

mvh john
Kære alle spillere.

Jeg er i Nuuk til et phd-forsvar d.12.6., så afbud herfra.

Mange hilsner

Jan

23.5.14

Kære spillere,

Her kommer så endnu et objektivt referat samt praktiske oplysninger.

Først kampen.

Med 9 fremmødte og ingen som bad om at sidde over så skulle der laves et 4 mands formandshold og et 5 mands næstformandshold. Det var en svær opgave og formandsholdet var nok fra starten hæmmet af mangel på løbestærke spillere. Men alligevel var det i de første 30-40 minutter en ret lige kamp set på resultatet (6 – 5), som i høj grad var et resultat af et meget effektivt og bevægeligt forsvar fra formandsholdet med Birger som en sikker sidste skanse. Men næstformandsholdets angrebspres havde efterhånden taget meget af konditionen hos formandsholdet, så der var få kræfter til et organiseret angrebsspil og det betød tab af bolde i angrebet og kontraløb. Så mens formandsholdets forsvar havde fået lukket ned for langskud så blev holdet  den sidste del af kampen løbet overende af næstformandsholdets to hurtige fløje, Frits og Bernhard. Resultatet blev 14 – 5, ikke helt retvisende for hele kampen men der kan ikke indvendes noget mod sejren.

Og så det praktiske: de to næste torsdage er uden fodbold, hallen er lukket, så vi ses igen først d. 12. juni.

Og forårsafslutningen er nu fastlagt til 20. juni kl. 18 i Svane Pubs baglokale (der er guldbryllup i forlokalet). Menuen aftales d. 12.6 men bliver nok baseret på smørrebrød og øl fra det store udvalg.

hilsen Finn Hansson

Jeg er usikker på torsdag – og melder afbud til 30.5. vh lars

Jeg må melde afbud til torsdag – grundet skade
mvh Bent

19.5.14

Kære spillere,

Jeg kan læse af det udførlige referat at min tilstedeværelse i torsdags ville have forrykket den numeriske balance mellem holdene – om den havde haft indflydelse på resultatet vides dog ikke. Men min tilstedeværelse nu på torsdag vil formodentlig have indflydelse – håber jeg. Og jeg kan også læse at vi i år spiller til den 26. juni, godt initiativ fra kassereren, som giver os mulighed for at slutte af med en gang bold efter sæsonafslutningen som nu synes at være fastlagt med overbevisende stemmetal til fredag d. 20. juni. Tilbage er blot at sige at vi ses på torsdag, der ser ud til at være fuldt hus.

Finn Hansson

Kære Mogens tak for et uventet objektivt kampreferat vh Lars
Kære spillere,

Til torsdagens kamp var der mødt 8 spillere frem. Resultatet var altså to lige store hold – 4 på hvert, men det var også det eneste aspekt af kampen hvor ordet lige kan anvendes. Resultatet blev ganske vist ikke en katastrofe for næstformandsholdet, kampen endte 18 – 12 med formandsholdet som vinder. Men ingen bortforklaringer her: sejren var fuldt fortjent. Formandsholdet spillede med stor energi og aggressivitet (Palle i forsvaret, Fritz i angrebet, Jan en solid ankermand, og Lars manden bag et par flotte mål (alle nævn t – ingen glemt)), og når formandsholdet så også udnyttede næstformandsholdets ikke så få personlige (måske også enkelte upersonlige) fejl måtte det gå galt.

Jeg vedhæfter en opdateret liste over tilmeldinger til afs(l)utnings arrangementet. Alt peger som i kan se mod den 20.juni.

mange hilsner Mogens

15.5.14

Kære alle,
Trodse formanden ! ?
Ja, jeg bestiller banen til og med torsdag den 26.ende juni. Og igen fra torsdag den 14. august kl. 22.00

Hilsner fra
Jan

Jeg kan i de efterhånden mange mails tælle afbud fra Bent, Birger?, Jan Ka og Finn. Tilbage på banen er så Mogens, Frits, Lars, Martin, Palle, Bernhard, John. Det skulle kunne lade sig gøre – men jeg er uden nedforbindelse fra 16 til 20 så hvis der kommer flere ændringer må Mogens tage over og evt. aflyse.

god kamp Finn Hansson

I de senere år har vi spillet frem til sent i juni, så hvis vi spiller sidste gang 19.6 og så holder afslutning dagen efter – og begynder igen medio august, som i år vil være torsdag d. 14. august så passer det med klubtraditionen.

God kamp i aften – vi ses næste torsdag d. 22.5

Finn Hansson

Fint for mig også, som det ser ud lige nu kan jeg også 19 + 26.

Hvo mange er vi iaften, der kom en del afbud? John

Også fint for mig. Så kan jeg lige nå at være med 2 gange (d.19. og 26.6.) inden sommerpausen.

Jan Ka

Enig med Lars,  juni ud er fint

Mvh Frits

Jo, jeg mener også at vi har defineret vinteren til at være fra medio august til ultimo juni.

Kære Jan jeg vil gerne forsætte juni ud – og mon ikke de fleste vil det. vh lars

Kære alle,

I dag inden en hel del af os mødes til en ny kamp, vil jeg gerne have et klart bud på, hvornår vi slutter med at spille for i år !!!!!!!!!!!!!!
Da jeg dels skal betale for tiden frem til vores afslutning. Dels skal betale fra vores starttidspunkt i efteråret og nogle uger frem. Alt sammen for at vi kan beholde vores bane.
Derfor: klarest mulig besked for afslutning og for næste sæsons begyndelse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Husk også penge til i aften.

Hilsner fra
Jan
Jeg er desværre også nødt til at melde afbud i aften, da jeg skal til noget familie tam-tam.

Det ser i øvrigt rigtig slemt ud for mig de næste uger. Jeg kan hverken d.22. eller 29., da jeg er i Tyrkiet, d.5.6. er der jo lukket, og d.12. er jeg til et phd-forsvar i Nuuk. D.19. vil jeg kunne spille, men der er vi vist færdige.

I forhold til afslutningsmuligheder er d.20.6. min eneste mulighed.

Mange hilsner

Jan (Ka)

Min aften er blevet lidt uafklaret: børnene er (små-)syge og faderen skal til pokalfinale – så det er ikke sikkert jeg kan komme I aften. Jeg vil prøve at nå det, men kan ikke være den afgørende mand i tællesystemet. Kan jeg overføre penge til dig, Jan, hvis jeg ikke kommer?

Birger

Hej

Jeg kan kun deltage 20.juni

Vi ses i aften

Mvh Frits

Hej all

Jeg kan kun d.13. og den er ovenikøbet lidt usikker, så blanke på skemaet.

john

Mine foretrukne alsutningsdage (se Finn’s overskrift er 13. og 20. i juni måned.
På gensyn i morgen aften.

En markspiller med ønske om gysser til kassen
Jan
Kære alle

Afbud til på torsdag
Jeg kan den 6. og 20. ift sommerafslutning

Bent

Kære spillere,

Jeg sender som sagt afbud til på torsdag, kategorien er jeg lidt usikker på, passe børn er ligesom ikke helt korrekt når det drejer sig om tur med 30 årig datter!!

Men jeg vedlægger et skema til brug for at få fastlagt forårsafslutningen – samt også hvor den skal være. Så der er en udfordring til næstformanden, som udover holdsætning også skal have de fremmødte til at melde ud om foråsafslutning.

Håber I får en god og lige kamp.

11-5-14

Kære alle,

Først en tak til John for deltagelsen.
Det går tilbage for hjernerystelsen fra den hårde bold.
Desværre fik den betydning for mit kassererjob.
Idet jeg nu gør status for foråret.

1. Vi skal aftale, hvornår vi stopper sæsonen. Hallen er åben til og med 26.juni.
2. Kassen er næsten tom. Se nedenfor.
3. Birger, Mogens, JanKa, Bent, Lars, Bernhard, Martin og John er mere end velkommen til at betale 400,- kr på torsdag !!!

Birger:    0,- kr
Mogens: 0,- kr
JanKa: 0,- kr
Finn: 600,- kr
Frits: 100,- kr
Gert: 250,- kr (specialaftale)
Bent: 0,- kr
Palle: 500,- kr
Lars: 0,- kr
JanKi: 700,- kr
Bernhard: 0,- kr
Martin: 0,- kr
John: 0,- kr

Kassen: 270,- kr
Vi har 350,- kr kredit hos hallen og vi har hallen til og med den 22. maj

På gensyn på torsdag med lige penge.

Weekendhilsner fra
Jan

Kære Formand

Tak for updaten, det er dejligt at høre at Jan er OK., det var lidt skræmmende i går.

Kampen forbigår vi bare i stilhed.

Mvh john

Kære spillere,

Først en glædelig meddelelse, Jan kom godt hjem igår aftes og er i dag øm på den ene side af hovedet og på næsen – men er ellers oppe og har det godt, men han bør dog tage det med ro de næste par dage.

Gårsdagen kamp kom ikke op på samme intense niveau som sidst, dertil var ledelsens holdsætning ikke så skarp. Der blev dog ellers løbet og skud en hel del, med størst succes af formandsholdet, som efter en ret lige start var bedre til at sætte et godt forsvar og få udbytte af kontraløb.

Ad forårsafslutningen : forslaget om 6. juni var der ikke bred tilslutning til, bl.a. fordi dagen før er grundlovsdag – hvor hallen er lukket så vi spiller ikke den dag. Og pinsen ligger i forlængelse heraf.

 

Det må så blive en afstemning mellem de mulige dage i juni:

 

  1. juni; 13. juni eller 20. juni.

Giv venligst besked om jeres prioritering til Mogens næste gang eller til mig pr. mail.

Jeg sender afbud til næste gang 15. maj (forlænget weekend med voksne børn i Sverige).

hilsen og god weekend

Finn Hansson
Der er så atter kommet pasningsbud i aften, havde ellers set frem til at være tilbage efter mit træningsophold i Madrid. God kamp.

Birger

5.5.14

Kære spillere,

Efter en pause skal vi igang igen – så vi ses på torsdag. Men vi skal også finde et tidspunkt til forårssæson afslutning. Jeg foreslår fredag d. 6.6.

tænk over det og lad os snakke videre på torsdag.

Finn Hansson
Kære spillere,

Blot for at huske alle på at hallen er lukket i morgen – og vi har ingen planer om hverken at fløjte eller spille i fælledparken. Derimod ses mange af os om en uge til endnu en omgang spændende bold.

hold formen vedlige Finn Hansson

25.4.14

Kære spillere,

Først en servicemeddelelse: Pga en kommunalpolitisk beslutning er hallen lukket næste torsdag, 1. maj – så næste spilledag er 8.5!!

Til kampen igår nåede vi trods afbud op på 8 spillere, da Gert også kom. Der blev sat de to sædvanlige hold og denne gang var holdsætningen vellykket. Vi fik en spændende og meget intensiv kamp i et relativt højt tempo. I kampens begyndelse overraskede næstformandsholdet formandsholdet med et aggressiv pres på boldholder og det resulterede i at de kom foran med 5 -1. Formandsholdets reaktion var at stå mere kompakt i forsvaret og satse på kontraløb. Ved halvtid viste det sig at være en god løsning for spillet vendte og nu var formandsholdet lidt foran. Det holdt dog ikke længe bl.a. fordi næstformanden præsterede nogle flotte afslutning der gav mål og gode indspil til medspillerne. Kampen balancerede længe og ved stillingen  10 – 10 i den forlængede spilletid lykkedes det formandsholdet at erobre bolden på modstanderens banehalvdel og spille Frits fri så han i to forsøg fik bolden over stregen, så formandsholdet kunne gå i bad med en sejr på 11 – 10.

Vi ses om 14 (13) dage og efter oversigten ser det ud til at der er stort fremmøde.

god weekend Finn Hansson

Kære alle.

Undskyld mit ikke-varslede fravær i går aftes. Jeg havde været til undersøgelser på hospitalet det meste af dagen og fået ordineret noget ny hjertemedicin, som slog mig omkuld med et voldsomt migræneanfald i løbet af aftenen, så jeg ikke rigtig sansede tid, sted – og afbudsforpligtelse.

Skulle dog være klar næste torsdag.

Hilsner

Jan

24.4.14

kære alle

Jeg har sendt afbud til formanden, men nu får I den lige alle sammen.

Min gamle rygskade blev sådan halvaktiveret igår og gør at jeg ikke kan spille  (eller ret meget andet). Håber det går væk inden næste torsdag.

Hav en god kamp

john

 

Kære alle

Jeg er som Palle gået i en (omend mere begrænset) feriemode og melder fra i dag og næste torsdag hvor jeg vil befinde mig i Madrid. Tilbage igen 8. maj og forhåbentlig resten af sæsonen. God kamp på en næsten fyldt bænk i aften

Birger

Kære alle

Jeg tager en rundtur i Kina og er klar til kamp igen den 8.maj.

Jeg skal nok være opmærksom på solskoldning og mærkelige spiser der kan overbelaste mine spytkirtler.

Palle

Kære spillere,

Endnu engang stort fremmøde, 9 mand, som var en udfordring for ledelsen for at sætte to gode hold, 4 mand for formanden og 5 for næstformanden. Ihukomende holdsætningen sidste gang blev der ændret på sammensætningen i håb om at det gav en mere lige kamp, men nej. Kampforløbet var lidt ligesom sidste gang, formandsholdet satsede på kontraer og langskud mens næstformanden med sit numeriske overskud mere satsede på at spille formandsholdets forsvar tyndt. Og det gav for ofte resultat. Når dertil kom at næstformandsholdet var effektive i kontrasspil og nok også havde lidt medvind (stolpe ind osv.) så blev resultatet at næstformanden og hans hold kan holde påske med en sejr på 20 – 13 i bagagen.

Bortset fra Bent ses vi andre samt forhåbentlig de sygemeldte så om 14 dage. Husk at ifølge klubbens regler er det ikke forbudt at træne og holde formen vedlige når der er pauser i kampprogrammet.

god påske Finn Hansson

11.4.14

Fysisk fodbold! Ja, men nej, sådan sker det iki Hybris….. go påsk 🙂 Lars Jac/FCK mod Mario Tic/ FCNordsjæl

Kære alle, Under turen hjem fra USA har jeg fået en spytkirtelbetændelse af de store.
Derfor afbud også fra mig.

På gensyn efter Påsken.
Hilsner fra
Jan Ki
trods et eller to afbud er vi mange i morgen, se vedlagte.

Finn

Kære alle.

Jeg melder også afbud til i morgen. Jeg har været lidt for optimistisk med helingen i achillessenen. Lægen mener der stadig er betændelse i den og råder mig til at holde den i ro lidt længere så den kan hele ordentlig. Selv om jeg har meget lyst til lidt bold inden en lang påskeferie, tror jeg det er fornuftigt at følge lægens – og min couch Birgers – råd.

Vi ses efter påske.

Hilsner

Jan

Kære alle

Jeg melder mig usikker i morgen (en smertende tå!).

Hilsen Palle

4.4.14

Kære spillere,

Til gårsdagens kamp var der mødt 9 mand op – stadig et flot fremmøde. Da der skulle sættes hold meldte to spillere (Frits og Bernhard) at de havde diverse skader så de ikke kunne spille på fuld kraft. Det indgik så i holdsætningen, så der blev sat et 4 mands formandshold og et 5 mands næstformandshold med begge de skadede spillere.

I kampens start lagde formandsholdet stærkt ud og foran med 3 mål, heraf to langskskuds, ændrede vi reglerne så undertalsholdet ikke kun score fra hele banen. Men forspringet hold kun i kort tid, dels var formandsholdets forsvarsspil usikkert og for ofte uden konsekvente indgreb, hvad der gav næstformandsholdet en række mål på opsamlede kontraer og fejlafleveringer. Også hjulpet af en række mål scoret af de skadede spillere skabte næstformandsholdet sig et stort forspring og først mod kampens sidste del fik formandsholdet sat sig mere igennem og begyndte at reducere forspringet – men ak tiden løb ud. Så næstformandsholdet vandt fortjent 18 – 13.

