Referater 2011-12

Home Page

Sæson 11/12

10.-7.-12

Kære spillere,
En hilsen fra klubbens ledelse her midt i ferieperioden. Nu hvor vi har haft et par uger til at fordøje EM kampene er det måske på sin plads med lidt eftertanke. Det var heldigvis de bedst spillende hold der kom til slutkampene og i finalen blev der vist fodbold på et imponerende teknisk niveau, ikke mindst det spanske positionsspil. Det hurtige pasningsspil i afventen på åbninger i forsvaret ligner måske nok det vi prøver at lave, men jeg tror ikke vi helt skal kopiere den spanske model, ifølge fodboldstatistikerne brugte Spanien under dette EM 58 afleveringer for hvert skud på mål – omregnet til vores tempo vil der ikke blive mange skud i løbet af kampen. men en tillempning er nok at anbefale.
I ved alle at sæson 2012/2013 (eller sæson nr. 47) starter torsdag d. 9. august at at vi har en opstartssammenkomst fredag d. 17. august kl. 18.30 på Svanepub.
Men da banen er betalt fra hele august er der mulighed for at spille en træningskamp allerede d. 2. august. Jeg skriver ud i begyndelsen af uge 31 for at sondere om der er spillere nok til en træning.
Indtil da nyd sommeren så meget det er muligt, og pas grundtræningen.

hilsen

Finn Hansson
15.-6.-12

Og tak til dig, Finn, for altid objektive referater og for fastholdelse og vedvarende fornyelse af klubånden.
Birger

Og tak til dig, Finn, for altid objektive referater og for fastholdelse og vedvarende fornyelse af klubånden.
Birger

14.-6.-12

Kære spillere,
Skader, rejser, ferie osv. har gjort at vi har stoppet sæsonen nu. Men vi har banen igen fra august af og den officielle sæsonstart er 9. august kl. 22. Dog kan der trænes allerede d. 2. august hvis der er spillere nok tilbage fra ferie.
Og husk at vi har officiel sæsonopstart FREDAG d. 17. august på Svanepub.

god ferie og husk at træne så vi kan begrænse overbelastningsskader (vi håber Frits’ hofte får det bedre sommeren over, at Lars får en succesfuld operation og er tilbage til oktober samt at vi igen ser Jan Kampman på banen.
hilsen og god ferie

Finn HanssonStadig aflysning.

Finn

Da Martin sendte framelding et par minutter før Finns mail betragter jeg det som endelig aflysning.

De bedste sommerønsker
Palle

Da jan nu melder sig klar kan vi være 6 mand, hvis Palle, Martin, Bent, Mogens og jeg selv stiller op. Men da der er udsendt en aflysning skal der komme positive tilmeldinger fra alle i løbet af kort tid – ellers går det ikke.

hilsen

Finn

Jeg har nu lavet andre arrangementer, så framelding fra mig.

MVH
Martin

Hvis der er en enkelt mere, så kommer jeg i aften.
Kh
Jan

VI AFLYSER  I AFTEN – Jan, John, Birger og nu Frits er ude, så er der kun 5 tilbage og så klæder Martin ikke om, det giver 4 spillere og 2 mod 2 er i overkanten af vores løbepensa.

jeg foreslår at vi hermed afslutter sæson 11/12, dvs ingen kamp i uge 25 og så begynder igen, gerne d. 9. august hvis vi har banen på det tidspunkt. Nærmere herom når Jan er tilbage.

Klubledelsen takker alle spillere for en stor indsats sæsonen igennem.

hilsen

Finn Hansson

Hej boldvenner
Måske ville jeg have været den 6. spiller i dag, men jeg må melde afbud.

Min hofte er ikke til fodbold endnu.  Måske skal der en sommerferie til?

God kamp

Vh
Frits

12.-6.-12

Kære venner
Jeg er blevet udskrevet til barnepasning torsdag aften, så jeg må melde afbud. Da jeg ikke kan komme den følgende torsdag, betyder det at forårssæsonen er slut for mit vedkommende, så jeg vil ønske jer alle en god sommer. Vi ses til august – og forhåbentlig til påbegyndelse af en sæson hvor jeg selv kan have et mere stabilt fremmøde end her i foråret.
Mange hilsener og god kamp
Birger

8.-6.-12

Kære spillere,
Allerede nu kommer kampreferatet fra igår. Med sidsteminuts afbud fra Frits, der ville pleje sin skadede hofte som hindrede ham i at løbe som han plejer (en del af de øvrige spillere mente nok, at han så var påp niveu med andre) var vi 7 mand, et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformands. Formanden indledte scoringen med et elegant lob og i starten holdt formandsholdet en føring, indtil næstformandsholdet udlignede ved 7-7 via en serie mål fra næstformanden. Derefter udviklede kampen sig sådan, at formandsholdet der spillede med en stærk defensiv og effektivt kontraspil men ikke fejende angrebsspil holdt en lille føring overfor næstformandsholdet, der aldrig rigtig fik tempo nok i angrebsspillet til at udnytte overtallet. Næstformandsholdet satsede i kampens slutning for at få en føring og det gav formandsholdet en række kontraangreb, der blev udnyttet effektivt, således at formandsholdet kunne gå i bad med en sikker 20 – 14 sejr i ryggen.
Ny kamp på torsdag, hvor John og Jan sender afbud.

Hvis der er spllere nok blver sidste spilledag d. 21. juni.

god weekend Finn Hansson

7.-6.-12

Ja, men så god bedring da. Selv om det sådan set ville være rimeligt nok hvis du kun kunne løbe lige ud!

Birger5.-6.-12

Kære spillere,
Beklager det lidt forsinkede referat, men jeg var i Småland uden net og havde en stor stak bedømmelser der skulle afleveres mandag. Mn nu kommer det. Torsdag havde vi igen den smalleste bænk med to 3 mands formandshold. Formandsholdet stillede op i en på papiret stærkopstilling med Frits som hurtigløbende kontraspiller, men det viste sig gennem kampen at hans hofteskade begrænsede rækkevidden. Når det der kom at de to øvrige spillere havde en formidabel evne til ikke at kunne lave mål så kunne næstformandsholdet kontrollere kampen med en konstant føring som gav en sejr på 13 – 11.
Vi prøver igen på torsdag, hvor Martin, Palle og Birger forventes kampklare, mens Jan er på Korsika og John er usikker.

Vi belv også enige om at udskyde det sædvanlige afslutningsarrangement og flytte det til august som sæsonopstart. Skriv det ind i kalenderen n:
Fredag d. 17. august kl. 18, sikkert på Svanepub.

ses på torsdag.Finn Hansson

28.-5.-12

Kære spillere,
Trods afbud fra Martin og Palle spiller vi jo på torsdag – men vi har endnu ikke drøftet fejring af sæsonafslutning; der er 3 mulige fredage aftener i juni som en mulighed, alternativt at vi venter til sæsonstarten i august. Tænk over det til på torsdag.

på gensyn Finn Hansson

Kære alle
Jeg kommer hjem fra bruxelles torsdag,men så sent at jeg bliver afhængig af regulariteten – så et afbud.
God kamp

Palle
25.-5.-12

Kære spillere,
Gårsdagens kamp mellem de to sædvanlige formandshold med 4 på hver som i store dele af kampen var nogenlunde jævnbyrdige og bød på varieret spil fra begge hold og ind imellem elegante scoringer, ikke mindst fra næstformanden. Men da den skadede Frits blev spillet varm og næstformandsholdets kræfter var ved at blive udtømte i de sidste 10 minutter rykkede formandsholdet via kontraer med 6 scoringer i træk til en komfortabel sejr på 20-12. Næstformandsholdets målsætning om min. 10 scoringer blev dog opfyldt.

Vi ses på torsdag, hvor Martin er på mission for at sælge banelinier mens vi rejser med at John er tilbage fra sin kamp for klimaet.

god pinse Finn Hansson

24.-5.-12

Hej spillere,
Så skal vi gang igen til de sidste spændende kampe i sæsonen – bortset fra Johns afbud ser det ud til at vi kan stille med stærkeste opstilling i aften.

Vi ses

Finn

11.-5.-12

Kære spillere,
Gårsdagens kamp blev en revanchekamp fra sidste torsdag, men afbud kunne der stilles samme hold som til kampen før. Men forløbet blev et andet, 3 mands formandsholdet havde lært af kampen sidst og stillede op som det anbefales i ishockey når man er i undertal, en tæt formation foran målet, pres på skytterne og så lade fløjene stå alene. Selvom næstformanden sendte en del skud i mål var opstillingen en succes, da langskud ikke fik plads. Samtidig var erobringen af kontrabolde og efterfølgende mål ret effektiv, så formandsholdet kunne følge med kampen igennem. Selvom formandsholdet var nede med 2 mål kort før tid satte holdet sig igennem og scorede de sidste 3 mål i kampen og vandt 20-19.
Alle skal nu huske at der IKKE spilles næste torsdag, så vi ses først torsdag d. 24.5.
Her har John sendt afbud men til gengæld må vi forvente at Bent er hjemme igen fra Berlin og Birgers ankel er i orden.

Hav en god weekend

inn Hansson

10.-5..-12

Ja, formanden må det give panderynker, men alle vi menige er til gengæld ved at avancere til nøglespillere. God kamp til jer alle
Birger

Det er på sæt og vis lige så svært at være holdansvarlig i Hybris som det er for Morten Olsen; en smal bænk og skader fra nøglespillere! Alligevel kan vi stille med 7 mand i aften og lave en 3 mod 4 opstilling.

vi ses

9.-5.-12

Kære venner
Hjemvendt efter en dejlig uge i sommervejr i Sorrento har jeg desværre travet mig til en slags belastningsskade i min ene ankel. Det er ikke voldsomt, men tilstrækkeligt vedholdende til at jeg må melde afbud til i morgen (jeg har ventet med at give besked til nu fordi jeg håbede det ville være væk). Jeg havde allerede hævet 500 kr til Jan, kan du vente med at f dem til næste spillerunde, eller skal jeg sætte dem ind på din konto?
Mange hilsener
Birger

4.-5.-12

Kære spillere,
Gårsdagen kamp var igen mellem et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold (denne gang med næstformand). Men forløbet blev et andet end sidst, hvor formandsholdet kunne kontrollere kampen trods i undertal. Denne gang var næstformandsholdet langt bedre i stand til at udnytte sit overtal og det sammen med et par hårdt og præcist skydende spillere gjorde det til en svær opgave for formandsholdet, som aldrig kom foran i kampen og måtte arbejde hårdt for sine mål. Selvom det blve til 17 stykker rakte det ikke da næstformandsholdet lavede 23. Ved efterevalueringen i Svanepub var der enighed om, at det trods alt var en jævnbyrdig kamp, da det først var i de sidste minutter at næstformandsholdet rykkede.