Næste gang ser det ud til at der er stor tilstrømning så kom til tiden for at få en plads på banen!!

God weekend Finn Hansson
Kære spillere.

Jeg melder afbud til i aften. Min achillessene gør stadig vrøvl, så jeg tror den vil have godt af lidt ekstra ro. Jeg forstod på optællingen sidst at fremmødet skulle blive så tilpas stort at det ikke skaber problemer.

Vi ses næste torsdag.

Hilsner

Jan (Ka)

28.3.14

Kære spillere,

Endnu engang var der er stort fremmøde, 10 mand incl. Birger. Det gave to 5 mandshold og formandsholdet lagde stærkt ud, med Birger der scorede de første to mål. Næstformandsholdet var dog ikke længe om at svare igen og kampen bølgede frem og tilbage mellem to jævnbyrdige hold, hvor begge målmænd gjorde livet svært for angriberne. Et afgørende punkt mod kampens slutning var da næstformandsholkdet fik en friløber som formandsholdets mål blokerde hvorefter formandsholdet scorede på det efterfølgende angreb. Det rystede næstformandsholdet og formandsholdet greb chancen og bragte sig foran med endnu et par mål inden næstformandsholdet fik reduceret. Så var tiden også gået og formandsholdet kunne gå i bad med en sejr på 14 – 11.

De første meldinger om fremmøde næste gang er lovende og måske skal vi for første gang i mange år spille med udskiftning næste gang.

ses på torsdag Finn Hansson

27.3.14

jeg kommer også vh lars

Jeg kommer i aften

Birger

Det ser lovende ud, Martin, John, jan Ka, Frits, Finn, Bent, Bernhard = 7 og med Palle og Birger måske op til ses i aften

Finn.

KÆre alle

Jeg vil så til gengæld melde til, ryggen gør stadig ondt men en test kamp på mit Risø hold viste at fodbold er OK.

Jeg håber dog vi bliver mere en 6.

john

Kære alle

Jeg må desværre melde mig usikker (altså fremmøde) til i aften; altså ikke en del af the fabulous six.

Hilsen Palle

21.3.14

Kære spillere,

Vi var 7 fremmødte i går aftes og satte et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformands. Formandsholdet startede i fin stil og skabte en føring på 3 mål som bla. på baggrund af et godt forsvarsspil og hurtige kontraer holdt til godt midten af kampen. Efterhånden fik næstformandsholdet slidt sig ind i kampen og da ders målmand for alvor begyndte at blokere skud reduceredes forspringet om kort før tid stod det 12 – 12. I forsøget på at vende kampen forcerede formandsholdet men uden held til at passere målmanden gav det næstformandsholdet mulighed for at afgøre kampen og det skete også med et par gennemspillede mål. De vandt således den velspillede kamp med et stort løbepensum med 14 – 12.

Der er afbud fra Mogens og Lars næste gang, se oversigten

Jeg kommer

Bent

17.3.14

 

Kære formand et al

Prognosen lige nu er afbud. Ryggen bliver langsomt bedre, men tempoet er ikke højt nok til at jeg tror på denne torsdag, og jeg skal under ingen omstændigheder være “nr 6” dertil er det for usikkert.

Mvh John
Jeg kommer på torsdag

Birger

Hej spillere,

Med en afbudsmængde som ligner en spillerflugt er vi ved at være nær den kritiske grænse.

Bent, Finn, Frits, Jan Ka, Mogens, Palle og måske John hvis ryggen arter sig. men flere afbud bringer kampen i fare.

hilsen Finn Hansson

Ja, men jeg er kommet til at lide af præstationsangst Martin

Jeg melder også fra torsdagvh lars

Hej martin, jeg troede du skulle følge succeen op!

Finn

Jeg må desværre også melde fra til på torsdag. Årsag: arbejdsrelateret fejring.

Martin

Hej og go kamp på torsdag. Desværre kan jeg ikke være med, da jeg skal hente gæster i lufthavnen den aften. Jeg hader sådan noget, men desværre er der ikke noget at gøre ved det. De aner ik’n pind om CPH eller hvordan man finder ud til mig.

Så vi ses næste torsdag.

kh Bernhard

14.3.14

Kære alle,

Her på falderebet til vores store US-rejse kommer en ajourført status.

Check gerne jeres egne indbetalinger.

Vi har banen til og med torsdag den 22.maj 2014

Birger:         0,- kr.

Mogens:      0,- kr.

Jan Ka.:       0,- kr.

Finn:        600,- kr.

Frits:        100,- kr.

Gert:            0,- kr. (under observation!!)

Bent:            0,- kr.

Palle:        500,- kr.

Lars:             0,- kr.

Jan Ki.:    2700,- kr.

Bernhard:      0,- kr.

Martin:          0,- kr.

John:             0,- kr.

—————————————

Kassen: 2550,- kr. ………………….. Lige nok til 2 gange bold i sidste halvdel af august 2014.

Hvis de 8, der står på 0,- kr. hver indbetaler 300,- kr., så kan vi flytte 0-grænsen lidt op og jeg kan få mit udlæg dækket ind.

Jeg regner med at I 8 har de 300,- kr. med til kampdagen torsdag den 10. april !!

Mange hilsner og forhåbentligt 3 gode kampe i de næste uger fra Jan Ki

 

Kære spillere,

Det har taget referenten lidt tid at mobilisere energi til at skrive referat. Men i lyset af at vi alle snart skal se DR’s store opus om 1864 skal vi jo alle alligevel til at bearbejde et stort nederlag. Og det var også tilfældet sent i går aftes. Det startede fint med to 4 mandshold, men kort inde i kampen trådte John uheldigt på bolden og faldt så han slog ryggen. med en mand mindre lavede vi et 4 mands ledelseshold overfor et 3 mandshold af skudstærke og boldsikre spillere. Det blev dog hurtigt klart at det for ledelsesholdet var en ulige kamp, Jan Kampman stod på mål for 3 mandsholdet og lukkede stort set intet ind, mens ledelsesholdets defensiv blev mere og mere skudt i stykker. Resultatet af den ulige kamp blev 24 – 10 til 3 mandsholdet. Vi håber at Johns ryg ikke blev alvorligt skadet så vi ses på torsdag. Der er stort fremmøde ud fra de oplysninger der pt. foreligger.

god weekend Finn Hansson

13.3.14

God tur selvom afbuddet kom lidt sent – ses næste torsdag.

Finn Hansson

Kære Alle jeg må melde forfald i aften grundet rejse til Stockholm. Håber det er ok vh lars

11.3.14

Jeg var jo ret fortrøstningsfuld da jeg sendte min sendte melding. Det er jeg for så vidt stadigvæk. Jeg har overstået de heftige opgaver jeg fik her i specielt februar, men på torsdag er der så nok en gang pasning af børnebarn (faderen til forældremøde på skolen. Moderen på arbejde i Bruselles). Efter en arbejdsdag fra tidlig morgen kan jeg ikke overkomme fodbold selv om jeg måske kan være hjemme  kvart over ni/halv ti-tiden. Men næste uge…. Dog har jeg sagt det så mange gange at jeg hellere vil sige: fremover vil jeg melde positivt til når jeg kommer! I øvrigt vil jeg bede kassereren oplyse mig om hvor meget jeg skal medbringe til klubkassen.

Mange hilsener

Birger

Hej med Jer.

Som formanden ganske rigtigt siger – nul overtro, men jeg har fået mistanke om, at det måske er mine nye sko, der er købt specielt til indendørs fodbold, der ikke er hensigtsmæssige for mig og årsag til, at jeg 2 gange nu har måttet stoppe før tid. Heldigvis stoppede jeg jo i tide, så forhåbentlig kommer det til at køre fremover. Nu tager jeg de gamle sko med på torsdag og så ser vi.

Vi ses fre…ææhhhh torsdag d. trett…….tret…….øøhhhpå torsdag.

Bernhard

8.3.14

Kære spillere,

Husk at det er torsdag d. 13 og ikke fredag, så ikke noget med overtro!!

Vi var igen 10 mand mødt frem – lige nu har vi et nærmest overvældende fremmøde – og det resulterede i to 5 mandshold efter traditionen. På papiret nogenlunde jævnbyrdige men det viste sig hurtigt, at formandsholdet havde bedst greb om at stille holdet optimalt og med en targetmand i Lars dannede resten af holdet en effektiv defensiv som hurtigt kunne omstille sig til kontraangreb. Det gav formandsholdet en solid føring (13 – 6 ) ca. ved midtvejs, hvor først Frits fik en øm tå og Bernhard en begyndende muskelskade, som fornuftigvis fik ham til at gå ud. Det gav en omrokering hvor formanden blev forenet med næstformanden i et 5 mandshold mod det resterende 4 mands. Det ændrede balancen i styrkeforholdene og 5 mandsholdet fik efterhånden lavet mål og samtidig effektiviseret defensiven, så langsomt svandt 4 mandsholdets store forspring. Ved sluttid var det forsvundet og kampen endte retfærdigt nok 16 – 16.

På torsdag er der afbud fra Frits, som er på Madiera  og har fået advarsler mod overdreven solbadning.

Vi andre ses Finn Hansson

Kære alle.

Det er desværre ikke gået helt så hurtigt fremad som håbet med min benskade. Nu kan jeg gå, men løben er jeg ikke kommet frem til endnu, så det bliver afbud endnu en gang fra mig. Med realistisk håb om at det kan lade sig gøre at komme næste uge.

Hilsner

Jan Ka

Kære venner

Min selvvalgte (arbejds-)pause er stort set ved at være overstået. Jeg håber snart at kunne vende tilbage med et stabilt fremmøde (ja, jeg ved jeg har sagt det før…). Jeg melder mig på bænken torsdag d. 13 – da jeg nu på torsdag skal passe børnebørn. På snarligt gensyn

Birger

28.2.14

Kære alle,

Næstformanden dukkede op, sammen med 9 andre, dvs. 10 i alt. Jeg tolker det store fremmøde som et resultat af medlemmernes nysgerrighed. Ville næstformanden virkelig dukke op? Hvordan var næstformandens form efter det lange fravær? Næstformanden dukkede faktisk op og hvad angår formen må jeg indrømme at der er et stykke vej endnu inden jeg når toppen; men nå toppen – det skal jeg nok.

Det matematiske aspekt af at sætte to hold var let løst. To hold med 5 på hver. Men matematikken garanterer jo ikke for jævnbyrdigheden. Næstformandens hold var fra start handicappet af skadesplagede eller potentielt skadesplagede spillere. Det satte sit præg på kampen. Bortset fra en god start med føringer kom næstformandsholdet hurtigt uhjælpeligt bagud og endte med at tabe 18-7. Ved 18-7 gik Gert ud og holdene blev omorganiseret med Martin som forstærkning af næstformandsholdet. Det sikrede en 2-0 sejr i de sidste 7 minutter. Kort sagt: formålet med det hele, at gøre Martin glad lykkedes. 2 sejre til Marin. Resten kunne se tilbage på én sejr og ét nederlag.

Der var så vidt jeg observerede ikke nogen afbud til næste gang.

Mange hilsner

Mogens

Jeg er blevet indkaldt til syn i marts, så jeg benytter min nuværende frihed til at se om nu næstformanden virkelig dukker op.

Gert

Det lyder godt, også at ledelsen er repræsenteret mens jeg drikker Efes øl i Istanbul.

God kamp
Finn Hansson

25.2.14

Kære spillere,

Jeg regner bestemt med at komme i aften. Jeg skal til læge i eftermiddag, men kan ikke forestille mig, at jeg får startforbud.

Mange hilsner

Mogens

Hej med jer alle. Jeg er ikke heeelt sikker endnu, men nu har jeg været ude at cykle 43 km og i går tog jeg lige 200 baner i svømmeren, og jeg har ikke mærket en skid i læggen (som jo ikke belastes noget af betydning ved det). Måske fik jeg taget det i opløbet. Jeg regner i hvertfald med at komme på torsdag alligevel, men IKKE på fuldt tryk!! Håber det har sat sig 🙂 Bernhard

Kære alle.

Har ikke kunne gå på benet hele weekenden, men det begynder dog at gå fremad – nu er jeg kommet til haltestadiet. Jeg tror det drejer sig om en forstrækning af noget frem for en fibersprængning. Kan helt sikkert ikke komme nu på torsdag, men satser stærkt på den efterfølgende gang.

Mange hilsner

Jan Ka

21.2.14

Kære spillere,

Med 9 fremmødte kunne vi stille et stærkt NFH på 4 mand og et 5 mands formandshold. Holdsætningen lykkedes vi fik en god og intensiv kamp hvor NFH især i den første halvdel dominerede med et godt positionsspil og effektive langskud. Formandsholdet kom dog mere ind i kampen og der var efterhånden ved at være balance i målregnskabet, da Bernhard fik en muskelskade og udgik. Der blev rokeret rundt på holdene og de to 4 mandshold kæmpede videre men tilsyneladende med mere punch i formandsholdet (eller en enkeltspiller herfra) lykkedes det gennem kontraangreb ikke blot at reducere men at bringe sig foran. Kort før tid var stillingen 14 – 12 til formandsholdet og da Jan Ka også fik en benskade stoppede vi kampen.

Formanden vil dog huske denne kamp, da den indeholdt hans bidrag til årets mål, et kontrolleret flugtspark med vristen på en returbold ude i venstre side, som gik forbi en forbløffet Bent og op i venstre hjørne.

De to skader håber vi er kortvaringe, men Bernhard har meldt tilbage at han frygter en fiberskade i låret, dvs. ude i hele marts. Så vi må håbe at Mogens’ ben er ved at komme sig, da jeg holder ferie i Istanbul i næste uge.

Vedlagt er en oversigt, hvor det fremgår at det skulle være muligt at stille to hold på torsdag.

hilsen Finn Hansson

Kære Mogens god bedring med din opfyldte kvote for D-vitaminer.

Hilsner fra
Jan

20.2.14

Kære Mogens,

Vi ønsker rigtig god bedring – det ser slemt ud men må nu have lært at gå med lange bukser. Håber det læges så vi snart kan se dig på venstre fløj.

stor hilsen

Finn

Kære alle,

Mine syge ben er stadig ikke i en tilstand så jeg tør spille, så i samråd med min læge har jeg beluttet at melde afbud til aftenens kamp.

Jeg har vedhæftet lidt billeddokumentation.

Mange hilsner

Mogens

14.2.14

Kære spillere,

Ramt af vinterferie lykkedes det alligevel ved en stor indsats fra pensionistgruppen at stille med 6 mand. Med et formandshold og et NFH på 3 mand var der god plads på banen, så det blev en kamp hvor der var god plads til kombinationerne og til løbeturene. Holdene fulgtes pænt ad indtil formandsholdet fandt en effektiv kombination ved brug af banden som gav 3 hurtige mål indtil NFH ændrede opdækning. Men dette forspring blve afgørende for kampens resultat, da holdene i den resterende spilletid skiftedes til at score indtil 6 trætte spillere kunne gå i bad. Resultatet blev en sejr til formandsholdet på 18 – 15, en trøst oven på det store nederlag sidst. Næste gang ser det ud til at 10 mand møder op – se vedlagte.

 

hilsen

13.2.14

Med Bernhard, Palle,  2xJan, Lars og Finn er der 6 mand, men en mand mere er fint.

Finn

Jeg kommer også i aften.

Hilsner

Jan (Ka)

Jeg kommer også – restitueret efter julefrokosten! vh lars

Det er altid noget af en cliff hanger når max tallet er 6. Hermed en positiv melding fra mig.

Hilsen Palle

Fint arbejde – så har vi sikret denne uundværlige information for eftertiden. Vi må finde et tidspunkt så vi kan udvide jobbet med at vedligeholde siden.

God ferie.

Finn

On 09/02/2014, at 20.00, Frits Nielsen <fritsnielsen@vip.cybercity.dk> wrote:

Hej boldvenner

Her er så det seneste års kampreferater, de mere eller mindre ”syge” sygemeldinger samt diverse andre interessante rundsendinger: https://hybris1966.dk/referater1314.html

Der mangler lige nogle sidelinks på hjemmesiden – kommer senereJ

Tak for sidst for en meget hyggelig julefrokost

Mange boldhilsner

Frits

8.2.14

Kære spillere,
9 mand var med til den største julefrokost i lang tid på vores favoritsted (det blev bekræftet da vi af værten fik en omgang svensk produceret æblebrændevin) – med god og klassisk frokostmad samt fremragende øl var scenen derefter sat til uddeling af priser. Men I må vente lidt, først kommer her oversigten over hjem der IKKE er på ferie i uge 7 – og det giver lige præcis 2 x 3 mand. Så hvis blot en af disse ikke kan alligevel skal der gives besked hurtigt.

Senere på dagen kommer prisoversigten for 13/14.

hilsen
Finn

Det var en dejlig hjulefrokost (det er altså ikke jul længere 🙂 i går aftes på Svane Pub i deres VIP-lounge. Vi blev jo også behørigt fejret af vores supporter med kolvadeau 🙂 som smagte praaagtfuldt.
Jeg var ikke helt på toppen i går, sådan rent fysisk, og måtte gå lidt tidligere end jeg havde beregnet, men nok om det. Det var virkeligt rart at være sammen og vi fik da uddelt priser fra årets gang. Selv modtog jeg 3 – energiprisen, Terry Butcher-prisen og ikke mindst Årets Fund-prisen. Nu ved jeg godt, at det er en ret uhøjtidelig sammenkomst, og at jeg ikke var helt på toppen selv, men alligevel ærgrede jeg mig over, at jeg ikke fik sagt tak i går aftes. Det vil jeg så gøre her. Til “Årets Fund” blev bl.a. begrundet med “stabilt fremmøde”. Til det er der at sige, at I alle er grunden til mit stabile fremmøde. Jeg holder ganske enkelt rigtigt meget af at være sammen med Jer. I er søde, rare og uhøjtidelige og så får vi rørt os på en rigtig god måde. Selv har jeg ikke – blandt mine andre venner – altid ry for at være sød og rar, og da slet ikke på en græsbane i Røde Stjerne, men I er! Så jeg har det sådan, at ingen af Jer må komme til skade på nogen måde, når vi spiller, i hvert fald ikke p.gr.a. mig! Jeg blev selv lidt overrasket, da formanden på et tidspunkt spurgte mig, om jeg havde lyst til at være med i Hybris. Jeg havde aldrig selv tænkt i de baner før, så jeg måtte liiige tænke mig om – og så indendørs! Men jeg sagde ja, og den beslutning var fra starten den rigtige!!! Så derfor vil jeg gerne sige Jer allesammen rigtigt mange tak for at være med og “Årets Fund” – ok, jeg er jo nok den eneste nye i klubben, og altså den yngste, men jeg er dybt taknemlig for det. Som I kan se står alle 3 priser nu på “kontoret” og pynter, og der bliver de stående nu, indtil de skal gives videre til næste modtagere.
De kærligste hilsener
Bernhard.

7.2.14

Samme spørgsmål herfra. Jeg kom også med en plov men den holder jo ikke hele sæsonen

Hav en god prisuddeling.

Hilsen fra Sydafrika

John

Jeg forstår altså ikke den opgørelse. Jeg gav kassereren 500 kr sidste gang. Var jeg da 1000 kr bagud?

MVH
Martin

Kære alle,

Her kommer en status at tygge på, når I mødes på Svanepub i aften.

Birger:             0,- kr.
Mogens:           0.- kr.
Jan Ka:         -200,-kr.
Finn:           +600,-kr.
Frits:           +500,-kr.
Gert:                       udenfor beregning, betaler cirka hver gang han deltager: 100,- kr. (?)
Bent:                0,- kr.
Palle:           +500,-kr.
Lars:                  0,-kr.
Jan Ki:        +2700,-kr.
Bernhard:           0,-kr.
Martin:          -500,-kr.
John:            -500,-kr.

Kassen:         +2950,-kr.

Vi har banen til og med 10/4-2014

Jeg vil bede alle, der står i minus, om at indbetale mindst op til 0,- kr på næste torsdag.

Rigtig god aften og hilsner fra Jan

  1. I har vel set den bane, som Asger Jorn har ridset op til fodbold ! Til den kommende Jornudstilling vil udstillerne arrangere en kamp mellem tre hold og til tre mål ! Jeg vil foreslå, at formandskabet undersøger mulighederne …… udendørs. =

Kære spillere,
Så gik det ikke længere, formandsholdets sejrsrække blev igår standset af et topmotiveret NFH (muligvis fordi næstformanden nu er på vej tilbage). Med to 4 mandshold startede torsdagens kamp med samme mønster som de seneste kampe, dvs. NFH som spilstyrende og formandsholdet som effektivt kontrahold (den gamle italienske model). Men denne gang var NFH blevet styrket med Gerts tilbagekomst og kunne lægge et effektivt højt pres på formandsholdet, som tabte adskillige bolde og aldrig rigtig fik sit kontraspil til at virke. Derimod var NFH meget effektive i et sikkert positionsspil som gav en del åbne målchancer (der blev udnyttet). Når dertil lægges at den også tilbagekommende Lars brillierede med langskud var scenen sat for en komfortabel sejr til NFH. Da vi manglede den faste måltæller er der en vis usikkerhed, ikke om udfaldet men om størrelsen. Det blev vist til 20 – 8 eller deromkring. Når næstformanden vender tilbage næste torsdag med sine solbrændte ben venter der ham er opgave med at fastholde det momentum, som holdet viste igår.

De fleste af os mødes om ca. 8 timer på Svane Pub – og husk nu præmierne.

Til de af spillerne, der husker Sociologisk Institut.

Hvis linket ellers virker kan I læse Heines udlæg af historien om studenteroprøret på det gamle sociologiske institut.

hilsenhilsen

http://universitetsavisen.dk/videnskab/laenge-leve-den-kritiske-sans?fb_action_ids=10152183635039655&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UvIf7WkMRTs.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B452594981498518%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%22.UvIf7WkMRTs.like%22%5D
hilsen

Finn Hansson

5.2.14

Ja ferier er farlige – men det kan ikke betyde at du ikke kan komme til generalforsamlingen fredag!!!

hilsen
Finn

Kære alle,

Jeg er ganske vist kommet hjem, men med en mindre skade, som gør, at jeg må melde afbud til i morgen.

Jeg er simpelthen blevet slemt forbrændt (af solen) nederst på begge ben.

Mange hilsner

Mogens

30.1.14

Kære spillere,

Gårsdagens kamp var mellem de samme 8 som sidste torsdag, hvad der gjorde det oplagt at NFH skulle have mulighed for revanche. Holdene blev derfor sat som sidst og spillet blev også nogenlunde det samme, NFH spillede sit gode, omend ind imellem langsomme, kombinationsspil mens formandsholdet kørte lige på uden smarte kombinationer men med skud fra alle vinkler. I det meste af kampen var det dog ikke en overbevisende strategi, da træværk og målmand hindrede mål, mens NFH fik kombineret sig til en række afslutninger og en føring på 3 mål da der var godt 10 minutter tilbage. En offensiv fra formandsholdet og lidt heldige boldopfangninger bragte dog hurtigt formandsholdet frem til 14 – 14. I de sidste minutter skete der det samme som sidst, kræfter og koncentration hos NFH svigtede så formandsholdet kunne køre nogle hurtige kontraer igennem og sikre sig en smal sejr på 17 – 15. Det var en spændende kamp som også skal huskes for Johns flotte mål, et lob over sig selv med ryggen, hurtig vending og skud i målet. Jeg har vedlagt en opdatering af mødeplanerne, giv besked hvis der er fejl/mangler.
Og husk de 500 til Jan næste gang.

Kære alle
Jeg har fået et par rimeligt store arbejdsopgaver som vil beslaglægge mig temmelig meget i den kommende måneds tid. Jeg vil derfor gerne være på stand by i februar – i stedet for løbende at sende afbud; det er lidt træls – for alle. Jeg vil gerne have mulighed for alligevel at dukke op, men I skal altså ikke regne mig med på forhånd. Jeg håber så at kunne vende stabilt tilbage om en måneds tid. – En anden ting: Jeg har jo givet betinget tilsagn til julefrokosten d. 7. Nu viser det sig at der faktisk bliver børnefødselsdag den sag – jeg havde regnet med at de ville lægge den dagen efter. Men det gør de altså ikke, så jeg må også melde fra til den. Jeg sender formanden mine prisindstillinger!
Mange hilsener
Birger

23.1.14

Det er godt at den faste autorisede måltæller Mogens snart er tilbage, referenten erkender at det nok var 17 – 13 der blev slutresultatet, men de 47 – 17 må være Bernhards optælling af sit holds skud på mål. Formandsholdet havde også flere skud på mål end de 17, bl.a. havde formanden to på træværket og Jan reddede ret mange skud, så det er ikke en hel præcis opgørelse. Men vi kan jo håbe at hallen installerer elektronisk måltagning.

hilsen
Finn

Hej med Jer OG –
Med hensyn til formandens beretning er der kuns at sige, at der på et tidspunkt godt nok stod – IKKE 17-12, men 17-13 til formandsholdet!! Kampen sluttede i øvrigt 47-17 til NFH 🙂
Kh og go weekend, Bernhard

Kære spillere,

Trods forkølelser og ferie var vi 8 mand til to 4 mandshold i går aftes. Kampen udviklede sig med formandsholdet lidt foran fra starten, hvor NFHs effektive forsvarslinie holdt formandsholdet fra at få etableret et flydende angrebsspil men dog uden helt at hindre mål. kampen igennem var det NFH der præsterende det mest sammenhængende angrebsspil, men for det meste uden at kunne gennembryde formandsholdets effektive forsvar og ofte med boldtab til følge som passede godt til  formandsholdets effektive våben, hurtige kontraangreb. Det var dog først i kampens slutning, hvor trætheden begyndte at melde sig, at formandsholdets kontraangreb for alvor rykkede målforskellen mellem de to hold. Resultatet blev i det lys en nok ikke helt fair forskel på de to hold, nemlig 17 – 12 til formandsholdet efter en spændende kamp.

Ses på torsdag efter en weekend til genopbygning af kræfterne Finn Hansson

Kære Alle Min e-mail-adresse er fremover larsiversen1111@gmail.com. Og tak for en glimrende opstart. Vh lars

Dejligt med positive nyheder – og ikke kun afbud. Ses i aften

Finn

Jeg frygter jeg har en begyndende halsbetændelse, jeg tager hjem fra arbejde og håber jeg kan tage det i opløbet, men melder derfor fra i aften Birger

17.1.14

Kære venner,

trods en række afbud kunne vi mønstre 7 spillere – og blandt dem Lars, som efter en lang skadepause nu er fit for fight. Vi stillede op i et 3 mands formandshold og et 4 mands minusnæstformandshold(MNF). I begyndelsen af kampen lagde MNF  ud med et hurtigt angrebsspil og et offensivt forsvar; begge dele presse formandsholdet. Men efterhånden fik formandsholdet lukket MNF forsvaret lidt op, især med hurtige kontraangreb og kom ind i kampen. Samtidig gik tempoet i MNFs angreb ned til næsten gå tempo, som gjorde formandsholdets forsvar effektivere. Kampen bølgede frem og tilbage men nu mest med formandsholdet foran med få mål. I kampens slutning pressede MNF for at få sejren men det gav muligheder for kontraløb, som formandsholdet udnyttede effektivt, således at kampen sluttede med en 4 måls sejr til formandsholdet. I fravær af den officielle måltæller Mogens blev vi ved efterevakueringen på Svane pub enige om at 20 – 16 var et sandsynligt resultat. Kampen skal i øvrigt huskes for Lars’ come back, som viste at han ikke har glemt vejen til modstandermålet. Alt i alt en fin kamp, som dog gav formanden en mindre muskelforstrækning som formodentlig er væk til næste gang.

Vi ser frem til ny gang spændende bold på torsdag – indtil da god weekend

Finn Hansson

15.1.14

Jeg er blevet ramt af en forkølelse som florerer i min afdeling. Desværre et sent afbud.

Hilsen Palle

Kære venner,
Nu hvor budrunden er afsluttet kan der tælles 8 spillere til aftenens kamp, glimrende.

Finn

Desværre også afbud fra mig i morgen – men velkommen tilbage til Lars!
Birger

Kære Alle nu er det ganske vist: jeg kommer16.1 . vh lars

Under respekt af formandens bulle skal jeg hermed meddele at jeg melder fra til i morgen og nok også er tvivlsom næste uge – men vi får se.

Martin

9.1.14

Kære spillere,

Trods en serie sidste minuts afbud kunne 7 mand stille op igår aftes. Det blev et 4 mands næstformandshold med en lettere skadet Martin og et 3 mands formandshold. Det blev en ganske spændende kamp som havde et meget skiftende forløb. I starten rykkede formandsholdet med hurtige kontraer til 4 måls føring, men næstformandsholdet fik efterhånden organiseret forsvar og udnyttede overtallet i angrebet til ikke bare at reducere men at bringe sig foran. Kampen svingede i længere tid med skiftende føringer, men hen mod slutningen blev næstformandsholdet dristigere og rykkede forsvaret frem for at presse formandsholdet. Det viste sig ikke at være en vellykket strategi, da formandsholdet så fik plads til sit speciale, hurtige kontraløb og fik på den måde skaft et komfortabelt forspring inden kampen med 1 minut tilbage blev stoppet da Martins ben ikke kunne længere. Resultatet blev en sejr på 23 – 14 til formandsholdet, lidt i overkanten i forhold til hele kampens forløb men udtryk for en effektiv igangsættelse og afslutning af kontraer.
NB: Afbuddene igår indløb alle fra midt på eftermiddagen og da jeg var i byen kunne jeg først samle op på fremmødet tidlig aften. Det er lidt sent at give besked til dem der kan spille, så fremover henstiller jeg at afbud som kan forudsiges (skader, arbejde, ferie) sendes senest TORSDAG MIDDAG – så skulle der være rimelig tidsmargen til status for aftenens kamp pr. mail.

Finn Hansson

Jeg kan uden besvær stadig tælle til min. 6, Martin, Frits, Mogens, Finn,Palle, John og Bernhard

Jeg kommer også

Jeg kommer også hvis vi er nok og jeg siger Jer, jeg er ikanonform 🙂

Hej Palle et al. Jeg kommer hvis vi er nok. John

Kære formand

Kan vi stadig tælle til 6?

Palle

Jeg har efter sidste gang haft nogle forstrækningsgener som jeg håbede ville forsvinde inden i dag, men det er de ikke helt, og selv om de vel er et resultat af manglende træning/form, tør jeg ikke satse på at løbe dem væk. Så bænken bliver kortere i dag 8eller længere om I vil). Håber at være klar til næste uge.
Mange hilsener
Birger

Desværre må også jeg melde afbud til i aften.

De bedste hilsner fra
Jan

Også afbud herfra. Mit ene knæ har desværre været helt genstridigt siden sidste træning, så sidder lige over en gang.
Hilsner
Jan (Ka)

Jeg er løbet ind i en vinterforkølelse – og i betragtning af mine dårlige erfaringer med at løbe det væk vælger jeg at melde afbud (klubben har jo også aktuel en meget bred bænk).
Bent

3.1.14

Kære Finn Min debut kommer om knap to uger. Jeg er bortrejst indtil da. vh lars

Så er juleafslutningen lagt fast. 7. februar kl. 18 på Svanepub

Husk at sende afbud senest 30. januar så vi kan justere bestillingen.