På torsdag ser det ud til at vi bliver 8 mand. Og husk så Jans opråb om at medbringe kontanter.

god lang weekend

inn Hansson

Kære alle,

I går lovede jeg en status og en reminder om at tage penge med næste torsdag

Status er følgende:

Martin:   -600,- kr
Mogens:   -900,- kr
Finn:        0,- kr
Bent:      200,- kr
Birger:   -200,- kr
John:     -800,- kr
Jan:      2650,- kr
Frits:    -900,- kr
Palle:    -900,- kr

Lars er holdt udenfor. Han skylder dog 800,- fra før han blev sygemeldt

Vi har (betalt for) Bane 3 frem til og med Torsdag den 30.august 2012.
Dog har vi ikke banen i hele juli måned. Men afsluter den 28. juni og begynder igen den 2. august.
Og vi har en næsten ny bold.

Er der et hænge parti mht. en donation i forbindelse med Ket’s begravelse ? (9oo.- kr ?)

Jeg vil foreså, at de der har minus på deres regnskab kommer med et beløb, f.eks. 500,- kr på næste torsdag.

God lang weekend og hilsner fra
Jan

3.-5.-12

Kære alle

Jeg har afbud til i aften – og desværre også til næste torsdag.                  mvh                                   Bent

27.-4.-12

Kære spillere,
Så havde vi endnu engang en spændende kamp mellem et 3 mands formandshold og et 4 mands fraværende næstformandshold. Det blev alt i alt en ganske god og velspillet kamp, hvor formandsholdet var lige engang bedre til positionsspil med mere fart og effektivitet i afslutningerne, så selvom næstformandsholdet kæmpede godt var de det meste af kampen lige et par mål bagud. Og i slutningen rykkede formandsholdet og fik en slutsejr på 5 mål, 13 – 8.

Der er endnu en kamp på torsdag, hvor vi har ferieafbud fra Birger (Sorrento) og Bent (Berlin). Men da der vender to udhvilede spillere (Mogens og Frits) hjem er vi stadig i stand til at stille hold.

Med undtagelse af de ferierende ses vi på torsdag.

god weekeend Finn Hansson

26.-4.-12

Jeg er lige vendt tilbage fra to dage uden mail – beklager den sene melding. Vi ses i aften.
Palle

25.-4.-12

Og Jan er også med – så vi stiller med to stærke 3 mandshold i morgen aften.
Finn

Beklager at jeg skriver igen – men en autoreply fra Palle der siger han først er tilbage 2.5 gør det kritisk i morgen. Bent er som I kan se klar og jeg også, men Martin, Jan, Birger og John må meget gerne bekræfte at de kommer – ellers må vi aflyse.

hilsen
Finn Hansson

24.-4.-12

Hej

Jeg kommer torsdag – men til gengæld har jeg har jeg afbud til torsdag den 3.                   Bent

Kære spillere,
Husk at vi har en såkaldt smal bænk på torsdag, da 2 spillere er på ferie – så der er ikke plads til mange afbud. Og husk også at næste torsdag, 3.maj, er dagen før bededagsferien, så der skal også på torsdag tages stilling til om vi kan stille hold 3.5.

Håber at vi ses – og husk at i modsætning til landshodet og Morten Olsen har vi ingen forbud mod at bruge moderne medier til at kommunikere med klubben eller medierne.

ses på torsdag

 

Finn Hansson
20.-4.-12

Kære spillere tak for endnu et fint kampreferat. Nøgternt og uden egentlig særlig vinkel.

Jeg er med på torsdag
Kh
Jan

Kære spillere,

Vi var 8 fremmødte til aftenens kamp mellem et formands og et næstformandshold. Næstformandsholdet begyndte stærkt og hjulpet af løst og ineffektivt spil fra formandsholdet, hvor ikke mindst formanden brillierede ved at skyde ikke blot over må fra 2 meter men over nettet bag mål, så kom næstformandsholdet foran med 5 mål. Det lignede en afklapsning men med en god holdmoral og omrokeringer fik formandsholdet kæmpet sig ind i kampen igen og reducerede langsomt men effektivt uden at næstformandsholdet kunne svare igen. Ved stillingen 5-5 bølgede kampen frem og tilbage men føringer til næstformandsholdet men føringen blev hele tiden reduceret. Det ar billedet indtil de sidste 10 minutter, så var der udsolgt hos formandsholdet, manglende kamptræning, og næstformandsholdet skabte sig en klar føring, herunder med et messi lignenden lobmål af Frits. 13-8 til næstformandsholdet!

Så meget om aftenens kamp, Bagefter gik 7 af spillerne over på Svanepub og drak gravøl til minde om Kurt – med udveksling af anekdoter fra en svunden tid!

På torsdag er der afbud fra frits, ferie i Rom og Mogens, ferie i Venedig – dog uden godkendelse fra bestyrelsen.

Det betyder at de tilbageværende, Jan, Palle, Martin, Bent, Birger, Joh og Finn skal give nesked i GOD TID, hvis de IKKE kan spille d. 26.4.

god weekend

Finn Hansson
16.-4.-12

Kære formand et al.

Helt enig et meget stemningsfuldt farvel til Kurt, jeg må desværre have Svanepubben til gode, men vil prøve at deltage mentalt fra new York på samme tid. Tilbage til bold i næste uge.

Mvh

john

15.-4.-12

Kære venner,
Det var et smukt og stærkt farvel Kurt fik igår – og klubbens mange tilstedeværende spillere var enige om at vi på torsdag drikker gravøl for Kurt på Svanepub efter kampen – forhåbentlig kan alle reorganisere deres planer.

hilsen Finn Hansson

11.-4.-12

Jeg deltager også
mvh Frits

Og jeg, som allerede aftalt med Finn
Birger

Jeg er naturligvis også med.

Kære venner

Det bringer mig i den kedelige situation at jeg bliver den der må aflyse kampen. Kampen før påsken gav en fiberskade – forsøg på at løbe den væk vil bare resultere i en endnu længere pause. Så desværre …                  mvh                               Bent

Kære venner,
En trist uge men spillet går videre. Til i morgen er der afbud fra Birger, Martin og Palle, det betyder at vi er på smertegrænsen med Bent, Frits, John, Jan, Mogens og Finn på banen. Hvis der er yderligere frafald aflyses kampen.

Finn Hansson
Samme her, john

det vil jeg også. vh lars

Jeg vil også gerne være med.

Men jeg må altså melde afbud til på torsdag.

MVH
Martin

Kære Alle

Jeg vil meget gerne være med

Bent

Jeg har i går talt med Birger og Dorthes ønske, som står i annoncen, er at sende bidrag til Halkær Ådal foreningen i Kurts navn fremfor blomster, og det bør vi respektere. jeg foreslår vi sender et bidrag på 1 hund pr. medlem og jeg skal nok lægge ud og ordne en overførsel. Men vi kan lige vende det torsdag.

hilsen

Finn

Kære alle,

Jeg har snakket med Finn om, at de af os, der kan komme, bringer en fælles krans med os fra klubben.
Vi udgjorde jo en speciel gruppe for Kurt’s ellers mange gøremål.
Der er penge nok i kassen til en krans, eller hvad Finn finder på.
Måske vil det være fint med en tilkendegivelse til denne disposition på torsdag.

Mange hilsner fra
Jan

10.-4.-12

Kære alle

Frygteligt at tænke på, jeg troede virkeligt at fighteren havde vundet kampen trods all odds.

Jeg vil også sætte pris på en fælles tilgang og kan i modsætning til Lars godt komme til begravelsen, hvis det er bedst. Jeg kender jo ikke familien så råd er velkomne. Bidrager også gerne økonomisk enten individuelt eller kollektivt.

Dejligt at der er lyd i Lars igen, selv om come back har lidt lange udsigter.

Mvh

john

9.-4.-12

Kære Alle
Jeg er forhindret – grundet SFs landsmøde i at komme til begravelsen. Hvis I laver en samlet hilsen fra os, vil jeg meget gerne være med – selvsagt også økonomisk. vh lars

2.-4.-12

Kære venner
Jeg kan fortælle jer at Kurt døde her til eftermiddag. Jeg ved endnu ikke hvornår bisættelsen kommer til at finde sted.
Kh
Birger

1.-4.-12

Kære alle

Jeg er på ferie i næste uge, så først klar torsdag den 19.

God påske
Palle

31.-3.-12

Kære Alle
Det er forfærdeligt med Kurt!

Mht min situation er det nu afklaret, at jeg har en spinalstenose – dvs noget slidgigtagtigt i ryggen, der trykker på nerver ned i benene. Det kan ganskegivet opereres, og så skulle jeg være klar igen. Jeg ved ikke, hvornår operationen gennemføres, hvis det ender med en sådan, men mon ikke jeg er tilbage senest til august.

De bedste hilsner

Lars

30.-3.-12

Kære spillere,
gårsdagens kamp blev afviklet i en trykket stemning i lyset af Kurts situation.
7 fremmødte gav et 4 mands næstformandshold og et 3 mands formandshold. I kampens start havde formandsholdet svært ved at få etableret et sammenhængende angrebsspil og tabte bolde. Forsvaret kunne dog nogenlunde holde stand overfor den kvantitative overmagt, fordi næstformandsholdet spillede langsomt og ind imellem usikkert, hvad der gav formandsholdet chancen til hurtige kontraløb med mål. I midten af kampen var det med til at vende kampen til formandsholdets favør og medvinden gav også formandsholdet overskud til at få et angrebsspil igang. Et mindre forspring blev ikke bare fastholdt men udvidet således at kampen sluttede 23-16 til formandsholdet.

Der er kamp igen om 14 dage.

god påske og husk træning! Finn Hansson

23.-3.-12

Så skete det! Sæsonens første aflysning kom kl. 22.10 da 5 omklædte spillere kunne konstatere, at formanden burde have udsendt en aflysning på et tidligere tidspunkt. Da Palle ringede og meldte fra tidligere på aftenen burde formanden have husket, at der allerede forelå 3 afbud (Birger, Marin, John), således at vi allerede før var tæt på det kritiske punkt. Der er ingen lette bortforklaringer, det var ren glemsomhed fra min side og det kan gøres bedre fremover. På positiv siden betød det at 4 af os kunne gå over til Svane Pub og have god tid til en øl, og endda en ekstra smagsprøve, så aftenen var ikke helt spildt.
Næste torsdag er der forventningen om at der skal løbes før der kan drikkes øl – så forhåbentlig ses mange (mere end 5) på torsdag.

god weekend

inn Hansson

16.,-3.-12

Kære alle
Ja, jeg beklager det sene afbud i går, forklaringen var sand, selv om den lyder syg. Desværre er det sådan at jeg i næste uge er i Fredericia til et seminar, kommer først hjem fredag så elv en kampklar cykel vil ikke hjælpe mig.
Kh
Birger

Kære spillere,
med 7 mand mødt op var det endnu engang muligt at afvikle det ugentlige kampprogram mellem de to formandshold. Denne gang blev det mellem 3 MÆND I GRÅT (næstformandsholdet) og formandsholdet 4 i blandede farver. I modsætning til nogle gange lykkedes det formandsholdet at udnytte sit overtal til at holde bredde i angrebsspillet og presse næstformandsforsvaret og derved kunne formandsholdet nogenlunde have kontrol med kampen fra start ved at score mål hver gang næstformandsholdet pressede for at reducere. Der var momenter i kampen af godt spil fra begge sider men formandsholdets sejr var i høj grad også baseret på løbearbejdet (med et ømt knæ hos formanden som resultat). Slutresultatet på 20-16 kan ingen have indvendinger imod, bortset fra næstformandens rent formalistiske protest mod at bolden ikke blve givet op ved sidste mål!

På torsdag har vi to afbud, som jeg husker John og Martin, så Birger må meget gerne få lokaliseret sin cykel eller ringe for afhentning og Frits indstille sin efteruddannelse.

god weekend til alle

Finn Hansson

9.-3.-12

Kære spillere,
I går var der det størst mulige fremmøde når man tager vores ulykkelige skadeliste i betragtning. Med 9 mand kunne der sættes et 4 mands formandshold og et ganske på papiret stærkt 5 mands næstformandshold. I undertal var det fra starten klart, at formandsholdet skulle arbejde stenhårdt for ikke at blive kørt over som i de to sidste kampe. Denne holdning var medvirkende til at der især i kampsens start blev lavet ganske få mål – også noget som de to målmænd havde stor ære for. Længere inde i kampen viste det sig, at det var formandsholdet der kunne bevare koncentration og energi i forsvarsspillet og dermed også erobringen af løse bolde som gav anledning til kontramål. Nok leverede næstformandsholdet glimtvis flot angrebsspil men det var i længden ikke nok til at udligne formandsholdet kampgejst og energi, som gav en fortjent sejr på 16-11.

Som altid revanche på torsdag.

PS. Det forlyder fra Frits at vores udfordringskamp ikke er aflyst men blot udsat på ubestemt tid.

God weekend
Finn Hansson

5.-3.-12

Kære spillere,
Lidt forsinket kommer her et referat af torsdagens kamp, som blev mellem et 3 mands formandshold og et stærkt 4 mands næstformandshold. Holdsætningen var nok sådan, at for at få en lige kamp skulle formandsholdet være i topform – mentalt og fysisk. Fra kampens start blev  det klart, at det næppe var tilfældet; dårlige skud på mål og upræcise afleveringer gjorde, at næstformandsholdet alt for let fik en stribe kontramål og kom foran 8-1. På det tidspunkt var formandsholdets mentale form endelig vakt til live og spillet bleve mere disciplineret og organiseret og så småt begyndte formandsholdet at hale ind – og så skete det sædvanlige, lidt mangel på koncentration fik gen næstformandsholdet til at rykke med et forspring på over 10 mål. I kampens slutning strammede formandsholdet igen grebet og med en suveræn afslutning på 5 smukke mål uden næstformandsholdet kunne svare igen fik kampen et lidt mere rimeligt udfald – og havde formandsholdet fået de tillægsminutter, der ser ud til at være standard i international fodbold, er det ikke til at vide hvad udfaldet var blevet. Nu endte kampen 21-15 til næstformandsholdet.
To nederlag til formandsholdet itræk – hvad bliver det på torsdag?

hilsen
Finn Hansson

24.-2.-12

Kære spillere,
Vi var lige 2 x 3 mand i går som mødtes i omklædningsrummet i en lidt trykket stemning efter at have fået Birgers nedslående mail om Kurts situation – vi sender alle vores bedste håb til Kurt.

Ellers startede vi med de to sædvanlige hold, samme som sidst med den forskel, at Frits var på næstformandsholdet.  Det kom til at præge kampen, for efter kort tid havde formandsholdet lavet så mange fejl og skud der blve reddet, som gav kontraløb ved Frits, dvs. mål. På det tidspunkt skiftede holdningen på formandsholdet til det der bedst kan beskrives ved at citere Muddy Waters med en af hans klassikere: YOU CAN’T LOOSE WHAT YOU AIN’T NEVER HAD”, for en sejr var næppe synlig i horisonten. Men det betød dog ikke at vi lagde os helt ned, et vist pres på det succesfulde næstformandshold kunne udføres og elegante kombinationer og flotte mål – men uden forestilling om at ændre udfaldet radikalt. Det samlede resultat af aftenens energiforbrug blev en knusende sejr til næstformandsholdet, en revanche for nederlaget sidst på 28-16.

På torsdag er tavlen vasket ren og vi prøver igen. John er i Paris, men ellers ser det ud til at der er godt fremmøde.

Finn Hansson

23.-2.-12

Kære Fritz – og Finn
Det er smukt tænkt, men i øjeblikket er der ikke tale om besøg. Nu drejer det sig vist om han overhovedet overlever. Hvis besøg bliver muligt, vil jeg straks formidle det videre.
Kh
Birger

Kære alle
Jeg håber I ser dette i tide. Jeg har prøvet at ringe til Finn, han havde telefonsvarer på. Kurts tilstand er blevet drastisk forringet de sidste par dage; jeg har netop fået at vide at han er ved at blive opereret nu – jeg kan ikke spille i aften. I skulle vel lige være 6, håber det går,
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,
Min fodboldelskende dekan har sendt mig dette link som er en speciel udgave af indefodbold fra Norge. Nu kan I overveje om vi skal indføre sådanne elektroniske smertesystemer, som i givet fald kunne betjenes af formand og næstformand.
Med afbud fra Bent og John ses vi andre i aften

Finn Hansson

20.-2.-12

Forsøget på at modsvare formandsholdets intelligente spil (se referatet) med et stort løbearbejde fra næstformandsholdets side har desværre for min del resulteret i en stiv og øm læg, som ikke egner sig til fodbold den kommende uges tid. Derfor afbud på torsdag.                                                 mvh   Bent

17.-2.-12

Kære spiller,
Vi er n klub med et pt. begrænset antal spillere på bænken, men det lykkedes dog i går at stille med 2 x 3 mandshold efter sædvanlig opskrift. Formandsholdet rykkede godt fra starten og kom overraskende hurtigt foran, ikke mindst takket være en serie finurlige mål scoret af Palle. Efterhånden fik næstformandsholdet do styr på sin defensiv og med Jan som en effektiv sidste skanse standset formandsholdets målfest. I stedet fik de scoret en række kontramål og gode fløj fra næstformanden og nåede op på 13-13. Det fik formandsholdet til at gå i tænkeboks og ved at ændre angrebsformationen viste formanden sig at være mere effektiv i mål fra fløjen og formandsholdet rykkede igen og skabte en føring, som holdt til slutfløjtet med en sejr på 22-16.
Vi rykker ud igen på torsdag, hvor der pt. kun er afbud fra John.

god weekend
Finn Hansson

15.-2.-12

Jeg er enig med Birger – det kunne være fint med en video, der kan være et alternativ til Laudrup videon!!
I morgen skulle vi være en frisk Frits, jan, Mogens, Martin, Bent, Palle (hvis DSB har været ham venlig stemt!) og undertegnede.

John har meldt afbud.

Vi ses

Finn Hansson

Ja, det er super. Men hvad med en instruktionsvideo, klippet sammen af de foreliggende optagelser: tæmning af bold, skud på mål, pasningsspil, maskerede afleveringer, løb i dybden osv. Så kunne man bruge den til at vedligeholde formen i sommerferien og evt nye kandidater kunne forberede sig grundigt til optagelsesprøven. – I øvrigt er der godt nyt fra Jan Ka. Han vender tilbage inden for en måneds tid. – Jeg selv må melde fra i morgen: jeg har for nogle dage siden fået et (mindre) hold i ryggen. Det er for aftagende, og jeg ville lige se tiden an, men jeg tør ikke spille i morgen – og risikere en forkert bevægelse. Men jeg regner med det skulle være væk til næste torsdag.
Mange hilsener
Birger

12.-2.-12

Tak for dit fine arbejde med hjemmesiden, Frits

På gensyn på torsdag
Jan

Flot arbejde Frits.

Vi ses til revanche torsdag!
Finn Hansson

Kære boldvenner
Hjemmesiden – https://hybris1966.dk/index.html – er nu opdateret med de seneste referater, (syge)meldinger/-historier, forslag til nye trøjer, nyt grundlag, nye regler, arkæologiske udgravninger over vores medlemsskare (ref 10/11) og mange andre åndrige kommentarerJ.
Med den her åbenhed, så vil Wada eller hvem der nu kunne tænke sig at snage i den slags ting – kunne  bruge hjemmesiden til at sikre sig vores Whereabouts.
Jeg er næsten sikker på at ACTA ikke vil have grundlag for at lukke vores sider – der er næppe kopier der er ophavsretsbeskyttet.

Nu kan vi læse de underholdende (!) opdaterede sider hvor end vi er i verden hvis vi bare har internetadgang

Hav en fortsat god weekend

Frits

10.-2.-12

Kære spillere,
Vi nåede i går op på 6 mand plus en lettere fodhandicappet Frits – det gav et 3 mands formandshold med en handicappet angriber og et 4 mands næstformandshold. Kampen startede med at formandsholdet rykkede og fik scoret på kontraløb men efterhånden fik næstformandsholdet styr på forsvaret og Jan i målet tog fra og næstformandsholdet fik en række hurtige mål ved Johns langskud ikke mindst . Formandsholdet manglede skudtrusler men fik stabiliseret forsvaret og svarede igen med hurtige kontramål., kom foran inden næstformandsholdet fik udlignet og i dommerens overtids sidste sekunder scoret sejrsmålet til 13-12. Det var en ganske spændende kamp som det lidt handicappede formandshold havde ære af ved at vise en fin moral trods vanskeligheder.
På torsdag i uge syv er John rejst til Mauritius, men de øvrige skulle være spilleklare.

9.-2.-12

Fint nok (så vil du være på niveau med os andre), men vi er vist 6 som Finn skrev – jeg har ikke svaret på mail fordi jeg har talt med Finn i telefonen. Men kom under alle omstændigheder

BirgerNej du skal passe din tå, vi har Jan, Mogens, Martin, John, Birger og undertegnede- lige nok.
Ses forhåbentlig om en uge.

Finn HanssonDer er nu positivt tilsagn fra 6 spillere til i aften – så vi ses til 2 x3 mand, dvs. der er god plads at løbe på!!
Finn Hansson

Hej venner,
Frits har sendt afbud med en begrundelse, der ikke kan løbes væk – en beskadiget tå. Og jeg mener at huske at Bent også meldte fra, så med den lange skadeliste og Palle hvis deltagelse afhænger af præcision hos DSB/Banedanmark!!!!! er der brug for en kontrol.
Jan, Mogens, Martin, Birger, John og Finn s.kulle efter min hukommelse være sikre. men der er ikke noget at give væk af med kun 6 mand. Så er der tvivl skal der siges til i tide.
håber vi ses

Finn Hansson

Kære alle,

Her kommer den nyeste opdatering – efter ‘kontingentet’ er væltet ind.