Udover den traditionelle bespisning og det store øludvalg skal vi uddele årets priser – alle prismodtagere fra sidste år skal huske både pris og forslag til ny modtager, se nedenfor.

Og vi skal også diskutere spørgsmål om udvidelse af spillerstaben. Vi har modtaget en forespørgsel som kan blive aktuel hvis Lars’ come back ikke bliver til noget.

Kære spillere,

Forårssæsonen startede godt med et fremmøde på 10 spillere, så det var enkelt at sætte to 5 mandshold efter traditionen. Næstformandsholdet lagde stærkt ud, ikke mindst pga. upræcist spil og koncentrationssvigt og bragte sig foran i kampens første halvdel med 4-5 mål. Formandsholdet fik dog efterhånden stabiliseret sit forsvar og med en række flotte mål reduceret næstformandsholdets forspring. Med 10 minutter tilbage fik formandsholdet reduceret til 14 – 15, men så indtraf igen koncentrationssvigt og næstformandsholdet fik nogle ‘lette’ mål på kontraløb, så i stedet for den udligning og mulige sejr som formandsholdet havde lugtet blev det til et, dog ærefuldt, nederlag til det godt spillende næstformandshold.

Vi spiller igen på torsdag og husk at der er kamp om pladserne i startopstillingen.

God weekend

Finn Hansson

1.1.14

Godt nytår til alle. Desværre må jeg melde fra til årets første dyst. Jeg har ondt i læggen, og ved af erfaring, at det ikke skal løbes væk. Regner med næste uge.
Martin

Kære spillere,
I morgen begynder vi på forårssæsonen og det ser rigtig godt ud, efteråret gennemførte vi stort set uden at aflyse kampen, undtagen under orkanen, og spillerstaben er i fin form, dog er Gert hæmmet af sin nedre rygskade og kan kun spille en gang pr. måned, men omvendt er Lars på vej tilbage men mangler måske lidt boldtræning.

De to traditionelle tv taler her ved nytåret var der ikke meget nyt i, dog er klubben helt enige med Helle om den gensidige respekts betydning, men den har vi jo udøvet i mange år. Og i forbindelse med sportssiderne skriverier om store klubbers headhunting af unge talentfulde spillere på 7-9 år kan klubledelsen klart slå  fast, at det er vi meget imod. Vores politik er helt modsat, kun ældre og ikke alt for hurtige spillere rekrutteres, dog uden at vi involverer forældre!!!

hilsen til alle

 

Finn Hansson

19.12.13

Kære spillere,

Ramt af julefrokoster kunne vi kun stille med minimumsbesætning i går, men det var absolut veteranholdet der mødte op. To tremandshold i sædvanlig opstilling lagde ud i højt (relativt) tempo og med skiftende føringer. Frem til kampens sidste fjerdedel var det oftest næstformandsholdet der førte med et eller to mål, nok fordi de var hurtigst og sikrest i positionsspillet. Da formandsholdet mod slutningen forsøgte at forcere for at komme foran indtrådte fejlene, som blve straffet med hurtige kontramål (skriv Frits), så slutstillingen på 25 – 18 afspejlede ikke helt holdenes styrke. Men det var en kamp hvor ingen af målmandspræstationerne vil blive husket, det vil derimod næstformandens mange mål, alle sat ind fra hans favoritposition på venstre fløj.
Så er der 14 dage til vi ses igen i hallen til en kamp, hvor det skal vise sig hvad julen betyder for kamptræningen. Vi holder jo som de fleste turneringen og modsat englænderne pause mellem jul og nytår.

Og så var der intet come back fra Lars; snakken i omklædnigsrummet gik på om hans annoncering af sit come back var endnu et SF løftebrud!!

Tilbage er blot at ønske alle spillerne en god jul og godt nytår.

Med Bernhard, Frits, Finn, Martin, Mogens og John lidt senere – og håb om at være med til Lars’ come back og måske også at se Birger spiller vi i aften.

Kære alle,

Trods risikoen om ikke at være med, når Lars vender tilbage, ja så må jeg melde afbud til i aften.

Et maveonde hele natten har svækket konditionen. Men jeg skal nok gå denne virus væk til efter jul.

Kom nu godt igennem til det nye år.

Nytårshilsner fra
Jan

12.12.13

Kære alle
Jeg tilmelder mig julefrokosten – med det lille forbehold at et af mine børnebørn har fødselsdag den dag, men jeg tror den først bliver holdt i weekenden.

Birger

Kære spillere,
Gårsdagens kamp mellem et 4 mands formandshold og et 5 mands næstformandshold var næstsidste i dette år. Kampen begyndte med skiftende føringer til de to hold, som begge havde store problemer med at lave mål, havd stillingen 8-8 viste da der var 15 minutter tilbage. På det tidspunkt skete der noget – havd er svært at sige – men næstformandsholdet mistede drivet i sit spil og gik næsten i stå i angrebet, og den chance lod formandsholdet ikke uunyttet. Med en serie kontramål, som først så sent i kampen gav udbytte, blev der skabt en føring som gave slutresultatet 13 – 8.
Næste gang er der 7 sikre tilmeldte, forhåbentlig får vi Lars at se og måske Birger, så der er ingen problemer med at spille.
Mellem jul og nytår er hallen lukket så første gang efter jul bliver 2. januar, hvor alle formodentlig trænger til at løbe fedt af.

Apropos fedt; der er lige nu 6 der har givet positivt tilsagn om at deltage i julefrokosten fredag d. 7. februar på Svane Pub (same procedure as last year). De resterende må meget gerne give besked snarest (Mogens, Frits, Bernhard, Martin, Bent og Finn er tilmeldt).
God weekend  (og nu afsted til julefrokost)

Finn

Kære venner
Det er svært for mig at få enderne til at mødes her op til jul hvor jeg har en del ting jeg skal have afsluttet/afviklet. Jeg bliver derfor nødt til også at melde fra til i aften. Måske kan jeg gå tidligt fra julefrokost næste torsdag og så alligevel komme den dag – jeg ville jo gerne have mulighed for at opleve Lars tilbage in action efter skadespausen.
Mange hilsener
Birger

5.12.13

Kære alle,

Så nåede ‘al unødig kørsel’ helt frem til Nordsjælland som det sidste område.
Derfor bliver jeg også hjemme i aften.
Vi ses næste torsdag. Der går jo nok ca. 5 uger mellem de storme, der måtte komme med det CO2-udslip, som vi alle bidrager med.

God weekend og hilsner fra

Jan

Så er det enkelt beslutte – der er ingen grund til unødige risici (udenfor banen).

ses næste torsdag til Lars’ come back.

Finn Hansson

Kære Alle jeg melder fra grundet stormen. vh lars

Jeg har hørt nyt om stormen i radio og tv og da vi har et par spillere, der skal med offentlig transport (s-tog er aflyst aftenen ud) må det være deres beslutning om de kan komme frem.
For at give alle rimelige vilkår bedes I tage stilling og sende en mail ud (evt. bare ringe til den skadede formand) SENEST kl. 19.

hilsenFinn Hansson

3.12.13

Jeg kan godt torsdag – selvfølgelig afhængigt af vejret, men umiddelbart er det ikke mit indtryk at man ligefrem bliver frarådet at bevæge sig ud i løbet af aftenen!?
Hilsner
Jan Ka

John er sygdomsramt og melder fra torsdag -Jan Ki kan muligvis ikke nå frem pga. vejret, men den rigtig gode nyhed er at Lars har annonceret sit come back til nu på torsdag og det betyder at bænken ser ud som følger: Bernhard, Mogens, Frits, Jan Ka, Martin og  Lars samt Jan Ki (afh. af vejret).
Det giver lige 2 3 mandshold (muligvis 3 plus 4) – så der spilles på torsdag.

Hilsen fra den stadig skaderamte formand

Finn Hansson

Kære Alle Jeg får mit come back 5.12! Glæder mig til at se Jer. vh lars

Kære formand et al

Jeg ko me hjem fra sidste tur med en heftig virus infektion, som er ved at være brændt ud, men jeg er fuldkommen flad, så afbud og dermed nok desværre den der risikerer at aflyse kampen i morgen.

Seneste vejrprognose lyder som om det nok er fornuftigt under alle omstændigheder. Jeg var ude i den sidste storm og det var ikke spor sjovt.

Mvh

John

Hej venner,
Der er indløbet et par afbud og status er pt. at følgende forventes at møde frem: Bernhard, Mogens, Frits, Jan Ka, John, Martin og Jan Ki (afh. af vejret).
Dvs. hvis orkanen holder Jan Ki væk er der lge 6 mand og det betyder at de nævnte skal give besked hvis de IKKE kommer.

hilsen

Finn Hansson

Da jeg er i Randers til sen eftermiddag må jeg ændre fra usikker til af afbud.
Hilsen Palle

Det kan være der skal være positive tilmelding, jeg må også stå over fordi vi skal et par dage til Flensborg sidst på ugen (familiebesøg) Birger

Hvis stormen bliver for stærk, så står jeg også over: Force majeure !

Fodboldhilsner fra
Jan

Jeg står over på torsdag og satser på at lyskenskaden er helet til næste gang.
God kamp.

Finn

1.12.13

Jeg er blevet gjort opmærksom at jeg glemte at skrive resultatet i referatet, indberettet til FIFA var 14 – 10 til formandsholdet.

hilsen
Finn Hansson

På evalueringsmødet efter kampen i torsdags på Svane Pub nåede vi frem til nye datoer for julefrokosten;
7. februar eller 14 februar.

Giv snarest besked hvis du IKKE kan disse to datoer.

hilsenFinn Hansson

Kære spillere,
Trods afbud var vi 8 spillere, da også Gert havde medicineret sig så han kunne spille. Vi satte de sædvanlige to hold og i første del af kampen var næstformandsholdet mest spilstyrende mens formandsholdet satsede på hurtige kontraløb og trods upræcise skud kom formandsholdet lidt foran. Men kampen bølgede frem og tilbage (det gør bølger tit) og ind imellem blev der lavet flotte mål, som sidst headede Jan Ki er flot mål ind på formandens diagonale aflevering og Bent lavede det mest omdiskuterede mål på et urent spark op ad banen der kørte på banden (og måske ovenpå) og skruede langs bagbanden og endte i mål.
Næste gang er jeg tvivlsom, da den mindre lyskenskade jeg havde ikke kunne løbes væk men tværtimod har gjort det vanskeligt at gå – jeg tager endelig beslutning onsdag aften.

28.11.13

Hej

Ja og jeg kan måske lokke dig med en nypresset halvtredser. Hva sir du så ?mvh
gert birnbacher

Kære alle,

Desværre er jeg lidt usikker med et forvredet knæ.
Med udsigt til at spille med nogle af verdens bedste til oldingefodbold, så håber jeg på det bedste.

Hilsner fra
Jan

Trods flere afbud ser det ud til at vi bliver 8, måske 9 i aften; Bent, Bernhard, Finn, Frits, Gert, Jan Ki, Lars?, Mogens og Palle – en stærk bænk!!

Finn

Hej Finn

Jeg er lige landet efter en nattur fra NY, så jeg skal bare sove i aften selv om bold er fristende. Jeg regner med at være ok alle de nævnte gange.
Mvh

John

Kære alle

Jeg vil til gengæld forsøge at teste min skrantende balle. Det kan muligvis trække lidt i den anden retning.mvh
gert birnbacher

Kære alle
To ting: jeg er i dag vågnet op med et (mindre9 hold I nakken der gør at jeg ikke tør binde an med at spille I aften. Det er ikke værre end at jeg regner med at være på banen igen næste uge. D. 19/12 er der muligvis julefrokost på mit Institut. D 2/1 regner jge med at spille
Kh
Birger

Kære spillere,
Vi har et par afbud i aften men ikke noget der truer kampafviklingen.
Til gengæld bør alle nøje overveje hvordan der ser ud i december; 5.12 og 12.12 bør ikke være et problem, men hvordan med 19.12. 2. juledag (26.12 er hallen formodentlig lukket men torsdg d. 2.1 2014 bør alle være opsatte på at løbe julefedtet af.

ses i aften

Kære spillere.
Desværre afbud fra mig i aften.
God kamp
Hilsner
Jan Ka

21.11.13

Kære spillere,
med næstformanden tilbage og 8 spillere i et nyt omklædningsrum med varmt vand var der et godt udgangspunkt for en god kamp mellem to 4 mandshold. Næstformandsholdet kom bedst fra start og formandsholdet fik ikke et effektivt angrebsspil igang, men med en række mål fra den fremrykkede Jan Ki. herunder et flot hovedstødsmål på formandens oplæg bragte en lige stilling mellem holdene 7 – 7. Derefter gik formandsholdets scoringseffektiv hurtigt mod 0 mens næstformandsholdet evnede at lave mål på langskud, gennemspillede angreb og kontraløb, samtidig med at formandsholdet kun evnede at lave 2 mål. Resultatet for denne kamp blev 18 – 9.

Næste gang ser det ud til at vi kan stille med fuld styrke, især hvis Lars nu har overvundet SFs nedtur og igen kan satse på holdspil.

Husk at vi også skal have fastlagt julefrokost, forslag er 10. eller 17. januar, naturligvis fredage.

God weekend til alle Finn Hansson

Hej alle

Jeg melder afbud i dag og næste gang.

Jeg kan ikke mere huske kategorierne, men årsagen i dag er ”arbejde” og næste torsdag ”secret oyster”.

Hav nogle gode kampe!!

MVH
Martin

14.11.13

Kære spillere,
Vi startede med et 3 mands formandshold og et 4 mands næst. Næstformandsholdet lagde stærkt ud og bragte sig foran 3 – 1. På det tidspunkt var Bernhard sluppet fri af  DSB’s hindringer og trådte omklædt ind på banen. Han blev derefter 4. mand på formandsholdet og det ændrede noget på styrkeforholdene, idet formandsholdet nu kunne lægge pres på næstformandsholdet og især ved at være effektiv til at samle de såkaldte 2. bolde op (returbolde) fik formandsholdet skaffet sig et komfortabelt forspring. Næstformandsholdet gav dog ikke op og fik mod slutningen reduceret forspringet inden formandsholdets slutspurt gav det endelige resultat; 13 – 8. Men næstformandsholdet fik den første sejr.

Næste gang er der afbud fra John og Palle, mens næsttformanden forventes at møde frem i fineste form.

Julen nærmer sig og julefrokosten skal snart lægges fast så den ikke glider ud. Formanden foreslår følgende to fredage i januar; 10. eller 17.

God weekend, vi ses på torsdag (og husk penge til Jan)

Finn Hansson

Kære alle,

Her kommer en status pr. 14/11-2013.

Bent: 1000,- kr.
Mogens: 700,- kr.
Palle 500,- kr.
Finn: 800,- kr.
Jan Ki.: 900,- kr.
Martin: 500,- kr.
Frits: 600,- kr.
John: 700,- kr.
Bernhard: 500,- kr.
Birger: 1000,- kr.
Jan Ka. 500,- kr.
Gert: 0,- kr.

De fleste af disse håndører er nu brugt op. Men så har vi også haft og har stadig bane 3 frem til 3.december.

Vi har stadig 1350,- kr. i kassen.
Jeg bruger nok 1200,- kr. i aften til at forlænge banelejen i 3 uger. Altså frem til jul.

Hvis jeg nu nulstiller alle, der har betalt 500,- kr.. så ser status ud som følger:

Bent: 500,- kr.
Næstformanden og FIFA måltæller: 200,- kr.
Palle: 0,- kr.
Formanden: 300,- kr.
Kassereren: 400,- kr.
Martin: 0,- kr.
Frits: 100,- kr.
John: 200,- kr.
Bernhard: 0,- kr.
Birger: 500,- kr.
Jan Ka. 0,- kr.
Gert: 0,- kr. (her er det nu slut med at være på prøve i klubben).
Lars: 0,- kr.