Martin:       700,-
Mogens:       400,-
Finn:        1300,-
Bent:        1500,-
Birger:      1100,-
Lars:          0
John:         500,-
Jan:         1500,-
Frits:        200,-
Kurt:          0
Palle:        500,-
Jan Ka:        0

Mange tak til Birger for at have overbragt en lille opmuntring til Kurt.

Hilsner og på gensyn fra
Jan

Kære alle

Dejligt at se formanden udvise mental styrke til at udarbejde et retvisende referat i en for hans hold meget vanskelig situation. Respekt!!

På torsdag er jeg i Jylland og ikke sikker på at nå frem.

Mange hilsner
Palle

3.-2.-12

Hej Frits,
Kom til at se på marts kalenderen – den udfordringskamp vi/du er ved at aftale er faktisk 8. marts og ikke 9.som vi snakkede om i går. 9 er fredag, så det er på kampdagen vi skal møde dem – med mindre de ønsker at flytte kampen.

hilsen
Finn Hansson

Kære spillere,
Gårsdagens kamp blev for en gangs skyld mellem to 4 mandshold, formand og næstformand. Af hensyn til at næstformanden i dag fejrer 25 års jubilæum i togtransportetaten blev holdene sat således at næstformandsholdet havde gode chancer for en tiltrængt sejr til næstformanden.
Allerede i begyndelsen af kampen viste det sig imidlertid, at det nok ikke blve et problem. Formandsholdet var absolut ikke oppe i gear og efter den første udligning til 1-1 rykkede næstformandsholdet med 5 på stribe. Det slag kom formandsholdet sig aldrig over og spillede usikkert og febrilsk kampen igennem. Næstformandsholdet derimod satsede på en solid defensiv og hurtige kontrastød og det var en velvalgt strategi som hurtigt fjernede spændingen om resultatet. Sejren på 21-13 var et reelt udtryk for en ikke særlig god kam fra formandsholdets side. Det skal der ændres på på torsdag.

Indtil da god weekend og især god bedring til Kurt.

Finn Hansson

2.-2.-12

Kære alle,

Hvor var det dog trist at høre om Krts tilstand. ØV ØV og atter ØV.

Du må meget gerne sætte pengene ind på min konto, Birger:

det var en rigtig kedelig besked – netop som vi troede han var frisk igen. Men Birger kan du ikke ud af de 1000 til klubben købe en stor buket (eller noget andet) til Kurt fra klubben med alle vores øsnker om bedring.

hilsen
Finn Hansson

Kære alle
Kurt er på hospitalet igen og har haft det rigtig skidt med stærke smerter. Det har vist sig at de umiddelbart var relateret til en stor væskeopsamling i bughulen, den er nu tappet væk og smerterne er også væk. Men spørgsmålet er nu om denne væskeopsamling skyldes leukemien. Det undersøger de nu og i givet fald skal han nok gennem endnu en kemibehandling. Jeg har aftalt med ham at jeg besøger ham  aften, så derfor kommer jeg heller ikke til fodbold i aften. Jeg havde hævet 1000 kr til kassereren, hvis der er lavvande kan du, Jan, måske sende mig din konto hvor jeg så kan sætte beløbet ind. Hvis jeg ikke hører noget, regner jeg med det kan vente.
God kamp

Birger

21.-1.-12

Kære spillere,
Forhåbentlig er alle kommet godt og helskindet hjem efter vores glimrende julefrokost og generalforsamling. Maden var fornem klassisk julefrokost uden grønt og andet pjat, det nordisk øl fremragende og meget varieret, så alt var sat i scene til generalforsamlingen og prisuddelingen. Resultatet af prisuddelingen kan I læse i vedlagte dokument og generalforsamlingen gav genvalg over hele linien, så alt er som det plejer. Der var også bred opbakning til kassererens forslag om at spillere, der er ude i en periode af helbredsgrunde naturligvis får nulstillet kontingent i perioden.

Frits orienterede om den udfordring vi har fået fra et hold kvindelige (yngre) indendørsfodboldspillere. De ønsker at møde os i en 4 x 4 kamp og Frits har opbakning til at få et arrangement stablet på benene.

ellers god weekend til alle

Finn Hansson20.-1.-12

Det er vist mine indbetalte 500 kr der refereres til!!

Bedes straks godskrevet.

MVH
Martin

Kære alle spillere som oversiddere,

Her kommer en lille status.

Martin:      +200,-
Mogens:      +400,-
Finn:       +1300,-
Bent:        +500,-
Birger:      +100,-
Lars:        -800,- (nulstillet)
John:          0
Jan:         +100,-
Frits:         0
Kurt         -700,- (nulstillet)
Palle          0
Jan Ka.:       0
——————————
Kassen:     +800,-
Kassen har derudover 5 100,-sedler, som jeg gerne vil have en ejermand til !!! Indbetalt for 3-4 uger siden !
Desuden har jeg tilladt mig at nulstille Lars og Kurt.
Vi har banen til og med torsdag den 23 februar.
Desuden har vi en næsten ny bold, samt option på en særlig fin fodboldkamp med Frits som formidler.

Mange hilsner til alle fra kasereren, Jan

Kære spillere,
Gårsdagens kamp blev ef sag for 7 mænd, 3 på næstformandsholdet og 4 på formandsholdet. Fra starten satte næstformandsholdet tempo og viste en klar effektivitet i skud på og især i mål. Formandsholdet kom trods den numeriske fordel ikke rigtig op i tempo og fik derfor ikke udbytte af overtal i angrebssituationen (helt som det danske håndboldlandshold) og hang lidt efter det meste af kampen. men hver gang kampen var ved at vende resultatmæssigt sendte Frits sine effektive langskud af sted og fik vist revanche fra sidst. Ved stillingen 14-14 magtede formandsholdet ikke at udnytte sine chance og det blev i stedet næstformandsholdet som løb med sejren på 16-14 – og fik revanche fra sidste torsdags nederlag.
yderligere spørgsmål til kampforløbet kan besvares i aften hvor maden vil være klar ved 7 tiden og øl fra kl. 18.

ses

Finn Hansson

12.-1.-12

Kære Næstformand et al

Jeg må desværre melde fra til I aften, da min muskelskade ikke længere bare kan løbes væk. Jeg har trukket afbuddet for at se om det gik bedre, men må erkende at jeg ikke kan være med i dag.

Jeg har allerede meldt fra til næste uge både torsdag og fredag da jeg er i Paris, så hav en god gang bold og en god middag.

Mvh

john

10.-1.-12

Til beroligelse:
jeg skal ikke til jobsamtale i FCK – to ting stod i vejen, for stor afstand i holdningerne til træningsmetoder og afvisning af kravet om at FC HYBRIS’ spillerstab tilbydes samme vilkår som FCK spillerne (gennemsnitlig). Så vi ses næste torsdag.
Finn

Kære alle
På torsdag skal jeg passe barnebarn og må derfor melde afbud. – Ang. julefrokosten: jeg har talt med Jan Kampmann der her i slutningen af ugen skal ind og opereres. Han var glad for at blive spurgt igen, men tør ikke give tilsagn om at deltage i frokosten da han ikke ved hvordan han har det til den tid. Men hvis han er fit, vil han nok møde op. Vi  kan vel også altid bestille en ekstra menu. – Til Finn: forhåbentlig skal du ikke til jobsamtale i FCK så det er grunden til dit afbud?
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,
Husk at på torsdag spilles der igen, men dog uden formanden. Det skal her dementeres at der er tale om en FCK lignende historie. Formand/Cheftræner er ikke fyret men overlader blot ansvaret til sin kompetente næstformand en enkelt aften og er tilbage næste gang.

MEN – husk at give næstformanden besked hvis du ikke kan deltage i julefrokosten d. 20.1. Foreløbig har Lars og John meldt fra pga. rejse og Kurt er usikker pga mavevrøvl. Vi regner med at alle andre møder op men der skal gives besked til Svanepub.
God kamp

Finn Hansson6.-1.-12

Kære spillere,
Første kamp i sæsonen var mellem 2 4-mandshold (sædvanlig opstilling) og 4-mandshold gør alt andet lige kampene mere interessante end mellem 3 mandshold. Det blev en ganske god kamp, hvor næstformandsholdet lagde stærkt ud og kom foran med 4 mål med en hurtigt driblende Frits i front, inden formandsholdet fik fundet sin spilrytme. Da det endelig blev afklaret viste det sig at være en ganske opskrift – bolden skulle blot flyttes rundt i et rimeligt tempo indtil John enten kunne skyde langskud eller samle returbolde op. Begge dele gav mål og kampen endte med en 3 måls sejr til formandsholdet (15-12 eller noget i den stil- det kan Fifamåltælleren Mogens præcisere).

Til kampen på torsdag er det afbud fra undertegnede.

Til julefrokosten d. 20.1 kl. 18 har John sendt afbud, da han er i luften på det tidspunkt. Ellers går vi ud fra at alle andre kan deltage, også dem på skadeslisten, dog med ?? ved Kurt.

Hav en god weekend

inn Hansson

5.-1.-12

Kære forboldvenner
Jeg havde egl sat mig for at prøve mig på banen fra januar i det nye år. Men jeg har stadig lidt maveproblemer, som jeg ikke kan blive kvit. Og jeg tror ikke de kan løbes væk. Men min næste milepæl hedder så februar… Mon en forsigtig start her ikke sku være mulig…Godt nytår til jer alle.
Kurt

Kære alle

Jeg må starte den nye sæson med et afbud – jeg har ramt en vinterforkølelse.

mvh
Bent

28.-12.-11

Kære spillere,
Her i julen er der ikke kommet flere tilmeldinger til torsdagens kamp, så med Martin, Frits, Mogens og Finn på bænken har vi godt nok samlet kernestyrken men desværre ikke nok i antal til en kamp.
Så med beklagelse må vi AFLYSE i morgen.
Men klubben forventer stort fremmøde af veltrænede spillere i det nye år, torsdag d. 5.1, hvor vi møder op veltrænede og sultne efter at spille.

Godt nytår til jer alle

inn Hansson

1.-12.-11

Også god jul til dig, Finn, med tak for de mange helt igennem objektive og upartiske kampreferater. Det er en institution der styrker holdånden.
Mange hilsener til alle

BirgerKære spillere,
Husk nu at der er AFLYST i morgen d. 22.12. Vi håber at kunne stille hold  mellem jul og nytår, dvs. 29.12. Der er 4 tilmeldte, Martin, Mogens, Frits og Finn og er par usikre. Der er derfor brug for positive tilmeldinger senest d. 28.12, hvor jeg sender besked rundt igen.