Jeg sæter et nyt måltal på 1000,- kr. for hver spiller. Således at vi også kan fortsætte på bane 3 efter jul.

På gensyn i aften !
fra
Jan

Kære spillere.
Jeg er desværre nødt til at komme med et sent afbud til i aften. Jeg har en ikke-fleksibel deadline på en rapport som skal sendes i dag – og kan se at det kommer til at inddrage det meste af aftenen til ca.23.59.
Hilsner
Jan (Kampmann)

9.11.13

Kære spillere,
Så er formanden tilbage og stillede op i torsdag med ømme ben fra trekking i Myanmar.
Men med 9 spillere skulle vi sætte det er blev et 4 mands formandshold mod et 5 mandshold. Hvis vi ser på hele kampforløbet hvor der i tv transmissioner laves staistik på bl.a.a boldbesiddelse, så klarede 5 mandsholdet sig godt med noget i stil med 65 mod 35%. Men allerede i starten af kampen viste formandsholdet at deres styrke lå i hurtigt kontraspil og det skaffede en betrykkende afstand til 5 mandsholdet. Men i kampens slutning havde 5 mandsholdet fået stabiliseret deres forsvar og kom nærmere med en reducering af formandsholdets forspring. Men 5 mandsholdet spillede godt i angreb men for langsomt til at for alvor at kunne true formandsholdet.
Der er pot. ingen afbud og derfor ser det ud til at vi kan stille med 10 mand på torsdag.

God weekend her i Krystalnat weekenden.Finn Hansson

7.11.13

Jeg må melde fra ift aftenens kamp

mvh
Bent

3.11.13

Kære Lars

Som tidligere modtager af Kim Vilfort prisen har jeg hele tiden vidst du ville vende tilbage.

Glæder mig til at mødes på banen.

Bedste hilsner
Palle

Kære Lars.
Ja, det er en glædelig – og overraskende – nyhed. Velkommen tilbage. Jeg har selv stort set ikke spillet i efteråret af en række forskellige grunde, så du vil ikke være ene om at være lidt bagud i form. Men det skulle vel ikke forhindre en stærk indsats på banen. Velkommen tilbage. (Nu må du bare ikke tage det alt for tungt med valget.)
Birger

Super Lars. Vi glæder os til at se dig. John

Hvor lyder det dejligt, Lars. Næsten utænkeligt med et comeback.
Men jeg tænker over, at du måske bliver så populær i din valgkamp, at du skal skippe forberedelserne til -bestyrelse, og -råd, at du ikke er tilstrækkeligt forberedt. Når du nu skal til at glide ind på holdet !

Som kasserer !!! er jeg dog ekstra glad for en mere rationel banebenyttelse.

Velkommen til dig fra
Jan

Kære Alle

Jeg forbereder nu mit come back – ryggen er hekt fin, og jeg fornemmer, at jeg uden videre kan glide ind på holdene og fortsætte med at lave de samme fejl – uden at det giver anledning til andre kommentarer end de sædvanlige.

Jeg skal dog først have overstået valgkampen. Jeg opstiller både til kommunalbestyrelsen her i Hørsholm ig til regionsrådet i Region Hovedstaden.

Så jeg venter at vi ses inden jul.

De bedste hilsner

Lars

Hej Frits. Bare lige for at fortælle at nu gik mailen fint igennem 😀

Kære spillere
På trods af formandskabets fravær Gerts røv og Palles glemsomhed, så var vi 7 mand til start i torsdags. Det tog ikke spillerrepræsentanten lang tid at stille to, tilsyneladende, jævnbyrdige hold. Resultatet blev 27-22 til 4-mandsholdet, som på dagen præsterede bedre end 3-mandsholdet med flot sammenspil i angrebet og forchecking. 3-mandsholdet havde stolpe ud i en del tilfælde, men også en udpræget uskarphed fra et par af spillerne, især undertegnede.
Det kan blive bedre, og det vil vi forhåbentlig allerede se på torsdag, hvor formanden er tilbage.

Pas lidt på med Bernhard’s email. I en mail fra Finn den 24.10 er emailadressen forkert. Den rigtige skulle gerne være den jeg bruger her, nemlig bl.ars73en@gmail.com

Vi ses på torsdag.
Frits

30.10.13

Kære alle

Jeg komme ikke i aften. Jeg har igen fået ondt i røven og det er jo skidt. Men jeg arbejder målrettet på et comeback…

vh
gert

Jeg kommer også – og så er der vist rigeligt

Martin

Jeg kommer

mvh

Bent

Kommer også. John

Kommer også i aften.
Hilsner
Jan – Kampmann

Jeg kommer i aften
Hilsner fra
Jan

Kære alle

Jeg kan i aften – men skal se 5 mere inden kl.16. Har betydning for alternative aktiviteter.

Hilsen Palle

Hej boldvenner
Der er en del af klubbens medlemmer der er ude og afsøge nye græsgange – eller hvad de nu ellers kan finde på så langt væk fra træningsbanen- så jeg foreslår positiv tilmelding til aftenens kamp, inden kl 18.
Jeg regner selv med at komme.
Mvh Frits

Jeg er her til aften blevet indkaldt til at putte børnebørn i morgen aften – forældrene skal til forældremøde. Åbenbart ligger den slags møder (alt for) tit påtorsdage.
Mange hilsener
Birger

Dejligt at se at alt fungerer også når formanden er ude i den gyldne trekant i Myanmar. Men der er netforbindelse ogntil kampen d. 7.11 er jeg tilbage men træning efter trekking på mudrede stier i bjergrigt terrain.

Sent from my iPad

Finn Hansson

25.10.13

Kære spillere,

Til gårsdagens kamp var der dukket 7 spillere op, så allerede fra starten havde den fungerende formand et problem: Hvordan lave to nogenlunde lige store hold af et ulige antal? Løsningen blev det sædvanlige kompromis et 3-mands og et 4-mandshold, med 4-mandsholdet som næstformandshold.

I begyndelsen af kampen trak formandsholdet (uden formand) afgørende fra. Da det så værst ud for 4-mandsholdet stod der 13-6. En stor del af forskellen skyldtes uheldige boldtab med efterfølgende kontraløb af Fritz. Fra denne tilsyneladende håbløse position lykkedes det næstformandsholdet med en disciplineret indsats  at kæmpe sig tilbage i kampen, så der faktisk var lige ved at komme spænding om udfaldet. Hvis kampen bare havde varet 5 minutter mere …… Det gjorde den ikke, så resultatet blev 18-16 til formandsholdet. Væsentligst er det at dette resultat betød endnu en sejr til Martin, og hvis der er noget vi gerne vil i klubben er det at glæde Martin.

Arrangementet med spillerrepræsentanten som  substitut for den fraværende formand gik perfekt. Bolden blev fundet i skab nummer 10. Næste gang bliver kampen afviklet uden formand (som er bortrejst de næste tre gange) og næstformand.

mange hilsner

Mogens

20.10.13

Kære venner
I sidste uge hvor I (eller en del af jer) holdt efterårsferie, arbejdede jeg. Vi holder så nogle dages ferie hen imod slutningen af ugen, inklusive torsdag. Ses (forhåbentlig) ugen efter.
Mange hilsener
Birger

10.10.13

Kære spillere,

Først en vigtig meddelelse: Pga. mange afbud AFLYSER vi kampen i efterårsferien (uge 42, 17.10)

Dernæst referat af kampen igår. Det viste sig ret hurtigt at holdsætningen i høj grad var til næstformandsholdets fordel; et par spillere havde på forhånd meddelt at spillede på mindre end fuld kraft pga. skader, men efter an 10 minutters tid viste det sig at spillet og engagementet tog over så al forsigtighed blev lagt væk. Formandsholdet formåede i starten at følge med men en effektiv opdækning og bolderobring var til klar fordel for det teknisk bedre næstformandshold, som pressede formandsholdet til at lave forsvarsfejl og i angrebet at skyde før chancerne var store nok. Så bortset fra en kort opblussen hvor formandsholdet reducerede til kun at være 1 mål bagude, så var der klasseforskel, som også afspejler sig i kampens resultat; 21 – 10, de mange mål især pga. hurtige kontraløb fra næstformandsholdet efter tabte bolde.
Nu er der 14 dages pause og næste kamp sætter næstformand og spillerrepræsentant (Frits) hold – formand og fast referent er først tilbage på banen d. 7. november.

Husk at træne i uge 42

hilsen

Finn Hansson

Til gengæld har jeg I dag tandpine eftervirkninger fra besøg hos tandlægen i går. Jeg har måttet arbejde på panodiler i dag, I ved: det dunker let i tandområdet når jeg går, så jeg kan ikke spille i aften. I det mindste er det da en ny begrundelse denne gang
Hilsen
Birger

Jeg har besluttet mig for at prøve blødt i dag, så selvom jeg ikke kan fylde Bents plads så kan bruges når der tælles til otte

mvh
gert

Hej

Jeg må desværre melde afbud til spillet i aften

mvh
Bent

3.10.13

Kære spillere,
Også i går var der et fremmøde, så vi kunne stille to 4 mandshold. Det begyndte som en jævnbyrdig kamp med skiftende scoringer, men snart fik næstformandsholdet et lille overtag; godt målmandsspil gav kontraer som ikke mindst Martin omsatte i langskudsmål (fremfor at lave smarte kombinationer op ad banen) – og dertil kom at formandsholdets forsvarsspil ind imellem var ganske risikobetonet med boldtab og mål til næstformandsholdet til følge. Men kampen var dog ikke uden lyspunkter for formandsholdet, bl.a. lykkedes det formanden med en høj og dykkende halvflugter ude fra siden på egen bane at overrumple Bent i Næstformandsmålet. kampen endte 16 – 12, et 4 måls nederlag, men i modsætning til Ståle som konstaterede at FCK havde mødt et langt bedre hold kan formandsholdet pege på forbedringer i forsvar og skarpere skud som det der skal til for at give næstformandsholdet et nederlag.
Vi ses igen på torsdag. jeg vedlægger en fremmødeoversigt som peger på at vi nok ikke kan stille hold i uge 42 (efterårsferien).

Min debut udskydes en uge fra dato. Min intentioner er som Birgers de bedste, men jeg tror ikke jeg kan spille stabilt 😉

mvh
gert birnbacher

Kære venner
Endnu engang er jeg udskrevet til at passé børnebørn; det er selvfølgelig en glæde, men oveni mine mange andre afbud, begynder det jo at løbe op; det er jeg ked af, men jeg har fortsat de bedste intentioner om at kunne spille mere stabilt.
Mange hilsener
Birger

1.10.13

…lige mens der er mail, så som allerede nævnt afbud denne uge fra mig. Er på ledertræning i Montreux, selv om man skulle synes jeg er for gammel til sådan noget. John

27.9.13

Hej
Det halter stadig lidt med hælen, så hermed en usikkerhedsmelding for 3/10.
Bedste hilsner
Palle

Kære spillere,
Igen med 8 spillere på bænken kom vi i gang med to to sædvanlige holdsætninger. I kampens begyndelse var formandsholdets forsvar usikkert og næstformandsholdet benyttede mulighed og skød sig foran med en serie langskudsmål. Efterhånden fik formandsholdet staliliseret forsvaret og spillet bølgede frem og tilbage med næstformandsholdet foran med det forspring de skabte i begyndelsen. Men formandsholdet fik i perioder et fint kombinationsspil igang med flotte scoringer men uden at kunne indhente næstformandsholdet. Fra 16 -10 lidt før tid satte formandsholdet en slutspurt ind men for sent. Selv med 3 hurtige scoringer endte kampen da lyset blev slukket med resultatet 16 – 13 til næstformandsholdet. Kampen huskes også for næstformandens mål, som kandiderer til det langsommeste mål, scoret efter en fin skudfinte.
Næste torsdag er vi i gang igen.

jeg vedlægger en oversigt over planlagt fravær de nsæte uger og beder alle om at give besked om de spiller i uge 42 (efterårsferien) – john, jeg beklager at have forlagt dit input, men noter det igen.

19.9.13

Kære alle

Akillessenen giver stadig lidt problemer så jeg melder fra til i aften.

Klarmelding til næste torsdag.
Palle

Kære spillere,

Med 9 fremmødte spillere i går holder vi stadig en flot fremmødestatistik. 9 betød et 4 mands formandshold og et 5 mands næstformandshold i en opstilling, som ledelsen anså kunne spille lige op.
Som det tid er set i fodbold så er der forskel på den forventede indsats og det endelige resultat. Formandsholdet kom skævt fra start, illustreret af en frispilning af næstformanden som kunne score kampens første mål. Det var måske lige den start der gav næstformandsholdet troen på at kunne udnytte overtallet til at dominere spillet. Og det var lidt det der skete, næstformandsholdet formåede at holde en effektiv opdækning og udnytte den ekstra spiller i angrebet, og da formandsholdet ikke hele kampen præsterede et effektivt tilbageløb fik næstformandsholdet en række mål på hurtige angreb. Undertal i antal og med målstolperne imod sig (4-5 mål til næstformandsholdet via stolpeskud og stolpe ud for formandens langskud) var kampen i realiteten afgjort før slutsignalet. Resultatet til registrering hos FIFA blev en sejr til næstformandsholdet på 23 – 18. Formandsholdet kan trøste sig med at målsætningen at score mindst 10 mål blev opfyldt.
Vi ses på torsdag – og fremmødet tegner godt.

god weekend

Finn Hansson

Kære spillere.
Havde glemt at jeg havde fået billetter med fruen til koncert med Peter A.G. i aften, så afbud herfra. Fremover ser det dog ifølge min kalender lyst ud, og hvis mit ben kan holde til mere end en enkelt gang fodbold, så skulle jeg være stabil deltager de følgende uger.
Hilsner
Jan (K)

16.9.13

Hej allesammen !

  1. Det er et nyt aspekt ved livet efter 60, at man får lidt mere ondt her og der.

Men ondt i røven må man ikke have da det er politisk ukorrekt.

I kender sikker denne deprimerende sandhed om os gamle og ellers kan I lige læse lidt her

http://www.economist.com/node/17722567

Det var den sociologiske del.

  1. Personligt er jeg ikke ramt af almindelige menneskers lykkeeufori som åbenbart stiger pr automatik på den noget billige baggrund, at alternativet der er så meget værre, endnu ikke har indfundet sig.

Derfor ser det ikke så godt ud for mig.

Jeg kan ikke lune mig ved demografiske kicks og kendsgerninger og mest fordi jeg går rundt med en øm røv der gør ondt.

  1. Det betyder konkret, at jeg godtnok starter indendørs i oktober, men gelinde. Det blir en slags langtrukket intro forløb til det meget hårde underlag vi spiller på i hallen.

Jeg regner med højst at spille 2 gange i oktober og så se om det går.

Men bortset fra det skinner solen i Valby på denne første efterårsdag :).

Gert

Kære spillere,
Trods fbud kunne vi mønstre 8 mand i torsdag, og med hele ledelsen tilbage blev det et formands- og et næstformandshold. Efter en ret lige start fik formandsholdet et lille overtag, mest pga. energiske kontraløb som blev udført med stor energi men ikke altid med elegante spilkombinationer. Her var næstformandsholdet bedre til at kombinere, men med flere boldtab i kombinationerne blve kontraløbene alligevel afgørende for kampens udfald som gav en sejr til formandsholdet på 18 – 14.
På torsdag tegner det til at vi får et stort fremmøde.
Vedlagt en overigt over planlagt fravær de nærmeste kampdage.

Finn Hansson

11.9.13

Afbud fra Jan Ka, Martin og Birger – og tilbud fra Frits, Jan Ki, Mogens, John, Bent, Bernhard og Finn flytter os over den kritiske grænse.
Vi ses i aften
Finn

Og bare for at alle er klar over det: jeg har meldt afbud til i aften. God kamp!