Endnu engang god jul og husk, d.20.1 er der traditionel juleafslutning i klubben (i Svane Pub).

inn Hansson

16.-12.-11

Kære spillere,
Før I får det med spænding ventede referat fra aftenens kamp er der en række servicemeddelelser (eller OBS som det hedder i DR sprog).
Næsten torsdag d. 22.12 er AFLYST – der er allerede indløbet så mange afbud at kampen ikke kan spilles.
Torsdag mellem jul og nytår, 29.12 spilles der med stor sandsynlighed: Mogens, Frits, Martin og Finn er sikre, Jan og John næsten. Og båd Birger og Palle bør nøje overveje om deres skavanker ikke bedst kan løbes væk. det er jo klubbens erfaringsbaserede opskrift som senest Jan Ki har brugt med succes.
MEN – der udsendes en mail med besked om d. 29.12 dagens før.
Og så husk at få aflyst diverse aftaler fredag d. 20. januar, hvor vi holder julefrokost (og måske skal se Frits’ seneste video).

Til gårsdagens kamp. med 7 spillere blev det til et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold. Det blve en underholdende og ganske jævnbyrdig kamp, med flere gode mål og en række forsvarskoks som blev retfærdig fordelt mellem de to hold og som bidrog til underholdningen (desværre havde DSB’s problemer gjort sit til at der ikke var et stort publikumsfremmøde). Mod kampens slutning trak formandsholdet fra, nok pga formandens større erfaring som holdleder og iscenesat gennem et effektivt kontraspil. 23 – 18 blev udfaldet, stort set lige så mange mål som i en damehåndboldkamp!!!

Klubben ønsker jer alle en glædelig jul og håber at de fleste af os ses mellem jul og nytår.

hilsen

Finn Hansson15.-12.-11

De aktive er:
Jan Ki, Mogens, Martin, Frits, Bent, Finn. Måske er John kommet tilbage – men det skulle kunne fungere.

ses i aften

Finn

Kære venner
Jeg kom hjem her til aften med hovedpine og en let kvalme. Jeg frygter jeg er ved at få noget influenza, så jeg vil gå tidligt i seng i håb om at sove det væk. Derfor afbud i aften. Jeg havde ellers lagt Fritz’ trøje frem som jeg havde fået med hjem (nydeligt vasket og lagt sammen) og havde tænkt at penge med til Jan. Men det må blive efter jul – for jeg kan allerede  nu sige at jeg ikke kan spille de resterende to torsdage i år. God kamp til jer andre.
Mange hilsener

Birger14.-12.-11

Kære alle

Jeg er blevet ramt af noget lægen mener kaldes kold lungebetændelse. Jeg melder derfor fra til i morgen, og vil være usikker på de to potentielle.

Når vi ikke at ses før, så ønske om en god jul til alle

Hilsen
Palle

9.-12.-11

Kære alle her kommer en status over vores økonomiske situation pr. 9/12-2011

Martin:     +200,- kr
Mogens:     -300,- kr
Finn:      +1300,- kr
Bent:         0
Birger:     +100,- kr
Lars:       -800,- kr
John:         0
Jan Ki.:    +100,- kr
Frits:        0
Kurt:       -700,- kr
Palle:        0
Jan Ka.:      0

Kassen:    +1000,- kr

Vi har nu en ny bold, og baner til og med 26.1.12.

Vi må vist have nogle meldinger om opstillingen af hold frem til efter nytår  !!
Spillerne bør overveje det nye benchmark: Finn’s +1300,- kr !!

Hilsner fra
Jan

8.-12.-11

Kære spillere,

Egentlig havde jeg tænkt mig at melde frafald i aften. Min virus-lungebetændelse er slet ikke væk og jeg hoster enormt. Men med kun 5 øvrige spillere, så vil jeg gerne komme. Men jeg vil ikke have hængende på mig bagefter, at jeg har smittet nogen med den virus.

Hilsner fra
Jan

Kære spillere,
Bent har sendt afbud, Palle hænger fast i Thisted og John kæmper for en højere sag (hvis der findes en sådan i forhold til fodbold!) Durban, men der skulle være nok til 2 hold, Martin, Frits, Mogens, Jan Ki, Birger, Finn

5.-12.-11

Det er Ok hvis du først kommer 10 min. inden i kampen!! Hvis du ikke kan nå det så kan Thisted Bryggeris specialøl anbefales.

Finn

Tak til Jan for denne opbyggelige melding.

Jeg er i Thisted (af alle steder!) og regner ikke med at nå frem til spilstart på torsdag.

Hilsen Palle

jan har sendt et konstruktivt bidrag til klubbens policy – og jeg kan tilføje at jeg har behandlet min knæskade efter den recept, og dukker op på torsdag (med en ny bold).

inn Hansson

Kære alle

Jeg må melde afbud til tordagens fodbold

mvh

Bent1.-12.-11

hej Frits,
Der har været en del korrespondance i dagens løb, Birger meldte fra og Mogens udsendte en generel aflysning – og i min mail står du som en af modtagerne, så hvad der er sket ved jeg ikke. Men en øl kan du da altid få for at møde op.

På torsdag er jeg tilbage med mindre mit knæ falder af.

Finn HanssonHej,

Jeg benytter lejligheden til at træde i karakter som fungerende formand i forbindelse med aftenens kamp.

Vi er kun 5, der har givet tilsagn om at møde op. Derfor aflyses aftenens kamp.

Mvh

Mogens

Jeg må desværre reducere den aktive bænk – da der er barnebarnssygdom. Hvilket jo så er ensbetydende med aflysning nu hvor formanden har set stort på foreningens princip (det skal løbes væk). Men i øvrigt kan jeg oplyse at Jan Kamp. regner med at gøre comeback midt på forårssæsonen, marts/april. Det betyder jo så at vores langsigtede investering i en markant foryngelse af holdet ikke er spildt.
På gensyn i næste uge

BirgerMed Jans afbud ser den aktive bænk således ud:
Mogens (fungerende holdleder), Martin, Frits, Birger, Bent, Palle – og det er lige nok til 2 hold!!

Skadelisten ser således ud: Kurt, Jan Ka, Lars, Finn, Jan Ki.
Afbud: John
Finn Hansson

Kære spillere til i aften.

Da min hals er som en stenørken med idelige udbrud af vulkanske hosteanfald, så må jeg desværre melde fra i aften.

God kamp til alle deltagere og med et håb om en retfærdig afslutning.
Hilsner fra
Jan

30.-11.-11

Kære spillere,
Det går klart fremad med mit knæ, men en løbetest peger på, at det ikke er helt i orden endnu, så i betragtning af den lange sæson må jeg desværre melde fra til kampen i morgen. Selv med John i Durban skulle der være folk nok på banen til 2 hold – som jeg er sikker på at Mogens kan sætte med fast hånd.
På gensyn næste torsdag.

Finn Hansson

27.-11.-11

Kære venner
Er der en af jer der har mistet en t-shirt – med indskrift: sri lanka – sidste gang? I hvert fald har jeg fået en sådan trøje med hjem. Vi ses på torsdag

Birger

Hej Birger
Herligt, det er min, så hvis du vil tage den med ved lejlighed.

Mvh
Frits

Den medbringes – vasket
Birger

26.-11.-11

Kære spillere,
Vi startede torsdagen med et 4 mands formandshold og et 5 mands næstformandshold og i første del af kampen var det klart op ad bakke for formandsholdet, næstformandsholdet spillede sikkert men langsomt og afventende og fik sig målchancer, men de fleste af ders mål kom via kontraløb, når formandsholdets afslutninger var for ringe. halt inde i kampen gik formanden ud med et forvredet knæ og det gav en rokade mellem holdene som viste sig at give en langt mere jævnbyrdig kamp og selv om det reviderede formandshold var spilstyrende så var der spænding til det sidste. Fra formandens observationsplads langs banden var det spændingen og ikke tempoet der holdt liv i kampen. Slutresultatet blev en snæver 1 måls sejr til formandsholdet (minus formand).
Prognosen for det forvredne knæ er positiv, fredag blev knæet aflastet ved brug af stok og med lidt held er jeg kampklar igen på torsdag.

Under evalueringen efter kampen besluttede ledelse og spillerrepræsentant, at julefrokosten holdes FREDAG d. 20. januar kl. 18 på Svanepub (samme sted som sidst). Der fås en klassisk frokostmenu som sidste år, vældig god, og der er op til en snes skandinaviske mikrobryggeriøl at vælge imellem. ledelsen anbefaler at den enkelte spiller ikke afprøver alle den aften!
Så nu er der god tid til at få det ind i kalenderen og evt. flytte andre mindre vigtige aftaler.

Vi ses forhåbentlig på torsdag

Finn Hansson23.-11.-11

Kære Alle
Jeg synes  mailkorrespondancen i på holdet har ændret lidt karakter og fået et mere åndeligt indhold. Det varer nok ikke længe, men jeg griber chancen for sender Jer et link, hvor man også kan købe trøjer med et åndeligt indhold. Jeg håber snart at vende tilbage. Jeg skal have målt blodtryk i fødderne i morgen. Lægen aner ikke hvad det kan være. vh lars Med venlig hilsen

Lars Iversen

Subject: NEW THIS WEEK! More Philosophy Football Christmas Shirts for every footballing taste

This Christmas we thought we would celebrate Sepp Blatter’s inestimable contribution to world football. Vote rigging, whitewashing, prostituting the game to sponsors, and now, sorting out racism with a handshake! For the sake of our lawyers’ piece of mind all of this is only alleged, of course.

Our ‘Kick Blatter out of Football’ design is a shameless pastiche of the famous Kick It Out campaign logo. The perfect Christmas present  for all angry football fans and JUST £12.99, usual price £14.99, for the first seasonal 48 hours.

Available from > http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=757

Here at Philosophy Football we would not usually concentrate on the top two of the Premiership, preferring a more democratic approach to football, but this year a significant local changing of the guard is undoubtedly a newsworthy feature.

Sir Alex Ferguson’s achievement over 25 years is a never-to-be-seen-again milestone even non-United fans must recognise. All the trophies, and even the leaner seasons, are graphically represented for the success-sated United fan(s) around your Christmas dinner table.

Fergie 25 shirt available from >http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=758

And in tribute to Fergie’s infamous description of City as ‘Noisy Neighbours’, a strictly unofficial City shirt with that phrase replacing their cash-strapped sponsor’s logo.

Noisy Neighbours City shirt from >http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=535

Both at 20 PER CENT OFF for the first seasonal 48 hours. JUST £18.40, usual price £22.99.

PLUS  for those who believe the last twenty years of the Premiershio have represented greed, predictability and big money ownership at its worst, not to mention the Rich Runners Up League which has replaced the European Cup. We have our superb ‘ Against Mod£rn Football’ shirt. Also JUST £12.99, usual price £14.99, for the first 48 hours.

Against Mod£rn Football shirt available from >

http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=428

All shirts in sizes S-XXL. Add exclusive Philosophy Football wrapping paper and personalised gift tag for a festive touch.