Martin

Kære alle
Jeg har her i løbet af i dag fået en betragtelig mængde materiale jeg skal have læst til i morgen tidlig, så jeg er blevet det der i vores afbudsterminologi vist hedder arbejdsramt. Ærgerligt at jeg må forpasse en stensikker revanche. Jeg talte i øvrigt med Jan Kampmann i går; han er jo i Italien i dag, men satser på at komme næste gang. Men hans ben er godt nok blåt eller snarere lilla og gult.
Mange hilsener
Birger

Almindelig orientering: Vi har skab nr. 10 (der står vist stadig FCHYBRIS på et lille skilt) – det var det skab vi fik sidste år efter forviklingerne. Det er blevet nævnt (nr. 10) i omklædningsrummet men nu er det også skrevet i et medie, som både NSA og PET kan overvåge – og spillere der bedre kan huske skriftlige meddelelser også.
Ses i morgen aften.
Finn Hansson
Toftagervej 8
2700 Brønshøj
+4528682237
Mail: finn.hansson@gmail.com

On 10/09/2013, at 20.26, Frits Nielsen wrote:

> Kære boldvenner
> Med 7 mand på banen og en forsinket lånebold, fik
> spillerrepræsentanten, ved fraværet af formand og næstformand, stillet
> 2 stærke hold. “RUC”-holdet stillede med en bredere trup på 4 mand
> mens spillerrepræsentanten måtte nøjes med 2 medspillere.
> Slutresultatet blev vist nok 14-13 (FIFA var på udebane!), og
> spillerrepræsentanten havde sørget for at komme på det vindende hold.
> Men det holdt hårdt selv om hans hold lagde sig godt i spidsen i
> første halvleg. “RUC”-holdet fik stabiliseret sig og i anden halvleg
> skabt stor spænding om udfaldet. Kampen bød ind imellem på flot
> kombinationsspil og flere gennemspillede angreb med følgende mål og
> heri kunne vores landshold godt søge inspiration. Der var i hvert fald
> flere kombinationer der lykkedes for os i løbet af de 50 minutter vi fik spillet end jeg kunne tælle i to hele landskampe mod lilleputnationer.
>
> Vi glæder os til at have formandskabet tilbage fra Berlin på torsdag
> og så får vi vel afsløret hvor (bold)skabet står!
>
> Husk kassestatus eller i hvert fald penge
>
> Mange boldhilsner
>
> Frits
>

5.9.13

Kære alle,

Her kommer en ‘kasserapport/-status:

Bent:   0,- kr.
Mogens:   700,- kr.
Palle:   500,- kr.
Finn:   800,- kr.
Jan Ki.:   3000,- kr.
Martin:   500,- kr.
Frits:   600,- kr.
John:   700,- kr.
Bernhard:   500,- kr.
Birger:   1000,- kr.
Jan Ka.: 0,- kr.
Gert:   0,- kr.

Kassen har: 3370,- kr.

Som I kan se, så er der ret stor spredning på indbetalingerne.
Så, hvis nogen føler sig kaldede til nogle moralske overvejelser mht. at komme ajour med os andre, så er I velkomne de næste par uger !?

Mange weekendhilsner fra
Jan=

jeg kommer.
Hilsner fra
Jan Ki

Også jeg
Birger

Jeg kommer også
Martin

Jeg kommer også, men måske godt med en runde tilsagn nu hvor formandskabet er på tur. John

Jeg er klar til i aften – men jeg formoder at det er Fritz der sikrer at vi bliver 6+ i aften

Mvh   Bent

Kære alle.
Jeg er også nødt til at melde afbud. Låret er stadig både stift og hævet, så det med at løbe kan jeg godt glemme i denne omgang. Næste torsdag er jeg i Italien, så også forhåndsafbud til d.12.
Mange hilsner
Jan

Kære alle

Jeg er desværre arbejdsramt og må melde fra til i aften (en kategori 3?).

God kamp
Palle

29.8.13

Kære spillere,
Med 8 fremmødte spillere  (minus Birger som sad i Horsens) blev der sat et formandshold og et minusnæstformandshold. Kampne startede i jævnt tempo med begge hold på måltavlen, men ret snart blev det klart, at medvinden blæste fra minusnæstformandsholdets banehalvdel; på ret kort tid bragte holdet sig foran med 5 mål, mest på kontraer og så Johns præcise langskud. At væe nede med så mange mål stressede formandsholdet, som trods spilovervægt i lang tid ikke magtede at bryde gennem minusnæstformandsholdets effektive forsvarsmur. Det hårde forsvararbejde skule dog betales og mod kampens slutning fik formandsholdet arbejdet sig ind i kampen; reducerede fra 7 – 14 til 10 – 14; men i det hårde arbejde for at vende kampen blev et par af formandsholdets spillere lidt småskadede og det betød at presset på minusnæstformandsholdet aftog og de kunne køre en sikker sejr hjem på de nævnte 14 – 10.
Næste kamp bliver uden klubledelsen, Mogens er fortsat i Berlin og jeg tager derned onsdag. Men vi forventer at Birger kommer ud fra Horsens og at Jan Ki er tilbage fra Læssø, så der skulle ikke være problemer med holdsætning.
Frits er som spillerrepræsentant ansvarlig for evt. aflysningsbeslutning.
God kamp på torsdag.
Finn.

  1. Som et bidrag til den politiske situation er her John Cleeses status over Syriensagen:

ALERTS TO THREATS

IN 2013 EUROPE

From JOHN CLEESE

The English are feeling the pinch in relation to recent events in Syria and have therefore raised their security level from “Miffed” to “Peeved.” Soon, though, security levels may be raised yet again to “Irritated” or even “A Bit Cross.” The English have not been “A Bit Cross” since the blitz in 1940 when tea supplies nearly ran out. Terrorists have been re-categorized from “Tiresome” to “A Bloody Nuisance.” The last time the British issued a “Bloody Nuisance” warning level was in 1588, when threatened by the Spanish Armada.

The Scots have raised their threat level from “Pissed Off” to “Let’s get the Bastards.” They don’t have any other levels. This is the reason they have been used on the front line of the British army for the last 300 years.

The French government announced yesterday that it has raised its terror alert level from “Run” to “Hide.” The only two higher levels in France are “Collaborate” and “Surrender.” The rise was precipitated by a recent fire that destroyed France ‘s white flag factory, effectively paralyzing the country’s military capability.

Italy has increased the alert level from “Shout Loudly and Excitedly” to “Elaborate Military Posturing.” Two more levels remain: “Ineffective Combat Operations” and “Change Sides.”

The Germans have increased their alert state from “Disdainful Arrogance” to “Dress in Uniform and Sing Marching Songs.” They also have two higher levels: “Invade a Neighbour” and “Lose.”

Belgians, on the other hand, are all on holiday as usual; the only threat they are worried about is NATO pulling out of Brussels ..

The Spanish are all excited to see their new submarines ready to deploy. These beautifully designed subs have glass bottoms so the new Spanish navy can get a really good look at the old Spanish navy.

Australia, meanwhile, has raised its security level from “No worries” to “She’ll be right, Mate.” Two more escalation levels remain: “Crikey! I think we’ll need to cancel the barbie this weekend!” and “The barbie is cancelled.” So far no situation has ever warranted use of the last final escalation level.

Regards,
John Cleese ,
British writer, actor and tall person

And as a final thought – Greece is collapsing, the Iranians are getting aggressive, and Rome is in disarray. Welcome back to 430 BC.

Life is too short…

 

 

Der er indløbet et afbud fra Birger som er blevet hængende i Horsens ( nej det er et møde, ikke langtidsophold), men vi skulle ikke have problemer med holdsætning.

ses

Finn Hansson

23.8.13

Jeg kommer
Birger

Kære spillere,
Med diverse afbud og Bernhard der ikke mødte op (øl) var vi 7 mand, lige til et 4 mands næstformandshold og et 3 mands formandshold. I den første del af kampen gik det lige op, holdene skiftedes til at føre men efterhånden fik næstformandsholdet indstillet sig på at bruge ders overtal og da samtidig formandsholdets forsvar ikke var på toppen blve resten af kampen lidt som et skydetelt og her var næstformandsholdet bedst. Det betød at Mogens og Martin, Palle og John fik den længe ønskede sejr, nu på 23 – 17.

Til næste kamp er der afbud fra Mogens (Berlin) og Jan (Læssø), og Johns fly lander kl. 20, men da Jan Kampman, Birger og Bent forventes på banen og vi regner med at se Bernhard også skulle der ikke være problemer med holdsætning.

god weekend

Finn Hansson

18.8.13

Kære alle.
Jeg fik noget muskelforstrækning i den ene læg sidste gang, som ikke rigtig er kommet sig, så jeg bliver nødt til at springe over i aften, men er fit for fight næste torsdag.
Hilsner
Jan

Ja, det er jo ikke svært at identificere sig med alle disse skavanker (bortset fra Frankrig), så du skal være tilgivet. Vi ses
Birger

Formanden beklager, alder, sommer og for megen rødvin i frankrig er forklaringer. God tur til Birger vi andre ses torsdag

Sendt fra min HTC-telefon
Finn Hansson

Kære alle
Det lyder godt – med henblik på den kommende sæson. Jeg må imidlertid minde formanden om at jeg allerede har annonceret at jeg endnu ikke er der på torsdag – jeg skal til møde i Uppsala. Men derefter skulle jeg være på banen. Glæder mig til at komme i gang igen og se jer alle.
Mange hilsener
Birger

14.8.13

Kære spillere,
med et fremmøde på 10 mand først spilledag i sæsonen tegner det godt. Og med to 5 mands hold blev sæsonstarten den bedst mulige og det generelle indtryk af gårsdagens kamp var, at formen var ganske god for de fremmødte spillere. De to hold startede med et gensidigt presspil og det gav resultat i skiftevis scoringer. Efterhånden fik holdene spillet sig ind og ikke mindst formandsholdet fik et godt greb om kampen og efter den halve spilletid hvor holdene balancerede rykkede formandsholdet med en række scoringer, hvoraf enkelte var ganske gennemspillede. Slutresultatet blev 13 – 6 til formandsholdet, som havde baggrund i en måske lidt skæv holdsammensætning fra ledelsens side, som skyldes manglende viden om de enkeltes kampform. Og så skal det også nævnes, at Jan Kampman havde et meget vellykket come back, og ingen forlod banen igår med skader der kan hindre kamp næste torsdag.
Der er afbud fra Bent men Birger vender tilbage, så vi skulle igen blive 2 x 5.

god weekend

Finn Hansson

Kære spillere,
Bortset fra de par stykker der har meldt fra på torsdag går klubben ud fra at alle er i form og uden skader – ingen har jo været udtaget til landsholdstestkamp, hvor Olsens jo havde sat Rommedal af og droppet veteranlinien. Så vi ses sultne efter bold på torsdag.

PS Husk penge til Jan.

hilsen

Finn Hansson

31.7.13

Kære spillere,
Nu er der kun to uger til vi starter op – nogle af jer har måske spekuleret over at vi ikke som en række andre hæderkonede klubber spiller en række opvarmningskampe inden det går løs for alvor; forklaringen er enkel, vi har en meget stabil spillerstab og har ikke brug for at lære hinandens løbemønstre (eller måske bedre gå mønstre) og taktiske opstillinger som de klubber der køber voldsomt ind har brug for. Derfor har alle fåret en lang og forhåbentlig god sommerferie.

Når vi mødes om to uger har Birger sendt afbud men kommer i slutningen af august med nye sko!! Gert regner med at være klar medio oktober og Jan Kampman ser vi formodentlig allerede her om et par uger, måske med knæudstyr fra Kaiser Sport på Frederikssundsvej, formandens leverandør.

Og husk Jan Kirsteins formaning fra før ferien; der skal penge på bordet!!

Det bliver godt at se jer igen

Finn Hansson

24.7.13

Kære alle
Forhåbentlig er I midt I en dejlig sommerferie. Selv tager jeg i sommerhus på lørdag (d. 27/7) og kommer først tilbage d. 17./8. Jeg har jo allerede annonceret at jeg derfor ikke kan spille d. 15. Jeg bliver imidlertid nødt til at skyde min efterårsdebut endnu en uge da jeg i slutningen af uge 34 er nødt til at tage til Stockholm til et møde. Men til gengæld har jeg købt nye sko (og nye strømper!) og er således totalt klar til den kommende sæson.
Mange hilsener
Birger

28.6.13

Kære alle !

Det ser rigtig hyggeligt ud ! God ferie til alle !

Fra Røvballemanden

Tusind tak allesammen for en dejlig afslutning og kamp i går aftes. Selv om jeg fik et trælår, så var kampen, som Finn skriver, bare dejlig og jeg stoppede heldigvis før det blev værre og sådan som jeg spiller (og altid har spillet) er jeg selv delvist skyld i det.
Jeg medsender også lige et billede, som jeg lovede, fra vores afslutning på Svaneren, så I ka se hvor hyggeligt det var 🙂
Go ferie allesammen og vi ses.
Bernhard

Kære spillere,
Så sluttede sæsonen i går med en 4 mod 4 kamp. Et formandshold mod et minus næstformandshold. Næstformandsholdet lagde meget stærkt ud og havde også lidt medvind på cykelstien, så ret hurtigt kom de foran med adskillige mål. På et tidspunkt var stillingen 7 – 0, men formandsholdet viste en stærk holdmoral og kæmpede ufortrødent videre, fik endelig scoret det første mål og fik mere og mere greb om spillet og stabiliseret forsvaret. Stille og roligt (det er måske en ikke helt præcis metafor for hvad der skete på banen) kæmpede formandsholdet sig ind i kampen og reducerede næstformandsholdets forspring til skiftende mellem et og to mål. I slutningen af kampen – da formandsholdet klart havde overtaget – kæmpede næstformandsholdet af alle kræfter for at bevare forspringet og det resulterede i at Bernheard måtte udgå med en benskade, dog var det ikke nødvendigt at tilkalde båreholdet. Med 3 og 4 blev næstformandsholdet hurtigt løbet over ende og da formandsholdet havde bragt sig foran var der almindelig tilslutning til at slutte og gå i bad. Men det var absolut en spændende kamp med ganske flot kombinationsspil, især fra næstformandsholdet, og demonstration af stor holdmoral på formandsholdet.
Det tegner godt for næste sæson, som alle husker starter 15. august – og husk også Jans opråb om betaling. Hav en god sommerferie og hold formen vedlige!!!

hilsen

Finn Hansson

Kære alle,

Her kommer en lille opsummering fra kassereren før sæsonstart torsdag den 15. august:

Bent:  0,- kr.
Mogens: 200,- kr.
Palle: 0,- kr.
Finn: 300,- (for skabsleje)
Jan: 3700,- kr.
Martin: 0,- kr.
Frits: 200,- kr.
John: 200,- kr.
Bernhard: 0, – kr.
Birger: 0,- kr.
Gert: 0,- kr.
—————————————-
Kassen: 670,- kr.

Vi har dermed også bane 3 frem til og med 3. oktober.

24.6.13

Mogens og Birger er ligesom det danske landshold gået på ferie tidligt; men jeg kan tælle Martin, Frits, Bernhard, Palle, Jan, Bent og Finn – og måske John. Men hvis der ikke er flere frameldinger bliver vi omkring 7 mand på torsdag.

 

Finn Hansson

Hej,
Som jeg allerede antydede i fredags kan jeg ikke stille op til fodbold på torsdag. Jeg beklager. God kamp og god sommer.
Mogens

22.6.13

Som jeg nævnte i går, havde jeg jo regnet med at sæsonen sluttede i torsdags så jeg har allerede en anden forpligtelse til næste torsdag. Ærgerligt nu hvor man ellers er bragt tæt på topformen af den nærende mad i Svane Pub. Men god sommer til jer alle. I august kommer jeg først anden spillegang da jeg først er tilbage fra ferie weekenden efter sæsonstart. God sommer til jer alle.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,
I går aftes fik vi en som sædvanlig vellykket fejring af endnu en succesfuld sæson, hvor sejre og nederlag har været fordelt ganske uforudsigeligt, og det skyldes jo klubbens og spillernes høje professionelle standard.
Og i modsætning til Morten Olsen og landsholdet tager vi jo fodbold alvorligt, så der er ikke noget med at gå på ferie før efter næste gang, TORSDAG d. 27. JUNI. Vi håber på et stort fremmøde så vi kan slutte sæsonen af med bravour.

god skt. hans

inn Hansson

19.6.13

Kære spillere,

Som det er fremgået af mail-udvekslingen bliver vi ikke det magiske antal (6) i morgen. Derfor bliver jeg nødt til  at aflyse. Vi ses derimod fredag klokken 18 på Svane Pub.

Hilsen

Mogens

Kære alle,

Desværre er der afbud fra mig til i morgen.
Fredag er også meget usikker, men jeg håber stærkt på at komme.

Hilsner fra
Jan

Kære alle
Jeg er i en situation hvor jeg ikke kan melde mig på banen som sikker mand på torsdag. Desværre. Men til gengæld er det sikkert at jeg kommer fredag aften til spisningen. Jeg kommer direkte fra et ph.d.-forsvar i den anden ende af byen, så hvis jeg ikke er fremme præcis kl. 18, så skal I bare gå i gang, men jeg vil være undervejs.
Mange hilsener

Birger

Kære fodboldvenner,
Som i kan se i Palles mail har vi en deadline for positiv tilmelding senest klokken 17 onsdag så jeg kan melde endeligt ud onsdag aften.
Hilsen
Mogens

Også en positiv melding fra mig. Og Mogens, håber du når at tælle og sende din endelige beslutning onsdag, da jeg ligger under radaren torsdag.

Bedste hilsner
Palle

Positiv tilmelding til fodbold på torsdag: Bernhard. Glæder mig til sjov bold inden fredag 😀

Kære spillere,
her i det nordtyske har jeg fået adgang til nettet og kan derfor udsende torsdagens referat. Med 9 fremmødte skulle der sættes et 5 mands hold, næstformand, og et firemands hold, formandens. Det er altid vanskeligt ud fra den konkrete dagsform at sætte hold med ulige antal spillere (tænk over hvor svært det var for Morten at sætte hold med 11 i stærkest dagsform overfor et ukendt armensk hold). Nu blev torsdagens kamp en kamp hvor formandsholdet konstant var under pres og måtte kæmpe mod en numerisk overmagt, som især i forsvaret begrænsede spillet for formandsholdet, som hele tiden skulle gardere sig mod kontraspil.
Det blev dog en ganske god kamp, selvom formandsholdet måtte gå til ølpausen med et nederlag på 13 – 19.
Husk nu to ting – til næste torsdag er der tilmeldingspligt pga flere afbud, Mogens har skrevet ud og tager hånd om kampen – og på fredag er der sæsonafslutning på Svanepub kl. 18.

Vi ses (jeg er også usikker på torsdag men ikke på fredag).

inn Hansson

15.6.13

Kære spillere,

På grund af mange forhåndsafbud i torsdags besluttede vi at benytte os af modellen “positiv tilmelding” til spilledagen torsdag den 20.06.

Dvs. at de der er i stand til at spille torsdag den 20.06 giver positiv og bindende tilmelding senest onsdag den 19.06, hvorefter det er op til næstformanden at aflyse eller ikke aflyse kampen.

Hilsen

Mogens

11.6.13

Kære alle,

Fortvivl ikke over gårdagens kamp, som jeg i parantes ikke kunne se, pga. manglende TV2-forbindelse.
Men de fleste danske spillere kender jeg ikke og de få, jeg kender navnene på havde det vist allerede før kampen ikke så godt.
Et godt instrueret Armenienhold må vist også siges at have de kvaliteter, der skal til for at slå et hold, som mange danskere i deres nationale selvforståelse altid har sat enten lidt for højt eller meget for højt. (Tænk på alle mediekommentatorskræp gennem tiderne!).

Min store lykønskning til Armenerne i Jerevan og omegn !

På gensyn og hilsner fra

Jan

Til afslutningsspisning/drikning.
Vi har desværre nu 3 afbud, Bent, John og Palle.
Deltagere er: Jan, Mogens, Frits, Martin, Birger, Bernhard og Finn, ialt 7 deltagere.

ses på torsdag – lad os få en god kamp, dansk fodbold har brug for positive oplevelser!!

inn Hansson

Kære alle

Jeg er i samme situation som Palle og efter 3 ugers intens rejsefravær er argumenterne ikke så gode, så afbud fra mig også.

Torsdag melder jeg tilbage på, lange mødedage er ikke den bedst medicin for ryggen.

Mvh

John

Kære alle

Konen har beklageligvis arrangeret Sankt Hans i sommerhus med afgang den 21., og jeg må derfor melde fra til det gode selskab og den nærende mad på Svanen.

Nu torsdag er jeg klar til Kamp.
Hilsen Palle

7.6.13

Kære spillere,

Også igår lykkedes at få 8 spillere på banen – til de to sædvanlige formandshold. Formandsholdet fik et erfarent og rutineret forsvar og et løbestærkt angreb mens næstformandsholdet blev udstyret med 3 skudstærke bagspillere og en næstformand i angrebet, på papiret en regulær fordeling af spillere. Men det viste sig hurtigt at dagsformen var til formandsholdets fordel; med hurtige bolderobringer og kontraangreb bragte holdet sig hurtigt foran med en håndfuld mål og kampen igennem lykkedes det ikke næstformandsholdet for alvor at true dette forspring. Der var for mange boldtab og skud udenfor målet. kampen sluttede med et komfortabelt forspring til formandsholdet på 22- 14.
Der er lejlighed til at få revanche næste torsdag – som er næstsidste kampdag i forårssæsonen.
Husk at efterårssæsonen starter d. 15. august

På gensyn på torsdag

Finn Hansson

30.5.13

Kære spillere,
Et lidt forsinket kampreferat – det var for godt vejr igår!
Vi var med afbud og tilbud også 8 fremmødte i torsdags så der kunne sættes de to sædvanlige formandshold, et løbe og skudstærkt næstformandshold mod et lidt mere defensivt orienteret formandshold med en rygskadet John. Næstformandsholdet levede op til forventninger, de løb og skød og skø, mens formandsholdet økonomiserede med kræfterne og satsede på hurtige kontraløb. Trods den store forskel i statistikken over skud på mål – og især skud over/forbi mål – så holdt formandsholdet sig inde i kampen og var i en periode foran men havde så ikke kræfter til at køre gode angreb. I kampens slutning ved stillingen 13-13 havde formandsholdet et hårdt skud på træværket som desværre resulterede i at næstformandsholdet fik mulighed for et hurtigt kontraangreb og scoring mens slutsignalet lød. Så udfaldet af en spændende og ret jævnbyrdig kamp blev en kneben sejr til næstformandsholdet på 14 – 13.

god og solrig weekend

inn Hansson

Vi er trods Bernhard og Birgers afbud spillere nok, især når både Palle og Martin er tilbage.

Sers om godt 2 timer.

Finn=

Kære venner, så er den desværre gal igen. Et styks søn af huset, et styks højgravid svigerdatter og et styks barnebarn har meldt deres ankomst og overnatning her på flugt fra distortion. Det betyder desværre afbud fra mig – til fodbold, ikke hjemmefronten.
Mange hilsener
Birger

27.5.13

Hej Finn.
Jeg må desværre melde afbud torsdag til fodbold, idet jeg har fået ondt i rø…….æhhh skal til guldbryllup…jadetvardet jæmente  🙂 Til gengæld synes det heller ikke at betyde så meget, da jo synes at være rimeligt fremmøde. Ærgreligt, men jeg er med næste gang igen.
God kamp. Bernhard

24.5.13

Til alles orientering – klubbens ledelse står helt bag de af Jan udarbejdede regnskabsprincipper, som langt overgår UEFAs.

Finn

Kære alle,

Her kommer en status før den af Finn annoncerede sidste kampdag – den 20. juni 2013:

Bent: 0,- kr
Mogens: 200,- kr
Palle: 0,- kr
Finn: 300,- kr (for skabsleje)
Jan: 1200,- kr
Martin: 0,- kr
Frits: 200,- kr
John: 200,- kr
Bernhard: 0,- kr
Gert: 0,- kr
Birger: 0,- kr
————————————-
Kassen er fyldt med 1140 klingende mynter, der nok vil gå til resten af juni måned, men ikke kan dække hele august.

Derfor må ‘friløberne gerne hoste op med mindst 200,- kr hver senest 20. juni 2013.

Jeg har revideret regnskabet og fundet det i fuld overensstemmelse med mine egne regnskabsprincipper. Hvis der er nogen som ikke er tilfredse med det, så afgår jeg lige på stedet.

mange hilsner fra
Jan

22.5.13

Kære spillere,

Vi var heldigvis 8 mand i Svanemøllehallen i går aftes og kunne derfor sætte to 4 mandshold. Et teknisk betonet næstformandshold og et italiensk, Inter-inspireret formandshold med vægt på stærkt forsvar og kontraspil. Kampen startede netop efter den drejebog og formandsholdet bragte sig hurtigt foran med et antal mål på hurtige kontraangreb mens næstformandsholdet i starten havde problemer med at få tempo i spillet. Formandsholdet havde et forspring kampen igennem men kontraangrbene blev efterhånden færre og formandsholdets organiserede angrebsspil var ikke effektivt på samme måde som næstformandsholdet. Da lyset blev slukket førte formandsholdet 19 – 17.
På torsdag er der måske en mulighed for fuldt fremmøde til to femmandshold.
Mht. kampe før og efter ferien så spiller vi i juni til og med 20.6, dvs. dagen før sæsonafslutningen som indtil videre kun Bent er forhindret i at være med til. Efter ferien foreslår ledelsen at vi starter 15. august.

God weekend

Finn Hansson

Hej spillere

Jeg melder fra til i morgen – er arbejdsmæssigt belastet.

God kamp!!

Martin

17.5.13

Kære spillere,
Efter en pause var der igen bold torsdag aften og 7 spillere havde fundet ud af at komme. Det betød en lidt besværlig holdsætning men efter et par hurtige transfers fik vi et stærkt 3 mands næstformandshold og et 4 mands formandshold. Det samlede løbepensum på hvert af holdene var nok nogenlunde i balance, og mens næstformandsholdet nok løb hurtigere var formandsholdet gode til at udnytte sit overtal. Så kampen bølgede længe frem og tilbage og var ganske målrig med blandinger af susende langskud, fløjskud og enkelte gennemspillede angreb. I den sidste ende var det overtallet der gav formandsholdet en fordel og sejren endte på 3 mål, 18 – 15.
Der er igen basis for revanche næste torsdag.

god weekend

Finn Hansson

14.5.13

Jeg er på torsdag blevet udskrevet til at hente børnebørn i skole og børnehave, og sandsynligvis også lægge dem i seng; hvis moren når tilbage tids nok, satser jeg på at komme, men I kan ikke regne med mig som den nødvendige 6. spiller. Men forhåbentlig bliver det ikke et problem. Til gengæld har jeg meldt afbud til en middagsinvitation den følgende torsdag –for at kunne spille.
God kamp hvis jeg ikke når frem
Birger

2.5.13

Kære spillere,

Gårsdagens kamp havde samlet 7 spillere og det betød en skævdeling af holdene. Et stærkt 3 mandshold med en ankemand i målet (Jan) og et 4 mandshold med det samlede formandsskab. Erfaringen tilsiger at det sjældent fungerer godt med begge formænd på samme hold og det holdt stik. Trods meget spil var formandsholdet helt utrolig dårlige til at afslutte på målet med et godt resultat. Da 3 mandsholdet samtidig ekselerede i hurtige kontrastød og ikke mindst skarpe skud fra distancen blev formandsholdet kørt i sænk. Uden sammenligning i øvrigt var det samme billede som i onsdagens kamp i Barcelona, et hold der triller bolden rundt og skyder uskarpt mod et hold der går lige på mål.
Formandsholdet opnåede at at få opfyldt sin egen målsætning, mere end 10 mål i kampen, men det havde ikke den store indflydelse på resultatet, der blev 25 – 11 til 3 mandsholdet. Der er absolut grundlag for revanche om 14 dage – husk at holde formen vedlige!!

Og så aftalte spillerrepræsentanterne og formandsskabet efterfølgende, at sæsonafslutningen i dette forår sker den 21. juni kl. 18 på Svane Pub. Afbud bedes meddelt  i løbet af maj måned – se øludvalget nedenfor.

God weekend

Finn Hansson

Efter hårdt feriearbejde og en lang rejsedag må jeg konstatere at jeg er for smadret til at stille op i aften. God kamp i aften
Birger

……………….jeg må desværre melde afbud igen i dag, ryggen er meget bedre, men min FYS mener, at det er for tidligt at spille bold. Næste uge er der vel lukket, men jeg håber så at vende tilbage i løbeklar form om to uger.

Håber der er hold og derfor bold i aften. God kamp.

John

25.4.13

Kære spillere,
6 fremmødte, klubbens kernespillere!!, kunne igår danne to hold efter sædvanlig opskrift. Det blev en afvekslende og tempofyldt kamp – set i forhold til vores perspektiv – hvor formandsholdet efterhånden fik overtaget, ikke mindst pga. effektive kontraløb. her gjorde næstformandsholdet heller ikke meget ud af tilbageløbet, hvad der viste sig i at både formanden og Jan var i stand til at lave mål på kontraløb!!
Kampen sluttede med en pæn sejr til formandsholdet påp 24 – 15.
På torsdag stiller de sædvanlige 6 op igen og bliver måske suppleret af både Bent og Birger.

God weekend. Finn

Kære venner
Jeg er blevet udskrevet til mit andet arbejde: pasning af børnebørn, så jeg må melde fra i aften. Så vidt jeg kan se , kan i stadig stille hold – selv hvis John ikke er på banen. I næste uge er jeg på ferie (Italien), men jeg kommer hjem torsdag og vil satse på at stille på banen kl. 10.
Mange hilsener
Birger

22.4.13

Kære spillere,
Her er så spillerlisten til næste kamp – så kan alle overveje mulige holdsætninger.

Kære alle
Må desværre melde fra de næste par gange. Er i den store provins Kina. Spilleklar 16.maj.
Bedste hilsner
Palle

18.4.13

Kære spillere,
Med 8 friske spillere mødt frem var det let at sætte to hold efter sædvanlig opskrift, da begge formænd var på banen. Det viste sig at holdene på dagsformen var meget jævnbyrdige og kampen bølgede frem og tilbage, med tæt forsvarsspil som tvang begge hold til ind imellem at lave elegante kombinationer (og enkelte gav endda mål) og også til at være i bevægelse hele tiden. I slutningen af kampen brændte næstformandholdet et straffespark og i dommerens tillægstid lavede formandsholdet sejrsmålet. Det kan næppe kaldes en retfærdig sejr i betragtning af at begge hold kæmpede så godt og intenst kampen igennem.
Og så sluttede vi af med en øl på Svanepub givet af Jan i anledning af sin 70 års fødselsdag.
På torsdag ser der igen ud til at være et stort fremmøde, Bent er meldt fra men Palle må være kommet tilbage fra provinsen!

God weekend

Finn Hansson
Kære alle

Jeg kommer ikke til indendørs mere i indeværende sæson pga. ondt i røven. Denne tilstand skulle nødigt bide sig fast så derfor er der dømt pause for betonfodbold foreløbigt.