REMEMBER! Last UK order date for Christmas delivery 19 December, Europe 12 December, USA and Canada 8 December, Australia, New Zealand and Japan 5 December. BUT please order early to avoid the last-minute rush.

www.philosophyfootball.com

Kære medspiller

Interessant at vores selvdømmesystem blev tematiseret ved Birgers tiltrædelsesforelæsning
– jeg ville på forhånd have troet at sådanne systemer udviklede sig gennem aktiv artikulation i situationer, men det kan vi jo diskutere på torsdag.

Og så følte jeg mig fristet til at bruge Søren Lerby citatet ‘fodbold er ikke for de stumme’, men da hans spil var karakteriseret ved ikke at bruge benskinner og spille til kanten med kontante taklinger, er det nok det forkerte citat i denne sammenhæng.

mvh

Bent22.-11.-11

Kære spillere,
Med inspiration fra Birgers spændende forelæsning i fredags om sociale bevægelser og læreprocesser (læs Information mandag eller kommende nummer af Social kritik) er der grund til at fremhæve, at vi i klubben jo arbejder i al beskedenhed med udvikling af alternativer – ikke mindst vores system med at dømme. Vores erfaringer med det positive selvdømme system, hvor det forventes at begge parter dømmer i retning af mindre farligt spil skal vi huske på og holde fast i – og i det skal der ikke protesteres mod en dom (men det er ok mumle for sig selv).

på gensyn torsdag

Finn Hansson

19.-11.-11

Kære spillere,
Denne torsdags kamp var mellem to 4 mandshold, et formands og et næstformandshold (endelg tilbage efter Påskeøerne). Det gav en god og ret tæt og jævnbyrdig kamp, hvor et par af højdepunkterne var formandens elegante selvmål og Birgers stående betagelse af et Fritslangskud som ramte banden og langsomt skruede ind i målet, som han passede. Ellers er der kun at sige at kampen var spændende til det sidste, hvor formandsholdet fik scoret det afgørende mål inden lyset blev slukket.
Håber vi alle ses på torsdag.

Finn Hansson13.-11.-11

Kære spillere,
Torsdagen har bragt 7 mere eller mindre veltrænede spilllere til Svanemøllehallen. Det gav to hold, et strækt besat 3 mandshold og et 4 mands formandshold. Vi suspenderede reglen om en mand over midten ved ulige hold og at mål kun kan lave fra modstanderens banehalvdel. Om det var reglelændringen eller et energisk formandsholds spil der gjorde udslaget vides ikke, men formandsholdet fik hurtigt initiativet og skabte en pæn føring, mens 3 mandsholdet ikke fik sit spil til at køre og afslutetede upræcist. For at få lift jævnbyrdighed annulerede vi reglen om at overtalsholdet skal have en mand over midten og det gav lidt bedre plads til skud fra 3 mandsholdet. Det var dog ikke nok til at rykke ved fornandsholdets forspring som sluettede med en sejr på 25 – 18.
Mht de kommende kampe har vi nogle kedelige afbud, Lars afventer en løsning på sine ben/hofteproblemer og nyeste erhvervelse, Jan Kampman, har problemer med hjertet som sætter ham på bænken i ubestemt tid. Så i den kommende tid er vi sårbare mht. At kunne stille hold – dog må Mogens være tilbage efter sin Inka tur.
God bedring til de skadede og på gensyn til de raske på torsdag.
Hilsen
Finn Hansson

4.-11.-11

Og der er afbud fra Palle to næste gange og fra målmand Jan næste gang. Mogens er stadig på farten i Inkaland.
Finn Hansson

Kære spillere,
En spilledag der var præget af en uventet og meget varieret mængde afbud kunne dog afvikles med 6 spillere på banen, da det lykkedes formanden at nå frem i god tid fra Parken. Med to 3  mandshold kom der i begyndelse gang i målscoringen og formandens holdet startede stærkt men fik derefter problemer med at må bolden over stregen – ikke mindst fordi Jan Kampmann afslørede skjulte kompetencer som målmand (fra en ungdomstid i håndbold) og først da Jan Kirstein fandt ud af at løfte skuddene op og lave 4 mål i rap blev næstformandsholdets forspring reduceret, så vi endte på et slutresultat 11 – 10 til næstformandsholdet (fraværende). Det var så aftenens andet nederlag formanden overværede.
På torsdag ser vi frem til et lidt mere stabilt fremmøde, så vi ikke for 3. aften skal balancere på kanten af det nødvendige antal spillere.

men en god weekend til alle

Finn Hansson3.-11.-11

Hej
Jeg er også på – og er ok med at tage chancen og tage til svanemøllehallen og se om vi kan stille hold.
Hilsner
Jan K

Med formandens positive indstilling melder jeg mig som en af nu 6, altså som sikker møder.
Hilsen Palle

Af hensyn til Palles adgang til moderne medier må beslutningen om at spille træffes nu. Lad os spille, jeg gør alt hvad jeg kan for at nu frem i tide, men kommer måske lidt sent.

Finn HanssonHej

Det er jo noget af en gyser der udspiller sig – om vi kan stille hold

Jeg er parat til at tage chancen at fck er spillet ud af banen, så formanden med ‘sindsro’ kan forlade Parken tidlig nok til at kunne deltage 🙂

mvh
Bent

Jeg er sikker, men vil prioritere min aften anderledes hvis vi ikke er helt sikre på at der er 6 deltagere.

MVH
Martin

Situationen er her kl. 10.30 at der er 5 sikre og to usikre, Birger og undertegnede. jeg vurderer at der er rimelige chancer for at jeg kan komme frem efter kampen i Parken – måske lidt forsinket pga. trafikkaos på Østerbro, og da Birger også antyder at han måske kan nå frem kunne man argumentere med at to usikre giver en sikker.
Så før jeg sender en aflysning ud vil det være fint at høre en mening fra en af de 5 sikre, vil de tage chancen?
Nøglen er afleveret og skabets nummer er 93.

jeg er til møder i byen mellem 12 og 16 men ser min mail kl. 16 og vil tage stilling det tidspunkt, så lad høre!!

Finn HanssonKære måske mulige

Som jeg ser det er vi nede på 5 registreret som sikre. Det er altså nødvendigt med positiv tilmelding. Jeg kan komme, men der skal være 5 positive mere inden kl.12.30 (er vær fra al elektronik senere), for at denne melding gælder.

Håber vi kan overflytte nogle usikre.
Palle

Kære venner
Jeg er frygtelig ked af det, men jeg er hængt op på en deadline her i weekenden som betyder at jeg har måttet rydde kalenderen. Jeg havde egentlig tænkt at holde min deltagelse i aften flydende fordi jeg kunne trænge til et frikvarter, men da jeg kan se at bænken er ved at blive rimeligt smal, melder jeg nu afbud sådan at I kan tage bestik af om der er et sikkert fremmøde. Hvis jeg kan nå det i aften, og der ikke er aflysning, dukker jeg måske op.
Mange hilsener

Birger2.-11.-11

To afbud, Frits og Lars, en meget usikker (mig selv), Mogens stadig i Sydamerika.
Status på bænken: Jan Ki, Jan Ka, Bent, Birger, Martin, Palle og muligvis John (husker ikke om John er på rejse).
Det skulle fungere MEN HUSK, de 3 nøglepersoner (nøgle lig adgang til skab med bold, skabsnummer er vist 92 i øverste række, men der sidder en seddel med navnet HYBRIS på skabet) er alle ude eller usikre.
En nøgle vil blive lagt i receptionen i en kuvert mrk. HYBRIS – første mand afhenter.

Håber på en god kamp og håber at nå frem i tide.

inn Hansson

28.-10.-11

Jeg melder også fra. vh lars

Med venlig hilsen

Lars IversenKære spillere,
Endnu en torsdag hvor afbuddene kom løbende ind – men heldigvis skete den dag hvor klubben kunne præsentere den nye spiller, Per Kampman startede. Det betød at vi alligevel kunne stille med 2 x 3 mand, et formandshold og et fraværende næstformandshold, hvor Per debuterede. Kampen forløb i varierende tempi og intensitet, men med en skiftende målscoring som dog mod midten af kampen var ved at tippe over til formandsholdets fordel, formandens tåskud var præcise denne aften.
Fraværende næstformandshold rykkede dog og med mål af bl.a. Per Ka var de tæt på at indhente formandsholdet, som dog med de sidste kræfter fik skabt luft til en lille 2 måls sejr.
elvom det blev et lille nederlag fik Per KA  en fin debut og faldt godt ind i klubben særlige spillestil, udviklet og plejet gennem årtier!

Vi bliver forhåbentlig lidt flere næste gang, selvom undertegnede kan få svært ved at nå frem fra den tidligere kamp i Parken.

god weekend

inn Hansson

27.-10.-11

Hej alle. Jeg vil bare minde om mit afbud for idag. Normal hjemkosmt her fra Paris gjorde det tvivlsom, men vi er nu forsinkede så jeg ikke kan nå det. Beklager.
Næste uge er også afbud desværre.
Mvh john

Lars og nu Birger har meldt fra og Mogens er i Sydamerika, og ny spiller (Jan Ka) møder op så der skulle ikke være problemer med holdsætning i aften.

Finn Hansson

Kære venner
Er der ikke det ene, er der åbenbart det andet. Jeg har fået en kraftig forkølelse og må melde fra i aften. Men der vist ikke kommet andre afbud – og holdet får jo også en ny mand, så det går nok.
Mange hilsener

Birger20.-10.-11

Hej,

Det er på grund af formandens fravær faldet i mit lod at skrive referat af den seneste kamp.

For en gangs skyld var vi et lige antal. Hvordan kan i øvrigt være at vi næsten altid er et ulige antal? Det skulle da være lige ca. halvdelen af gangene. Her er et problem for en matematisk begavelse, hvis vi har sådan en i klubben.

Formanden startede som sædvanlig (med tilslutning fra næstformanden) med at sætte to hold. Op til flere spillere på næstformandsholdet mente, at holdene var skævt sammensat (af en eller anden grund til formandsholdets fordel), men bed uretfærdigheden i sig og svor at kæmpe til sidste bloddråbe.

Kampen blev faktisk mere jævnbyrdig end forventet. Med en Frits i målscorehumør lykkedes det næstformandsholdet at få uafgjort 13-13. Mere end en halv sejr. Den her gang er optællingen af mål med garanti korrekt.

HUSK: Der er ikke fodbold i aften. På grund af de mange afbud har vi allerede aftalt at aflyse.

Mvh

Mogens

Kæe alle spillere,

Her kommer en opdateret stilling fra kassereren:

Martin:   +200
Mogens:   -300
Finn:     +700
Bent:     -500
Birger:   +100
Lars:     -800
John:        0
Jan:       +50
Frits:       0
Palle:       0
——————
Kassen:  +1350,- kr

Vi har betalt for banen til: 29.december 2011

På gensyn i aften fra
Jan

PS.
Jeg glæder mig overordentlig meget til specielt at se Lars og Bent, men det ved de nok godt !

13.-10.-11

kære venner jeg står også over – men jeg er nok tilbage efter efterårsferien. vh lars

Kære venner
Jeg må melde afbud til i aften – pga af en dum skade. Jeg har købt et par nye sko, og det skulle jeg aldrig have gjort for nu har jeg fået gnavet hil på hælene. Det er ikke lige den mest oplagte skade at løbe væk, så jeg må stå over i aften. Når hælene er lægt efter efterårsferien, er jeg klar igen.
Mange hilsener

Birger8.-10.-11

Hej jan K,
Så ses vi efter efterårsferien – så kan vi andre langsomt vende os til at det at råbe efter Jan på banen nu åbner for flere muligheder.

hilsen
Finn

Kære spillere.
Jeg kan forstå på Birger, at han har forhørt sig og fået positiv melding på min fremtidige deltagelse. Tak for det. Faktisk har jeg jo spillet med før, men blev p.gr.a en fiberskade nødt til at holde en kortere pause. Men nu her 10 år efter føler jeg mig nogenlunde klar igen! Selv om jeg ved det er en mindre heldig måde at gøre come back, så er jeg desværre nødt at starte med at melde afbud til den kommende torsdag, da jeg er bortrejst. Og kan forstå det er aflyst den efter følgende uge. Måske er det også meget passende, så har jeg lidt mere tid til at varme op inden den efterfølgende gang igen, og dermed undgå fiberskade.
Vi ses.
Hilsner
Jan

7.-10.-11

Kære spillere,
Gårsdagens kam blev en gentagelse af sidste uges kamp mellem et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold. Under efterkritikken af gårsdagens kamp på Svanepub blev det klart at der eksisterer to versioner af kampforløbet. Enigheden omfattede at det var en spændende kamp med meget varierende spilkvalitet, ikke mindst i forsvar og opspil, men ind imellem glimtede det også med elegante scoringer. Så kommer uenigheden:
Formandsholdet vandt med et enkelt mål 16-15 efter at holdene havde skiftedes til at føre i den sidste del af kampen . Dette udfald var hvad formanden, spilerrepræsentanten og kommentarer fra flere spillere lige efter kampenfremstod som resultatet.
Klubbens (selv)udpegede FIFA måltæller (Mogens) var imidlertid af den opfattelse at kampen endte uafgjort.
Under alle omstændigheder var det er underholdende aften.

Vi spiller igen på torsdag men holder lukket i efterårsferien (uge 42) da der allerede er indløbet en række afbud.

God weekend og forventninger om en god kam på torsdag  (og en præcis måltælling!!)

inn Hansson

6.-10.-11

Hi Guys

…………….beklager meget min udeblivelse I aften. Årsagen var en svag bemanding af flyveledere i Nordeuropa for nu at sige det kort. Jeg skulle lande i Kastrup kl 20 fra Düsseldorf og maskinen var læsset og parat, men holdt så en god time på banen og ventede på afgang der var begrænset af flyveleder situationen. Selv om piloten derefter legede lidt kamikaze og spurtede hjem, så var bagagen først på båndet efter 21 og da fodbold tøjet var hjemme (spiller trods alt ikke i jakke og slips) så var det bare ikke muligt, og jeg kunne ikke komme til at maile. Beklager. At dømme fra den manglende mail trafik i dag regner jeg med at der var næsten fuldt hold. Næste uge er der ingen rejser for mig J

30.-9.-11

Kære spillere,
Vi var syv fremmødte og ala den gamle western, 7 mænd sejrer så var det en kamp mellem et løbestærkt  formandshold på 3 og et mindre løbestærkt næstformandshold på 4, men som kampen skred frem kan man godt betegne resultatet som en slags sejr for alle, formandsholdet vandt 16-13 og mest på energi og løb, mens næstformandsholdet brillierede med gennemtænkte afleveringer (nogen vil måske sige at det gav de sig tid til), men resultatet gav flotte mål og især var næstformanden på sin venstrefløj i målhumør og scorede 2/3 dele af holdets mål – uden at formandsholdet fandt modtræk.
En god kamp og vi gentager på torsdag.

hilsen

Finn Hansson28.-9.-11

Rygterne om mit afbud er stærkt overdrevne 🙂  – jeg regner med at komme

mvh
Bent

27.-9.-11

Kære spillere,
Der er nok brug for et roll call for at være sikre på nok på banen torsdag, når Martin og John er på rejse og Lars måske skal konsultere en af cykellærerne for at få rette medicinering.

Mogens, Jan, Frits, Birger, Bent, Finn, Palle er vel sikre, men der er ikke ‘råd’ til mange afbud. Så håber vi på hurtig bedring hos Lars.

hilsen

inn Hansson

Kære alle

Jeg melder også afbud I denne uge. Jeg er netop kommet til Costa Rica og selv om jeg er hjemme torsdag aften igen, er jeg sikker på, at søvn er vigtigst efter to 15 timers ture på 4 dage.

Næste uge skulle være ok.

Mvh

john

26.-9.-11

Kære alle

Jeg melder afbud til de to næste gange. Det skyldes en uge på Kreta, som falder så uheldigt, at to torsdage involveres. Jeg ville jo gerne kunne sige at det er for at undersøge om den aktuelle græske krise giver anledning til køb af nogle billige spillere, men sandheden er, at det drejer sig om en uge i solen, udendørsspisning om aftenen, gåture i bjergene, kulturminder og palmer med storfamilien.

Med gode kampe til jer andre! Håber at den aktuelle skadessituation ikke forværres.

Martin

Hej,

Torsdagens kamp var fra start den traditionelle opstilling et 4-mands næstformandshold og et 3-mands formandshold. Formandsholdet lagde stærkt ud med op til flere friløbere til Frits, men næstformandsholdet begyndte at hale ind. Lige da den afgørende vending af kampen var i gang meldte Lars ud, at nu var det galt med benene igen. Da stod der 10-8 til formandsholdet og vi besluttede at lade resultatet stå og starte en ny kamp, med ændret holdsammensætning.

Her kom næstformandsholdet hurtigt bagud med 2 mål, men takket være effektive afslutninger fra en af klubbens ældre spillere (min beskedenhed forbyder mig at nævne navne) stod der hurtigt 4-2 til næstformandsholdet. Kampen endte med en sejr til næstformandsholdet på 6-3. Kort før tid løb vi ind i endnu en skade. John landede uheldigt ved en eneulykke og kom til skade med albuen og en finger.

Altså sammenlagt en jævnbyrdig affære. Hvad angår Lars er bekymringen begyndt at brede sig helt ind i bestyrelseslokalet. Er der tale om noget der skal løbes væk eller har vi at gøre med en ny Daniel Agger? Jeg forstyod på Lars, at han i løbet af ugen havde fulgt klubbens standardanvisning på skader: løb den væk, men tilsyneladende uden held. Det er skræmmende.

Mange hilsner
Mogens

22.-9.-11

Kære venner
Jeg ved det er sent, men et af børnene har noget han gerne vil vende med mig, så jeg prioriterer det højere, hvorfor jeg melder afbud med dette sene varsel. Sorry.

BirgerBlot en hilsen fra formanden pt. på scouting mission i Manchester og som pga SAS beskæringer i afgange ikke når aftenens kamp. Næstformanden kan med sikkerhed sætte nogle gode hold.
Vi ses næste trosdag.

Finn Hansson9.-9.-11

Kære spillere,
Ved starten i går var vi 6 mand -heldigvis var Mogens auto-reply på mailen om ferie ikke møntet på klubben. Vi startede derfor med de to sædvanlige 3 mandshold og de spillede lige op. ved stillingen 3 -3 (herunder endnu et mål af Palle) ankom Bent der havde sovet over sig !!! (det koster øl) og efter en ekspresomklædning lavede vi et 4 mands næstformandshold og et 3 mands formandshold. Formandsholdet kom bedst fra start og magtede længe at holde en 2 til 3  måls føring indtil sikre fløjskud fra næstformanden hjalp hans hold til at komme foran med en tilsvarende føring. Formandsholdet gav dog ikke op og gennem en blanding af elegante mål og effektive brag kom de foran i kampens slutning med et enkelt mål. Næsten samtidig med at kampuret viste sluttid fik martin tilkæmpet sig bolden og samtidig med slutsignalet trillet bolden i mål til 18-18 – et ganske retfærdigt resultat hele kampen taget i betragtning.

Husk at vores bidrag til demokratiet betyder at der ikke spilles på torsdag – næste kamp er 22.9 hvor næstformanden står for holdsætning (formanden er i Manchester for at undersøge rekrutteringsmuligheder)

Hav en god weekend og lad os håbe at enhedslisten får flere mandater en de konservative!!

Finn Hansson8.-9.-11

Jeg kan tælle Frits, Martin, Bent, Palle, Jan og Finn på banen –
John, Lars og Birger med afbud – Mogens på ferie.
Det løber lige rundt.

Finn HanssonJeg kan se at fremmødet ikke er massivt, men dog nok selv om jeg også må melde afbud i aften. Jeg har døjet med noget influenza-lignende i kroppen, herunder ømhed i nakken. Det har været på retur, men er kommet noget tilbage i dag, så jeg må stå over.
Birger

Kære Finn grundet budgetforhandlinger melder jeg forfald i aften. vh lars

Med venlig hilsen

Lars IversenHvem vil være Norge i aften???????  John har meldt fra men ellers ser det godt ud – håber at Lars’ bentøj er kommet over problemerne fra sidst og ikke blevet bealstet af utallige vælgermøder.

hilsen

Finn Hansson4.-9.-11

Trods ændring af dato lykkedes det i fredags kun at samle halvdelen af klubben, (men måske den bedste halvdel???)  med hele ledelsen, spillerrepræsentanten og Bent og Palle. Mens vi sad udenfor og nød den første øl kunne jeg på kassererens initiativ overrække Palle en flaske som klubbens anerkendelse af et godt come back. Ellers forløb aftenen med godt thai mad og gode økologiske øl fra Ørbæk. Jeg håber at alle kom godt og sikkert hjem.
Vi ses på torsdag!–

Finn Hansson2.-9.-11

Kære spillere,
Gårsdagen bød på 8 spillere i næsten sammen opstilling som sidst, med Bent ind for Birger på næstformandsholdet, så der var lagt op til revanche. Det begyndte nu ikke forgodt for formandsholdet, som blev skudt noget i sænk af det velspillende næsformandshold i begyndelsen og selv havde svært ved at få glid i spillet.
Mod havltid skete der så det uheldige, at Lars, som sidst, fik smerter i benene og måtte udgå. Det er forhåbentlig ikke alvorligt men en kontrol hos de lokale eksperter må anbefales af klubben.
belært af det svidende nederlag sidst blev holdene nu ændret, således at næstformanden kom på formandsholdet som så blev ledelsestynget. I starten fungerede det ikke, det stærke 3 mandshold kom foran 5-2 indtil ledelsen tog ansvar og holdet begyndte at hale ind. Ved stillingen 7-7 scorede formandsholdet men i de absolut sidste sekunder fik 3 mandsholdet udlignet.
En del af os ses i aften på Blågårds Plads (Ranee) kl. 18, og endnu flere ses på torsdag.