Til gengæld er jeg sikker på, at jeg vil gøre et behjertet forsøg, når dagene igen er passende korte og røven hel.

Jeg regner med at dukke op i oktober.

I ønskes allesammen et godt forår og en forrygende sommer i mellemtiden.

Gert

Jeg er i provinsen og ikke sikker på at nå frem i tide. Men bænken er vist rigelig bred.
God kamp

Palle

12.4.13

Kære spillere,
På afstand i Madrid er det godt at se at næstformanden kan køre klubbenn på bedste vis, og de rosende ord om formanden varmer selv her i solen. Men jeg er også skadefri på nær ømme fødder, så jeg møder op på torsdag for at demonstrere mit overblik.

God weekend

Sent from my iPad

Finn Hansson

Kære spillere,

Endnu en spilledag med stort fremmøde. 8 mand var mødt op – altså to 4-mands-hold. Det var nædtformandens privilegium at sætte de to hold, og det skete næsten uden skelen til egen fordel. Det var iøvrigt et problem at næsten alle spillere havde et eller andet handicap – er det alderen der begynder at vise sig? Flere rygskader, en enkelt lungebetændelse og ellers kun de sædvanlige handicaps.

Kampen var selv om den var nogenlunde jævnbyrdig en kamp op ad bakke for formandsholdet. Næstformandsholdet var konstant foran uden at rykke afgørende. sidste del af kampen var der skiftevis  en føring på 4 og 5 mål. Kampen endte 18-14. Efter kampen var der på formandsholdet røster om, at det, der manglede, var formandens fysiske tilstedeværelse og dennes taktiske forståelse og midtbaneoverblik.

Der var ingen forhåndsafbud, så det ser lovende ud påp næste torsdag.

Hilsen

mogens

6.4.13

Kære spillere,
Torsdagen bød på et fint fremmøde, 8 kampglade spillere blev fordelt på to hold, og godt kom der senere bemærkninger om at sammensætningen var til fordel for formandsholdet, men da kampen startede var det næstformandsholdet der præsterede et effektivt forsvar og et angreb med fine kombinationer og mål. Først efter mere en halvtiden lykkedes det formandsholdet at udligne til 6-6, men som kom næstformandsholdet til at betale for det meget effektive og bevægelige forsvar, kræfterne begyndte at slippe op og der blev lavet fejl i afleveringer, som formandsholdet udnyttede uden skånsel – det gik stærkt i en periode, som kampresultatet også viser, 16 – 7 til formandsholdet, som altså vandt 2 halvleg med 10-1!!
Der er grundlag for revanche på torsdag – dog uden formanden som er på tur til Madrid. Men da både Birger og John kan blive skaderne kvit er fremmødet nok ganske sikkert.

God kamp i næste uge.

inn Hansson

2.4.13

Kære alle

Jeg er nok nødt til at komme på bænken i morgen, med en lille chance for at jeg dukker op alligevel. Jeg prøvede ryggen af igår og det var ikke rigtigt godt, så nu må jeg få en FYS til at løsne op på stivheden.

God kamp hvis jeg ikke dukker op.

Mvh

John

Hej Frits

Tak for tippet.
Jeg er altid til fals for mirakler og billig hvidvin….Har selv en kiropraktor med magiske hænder som har hjulpet mig “gennem livet”.

Gert

Kære alle

Jeg har jo ondt i røven og det bliver værre med alderen siges der.

Min skade er sket ved den første omgang indendørs jeg deltog i og den kan åbenbart ikke løbes væk.

Massage hjælper med løser ikke problemet helt.

Jeg udelukker ikke en deltagelse på sigt, men tidsperspektivet er ikke torsdag den 4.4.13.

Jeg melder mig når jeg kan sparke til en bold igen.

Store hilsner

Gert

Kære alle
Jeg må jo nok se i øjnene at jeg efterhånden er rykket lidt yderligt ud på bænken så meget som jeg har været væk; jeg er ved at være ovre efterdønningerne af mit fald, men åbenbart restituerer man langsomt i min alder. Jeg tror at jeg fra og med næste torsdag vil kunne begynde at løbe resterne væk, men endnu ikke i denne uge. Så: afbud fra 11. manden, men på gensyn om en uge.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,

Påsken har ikke bragt nye oplysninger om skader, sygdom osv., så det ligner et stort

21.3.13

Kære spillere,
Med Frits ude og gert usikker er der ingen vej udenom – vi må aflyse i aften.

Klubben ønsker jer god påske og husk at holde formen vedlige. Og så er der måske håb om at diverse dårligdomme kan nå at blive helbredt over påske. Næste spilledag er 4. april.

hilsen

Finn Hansson

Hej

Jeg synes 6 spillere er en smule i underkanten, men måske tolker jeg skemaet forkert.

En helt anden sag er,
– at jeg har ondt i røven (det kommer med alderen hos de fleste)
– at det heldigvis er af den slags der kan kureres
– at jeg skal til noget massage i dag og
– at jeg først kan sige endelig besked om jeg kan spille , når jeg har været oppe på cyklen og testet form efterfølgende

kh
gert

18.3.13

Hej spillere,
Med et opera-afbud (ny kategori??) er vi nede på min. bemandingen, så hvis nogen blandt de sidste er usikre er det nu der skal gives besked.
Håber vi ses torsdag.

Kære alle,
Efter en hæftig tur til Turku/Åbo og Parkas er jeg nu hjemme igen. Desværre bliver jeg så igen revet med til sociale aktiviteter på torsdag -opera.
Så jeg ønsker jer en rigtig god kamp.

HIlsner fra
Jan

15.3.13

Kære spillere,
Alle husker nok den gamle western, 7 mænd sejrer. I går var vi 8 fremmødte til 2 4 mandshold så det kunne kun i bedste fald blive til 4 mænd sejrer og det blev det også. I næstformandens fravær blev der sat et teknisk og skudstærkt hold overfor et formandshold, hvor spilkonceptet klart var italiensk, dvs. et stærkt forsvar og hurtige kontraer. Det blev en meget underholdende og ganske velspillet kamp, hvor den italiensk-inspirerede strategi viste sin styrke. Formandsholdet leverede en stærk forsvars indsats og kunne kampen igennem holde modstanderholdets scoringer nede og selv levere effektive kontramål. Det blev til slut da lyset blev slukket til resultatet 14 – 9.

Vi spiller igen i næste uge hvor listen viser at der bør (skal?) være 7 sikre.
god wekend

13.3.13

Det er kun tyskere der tæller som legitime begrundelser for afbud!!
Finn

Kære alle
Her til morgen gled og faldt jeg på vej til toget. Der er ikke sket noget virkelig alvorligt (intet er brækket el. lign.), men jeg har slået ryggen og har ret ondt. Og jeg har måttet aflyse mine forpligtelser for i dag og i morgen. Og jeg tør/kan heller ikke spille i morgen. Til Finn: jeg har dit halstørklæde. Til Jan: Jeg havde tænkt at jeg ville have penge med; hvis der er lavvande, kan du sende mig din konto så sætter jeg en tudse ind.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,

Jeg har pådraget mig noget selskabelighed (ikke med en tysker,) som gør at det er usikkert om jeg kommer i morgen.

Hilsen

Mogens

7.3.13

Og fra formanden, der igen er på banen kommer her en oversigt over aktuelle spillere på torsdag:

Kære spillere,

Som forudsagt af Palle mødte 7 mand op til torsdagens fodbold, altså en omgang fodbold mellem et 4-mands- og et 3-mandshold, hhv. næstformandshold og formandshold (uden aktiv formand). Holdene blev sat efter et princip næstformanden har benyttet sig af tidligere, nemlig sætte hold efter hvordan spillerne spontant fordeler sig på banen. Det gav faktisk to rimeligt jævnbyrdige hold. Næstformandsholdet kom bedst fra start med skiftevis en lille føring og uafgjort, men kampen vendte og i de sidste 20 minutter trak formandsholdet afgørende fra til slutresultatet 23-16. Afgørende for kampen blev en række store redninger af Bent på formandsholdet. Kampen var iøvrigt helt udramatisk – ingen tvivlsomme udvisninger, og efterfølgende er der heller ikke indløbet beretninger om spirituskørsel. Alt i alt her vi en på mange måder disciplineret spillertrup.

Hilsen

Mogens

for god ordens skyld. afbud da jeg er i Berlin.
gert

Kære alle

Foråret lokkede til havearbejde – og hold i ryggen. Det skal blive væsentligt bedre før jeg kan spille i aften. Så usikker.

Den 14 og 21. er jeg til gengæld sikker på afbud, da jeg skal have en håndoperation som Gentofte siger forhindrer den type aktivitet.

Jeg ser stadig 7 kampklare på listen, og ønsker god kamp
Palle

1.3.13

Kære spillere,
trods alle odds lykkedes det at stille to 3 mandshold i går – og som antydet i sidste mail var der plads på banen til det store løbepensum. De to formandshold fulgtes pænt ad i starten og skiftede på bedste kammeratlige vis med at have en lille føring på 1 mål. Ved stillingen 6 – 6 viser den efterfølgende evaluering at det var her at formandsholdets løbepensum var ved at være lidt slidt og med en række flotte mål, ikke mindst fra Bernhard, trak næstformandsholdet fra og havde kræfter til at holde føringen kampen ud, så resultatet blev en sejr til næstformandsholdet på 19 – 14.

næste torsdag håber klubben at de mange arbejdsafbudsramte kan finde tilbage til Svanemøllehallen – en optælling tyder på at der er 8 spillere. Mogens holder styr på evt. afbud.

Finn

27.2.13

God kamp fra San Diego vi ses fit for fight i næste uge. John

glæder mig uanset kampens udfald !
Jan

Efter seneste korrektioner ser det således ud:
Jan, Mogens, Finn, Bent, Birger og Bernhard – det er lige  2 x 3 mand, så der bliver god plads på banen. Hvis der er rettelser hertil skal de komme MEGET hurtigt!!

hilsen

Finn

Hej
Jeg er desværre også i en slags uplanlagt arbejdsuganda. Jeg hader arbejdsafrika !

Næste uge kommer jeg desværre heller ikke fordi jeg er i Berlin.

Held og lykke med at vinde…

kh
Gert
Hej,

Jeg dukker også op, hvis det ellers bliver til noget.

Hilsen

Mogens

For lige at fjerne al tvivl regner jeg med at spille (på vinderhold!!!) i morgen, torsdag d. 28.2  🙂

kh Bernhard

Det ligger tæt på positiv tilmelding: så ok fra mig. Birger

Kære spillere,
krisen kradser i både FC Barcelona og FC Hybris – men trods de mange afbud ser det dog ud til at vi kan spille. vedlagte status pr. 27.2 kl. 11.00 peger på at vi kan blive endog 7 spillere på banen.

vi ses i morgen
Finn

Hej

Her må det vist være på sin plads med en positiv tilbagemelding midt i alt det forfald. Jeg kommer!

Jeg vil melde mig i skaren af afbud til i morgen. Arbejdsramt.

Martin

Jeg må desværre også melde fra. Er arbejdsramt i Thisted, og vil undgå at tænke på Frits’ alternative og mere eksotiske valg.
Mange hilsner
Palle

ALARM!!!

Kære spillere,

For nu at give aflysningen et officielt stempel, må jeg træde i karakter som nøstformand og erklære kampen for aflyst.

Hilsen

Mogens

Desværre, vi er nu Frits, Martin, Mogens, Jan og mig. Jeg betragter det dermed som en aflysning og melder fra.

God alternetiv aften
Palle

Jeg er også klar til spil Martin

Hej alle,

Jeg kommer hvis vi bliver nok.

Der er noget, der tyder på, at vi må køre med positiv tilmelding- Hvis vi bliver 6 spiller vi, ellers aflyser vi.

Hilsen

Mogens

Jeg kommer – hvis vi er nok !
Hilsner fra
Jan

Kære alle raske og spilduelige

Når jeg ser på Finns seneste oversigt kan jeg kun tælle til fem. Jeg kan komme i aften, men hvis der ikke er fem mere som melder positivt ind senest kl.16.30 er jeg hermed frameldt.

Bedste hilsner
Palle

20.2.13

Hej allesammen

Jeg har et kulturelt arrangement, som ikke er fodboldrelateret.  Jeg skal ud og høre nutidens pigtrådsmusik. Med unge mennesker (40) forstås. Det stopper næppe kl 22, så jeg kan først komme næste uge. Og det glæder jeg mig så til.

mange kulturhilsner

gert

Syge børnebørn igen. Jeg har passet dem hele dagen og skal på den igen i morgen. Jeg kommer halvsent hjem og skal forberede noget undervisning til fredag, så jeg bliver desværre nødt til at melde fra til i morgen.
Mange hilsener
Birger

re: Spilledag 14.2

AFLYSNING I AFTEN

Kære spillere, med det overvældende antal afbud pga influenza, skader osv. er der desværre ingen tvivl – VI AFLYSER I AFTEN. Og jeg overdrager ansvaret for næste spilledag 21.3 til Mogens, da jeg er på Cypern i næste uge.  God kamp næste torsdag

Finn Hansson

Kære alle,

Influenzaen har slået en klo i mig og holder mig nede på et meget lille sted – i soveværelset og nærmeste omegn. Så jeg må beklage meget og stå over til næste torsdag.

På gensyn fra
Jan

Kære formand et al

Jeg er bange for, at jeg så ødelægger dagen for resten for jeg har overbelastet min fod (ved konkurrerende bold, beklager) og her til morgen er den stadig ikke på et niveau, hvor det kan løbes væk, nærmest tværtimod. Jeg kommer frisk tilbage efter ferien og håber det lykkes at få 6 på banen idag.

Mvh

John

Tilbage på bænken er der nu Martin, Mogens, Jan, John, Birger og Finn, samt muligvis Palle. Så vi spiller torsdag.

hilsen
Finn

Hej allesammen

Jeg er ikke helt så hårdt ramt som Frits, men dog ferieramt og derfor står jeg over.

mvh
gert birnbacher

God bedring under dynen – og så må du undvære Ø øl, med mindre du kan sende Hanne i byen.

Finn
On 13/02/2013, at 21.37, fritsnielsen@vip.cybercity.dk wrote:

> Hej boldvenner
> Jeg har influenza, som startede dagen efter sidste kamp. Den er meget
> sejlivet, og jeg regnet ikke med at komme i morgen Mange bodhilsner

spilledag 14.2

Kære spillere,
Med 8 fremmødte spillere, herunder flere der næsten var ovre deres skader, kunne vi stille med to 4 mandshold. Trods næstformandens fravær lykkedes det at sætte to jævnbyrdige hold, der var i stand til at levere en spændende gang bold, og med en kampånd og energi der var milevidt fra hvad det danske landshold leverede i Makedonien. Det var næppe tilsigtet, men da der ikke skete uventede strømafbrydelser kunne kampen få det ganske retfærdige resultat 12 -12 – et godt udtryk for en kamp med godt forsvarsspil fra begge sider.

Mange tak til Frits for det store arbejde han udfører for vores image ude i den store hvide verden.

På gensyn på hjemmesiden og i virkeligheden fra Jan

7.2.2013

Kære boldvenner
Hjemmesiden er nu opdateret med Bernhards gode billede af en stor del af klubbens aktive spillere.

Her ud over kan I fornøje jer med at læse det seneste års mails (sæson 11/12 og 12/13) som er præget af gode og afvekslende kampreferater, men også af gode og mindre gode – men til gengæld fantasifulde – afbudsgrunde, syge-historier af alskens slags, samt andre underholdende fortællinger om livets genvordigheder eller forlystelser.

Der er ikke sorteret i de mails, som I har rundsendt, men enkelte detaljer er dog udeladt, især omkring Kurts sygdom.

Nye medlemmer kan jo passende begynde med sæson 99.  Men ikke i aften, for så når I ikke med til kampenJ

Vi ses senere
Mange hilsner
Frits