Husk af prisen for et demokrati er at vores kampdag d. 15.9 er aflyst for kontrol af stemmer.

hilsen


Finn Hansson

1.-9.-11

Kære alle
Jeg står over i aften, det ser jo også ud til at der kan stilles hold. Jeg har ikke sovet så meget i nat og været i gang hele dagen, så jeg er temmelig træt, og måske skulle det løbes væk, men jeg har ikke lyst til at snuble over mine egne ben – ligesom den sidste gang før sommerferien. God kamp – og frisk mod, Finn!
Mange hilsener
Birger

Kære Finn jo jeg er helt frisk igen. Jeg synes ikke det er så indviklet at formandsholdet tabte så meget, når jeg måtte forlade banen midt i kampen. At Frits er blevet 60, gør det selvfølgelig heller ikkle nemmere. Jeg må pga valgkampen melde afbud til i morgen, men jeg kommer i aften. vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen
Kære spillere,
Torsdagens kamp var en slags revanche for den uafgjorte kamp sidst, to 4 mands hold i næsten samme opstiling. Også denne gang startede næstformandsholdet stærkt og skabt et forspring, som de denne gang formåede at holde fast i gennem et konstant pres på formandsholdet, sikkert målmandsspil og ind imellem elegant kombinationsspil. Formandsholdet fik aldrig gang i målscoringen og halsede efter næstformands holdet som stille og roligt øgede sit forspring. Det hjalp naturligvis ikke holdet at Lars over midten af kampen måtte udgå med en skade i benene (vi krydser fingre for at det blot er lidt overanstrengelse og ikke alvorligt). Jeg har glemt den helt præcise målscore men næstformandsholdet vandt med 12 mål, vist 24-12. Hvorfor gik det fomandsholdet så galt? Evalueringen på Svanepub efter kampen pegede på en afgørende årsag. Frits er blevet 60 år og dermed rykket op i klubbens elteseniorgruppe, hvor skudstyrke og acceration ikke er i fokus.
Der må stilles nye hold på torsdag.

Og husk på fredag er det sæsonspisning kl. 18 på Blågårds plads, der er 8 tilmeld!!

hilsen

Finn Hansson

25.-8.-11

Kære alle

Min Thomasson skade fra sidst er i bedring men holder til næste torsdag. Men tilmelding til 2.september.

God kamp
palle

22.-8.-11

Kære venner,
På en eller anden måde har kombinationen af min Mac og CBS’ Exchange mailsystem produceret noget som IT supporten ikke kan forklare, nemlig at der er kommet nogle navne fra min adressebog som med sikkerhed intet har med klubben at gøre ind i den gruppeliste Fodbold, som jeg har brugt i mange år.
Derfor brug den liste her til at svare, så får vi de uvedkommende ud fra den videre kommunikation.
Ses torsdag.

Finn Hansson

Hej

Jeg kommer også til at melde afbud til kampen på torsdag – arbejde.

mvh

Bent19.-8.-11

Kære spillere,
Til 2. kampdag i sæsonen mødte 9 mand op, flot fremmøde og til glæde for kassereren, og i lyset af formandsholdets klare sejr sidst satte vi samme hold blot således at 9.manden (Martin) kom på næstformandsholdet som nu var 5 mand. Efter et par hurtige scoringer af formandsholdet satte det styrkede næstformandshold tryk på og satte en række mål ind uden at formandsholdet kunne svare igen (6-2). En justering af forsvaret, nogle gode langskud og et kontrolleret angrebsspil fik dog bragt lidt balance ind i kampen og formandsholdet begyndte at hale ind på næstformandsholdet og mod slutningen af kampen skiftedes holdene til at have en føring på et enkelt mål. Formandsholdet udlignede mod slutningen af kampen med et mål, der bliver husket ligesom Lars’ bandemål men nok på en anden måde, da målet gav et flashback til Wembley i 1966. (For dem med en rusten hukommelse, det engelske sejrsmål mod Tysland i finalen, russisk dommer).
Kampresultatet som nu er registreret hos FIFA blev 13-13, uafgjort var et smukt udfald af en spændende og ind imellem velspillet kamp med flotte præstationer (og nogle ikke helt så flotte).
Hav en god wekend.

PS: HUSK, sæsonspisningen er flyttet til 2. september kl. 18.

Finn Hansson16.-8.-11

Kære spillere,
Der er allerede nu 5 (Lars, Frits, Mogens, Bent og Finn) der kan d. 2.9, Palle usikker og Jan, Birger og John mangler at melde ud.
Vi skubber derfor sæsonstartspisningen til 2. september kl. 18, stedet formodentlig Ranee, Tahilansk spisested på Blågårds Plads.

Vi ses på torsdag.

Finn Hansson15.-8.-11

Kære Finn 2.9 vil være ok for mig. vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen13.-8.-11

Vi har nu 5 tilsagn til opstartmiddagen d. 19 – og der kan ikke komme flere. Kan jeg få en melding de næste par dage om hvem der kan deltage, hvis vi rykker til første prioritet 26.8 – eller 2.9 (som er lidt langt fra sæsonstart) .

god weekend

Finn HanssonJeg kan godt deltage d. 19 – men det er da nok bedst at skyde det til en dag hvor flere kan
Birger

12.-8.-11

Kære spillere,
Så tog vi hul på sæson 44 med en god sæsonstart, hvor rusten i benene blev løsnet noget (det kan nogle af os – jeg – godt mærke i dag) men den grundlæggende spilforståelse og det tekniske niveau var ikke gået mærkbart tilbage, hvad der måske er flere forklaringer på. Under alle omstændigheder startede vi med to 4 mandshold efter sædvanlig opskrift. Palle havde smugtrænet sommeren over og mødte frem og fik plads på næstformandsholdet. Her startede han nærmest med en chokstart med to mål,  inden formandsholdet fik sat tempo på forsvar og angreb og ikke mindst via nogle af Frits’ kendte langskud fra egen bane ved bolderobring fik skabt et komfortabelt forspring. Måske var det lidt for komfortabelt, fordi skarpheden i angrebsspillet faldt og næstformandsholdet kom ind i kampen igen mod slutnigen og med en serie på 5 mål var de ved at true formandsholdets sejr. Men to flotte mål mod slutningen satte tingene på plads til en formandsholdssejr her i første kamp på 17-11.
Det tegner til et pænt fremmøde næste gang, derimod er det mere tyndt med sæsonstartspisningen d. 19.
Jan, Mogens, Frits, Finn er sikre, Birger og John usikre og Kurt, martin, Lars, Palle og Bent har meldt fra.

Hvis vi ikke kan mønstre mere end 4-5 deltagere foreslår jeg at vi udskyder en eller to uger.

Ellers god weekend til alle og en særlig hilsen til Kurt.

Finn Hansson
Kære alle,

Her kommer en status og en opfordring til indbetalinger ved kasse 1 på næste torsdag (18/8-11).

Finn:     700.-
Palle:      0.-
Frits:   -500,-
Bent:    -500,-
Jan:     -700,-
(Kurt:   -700,-)
John:    -800,-
Lars:    -800,-
Mogens:  -800,-
Birger:  -900,-
Martin:  -900,-

Kurt er parantes, da han jo desværre nok er på orlov/rekonvalsent i efteråret.
Finn og Palle er undtaget fra indbetaling.
Kassen har 2400,- kr, der bruges til næste indbetaling på næste torsdag.

Pågensyn og hilsner fra
Kassereren, Jan

11.-8.-11

Her og hisset (i Markaryd) har det været en blandet sommer mht at kunne være ude og at skulle være inde.
Men jeg møder op i aften og er glad for at Palle dukker op, men er ked af, at Kurt skal kæmpe endnu engang mod kræften.
God bedring til ham og på gensyn til jer i aften fra Jan

Kære alle

Håber alle har haft en god sommer. Selv har jeg brugt to fine uger på Fyn med daglig tennis, som ikke gik helt værst (desværre ikke en jysk underdrivelse). Jeg har fået mod på at udsætte mit ben for en moderat stresstest ved boldspil, og kan se af startlisten med 7 tilmeldte, at det kunne blive i aften.

Jeg dukker op.
Palle

8.-8.-11

Ovenpå den triste besked fra Kurt ( men vi håber alle at hans fighterhjerte fra banen kan bringe ham igennem en ny behandling) så melder martin og bent fra, dvs. at vi på bænken på torsdag har Lars, Frits, Birger, John, Jan, Mogens og undertegnede, så der er ikke plads til mange flere afbud hvis sæsonstarten skal holde.

håber på bold på torsdag

Finn

Kære Alle

Jeg kommer på torsdag den 11., men må til gengæld melde afbud både torsdag og fredag i næste uge.

mvh
Bent

6.-8.-11

Hej allesammen

Jeg glæder mig også til at komme i gang igen. Men jeg må desværre melde afbud til første gang – direktøren har inviteret på grill, og det kommer man til! Og jeg må også melde fra til den 19. Der er det for så vidt min egen skyld fordi jeg har inviteret arbejdet, men skal man have udendørs sammenkomster er det altså nu det skal være.

God start til I øvrige

Martin

Kære Finn og alle jer andre
Min  deltagelse i efterårets fodboldsglæder er desværre noget tvivlsom. Jeg er i en fornyet kræftbehandling; min leukemi syges i foruroligende bevægelse og jeg er nu i en ny kemoterapikur. Det er i hvert fald her i starten lidt hårdt  og efterlader ikke muligheder for at følge vort motto: det skal løbes væk. Foreløbig er jeg fuld tids sygemeldt august måned ud og efter en scanning her sidst på måneden bliver udsigterne formodentlig lidt klarere. Så skal jeg nok melde nyt ud. Men indtil I hører nyt er der altså afbud fra mig. Det er et stort  savn at undvære torsdagsfodbolden og jeg sætter alt ind på at vende stærkt tilbage til banen…
God sæson til alle. Mange hilsner Kurt

5.-8.-11

Kære Lars og alle jer andre,
Så er ferietiden ved at være udløbet og vi starten på en ny og spændende sæson – bedre end Brøndby forhåbentlig – på torsdag.
Forhåbentlig har alle arbejdet seriøst med at holde formen ved lige, så vi blot skal have lidt samspil pudset af  inden spillet stråler som i forsommeren!!!.
Det bliver godt at se jer igen og husk næste fredag, 19.8 holder vi sæsonopstarts middag – nærmere følger.

hilsen

Finn

1.-8.-11

Kære Alle

Forslag til fælles trøje for os alle:

http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=503
Jeg glæder mig til at se Jer igen og at komme i gang med endnu en sæson, hvor det handler om at formindske forfaldet mest muligt.
Vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen