Referater 2010-11

Home Page

Sæson 10/11

17.-6.-11

Kære Alle
Et uventet sobert referat ! Tak for en fin sæson med rigtig mange solide nederlag og enkelte sejre. Det vigtigste er trods alt at være med! God ferie til alle. vh lars

Med venlig hilsen

Lars IversenKære jubilæumsudvalg,

Forleden dag fortalte Finn Dam, at der havde været en spiller ved navn Anders med i Hybris – i Finn’s tid.
Desværre havde han ikke yderligere oplysninger.

Er der nogen der kan huske ham ?

God sommer til jer alle fra
Jan

For at sikre fuld opmærksomhed på sæsonstart kommer her en mail, som KUN skal besvares af spillere der ikke kan deltage:
Første kamp d. 11 august (kl.22 hvis nogen er i tvivl)

Sæsonopstart arrangement d. 19 august kl. 18.

Finn Hansson

16.-6.-11

Kære spillere,
Sæsonens sidste kamp blev mellem et 3 mands formandshold og et stærkt 4mands næstformandshold, sat på en dan måde at næstformanden kunne slutte sæsonen med maner. I kampens første halvdel lykkedes det dog formandsholdet at såille nogenlunde lige op med næstformandsholdet, men manglende held/dygtighed i afslutningerne samt personlige fejl gav næstformandsholdet mulighed for en række kontraløb og langsomt blev afstanden mellem de to hold større og slutresultatet, en sejr til næstformanden på 10 mål var ikke et urimeligt billede af kampen. Nu er der så to måner til at forbedre kondi og teknik inden næste sæson begynder, sæson nr. 45!

God ferie

Finn Hansson

Kære spillere,
Her ved sæsonens sidste kamp har vi nu 3 afbud, Martin, John og Jan.  Det betyder at der er 7 mand tilbage!!!!

Ses kl. 21.50

Finn Hansson

Kære alle,

Det er med stor sorg, at jeg svigter Hybris for denne gang.
Men: …
I får helt sikkert et spil i dag med en større gennemsnitlig hastighed mht. pasningsspillet. Og dermed får I udfoldet jeres tekniske evner.

På gensyn midt i august og hilsner fra
Jan

10.-6.-11

Kære spillere,
Vi var hårdt ramt af en serie afbud i sidste minut men det lykkes at få 6 stamspillere klar, så vi kunne danne et formandshold og et ruc/kassererhold. Det gav en god og ret intens kamp, hvor kassrerholdet lagde stærkt ud med fornemt målmandspil, aggresivt  forvar og en effektiv strategi for udnyttelse af kontraspillet. Formandsholdet var nede med 6mål på et tidspunkt men med en kraftfuld indsats kom holdet igen og begyndte at hale ind på kassereholdets forspring. Da kræfterne begyndte at svinde kom formandsholdets kontraløb til at få afgørende betydning og i den sidte fjerdel af kampen var formandsholdet klart dominerende og fik ikke blot udlignet me n serede med 4 mål, 22-18.

På torsdag er det sidste gang inden sommerferien, hvor Martin og John allerede har givet besked om at de tage ferien på forskud og ikke kan deltage.
På ledelsens vegne håber jeg at alle andre kan være med til at afslutte med maner, dvs. Med en god kamp.

 

Finn Hansson

9.-6.-11

Kære venner
Jeg skal i morgen på rigshospitalet sammen med min kone hvor hun skal sin tre-månedlige kontrol – I husker måske at hendes gamle kræft-sygdom var vendt tilbage og at hun påbegyndte en medicinsk behandling i december. Ved første kontrol (i marts) var der godt nyt: behandlingen virker, og vi har ikke nogen grund til at tro at det ikke stadig skulle være tilfældet, men så tæt på kontrollen er man alligevel noget anspændt. Så jeg bliver hjemme fra bold i aften. Jeg beklager det sene afbud, men efter at have været væk nogle dage til seminar, har jeg haft så mange ting jeg skulle i dag, at jeg først nu er nået frem til dette. Men dets er jo heller ikke ud til at der er andre afbud så det går nok. God kamp Mange hilsener Birger

8.-6.-11

Kære spillere,

Blot for en sikkerheds skyld så er det sæsonens næstsidste runde i morgen aften. Men fra klubledelsens side må vi bedrøve de spillere der stadig har ambitioner at der ikke er nogen muligheder for en sidste minuts avancement til u-21 landsholdet selv med en særlig fremragende indsats – BBU fastholdet aldersgrænsen.
Men os uden ambitioner vil komme og som sædvanlig yde en fremragende indsats.

Ses i morgen

Finn Hansson

29.-5.-11

Kære Finn

Jeg har talt med Heine Andersen, som var med i Husum nogle gange indtil et par brille knusninger. Som gammel håndboldspiller sparede han sig ikke!

Hilsen Palle

Hej Lars,
Fin ferie,  så kan du møde frisk og helt på toppen til næste torsdag!! Et beklageligt kommunikationsbrist i ledelsen var baggrunden for fejlen, men vi overvejer ikke Ferguson metoder. Gårsdagens kamp var vel heller ikke den bedste anbefaling for den lederstil!!

Finn Hansson

Kære Birger og Finn ja jeg har været p åen pragtfuld ferie med børn, sviugerdøtre og barnebarn på Mallorca, og ja jeg meddelte dette forrige torsdag. Tak til Birger – omend støtten er noget tvilvsomt formuleret – og flot af Finn for en gang skyld at yde en af os spillere lidt retfærdighed. Jeg læste en artikel om Alex Ferguson. Han kunne give skideballer som spillerne betegnde som hårtørrer-metoden. Her er vi trods alt ikke endnu, selvo resultaterne kunne tyde på behovet herfor. vh lars

27.-5.-11

F. C. HYBRIS samlede spillerstab 1966 – 2011, opført efter spillestedsdebut

  1. Korsager Skole (1966-1978/79):

Peder Lærke Nielsen
Finn Hansson*
Ole Christensen
Niels Willy Poulsen
Palle Banke(*)
Per Konradsen
Torben Olsen
Mogens Andersen*
Jørgen Rasmussen
Asmund Born
Jan Kirstein*
Lars Iversen*

Hvidovre Skole (1979/80-1980/81):

DTU (1981/82-1983/84, også udendørs, afløst af enkelte kampe på Nørre Alle banen):

Lauge Rasmussen
Frits Nielsen*
Peter Olsén
John Christensen*
Mogens Hansen
Per Jensen
Per Kampman ?
Leif Hansen
Finn Dam
En nabo til Finn Dam på Mariendalsvej
Victor Vidal

  1. Svanemøllen (1984/85-):

Kurt Aagaard*
Birger Steen Nielsen*
Martin Munk Hansen*
Henning Salling Olesen
Erik Born
Peter Abrahamson
Michael Bitsch
Søren Dupont
Bent Søndergård*
Gert Born.
Omega
Iver Hornemann
Kurt Hansen
Leif Hansen
Søren Fossing
Klaus T. Nielsen
Hans Klausen
Flemming Pedersen

 

* = stadig aktiv på 2011 niveau

 

Referenten beklager overfor Lars (Arne) ikke at være blevet helt opdateret mht. aktuelle spillere til gårsdagens kamp. Vi satser på at Lars ovenpå en god ferie vender tilbage som den højt skattede (og i går savnede) 8. mand.

Finn Hansson

Selv om Lars ifølge Mogens har været hos numerolog, har han dog sidst han var her som Lars Iversen (og vist også skriftligt tidligere) bekendtgjort at han skulle på ferie, og da han ikke kan forsvare sig mod offentlig udhængning, som i andre sammenhænge muligvis ville være rimelig, men ikke i denne, iler jeg til hans forsvar.
Mange hilsener

BirgerKære spillere,
Her ved sæsonens 3. Sidste runde var vi 7 fremmødte, to afbud 8et sent) og ingen oplysning om Lars.
Det gav en holdsætning på et meget løbestærk 3 mands næstformandshold (minus Mogens) og et kombinations-og erfaringsstærkt formandsholdshold på 4.
i kampens første halvdel fik formandsholdet efterhånden godt styr på sit spil og kunne udnytte den numeriske overlegenhed til at kombinere sig igennem til en række målchancer hvoraf en del også gav mål. På et tidspunkt var formandsholdet foran med 6 mål betød det at tempoet gik lidt ned, der blev rokeret rundt på opstillingen og lige på dette tidspunkt satte næstformandsholdet tempo på ikke mindst med en aggressiv opdækning, som betød boldtab for formandsholdet og hurtige kontramål til næstformandsholdet. Forspringet blev hurtigt reduceret og mod kampens slutning fik næstformandsholdet udlignet til 20-20. i de sidste sekunder af tillægstiden fik formandsholdet dog scoret på sit sidste angreb og fik dermed en kneben sejr på 21-20. Husk at der først er bold igen om 14 dage.

Sæsonafslutningsspisning:
En kedelig kombination af manglende respons fra spillerne på forespørgsler og manglende opfølgning fra ledelsen  har bragt os i den situation, at vi må aflyse sæsonafslutningen, men som en udviklingsorienteret organisation skaber vi så en ny tradition:
En sæsonopstartsspisning som vi vil holde FREDAG d 19. AUGUST, hvor alle skulle være tilbage fra ferien.
Nærmere om tid og sted følger.

Finn Hansson

26.-5.-11

Hej,

Jeg må desværre også  melde afbud til i aften. Undskyld den sene afmelding.

Mvh

Mogens

Kære venner
Jeg må desværre melde afbud til i aften. Husk i øvrigt Flemming Pedersen til arkæologien.
Mange hilsener

Birger23.-5.-11

Hej,

På grund af formandens fravær er det faldet i mit lod at skrive ugens referat.

Jeg har observeret, at Lars er begyndt næsten hver gang at snige sig ind med et stille smil som den lige mand nummer 6 eller nummer 8. Hvad kan årsagen være? Denne gang var han den elskede ottendemand.

Har Lars bare rettet sig eller ligger der noget andet bag? Jeg har forsket lidt i problemstillingen og trukket på mine kontakter i erhvervslivet og er kommet frem til, at Lars i et stykke tid har frekventeret Numerologisk Rådgivning hos Institut for karriereudvikling, med henblik på at blive en numerisk mere lige person. Det har som bekendt sin pris at rette op på sit numerologiske indre, og den pris Lars har betalt er en navneforandring til Arne Kristoffersen.

Når vi nu er i gang med Institut for Karriereudvikling så mindede kampen i torsdag mig om min tid før og efter deltagelse i kurset i Pondus og Gennemslagskraft (som jeg i øvrigt kan anbefale). Faktisk kunne kampen bruges som en reklamefilm hvor kampens to halvdele illustrerede henholdsvis før og efter dette kursus. Næstformandsholdet startede famlende og usikkert med mange personlige (og enkelte upersonlige) fejl, fuldstændig som jeg husker mig selv fra før det nævnte kursus. Holdet kom hurtigt bag ud 6-1 og 9-4 og var totalt udspillet.

Derefter var der Pondus og Gennesmlagskraft over hele banen og i løbet af denne del af kampen scorede næstformandsholdet 7 mål i træk uden at formandsholdet kunne score. Stillingen var derefter 11-9 og kun på grund af fumleri ved tidtagerbordet lykkedes det formandsholdet at reducere til slutresultatet 11-10.

Mvh

Mogens

20.-5.-11

God ide,
Er på vej til sverige hjemme søndag aften

Finn HanssonHej Finn
Vi manglede dig på formandsholdet i aftes!

Det var uklart hvem der ville deltage på fredag, men i hvert fald Martin og Mogens. Og mig.
Hvad med at holde sommerafslutning på ølfestival fredag, den 27.
Vi kan bl.a. opleve Gevninges Småborgerlige Variable Mandekor af Sprøde Drukstemmer, Samt et hav af smagsprøver på godt øl.

Mvh
Frits

18.-5.-11

Lars har rejst det relevante spørgsmål om hvornår vi skiftede spillesteder – det er ikke let at rekonstruere, men efter konsultation af gamle ufuldstændige lommebøger er her et første bud:
Korsager:             1966 (sikkert) til 77/78
Hvidovre:            77/78 og 2 år frem
DTU:                      80/81 til 83/84
Svanemøllen:    84/85 og frem.

Det er meget tænkeligt at der er hukommelsessvigt i denne opgørelse, men mine lommebøger dokumenterer dog at vi har spillet både tirsdage sen eftermiddag og fredage!

Jeg ser frem til korrektioner.

Finn Hansson

Kære alle .. spillere,

Her kommer en lille rettelse/tilføjelse.

Desuden vil jeg sige at jeg nok har været med de to sidste gange på en skole med ribber og bomholdere på siden og med små mål i en gymnastiksal.
Men jeg kan ike huske skolens navn. Jeg mener, at den lå ikke så langt fra det gamle Bellacenter.

På gensyn i morgen
Jan

Kære Finn 1000 tak – er det muligt at sætte årstal på de forskellige spillesteder? vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen17.-5.-11

F. C. HYBRIS samlede spillerstab 1966 – 2011, opført efter spillestedsdebut.

  1. Korsager Skole (1966):

Peder Lærke
Finn Hansson*
Ole Christensen
Niels Willy Poulsen
Palle Banke(*)
Per Konradsen
Torben Olsen
Mogens Andersen*
Jørgen Rasmussen
Asmund Born

Hvidovre:

DTU:

Lauge Rasmussen
Frits Nielsen*
Peter Olsén
John Christiansen*
Mogens Hansen
Per Jensen
Per Kampman ?
Lars Iversen*

  1. Svanemøllen:

Jan Kirstein*
Kurt Aagaard*
Birger Steen Nielsen*
Martin Munk Hansen*
Erik Born
Peter Abrahamson
Michael Bitsch
Søren Dupont
Bent Søndergård*

Kære alle
ja Henning Salling Olesen var i en periode i Svanemølle-tiden. Det samme var faktisk leif Hansen med de store solo-ture. Og glem heller ikke vores indkøbte afrikanske spiller Omega – Jan kan måske hjælpe med det fulde navn..

KurtKære alle

Godt historisk arbejde som vil hjælpe  meget for fremtidens sprotsarkæologer. Jeg husker den rapfodede Henning Salling Olesen. Og har Klaus T. Nielsen haft mere end gæstestatus?

Mange hilsner

Palle14.-5.-11

kære finn og mogens

HVad med Hornemannmøller og Kurt hansen – var de kun med en gang i svanemøllen?  Jeg har også været med I gymnastiksalen  før Svanemøllen. vh larsHej med jer,
Fint arbejde Mogens og Finn har lavet.

En tilføjelse fra Jan;

Min debut i Hybris var – så vidt jeg husker på en skole, i en gymnastiksal med ribber på langsiderne og bomme ude ved ribberne. Det krævede mere end god teknik !
Om jeg var med der i to gange eller mere kan jeg ikke huske. Og jeg erindrer heller ikke hvord et var (Måske i nærheden af det gamle Bellacenter).
Derimod var jeg med helt med om sommeren ude på DTU. Og der var vist et alternativ på AB’s baner ved Nørre Allee ikke langt fra det naturvidenskabelige bibliotek på hjørnet, som jeg også var med på flere gange.

Hilsner til alle jer med klæbehjerner fra Jan

13.-5.-11

Hej alle aktive spillere,
Så er her arbejde for eftertiden og historien – Mogens og jeg har lavet et første forsøg på at få alle der har spillet mindst 2 gange med på listen. Der er med sikkerhed glemt enkelte, så det er nu op til jer at tænke tilbage.
Proceduren er at i skriver ind i dokumentet og sender det tilbage til mig – helst inden sommerferien, hvor vi alle glemmer.

hilsen

Finn Hansson

F. C. HYBRIS samlede spillerstab 1966 – 2011, opført efter spillestedsdebut.

  1. Korsager Skole (1966):

Peder Lærke
Finn Hansson*
Ole Christensen
Niels Willy Poulsen
Palle Banke(*)
Per Konradsen
Torben Olsen
Mogens Andersen*
Jørgen Rasmussen
Asmund Born

Hvidovre:

DTU:

Lauge Rasmussen
Frits Nielsen*
Peter Olsén
John Christiansen*
Mogens Hansen
Per Jensen
Per Kampman ?
Lars Iversen*

  1. Svanemøllen:

Jan Kirstein*
Kurt Aagaard*
Birger Steen Nielsen*
Martin Munk Hansen*
Erik Born
Peter Abrahamson
Michael Bitsch
Søren Dupont
Bent Søndergård*

Kære spillere,
Med 8 fremmødte spillere kunne vi stille to 4 mandshold, og I lyset af sidste kamps nedsabling af næstformandsholdet fik næstformanden mulighed for at sætte sit ’dream team’.  Det viste sig ud fra dagsformen at være en god løsning, vi fik en intens kamp med skiftende føringer, effektive forsvar og relativt få mål. Resultatet blev en to-måls sejr til næstformandsholdet (11-9), men for formandsholdet var det lidt selvforskyldt grundet en udpræget mangel på effektivitet i afslutningerne.
Til de resterende 4 kampe (sidst 16.6) er der sikker tilslutning til alle fra minimum 7 spillere!

Og forårsafslutning: Hverken tid eller sted er fastlagt men flg. Dage er mulige efter klubbens konventioner, det skal være en fredag!
27.5, 10.6, 17,6, 24.6

Jeg har selv en konkurrerende institutfest7seminar d. 17.6.

God weekend

 

Finn Hansson

11.-5.-11

Kære venner
Jeg har i morgen aften børnebørne-tjans, men alt afhængig af det fædrene ophavs gøren og laden, er det muligt at jeg kan nå frem. I kan dog ikke tælle mig med i den sikre trup. Hvad angår rest-datoerne, så skulle jeg kunne d. 26/5 og 16/6, muligvis også d 9/6 (afhængigt af hvornår jeg kommer fra et phd-seminar). Men der et generelt forbehold: jeg har åbenbart for langsom puls, i hvert fald skal jeg have foretaget forskellige målinger, hvorefter der skal tage stilling til om det skal have nogen konsekvenser (måske pacemaker!). Ja, suk. Er der ikke det ene så er der det andet. Det gør at min situation kan være lidt ustabil, men jeg håber at komme de nævnte gange.
Mange hilsener

Birger6.-5.-11

Jeg må melde afbud til bold i morgen

mvh

Bent3.-5.-11

Jeg må melde afbud til bold i morgen

mvh

BentKære alle,

Onsdag og torsdag indtil kl. 21.20 er jeg i Sverige.
Jeg forsøger at komme frem, men er lidt usikker på om det lykkes.
Hvis jeg ikke når frem i tide så god kamp og hilsner fra Jan

29.-4.-11

Hej

Jeg kan ikke den 19.5 – og er usikker nu på torsdag (5.5.)

mvh

BentSå var vi I går aftes 9 omklædte og dermed et 4 mands formandshold og et 5 mands næstformands/RUC/RISØ hold. Næstformandsholdet kom flyvende ud på banen og med en skønsom blanding af tålmodigt positionsspil, energisk kontraspil og med tilhørende held fik de et forspring på 5 mål, som ved stillingen 6-1 dog vækkede det sløve formandshold, som resten af kampen kæmpede med held for at reducere forspringet. Hvis vi havde haft en UEFA tidsdommer kunne tillægstid for mange og lange boldhentninger måske have ændret kampens udfald. Nu vandt næstformandsholdet fortjent 14-12.

Revanche på torsdag (men uden John)

Resterende spilledag:
5.5
12.5
19.5
26.5
9.6
16.6

Hvis der er spillere der allerede nu ved at de ikke kan spille de sidste kampe bedes de give besked til Jan som skal bestille bane.

Ses på torsdag, nyd vejret og weekenden

Finn Hansson

28.-4.-11

Kære Birger,
Det var en skam, pålidelige rygter på RUC siger at din professorudnævnelse er gået på plads, så vi havde håbet på en øl i den anledning, til lykke –  men den  drikker vi en  anden gang.

inn Hansson

Kære venner
Jeg melder afbud til i aften. Jeg har sovet dårligt sidste nat og er træt oven på en lang arbejdsdag; jeg ved godt det burde løbes væk, men jeg tror jeg vil prøve det i drømme. God kamp Birger

15.-4.-11

Kære spillere,
I gårsdagens kamp var det mest slående, at næstformandsholdet I den grad manglede sin formand, dels var de kun 3 mod 4  fra formandsholdet, men nok vigtigst, den fraværende ledelse gjorde holdet sårbart, da det blev sat under pres fra formandsholdet. Og det blev det efter de først 10 minutter, hvor næstformandsholdet brillerede med hurtigt og bevægeligt spil i både forsvar og angreb hvad der første frem til et forspring på 6-5.  På det tidspunkt havde formandsholdet fundet sin optimale opstilling og begyndte et effektivt pres, som resulterede i en række mål, ikke mindst da formanden havde trimmet sit tåskud. Det ledelses (eller ledde)-løse næstformandshold fandt ikke et modtræk heroverfor og forfaldt til hasarderede afslutninger, som resulterede i hurtige kontraangreb og mål. Kampen sluttede i næsten opvisningsstil med en sejr på 22-12 til formandsholdet – bemærk 4. sejr i træk!!
Alle kan nu hvile ud i 14 dage og nyde påsken, men d. 28.4 ses vi igen. Det er ikke bare tilladt at træne med bolden men det kan anbefales.

Lars’ fine initiativ til at shine klubben lidt op har gjort ham fortjent til at blive udpeget som klubbens sponsoransvarlige på næste generalforsamling. Det burde være lettere at tiltrække sponsorer end i håndbold, da vi aldrig har haft en spillerstrejke.

hilsen

Finn Hansson

14.-4.-11

Kære Alle

Vores beklædning lader meget tilbage at ønske, og den tegner frem for alt ikke den rigtige profil af os, nenmlig hvad vi ikke har i benene, har vi forhåbentlig hovedet. Jeg sender Jer et link til philosophyfootball, hvor der er trøjer til enhver filosofisk retning. Her er måske en løsning på problemet. vh lars

Med venlig hilsen
Lars Iversen

Subject: Philosophy Football Unroyal Wedding range now available

Hooray! With 14 days to go to the Regal nuptials , and ta very much for the Bank Holiday weekend ma’am, Philosophy Football stand ready to join in the celebrations.

Trouble is those pesky republican types at The Guardian newpaper have locked us in a darkened room to force us into producing disloyal products which we heartily disapprove of. The Tower of London beckons for our satirical efforts, none of that ‘Off with their heads’ stuff that might frighten the queen’s horses, a long jail sentence for treason isn’t yet a certainty!

So for those of you who would prefer to be citizens instead of subjects collectables to wear on the 29th and toast the royal couple too, disloyally or otherwise. But order SOONEST to be sure of us getting them to you in time.

NOTE!
This range is only available at our special Guardian mini-site, www.philosophyfootball.com/offers

Just to prove republicanism can be collectable too Steve Bell has designed a limited edition, and individually numbered wedding mug.  Available from >

http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=697

Buy as a pair with our ‘ My Other Mug supports the Abolition of the Monarchy’ and SAVE MONEY & POSTAGE from >

http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=698

Our set of 3 Unroyal wedding T-shirts are all at the SPECIAL LOW PRICE OF JUST £16.99. Sizes S-XXL, and women’s skinny rib fit.

Not A Royal Wedding T-shirt from > http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=696

Commoner T-shirt from > http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=694

And for hardliners but with more than a passing interest in what Kate will be wearing ‘ Smash the Monarchy … but first look at that lovely dress’ from >

http://www.philosophyfootball.com/view_item.php?pid=695

 

Kære alle,

På grund af en forkølelse, der bare er blevet værre og værre i løbet af eftermiddagen må jeg  melde afbud til i afetn.

Hilsen

ogens

12.-4.-11

Kære Finn m fl
Jeg må desværre melde afbud til på torsdag, da jeg  på dette tidspunkt befinder mig i Luleå. God kamp..

Kurt10.-04.-11

Kære spillere,

For første gang I lang tid var der 2 x 5 mand klar på banen kl. 22, og det gav sig selv at der var lige til to formandshold. Holdene begynde begge godt med skiftende føringer men efterhånden fik formandsholdet et overtag med baggrund i godt og bevægeligt forsvar, stort løbearbejde og effektivt men måske ikke smukt angrebsspil, som gav en række mål – en del via benene på næstformandsholdets spillere. Trods et pres for at reducere holdt formandsholdet stilen og og sluttede lige så godt som det begyndte med en sejr på 16 – 11. Det var den tredje sejr til formandsholdet, en stime, og vi må se om det kan fortsætte på torsdag.

hilsen

Finn Hansson

6.-4.-11

Hej spillere,
Jeg er til  konference hele torsdagen og uden sikker netadgang – og min telefon er nede. Der er indtil nu ikke kommet afbud så der skulle være en solid bænk i morgen, men hvis afbuddene løber ind må Mogens tage affære.

ses

Finn Hansson

3.-4.-11

Kære spillere,

Ligesom den sidste kamp var opad for den ene del spillere, og nedad for den anden del spillere – med nogle få i venteposition. Således ser status også ud for kassekredit og debit:

Martin:  +100,-
Mogens:     0,-
Finn:    +100,-
Bent:    +500,-
Birger:  +100,-
Lars:    +200,-
John:    +200,-
Jan:     -200,-
Frits:   +200,-
Kurt:    -400,-
Palle      ?

Kassen har lige nu +2.000,-

Hvis Kurt og Jan kommer op på +/- 0,- så klarer vi os nok igennem til starten af næste sæson.

Hilsner fra
kassereren

1.-4.-11

Kære spilere,
Gårsdagens kamp var med en bænk på 7 spillere, dvs. et 4 mands formandshold og et på papiret stærkt besat 3 mandshold (i næstformandens fravær). Det viste sig dog tydeligt fra kampens start, at det var formandsholdet der havde medvind og held som gav et overtag. Da de 10 første angreb gav 8 mål mod et til 3 mandsholdet var dette sat under pres og fik aldrig et hurtigt angrebsspil etableret mens formandsholdet effektivt udnyttede at være 4 mod 3 i hurtige kontraløb. Formandsholdet holdt dampen oppe og vandt kampen 24 – 11; endnu en stor sejr til formandsholdet.
Måske kan det ændres i næste uge, for taberne er der håb forude.

Hav en god weekend

Finn Hansson31.-3.-11

Status torsdag eftermiddag:
Afbud: Mogens, Kurt og Birger.
Spiller: Frits, Jan, Martin, Lars, Bent, John,  samt undertegnede.
Så det går nok I aften.

ses

Finn Hansson

Kære venner
I aften bliver jeg nødt til at bruge tid på noget jeg skal forberede til i morgen (altså: arbejdsramt). Med Kurts afbud betyder det jo at det ikke ser så godt ud for RUC-holdet der vel må bede om forstærkning…
Vi ses om en uge
Mange hilsener
Birger

Kære alle fodboldspillere
grundet alvorlig sygdom (svigermor) må jeg aflyse min deltagelse i fodbold i aften.

Kurt28.-3.-11

Emne: Tillykke

Det kan stadig lade sig gøre – en gang imellem – at komme af med uduelige ledere – bare de kvajer sig nokJ

Vi ses forhåbentlig torsdag

Kh

Frits Nielsen

Jep, min søns fødselsdagsspisning er ikke til hinder for fodbold – han kender sin far.

Ja, men vi har nu en interessant serie af cases af hvad der kom ud af at professionalisere universitetsledelsen!! DTU, RUC, AU, KU, CBS.

Finn Hansson

24.-3.-11

Kære Frits god bedring – det kunne ellers være sjovt at spille mod dig i den tilstand – og med lidt nedsat antrit! vh lars

Med venlig hilsen

Lars IversenHej hybris’er
Der er ikke meget der tyder på aflysning i aften, men for mit vedkommende bliver det et afbud. Jeg har en heftig influenza, og vil ikke være i stand til at sparke bolden mange meter. Efter 10 dage med let forkølelse er hele kroppen nu øm – men jeg lover at blive rask til næste gangJ

I må have en god kamp

Hilsner Frits

17.-3.-11

Det er jo dejligt med opbakning til ledelsen – sådan er det jo ikke helt på CBS lige nu.

Men for en sikkerheds skyld:  Kampen i aften er aflyst pga. afbud!!!!

Håber på bedre fremmøde på torsdag.

Finn Hansson16.-3.-11

Kære venner
Jeg ved jeg burde afvente ledelsens afgørelse, men da den har trukket ud, har jeg været nødt til selv at vurdere mulighederne for at vi kan spille i morgen og holde dem op mod andre potentielle opgaver, og jeg er så kommet frem til at spilleudsigten er så usikker for i morgen at jeg har forpligtet mig ”til anden side”. Det gør så til gengæld ledelsens beslutning lettere hvorfor jeg endnu engang har bakket ubetinget op om ledelsens afgørelser. Vi ses om en god uges tid
Mange hilsener

BirgerVi er kun 5 sikre, så med stor beklagelse bliver vi nødt til at aflyse med mindre der sker overraskelse.
Endelig aflysning udsendes torsdag formiddag.

Finn Hansson

15.-3.-11

Kære boldvenner
således presset bliver det et afbud..

KurtAfbud: John (arbejde), Martin (skattebetalt middag), Lars (ferie), Frits (underholdning).
Tilbage på bænken er: Mogens, Jan, Birger, Bent, Finn,  – og måske Kurt og Palle.

Vil de to MÅSKE give besked senest onsdag?

hilsen

Finn Hansson

14.-3.-11

Kære Alle jeg melder også forfalf grundet ferie! vh lars

Kære alle

Håber der også er stort fremmøde på torsdag idet jeg også denne gang må melde forfald. Arbejdsrelateret tvungen middagsspisning.

MVH
Martin

11.-3.-11

Kære spillere,
Vi var 9 fremmødte – heriblandt ‘the come back kid’ Palle som spillede hele kampen. Det blev en kamp mellem et 4 mands formandshold og et 5 mands RUC baseret næstformandshold, som sidst næsten.
For dem der så håndboldlandsholdets kamp mod Rusland forleden har de  et ganske godt billede af kampens forløb; det i princippet skudstærke formandshold spillede langsomt og uden gejst mod et hårdt arbejdende næstformandshold og fik de fleste skud blokeret, mens næstformandsholdet fint udnyttede sit overtal og spillede sig igennem formandsholdets forsvar, og fik hurtigt et ganske pænt forspring. Dette billede af kampen holdt det meste af tiden, kun i de sidste minutter lykkedes det formandsholdet at få reduceret til et slutresultat på 16-12 (med forbehold, da den officielle måltæller var fraværende).

Der må være afsæt til en revanche næste torsdag.

John melder fra og Kurt er usikker.

God weekend

Finn Hansson

7.-3.-11

Det kan være vi er derhenne hvor klubben skal investere i en personlig coach!
Birger

Men jeg kommer – min resterende forkølelse kan nok løbes væk – og jeg håber at Martins ledelsesseminar giver lidt positiv støtte og selvtillid til kommende kampe.

Finn Hansson

Også jeg må melde forfald på torsdag:  også arbejdsrelaterede aktiviteter – ledelsesseminar. Men jeg har nok også behov for at komme lidt psykisk oven på igen efter mange gange uden sejr.

MVH
Martin

Hej,

Det er faldet i mit lod at skrive kampreferatet fra sidste kamp. Det er så heldigt, at jeg uden at slække på objektiviteten (mit adelsmærke) kan rose næstformandsholdet.
Resultatet blev 14-9 til næstformandsholdet. Som efterhånden normalt var vi et ulige antal (Lars var for en gangs skyld ikke den ulige)  5 på næstformandsholdet og 4 på formandsholdet, men i udgangspunktet var det to jævnbyrdige hold sat sammen med det sædvanlige retfærdige overblik af næstformanden.

Forskellen var objektivt set, at næstformandsholdet fik stort udbytte af overtallet, mens formandsholdet ikke én eneste gang fik scoret fra egen banehalvdel (Frits var helt ved siden af sig selv i denne forbindelse). Hertil kom en hård fight i næstformandsholdets forsvar.

En anden forklaring kunne være, at grundstammen på næstformandsholdet var hentet fra RUC og derfor på forhånd  udgør et godt sammenspillet hold..

Jeg må desværre melde afbud på næste torsdag på grund af arbejdsrelaterede aktiviteter.

Mange hilsener

Mogens

3.-3.-11

KÆre alle

Da jeg kom hjem I aftes med en 20 timers tur og jetlag i bagagen, er jeg måske på en ”Mogens” (en lur i stedet for bold J)i aften, så jeg håber ikke at jeg er den afgørende spiller, men satser dog på at komme.

MVH

John

Kære spillere,
Jeg sender med beklagelse afbud til aftenens kamp – grundet forkølelse. Sidste torsdag fulgte jeg rådet fra min ungdomstræner i Rødovre Boldklub om at den slags bare skal løbes væk. Men min forkølelse (forværret af en tur i Parken tirsdagen før) blev desværre ikke løbet væk. Spørgsmålet er om rådet ikke holder eller om det var fordi mit løbearbejde ikke var godt nok (vi tabte). Under alle omstændigheder skal jeg have hosten væk nu.
Så Mogens står for holdsætning og referat. Vi ses næste torsdag.

hilsen

Finn Hansson

25.-2.-11

Kære spillere,
Og oven I alt det var Svane Pub lukket!!!
Torsdagens kamp var en nedtur for 4 mands formandsholdet, som var overraskende uskarpe i skud og opdækning og derfor et let bytte for 5 mands næstformandsholdet. Det tog formandsholdet lang tid og for mange mål at dække op for de målgivende afleveringer der skar igennem forsvaret og da evnen til at omsætte erobrede bolde til hurtige kontramål stort set var fraværende lykkedes det aldrig at presse nsætformandsholdet som holdt en komfortabel føring kampen ud. Slutresultatet var nedslående for formandsholdet 18-9 (og så var der lukket for den gode øl bagefter).

Der må på alle måder være håb om forbedring næste gang

Finn Hansson

19.-2.-11

Kære spillere,
Her I uge 7 kunne vi mønstre 7 spillere og kunne lave to nogenlunde jævnbyrdige formandsskabshold. Formandsholdet kom godt fra start og med effektivt pasningsspil udnyttet sit overtal og skabt en føring. Men et stykke inde i kampen blev der tabt for mange bolde i angrebsspillet og da næstformandsholdets fremskudte spiller, Frits, havde en aften hvor stort set alle hans skud fra egen banehalvdel gik ind, gik formandsholdet ned i tempo og over til en mere defensiv opstilling for at styrke forsvaret på bekostning af et angrebsspil der kunne udnytte sit overtal. Kampen bølgede frem og tilbage men med initiativet hos næstformandsholdet som behold sin føring til et slutresultat en 2 måls sejr på  26-24 (resultatet verificeret af FIFA).

Vi ses på torsdag og det er spændende om vi i uge 8 får 8 spillere på banen.

God weekend

Finn Hansson14.-2.-11

John, Bent og Birger holder alle ferie I denne uge – det er noteret. Er der andre der tripper for sne/varme bedes de snarest give besked, blandt de spilleberettigede er vi nu Martin, Frits, Jan, Mogens, Kurt, Lars, Finn og evt. Palle.

hilsen

Finn Hansson

Kære alle, jeg går ud fra formanden har noteret sig at min ferie anmodning var indsendt i overensstemmelse med gældende regler og i øvrigt godkendt, så jeg derfor i morgen smutter til varmere himmelstrøg i to uger, hvilket betyder at der er afbud både d. 17. og 24. februar.

Med fare for at overbelaste lagerkapaciteten hos formandskabet, så melder jeg allerede fra til d. 17. marts da jeg skal til møde i Wien.

MVH og god bold

John

12.-2.-11

Kære alle

Jeg er på ferie i Sverige i næste uge – og kommer altså ikke til bold.
Interessant iøvrigt at klubben synes at acceptere uvarslet overarbejde, men stiller sig ret kritisk overfor uvarslet ferie

mvh

BentJeg holder ferie i næste uge, men så….
Hilsen
Birger

Kære spillere,
Med rejser, nedfaldne køreledninger og forkølelser mødte kun 6 mand op i går. Det kunne danne de to hold, formand og næstformand. Første del af kampen var ganske lige med skiftende føringer til holdene, men ved stillingen 10-10 havde formandsholdet en periode, hvor skuddene ramt krydset med høj fart og resulterede i returbolde til næstformandsholdet, som udnyttede dem effektivt. Det stressede formandsholdet og næstformandsholdet udbyggede deres føring med 8-9 mål, indtil formandsholdet fik genetableret sit angrebsspil og begyndte at reducere. Slutresultat 26-21.

Næste uge er uge 7, skolernes vinterferie.

fra ferieloven:
§ 15. Arbejdsgiveren fastsætter efter forhandling med lønmodtageren, hvornår ferien skal holdes. Arbejdsgiveren skal under hensyntagen til virksomhedens drift så vidt muligt imødekomme lønmodtagerens ønske om, hvornår ferien skal holdes,

Da klubledelsen ikke har forhandlet ferieønsker må vi antage at der er fuld fremmøde på torsdag – men alligevel; giv besked snarest hvis i ikke kan spille på torsdag.

god weekend

 

Finn Hansson10.-2.-11

Kurt, Bent og vistnok Birger e rude, Lars hænger I et måske forsinket tog.
Det giver Frits, Martin, Jan, Mogens, John, Palle og Finn – og endda måske Lars, så det burde kunne gå.

ses kl. 22

Finn Hansson7.-2.-11

Kære spillere
jeg må melde afbud på torsdag da jeg opholder mig i Stokholm.
Kurt

Kære venner
Jeg har det allerede meget bedre efter at have set årets prisuddelinger. Måske skal vi lægge vores motto om: skader og svagheder skal ikke løbes væk – men prises væk! Ang. min opstart for forårssæsonen, så bliver det nok torsdag d. 24. – da jeg skal bruge resten af indeværende uge til at komme mig helt og også få en række ting fra hånden som jeg er kommet noget bagud med – inden jeg skal på en uges ferie (til Madeira) i uge 7. Til da: gode kampe; jeg glæder mig til at se Palle tilbage Mange hilsener til jer all Birger

5.-2.-11

Kære Alle tusind tak for den flotte pris – jeg kan kun være stolt over, at mit navn sættes i forbindelse med Messi , selvom jeg helt ærligt ikke kan forstå hvorfor? vh lars

Med venlig hilsen

Lars IversenKære spillere,
2/3 af klubben mødte op til generalforsamlingen – flot –og alle er forhåbentlig kommet godt hjem og har restitueret sig nogenlunde. Generalforsamlingen forløb under festlige former og fuld kontrol, samt en mængde glimrende øl og en meget fin klassisk platte. Der kan meget vel være genvalg til Svane Pub.
Ved siden af god norsk og belgisk øl og god mad skulle der også uddeles årets priser. Jeg har vedlagt den opdaterede oversigt, så alle kan se prismodtagere og begrundelser.

i forbindelse med prisuddelingen har formanden besluttet, at de 3 priser, som Palle er indehaver af skal han også have i den nye sæson – han har ikke haft muligheder for ved selvsyn at foreslår nye modtagere.
Frits husker at Lars skal have Messiprisen og Jan skal huske Vilfortprisen til Kurt og endelig skal Martin i weekenden gennemse sine bogreoler for at finde prisen til Birger.

Vi ses igen på torsdag.

 

Finn Hansson4.-2.-11

Kære spillere,
Inden de fleste af os om kort tid mødes til generalforsamling kommer her en kort og autoritativ beskrivelse af torsdagens kamp. De seneste to torsdagen havde som de fleste vist har læst det for formanden kedelige udfald, at formandsholdet fik klø af et 3 mandshold – trods overvægt i antal spillere og boldbesiddelse.
Det skulle der laves om på og formanden havde derfor indkaldt ekstra forstærkning; helt som da Ulrik Wilbek hentede langtidsskadede Michael Knudsen ind til de afgørende kampe fik formanden overtalt Palle til igen at stille op – og ikke nok med det, Jan hastede hjem fra Kenya for at stille op. Og det viste sig at formanden havde set rigtigt, med disse forstærkninger lagde formandsholdet ud med at tage initiativ og målforspring og forstod at holde dette kampen ud, ikke mindst gennem en række mål fra alle distancer af Kurt.

Det var specielt godt at se Palle på banen igen også selv om løbehastigheden måske ikke når fordums højder så kan en rutineret læsning af kampen og placeringer hjælpe meget.

På gensyn snart

Finn Hansson2.-2.-11

Kære Finn og andre
jeg glæder mig til at spille i morgen torsdag. Men jeg må desværre melde fra til julefrokosten fredag, da jeg havde overset en  ikke-flytbar aftale med min yngste søn.
Kurt
ps: jeg har så vidt jeg kan se ingen priser på min hylde.

Vi har afbud fra Frits og Birger – og så skal Mogens huske at stille sit vækkeur til kl. 21.00 senest!!

ses i morgen

31.-1.-11

Kære venner
Jeg var til tjek hos lægen i dag og jeg skal desværre fortsætte endnu en uge med penicillin, så jeg må endnu engang udsætte hvad der snart ikke mere er min sæsonstart, men mit comeback! – Yderligere er det så sådan at da jeg fik set nærmere på aftalen om det foredrag jeg skal lave på RUC på fredag, opdagede jeg at det som jeg havde noteret som “fredag eftermiddag” faktisk er sent fredag eftermiddag (det er et masterhold med voksne studerende der har et arbejde at passe ved siden af) sådan at jeg ikke er færdig tidsnok til at jeg meningsfuldt kan nå at slutte mig ti julefrokosten. Så jeg må trække min tilmelding tilbage. Ja, jeg ved ikke hvad jeg skal sige, så jeg siger ikke mere i denne omgang.
Mange hilsener
Birger

28.-1.-11

Kære alle
Jeg melder mig til julefrokosten; det er muligt jeg kommer en smule efter 18 fordi jeg har et sent eftermiddags-arrangement på RUC. Jeg håber også at kunne spille på torsdag, men det kommer an på lægetjek.
Mange hilsener
Birger

Kære spillere,
Jeg skal lade være med at trampe yderligere I næstformandens forklaringer men ser frem til øl. Gårsdagens kamp var grundet afbud mellem et 4 mands formandshold og et stærkt 3 mandshold, samme opskrift som sidst og næste samme hold. 3 mandsholdet lagde ud i et forrygende tempo og fik rystet formandsholdet, ikke mindst da de kom foran 10-1 grundet stærkt målmandsspil af Bent og utrolige mål af Lars. Men den stærke moral på formandsholdet hjalp holdet igennem krisen og efterhånden fik presset på 3 mandsholdet resultat i nogle mål. Mod kampens slutning var formandsholdets overtag klart og der blev reduceret til slutresultatet 16-14. Hvis dommerbordet havde lagt alle spilafbrydelser til kunne formandsholdet have klaret en udligning, men det blev det ikke til.

På torsdag spiller vi igen og på fredag er der generalforsamling mm. kl. 18 i Svanepub, Strandvejen 10, lige ved Svanemøllen Station.

Lars, Frits, Martin, John, Kurt, Bent og Finn har alle bekræftet at de kommer.
Vi regner med Mogens og Jan, som skulle være kommet hjem håber at Birger kan klare denne mindre belastende udfordring. Og så vil vi meget gerne se Palle igen!! Giv lige besked så vi kan justere bestillingen.

God weekend

Finn Hansson

Kære Mogens det er godt nok den dårligste undskyldning jeg har hørt i de 28 år jeg har spillet på holdet. vh lars

Kære alle sammen,

Mange gange undskyld for min udebliven i går. Min undskyldning er tynd indrømmer jeg: Jeg faldt i søvn og da jeg vågnede var klokken over 1o. Den positive side er at jeg bliver ølsponsor til julefrokosten

Mvh

25.-1.-11

Kære med- og modspillere
Det har vist sig at jeg har en kold lungebetændelse, og jeg tager nu en penicillin kur mod den. Da min læge ikke er nogen tilhænger af alternative behandlinger som ikke stemmer overens med den medicinske logik, eksempelvis det-skal-løbes-væk-modellen, og da jeg efter flere ugers forgæves forsøg på selvhelbredelse vha egne ressourcer nu ubetinget har underkastet mig det medicinske regime, må jeg desværre også melde afbud til på torsdag. Men så håber jeg også snart det kan blive til noget for mit vedkommende så det ikke skal blive virkeligt forår før jeg kommer i gang med forårssæsonen. God kamp Birger

21.1.-11

Kære spillere,
med 7 mand på banen (og to fraværende der ikke tror på den gamle læresætning om at forkølelser kan løbes væk) fik vi et 4 mands formandshold og et stærkt og især løbestærkt 3 mandshold. Efter en start med skiftende føringer koksede spillet for formandsholdet i en periode i midten af kampen og 3 mandsholdet fik en række hurtige kontramål og en sikker føring. Og da formandsholdet aldrig fik sat et tempo der kunne udnytte overtalsspillet så endte resten af kampen med skiftende scoringer til et slutresultat på 25-16 til 3 mandsholdet.
På torsdag spiller vi igen med forhåbentlig lidt flere på banen.

Og så har ledelsen og spillerrepræsentanten aftalt at vi holdet generalforsamlingen  d.4. februar kl. 18 på Svane Pub. Der er bestilt en traditionel platte og der vil være et stort udvalg af kvalitetsøl.

ses på torsdag

Finn Hansson20.-1.-11

Hvad er der sket med ‘det skal løbes væk’ holdningen? skrevet af en stadig lidt snottet formand.
Men selv uden to nøglespillere er vi (som håndboldlandsholdet) godt kørende, så der spilles i aften.

hilsen

Finn Hansson

Hej,

Jeg har en begyndende forkølelse/ondt i halsen og håber at kunne undgå at havne i birgers situation ved at melde afbud for i aften – så det har jeg hermed gjort.

Mvh

Mogens

19.-1.-11

Kære alle
Jeg kan allerede i aften med sikkerhed sige at jeg ikke bliver klar til i morgen. Det er en sej omgang jeg har fået fat i.
Mange hilsener

Birger17.-1.-11

Kære spillere,

Det gik desværre ikke I torsdags kunne jeg se på mi n mail, men på torsdag er der en mere omfattende bemanding tilstede så vi kan komme til at spille igen.

Og som jeg skrev i seneste mail, så er der 7 mand der nu har givet tilsagn om at komme til generalforsamling d. 4. februar og to der har taget forbehold (Birger og Kurt), så vi begynder på planlægningen.

ses på torsdag

Finn Hansson

Kære venner
Jeg er (stadig) sengeliggende, men på vej på højkant. Min stemme har være næsten væk. Nu er det jo ikke stemmen, men benene der skal tale til bold, så jeg håber at komme torsdag, men det er temmelig usikkert. Jeg giver besked torsdag.
Mange hilsener

Birger12.-1.-11

Kære Mogens og jer andre
Det er rimeligst ikke at trække svaret for længe. I går aftes kunne jeg ikke helt vurdere hvordan det ville se ud i dag, men jeg er stadig temmelig forkølet (har ikke meget luft gennem næsen), så jeg må desværre vælge at blive hjemme i dag. Så det står altså på aflysning, med mindre I vil træne løbebaner. For mit vedkommende med to (forskelligt begrundede) afbud ikke helt den start på den nye sæson som jeg havde regnet med. Beklager Mange hilsener Birger

Hej

For mit vedkommende kan vi godt vente til i eftermiddag.
Men da jeg sikkert er uden mail-adgang fra kl. 14 til 18 kræver det, hvis jeg skal sende aflysningsmeddelelsen ud at jeg får beskeden fra Birger inden.

Mogens

Jeg kan se at det hænger på mig. Jeg har en kraftig forkølelse; hvis jeg træffe en beslutning nu, bliver det et afbud, hvis I kan afvente til i morgen eftermiddag, vil jeg tage endelig stilling der.
Hilsen

BirgerStatus for at spille torsdag er pr. denne:
Bent, Martin, Mogens, Lars, Kurt er klar og Birger vil give endelig besked her i aften – men da jeg rejser torsdag morgen tidlig er det næstformanden der tager over hvis der kommer ændringer.

Julefrokost ser ud til at blive d. 4.2 – der er nu 7 sikre tilsagn og to med forbehold (Kurt og Birger).

Finn HanssonKære alle,

Jeg er nu midt i en eksamensuge med knapt 60 studerende – Individuelle eksamener, som I jo ved, det er.
Derfor kommer jeg nok til at føle mig meget slidt på torsdag aften, når jeg skal på den igen fredag morgen. Jeg kan ikke huske hvilken kategori for acceptable afbud, der her foreligger. Måske skulle de rekapituleres for os alle til julefrokosten.
De kommende to uger er jeg i Affrika.
Så min medvirken ved julefrokosten er begrænset til fredag den 4.2

God fornøjelse og på gensyn i februar fra Jan

11.-1.-11

Kære spillere,
I sidste referat fik alle at vide, at med det antal afbud, der allerede kom efter sidste kamp, kræves der positive tilmelding hvis der skal spilles på torsdag. Indtil nu har jeg intet hørt og det betyder at kampen er aflyst med mindre der i de næste 24 timer kommer tilmelding fra 6 personer.

Ad julefrokost:
Denne foreslås nu enten d. 28.1 eller d. 4.2 kl. 18. Hvilken dato er mest populær afgøres af jer.

hilsen

Finn Hansson

7.-1.-11

Kære spillere,
Så blev sæsonen skudt igang – og I bogstaveligste forstand, et 4 mandshold med hele ledelsen mod et stærkt 3 mandshold havde lige starten svært ved at komme igang, men næstformanden fik indstillet højrefoden og begyndte at lave mål på stribe og formanden fulgte op med sine langskud med tåen(måske har de nye lilla såler forvirret målmanden( og et lob fra midten, fik ledelsesholdet mod sædvane kontrol over kampen og førte 4 mandsholdet frem til en overbevisende sejr på 23 – 14 (heri indregnet et skud der blev pareret med overarmen). Alt i alt må åbningskampen betegnes som en ganske god start på sidste del af sæsonen.

Næste gang har vi allerede nu en serie afbud:
Frits, Kurt, John og Finn sender afbud med forskellige (legale) begrundelser.
Hvis Jan er fit for fight og Bent, Martin, Mogens, Lars og Birger møder op er der 6 mand – og hvis Palle har lyst til en stille start 7 mand næste gang. Men for at undgå forgæves fremmøde så skal der gives positiv besked tilbage aller senest onsdag.

Da det sædvanlige ølsted som skulle læge lokaler til (Svanepubben) var lukket har vi ingen afklaring på julefrokosttidspunktet og det ligner nu enten d. 28. januar eller d. 4 februar kl. 18.

 

god weekend hold hold nu formen vedlige!!

Finn Hansson

6.-1.-11

Afbud fra Lars, Birger og Jan – men tilbage er Mogens, Frits, Kurt, Bent, Martin, John og Finn.

ses om lidt

Finn Hansson

Kære alle boldglade nytårsynglinge,

Som Birger har jeg desværre også forfald til i aften.
Slattenhed efter en ‘afvigende’ lungebetændelse kombineret med en virus, der ikke vil slippe mig.
Sæt hertil en cocktail af en ekstrem våd og glat stikvej op til motorvejen, ja så bliver jeg hjemme i aften.

Som Birger: Forhåbentlig på gensyn på næste torsdag og godt nytår fra Jan

Kære venner
Begge mine børnebørn er blevet syge – med lungebetændelse og formodet lungebetændelse; det betyder at jeg i morgen skal springe til med pasning – og at jeg derfor bliver nødt til at inddrage i aften til at lave nogle ting jeg skulle have lavet i morgen. Ses forhåbentlig i næste uge
Mange hilsener – og godt nytår

Birger3.-1.-11

Kære Finn jeg starter med et afbud på torsdag, hvor jeg er til KLs landsmøde for økonomiudvalg. vh lars

Med venlig hilsen

Lars IversenKære spillere,
Så begynder den nye halvsæson på torsdag og vi håber alle kan møde op i rimelig god form efter den lange julepause. De to nytårstaler vi har hørt bragte ikke meget nyt frem, dronningen er dog blevet klar over at overdreven individualisme ikke er godt for sammenholdet – det kommer næppe som en overraskelse for klubbens spillere, al den stund at holdspillet ikke fungerer uden et hold! Og hvad angår statsministerens stort opreklamerede stunt om store samfundsreformer så er udspillet om efterløn med pointen om at man godt kan blive ved med at være aktiv trods alderen heller ingen overraskelse, vi ved jo at trods diverse småskader så fortsætter de fleste spillere i klubben. I den sidste ende kan alt løbes væk – det er kun et spørgsmål om tempoet.
Og netop tempoet får vi syn for på torsdag, hvor prisen for julens frås skal betales!!

stor hilsen

Finn Hansson28.-12.-10

Hej Boldekvilibrister!
Jeg kan kun 28. januar

Godt nytår og tak for nogle uforglemmelige kampe i 2010J

Kh
Frits

17.-12.-10

Da jeg skal se på fodboldkampe i Lusaka, Kakamega og Nairobi mellem den 15. og 28 januar 2011, så må jeg desværre melde afbud til julefrokosten – med mindre den altså enten bliver den 7/1 eller bliver flyttet.

Hilsner fra
Jan

Kære medlemmer og spillere af FC-Hybris,

Måske kan denne oversigt medvirke til en vis stolthed over klubbens soliditet.

Hvis vi sætter måltallet til 1500,- kr så ser fordelingen ud som følger:

Martin:   +100,- kr
Mogens:      0,- kr
Finn:     +100,- kr
Bent:        0,- kr
Birger:   +100,- kr
Lars:     +200,- kr
John:     +200,- kr
Jan:         0,- kr
Frits:    -600,- kr
Kurt:     -400,- kr

Der er ca. 3300,- kr i kassen til nye investeringer i sundhed og spilleglæde.
Det var en overdreven pessimisme mht. indbetalinger i december, der har ledt til det glædelige resultat af hele årets konsolidering.

Overskuddet forfalder nok først efter torsdag den 3/2-11

Jule og nytårshilsner fra

Jan

Kære spillere,
Så fik vi afsluttet 2010 med en god kamp mellem et 3 mands og et 4 mands (ledelsesholdet) hold- igen sat af to af spillerne. Julemånedens delegering af holdsætning har vurderet over en kam været en succes – holdkombinationer som kunne spille nogenlunde lige op.
Det var i en vis forstand også tilfældet i går, selvom det hurtigt løbende 3 mandshold i de sidste minutter rykkede på kontraer (Frits) og skabte sit forspring. men det var en god kamp med en række fine detaljer, mest seværdigt var nok næstformandens utroligt velplacerede hovedstød fra spids vinkel – det ses sjældent og var næstformandens først hovedstødsmål i en årrække – som han i går supplerede med en række mål sat ind fra venstre fløj nærmest i håndboldstil.
I den efterfølgende evaluering af kampforløbet aftalte ledelsen med spillerrepræsentanten, at vi vil foreslå at ’julefrokosten’ holdes på Svanepub, hvor vi har empirisk belæg for at de har et fremragende sortiment af øl og kan ved at de kan tilbyde klassisk dansk julefrokostplatte.
Af fredag i januar kan formanden foreslå d. 7. eller d. 21. eller d. 28. Tænk over det så der kan gives besked på første samling efter den lange juleferie, når alle møder veltrænede og trimmede op d. 6. januar kl. 22.

god jul og godt nytår

Finn Hansson

16.-12.-10

Kære alle,

Jeg vil gerne komme og spille fodbold i aften. Men jeg kender ikke tykkelsen af snelaget ‘derude’. Derfor: HVis jeg ikke dukker op, så er det fordi jeg er vendt om et eller andet sted på vejen !

Herudover vil jeg ønske, at Birger’s kone får det så godt det overhovedet er muligt under de givne betingelser. Det maner jo til eksistentiel eftertanke, at vi nu er nogle stykker, der rammes mere eller mindre hårdt af et langt arbejdsliv.

På gensyn (især til Birger) og hilsner fra Jan

11.-12.-10

Kære venner
Jeg meldte mig i torsdags også klar til d. 16. Imidlertid er jeg nødt til at tage nogle værtskabsforpligtelser om aftenen med et fransk medlem af et phd-bedømmelsesudvalg som jeg er formand for. Så jeg kommer alligevel ikke. – Efteråret har jo i øvrigt for mit vedkommende været meget ustabilt. Min svigermor blev syg og døde i oktober og min kone har gået til undersøgelser og til sidst fået konstateret at hendes brystkræft fra for 10 år siden var kommet tilbage. Der er nu en – midlertidig – afklaring på det. Der en spredning til knoglerne, men ikke til organer, og det kan efter al sandsynlighed behandles medicinsk i en skånsom behandlingsform. Forhåbentlig kan det virke i en årrække, men en egentlig helbredelse er der ikke tale om. Men hvis det går som vi håber – og forventer – betyder det også at jeg regner med et mere stabilt fremmøde for mit vedkommende efter jul. Jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses til januar.
Mange hilsener

Birger10.-12.-10

Kære spillere,
På torsdag er det sidste gang før jul og I øvrigt I dette år, så det er tilladt at have nissehuer med på banen. Til gårsdagens kamp: ledelsen valgte igen at overlade holdsætningen til to af spillerne og også denne  gang viste ledelsens velvilje til at delegere ansvar sig at være en succes med et stort engagement til følge.
Med 9 mand blev det denne gang et 4 mandshold med formand og et 5 mandshold med næstformand og de to hold stort utroligt til hinanden hvad der først og fremmest kom til udtryk i en tæt kamp med energisk forsvarsspil og måske derfor få mål. Formandsholdet kom godt fra start og førte men ikke black out på et par minutter kostede 3 hurtige mål sat ind af næstformandsholdet, så resten af kampen var for formandsholdet et forsøg på at generobre initiativet og kke mindst få lavet mål. Det lykkes i et vist omfang så da kampen blev blæst af (lyset slukket) var stillingen  6 – 6 –et meget retfærsigt udtryk for en hård og tæt kamp, som stadig sidder i benene hos nogle af os.

På torsdag er der julefrokostbaserede afbud fra Kurt og Bent, men det afholder ikke os andre fra at spille, vi har jo for længst lært omgivelserne at julefrokoster holdes om fredagen!!

Med hensyn til 30.12 så er status, at de sikre tilmeldinger er for få og vi kan derfor lige så godt aflyse nu og tilbyde Lars’ ungdomshold at bruge banen (og vi skal nok lade være med at møde op!!). Det fritager naturligvis ikke alle spillerne for at holde grundformen i den formmæssigt set kritiske periode mellem jul og nytår!!

ses på torsdag

7.-12.-10

……jeg kommer også d. 16. Men ikke d. 9 da jeg sidder i flyet på vej hjem fra stranden her i Cancun (sol, tequila, kønne piger osv….) desværre har jeg været lukket inde til møder fra 8 til 8 hver dag, så jeg ser kun lyksalighederne gennem vinduet, god kamp.
john

Jeg spiller d. 9. og 16., men ikke d. 30.
Hilsen
Birger

6.-12.-10

Hej

Jeg regner ikke med at kunne spille den 30 – så ift en planlægning må det være et afbud (Så kan lars’ drenge få lov til at føre sig frem!).
Jeg har meldt afbud til den 16. dec, men kommer på torsdag den 9.

mvh
Bent

Hej,

Jeg kan også stille op.

Mvh

Mogens

4.-12.-10

Kære Finn

Det med den 30.12 har du misforstået. Mine sønner gider ikke spille sammen med os! Men de vil gerne låne vores bane, hvis vi ikke spiller d.30.12 – ja sådan er virkeligheden, og jeg forstår dem godt.  Men jeg er jo tvunget til at spille med på et hold, hvor jeg selv kan spille med.

Vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen
Kære spillere,

I anledning af julemåneden havde ledelsen taget et tilbageblik til skoletiden, hvor eleverne netop I den periode fik lov til at afvige fra det almindelige program og lod derfor to af spillerne få ansvar for at sætte hold. Det gave et 4 mandshold i hvidt og et 5 mands formandshold i blandede farver.  Det viste sig at være en god ide, da de to hold kampen igennem viste sig at være ret jævnbyrdige. Formandsholdet begyndte stærkt og ikke mindst et godt samspil mellem de to formand fik formandsholdet i front i første del af kampen. Men da holdet på en række kontraløb gentagne gange forsøgte at vise, at det er lettere at ramme begge stolper end målet fik 4 mandsholdet efterhånden et overtag, også med en række skarpe langskud. kampen endte så ganske rimeligt med en beskeden sejr på 2 mål til firmandsholdet.
På torsdag går det løs igen.
Vi skal have en status på spørgsmål om vi kan stille hold d. 30. december til at løbe fedtet af. Lars kan stille med en ekstra mand og formanden stiller også op, så vi skal bare have sikre tilsagn fra 3 spillere til – så er det muligt.

god weekend

Finn Hansson

1.-12.-10

Ja så vil jeg overveje min deltagelse. vh lars

Med venlig hilsen

Bare en lille påmindelse.

Kassen er tom og skal snart fyldes op igen.
På gensyn i aften fra
Jan

Jeg satser på at komme i morgen
Birger

Kære spillere,
John er på rejse og Birger usikker men ellers er der fuldt hold – i hvert fald hvis alle tager det nødvendige hensyn og indregner ekstra rejsetid under hensyn til vejret. Vi ses til sæsonens 3. sidste kamp.

Finn Hansson

25.-11.-10

Kære alle spillere såvel som afficinados,

En lille statusrapport for vores kassebeholdning.

Vi har vores bane lige til og med 13.januar 2011.
Men så er der ikke en krone i kassen.
Desværre har jeg måttet bøje mig for at betale også for den 23.ende og 30.december under en trussel om, at andre så vil stå på spring for at overtage vores bane ‘for evigt’. Uhørt, men den ansatte var ubøjelig.
Måske kan vi leje banen ud til nogen ?? F.eks. spørge dem der spiller lige før os – om de trænger til ekstra træning !

Der skal falde mammon inden den 29.december 2010, hvis vi skal forny banelejen.
Derfor er det om at forlods diskontere lidt af de lommepenge, som jeres bedre halvdele giver jer i lommepenge i december måned !! – til vores slunkne kasse.

For balancens skyld så repeterer jeg lige vores individuelle status pr. d.d.:

John:         0,- kr
Kurt:       1oo,- kr
Lars:         o,- kr
Mogens:   – 100,- kr
Martin:       0,- kr
Frits:        0,- kr
Finn:      -100,- kr
Birger:       0,- kr
Jan:          0,- kr
Bent:         0,- kr

Så nu kan I selv se hvad I skal af med før vi alle supplerer op til næste målepunkt på  +600,- kr

Mange hilsner og god weekend fra
Jan

Kære spillere,
Martin er sneet ind I Aalborg og skal hjem med tog (stakkels ham) – så er vi 6 tilbage og Frits tvivler på at han –snetrafik taget I betragtning – kan nå frem. Der er desværre ikke andet at gøre end at AFLYSE I AFTEN.
men vi kan ikke være så hårdt ramt af sne og afbud næsten gang så på gensyn om en uge.

hilsen

 

Finn Hansson

Jeg udsender en endelig status kl. 20.30!!

Håber vi ses

Finn

Kære fodbold folk
mit fly lander 20.10. Så hvis snestorm ikke skaber forsinkelser – ja så kommer jeg. Jeg kan formodentlig se inden afrejsen fra Oslo om jeg når frem og så ringer jeg til Finn hvis der bliver problemer.
Kurt

Kære Alle jamen skal vi ikke tage chancen – kunne vi aftale at Finn evt sender en mail ud senest 9.30, hvis martin eller frits melder fra? vh lars

Med venlig hilsen……jeg kan også tælles med blandt de sikre i dag. John

Men er så til gengæld på klima strandtur de næste to uger

Status for aftenens kamp:
3 afbud, Jan, Bent og Birger, 2 lidt usikre og 4 sikre(Kurt, Lars, Mogens og Finn) – jeg er indstillet på at tage chancen for at både Martin og Frits kan nå frem, hvad siger i andre?

Finn

Kære venner
Jeg kommer heller ikke i aften. Min kones 10 år gamle kræftsygdom er vendt tilbage og hun skal nu i medicinsk behandling. Det ser ikke så godt ud og vi kender endnu ikke behandlingsplanen, så jeg er på stand by på ubestemt tid. Kurt kan holde jer orienteret.
Kh
Birger

Kære alle,

Et ukendt og ubevidst vred i mit ene knæ afholder mig fra at spille i aften.

Kh.
Jan

Jeg regner med at komme, men er afhængig af at flyet fra Aalborg lander planmæssigt kl. 19.25. Så der er altså en risiko for min deltagelse vejret taget i betragtning.

MVH
Martin

Kære alle

Jeg må stå over i aften – er stadig ikke kommet mig helt over kampen sidste torsdag.                                                 mvh

Bent

Kære boldvenner
Jeg er en smule usikker på fremmøde i aften.
Jeg skal i Jung-foreningen og høre min kone holde foredrag om bevidsthed og især underbevidsthed i Bob Dylan-filmen ”I´m not there” – kort sagt Bob Dylan udsat for Jungiansk teoretiseren – værsgo og spis!

Jeg håber vi ses i aften

Kh Frits

19.-11.-10

Kære spillere,
Dette referat skrives under et stort forventningspres, nemlig forventningen om at man kan lave det jeg ikke selv tror på, det objektive referat!!
De ydre omstændigheder kan dog beskrives nogenlunde objektivt; 9 mand mødte op i tidsrummet 21.45-21.58 og var omklædte på banen lidt over 22.
Formandsskabet forhandlede sig frem – men en vis inddragelse af spillere, såkaldt kontrolleret medbestemmelse som i samarbejdsudvalg, til et 4 mands formandshold som så rimelig stærkt ud og et 5 mands næstformandshold.
Det blev dog hurtigt klart, at det var næstformandsholdet som var tændte og kom næsten flyvende fra start med et måske ikke altid lige elegant men meget effektivt angrebsspil, hvorimod formandsholdet havde problemer med at sætte forsvaret og finde en fælles strategi i angrebsspillet. Det resulterede i en hurtig føring, som stødt voksede frem mod halvlegen til et komfortabelt forspring på 9 – 2. i anden halvleg fik formandsholdet sat mere energi i sit spil og måske næstformandsholdet havde brugt for mange kræfter (?), men under alle omstændigheder hvad forklaringen så kan være begyndte formandsholdet at hale ind på næstformandsholdet og fik trods utallige afbrændere på stolperne stødt og rolig reduceret forspringet, således at kampen endte 14-11 til næstformandsholdet – men formandsholdet vandt dog 2. halvleg, og havde vi fået hele den ekstra tid for spilafbrydelser kunne det være blevet til en sejr!

Blandt de objektive facts er at vi spiller igen på torsdag, hvor Kurt er usikker.

god weekend

Finn Hansson

15.-11.-10

Kære alle,

Her kommer så det længe ventede referat fra torsdagens kamp. Jeg har halvvejs en aftale med Martin om at forsøge mig med et objektivt referat.

For nu at starte med de faktuelle kendsgerning var vi mødt 7 mand frem med Lars som den evige syver. Dvs. et tremands-hold og et fire-mands-hold.

Før starten mente 3-mandsholdet at holdende var ulige sammensat, men efterhånden som kampen skred frem viste det sig ikke at være tilfældet. Efter en pæn føring til 4-mandsholdet arbejdede 3-mandsholdet sig op til en føring på 2 til 3 mål, som holdt indtil slutningen, hvor det lykkedes 3-mandsholdet at få udlignet. Kampen endte 21-21.

Et objektivt referat kan også omfatte mere end opremsning af faktuelle informationer. Man kan faktisk også forsøge sig med en objektiv analyse. Uden at blive for subjektiv vil jeg vove at påstå, at det flotte resultat for 3-mandsholdet (formandsholdet) skyldtes en – for at sige det mildt – utrolig effektivitet i afslutningerne, herunder de lange afslutninger fra egen banehalvdel. For nu at udstrække objektiviteten til også at inkludere sand sportsmanship vil jeg afslutte med at ønske holdet tillykke med det flotte resultat.

Mange hilsener

Mogens

9.-11.-10

kære alle jeg er nok også usikker 30.12. vh lars

Kære allesammen,

En hurtig opregning siger, at vi IKKE spiller den 23. og 30 december.
Det ser ud til at John og Finn er under pres. Siger de to ja, så er vi
6 de to dage.
Den 16.dec bliver der spillet bold – som det står til lige nu.

Hilsner fra
Jan

Og jeg lige omvendt: Ikke den 23. men formentlig de to andre.

MVH
Martin

Jeg mener jeg har svaret, men er ikke helt sikker så for en sikkerheds skyld: samme besked som Fritz Birger

Jeg mener jeg har svaret, men er ikke helt sikker så for en sikkerheds skyld: samme besked som Fritz Birger

Hej
Jeg regner med at komme 16/12, men næppe de efterfølgende 2 torsdage.

Mvh
Frits

……jeg er ok for 16. Men usikker på de to andre dage lige nu, men finder ud af det i løbet af et par uger.

MVH

John

Kære Jan
jeg er desværre nok ikke med på hverken 16 dec, 23 dec. eller 30 december
Kurt

5.-11.-10

Kære alle,

Jeg vil gerne minde jer om, at svare på min e-post fra sidste uge om fremmøde i juledagene.
Og så må jeg melde afbud på torsdag, da jeg skal besigtige mine jordbesiddelser i Sverige.

Hilsner fra
Jan

for mit vedkommende nok kun d. 16
Birger

Jeg forventer at spille alle torsdage. vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen

Mange tak for beskrivelsen af toradagens forløb, Finn.

Her kommer desuden en besked fra kasereren:

Meld jer gerne positvt (og måske en måske-liste) til jule-nytårsfodbold.
Det ville være fint, hvis jeg allerede nu kunne finjustere de torsdage, som vi kan stille hold i den søde juletid. Således at vi kan betale Hallen for de torsdage, hvor vi spiller.
Altså send en liste over hvornår hvem kan spille i dagene frem til og med nytår:
Undervurdér ikke julefrokosterne. Selv om der ikke er indkøbt et alko-meter af formanden.
Torsdag den 16.12
Torsdag den 23.12
Torsdag den 30.12

God weekend og hilsner fra
Jan

jeg spiller gerne 16. 0g 30 – men er ikke I landet 23.12.

Finn Hansson

Kære spillere,
Med et par spillere nede med mindre skavanker (den slagt vi løb væk da vi var yngre!!) var vi 7 fremmødte i går aftes. Det resulterede i at vi startede med et 3 mands formandshold mod 4 mandsholdet, og 3 mandsholdet startede godt i de første minutter men blev efterhånden kørt ned, da 4 mandsholdet gik over til et offensivt forsvar og blev mere effektive i deres afslutninger. da den halve time var spillet var formandsholdet uhjælpeligt kørt over og der blev foretaget spillerhandler for at ombryde holdene. Et nyt 4 mandshold blev nu formandsholdet og fortsatte de offensive takter men med mindre defensiv effektivitet, således at 3-mandsholdet denne gang kunne holde ved og være en konstant trussel. I begge kampe blev der løbet meget og mod slutningen sås der tegn på træthed hos enkelte spillere. 4 mands formand holdet løb dog med en sejr på 2 mål, 11-9.

Der spilles igen om en uge, men formanden sender allerede nu afbud (er i det sydlige Texas, San Antonio (husk Alamo) i den kommende uge.

god weekend og husk at holde træningen ved lige.

Finn

PS: Julen falder i år så (U)heldigt at det er en normal hverdag torsdag d. 30.12, så vi forventer at der kan stilles hold, så julefedtet kan løbes af.

4.-11.-10

De raske og spilklare er:
Martin, Jan, Lars, Birger, Bent, John og Finn – så der skel helst ikke ret mange flere afbud.

ses kl. 22

Finn

Kære boldvenner
Jeg er solidarisk med Mogens!
Jeg har halsbetændelse og må melde afbud i aften.

Ha en god kamp.

Kh
Frits

2.-11.-10

Kære spillere,
sportsiderne har – udover meget om barcelonakampen – skrevet om to spillere, der er anklaget for at have spillet hos Ladbrooke på at deres eget hold tabte kampen. I den sammenhæng har vi fra Hybris’ ledelse en anden holdning; hvis der er spillere der har spillet på at deres hold tabte (nogen gange kan en spillers præstation i en kamp måske bedst forklares på den måde) – men under alle omstændigheder; hvis nogen har spillet og vundet forventer klubben at 25% af gevindsten går til klubkassen til fælles sociale formål (kvalitetsøl).

Vi ses på torsdag med fuldt fremmøde minus Kurt??

Finn Hansson

28.-10.-10

Der er indløbet afbud fra den sygdomsramte næstformand og med forbehold fra evt. bortfaldne mails så er der fremmøde fra de resterende i aften. Og selv om det er officiel SPIL DANSK dag så håber jeg at vi kan tilføre spillet lidt spansk aroma i aften.

ses

Finn Hansson

22.-10.-10

Hej,

Torsdagens fodbold fik organisatorisk så gnidningsfrit forløb, at ingen bemærkede formandens fravær. Det må være betryggende for medlemmerne at vide, at klubbens ledelse fungerer perfekt selv i tilfælde af 50% tilstedeværelse.

Nu til kampen. 6 mand var (som ventet) mødt op. 3 mand på hvert hold. Efter forslag fra spillerrepræsentanten (klubben er som bekendt kendt for sin høje grad af medlemsindflydelse) blev holdene sammensat efter devisen RUC mod resten af verden. Det var som ventet en kamp op ad bakke for resten af verden. En fasttømret enhed med mange års erfaring i fælles fodslag, i hurtige skift mellem defensive og offensive strategier, i teamspirit osv. var for meget for resten af verden, der hele kampen igennem var bagud med 3-5 mål. Ikke engang en kort periode i slutningen af kampen hvor RUC-holdet mistede Bent på grund af en skade var nok til at vende billedet. Resultatet blev 19-16.

Hilsen

Mogens

17.-10.-10

Hej,

Jeg udsender her listen over forventede spillere til kampen i morgen.

Bent
Kurt
Jan
Lars
Frits
Mogens

Hvis der skulle være misforståelser eller sidste øjebliks afbud bedes i hurtigst muligt informere mig.

Mvh

Mogens (Fungerende formand)

kære alle
i forhold til at spille på torsdag, kan jeg nu melde at jeg ikke kan spille, så nu hænger det åbenbart på om Frits kan
men god efterårsferie til alle
Birger

15.-10.-10

Med Martins korrektion har vi 3 sikre afbud, 2 usikre og kun 5 sikre – så Frtis og/eller Birger skal give positiv tilbagemelding senest onsdag  hvis der skal spilles.

Finn Hansson

Det er åbenbart nødvendigt også denne gang at styrke formandens hukommelse – også afbud fra mig!

MVH
Martin

Kære spillere,

Gårsdagens kamp mellem et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold faldt for en gang skyld ud til formandsholdets fordel – efter en ret lige kamp med skiftende føringer men med en lille fordel til formandsholdet gennemført i tempo som 2. halvleg af landskampen mod Cypern, satte formandsholdet turbo på mod slutningen og fik skabt en føring som endte med slutresultat på 24-18 (ifølge Fifa’s oplysninger).

På torsdag er der afbud fra: John, Finn, Frits  og Birger med forbehold. Der skulle kunne sættes hold men GIV BESKED om deltagelse senest onsdag.

PS: I lyset af de seneste nyheder fra sportens verden i København må klubbens ledelse indrømme, at vi ikke har indhentet børneattester for ledere og trænere, da vi er gået ud fra at gennemsnitsalderen for klubbens spillere er høj nok til at vi kan begrunde ikke at følge dette krav.

God efterårsferie

Finn Hansson

12.-10.-10

Mens vi venter på at se endnu en Christian Poulsen frispilning så har vi noteret at John, Kurt og Birger melder afbud torsdag!

Finn Hansson

kære venner
afbud fra mig på torsdag, til gengæld regner jeg med at kunne spille i efterårsferien – med et lille forbehold fordi vi måske har feriebarn fra Århus den dag hilsen Birger

8.-10.-10

Kære spillere

Med 7 fremmødte til gårsdagens kampe satte vi et 4 mands formandshold  mod et stærkt 3 mands hold med en fraværende næstformand. Formandsholdet lagde ud med et pænt positionsspil og fik mange åbne målchancer men afslutningerne var for langsomme og upræcise. Næstformandsholdet spillede hurtigere og var mere skudstærke og især gode til at ramme målet. Føringerne vekslede kampen igennem indtil næstformandsholdet mod slutningen fik et pænt forspring på en række kontraangreb indtil formandsholdet satte en sidste slutspurt ind og fik reduceret til et nederlag på 2 mål, vist 15-17.
Det betyder at formandsholdet nu er inde i en Brøndby stime med en række nederlag – kampen på torsdag må så være vendepunktet.

John og Kurt melder afbud til d. 7.10

Efterårsferie status: Afbud fra John, Finn, Frits med forbehold.

Ses på torsdag

Finn Hansson6.-10.-10

Det tegner da ikke for godt for den berømte alternative kinesiske medicin – ses næste gang.

Finn

Hej,

Jeg er kommet hjem fra Kina, men bliver nødt til at melde afbud pga. problemer med ryggen. Det er helt sikkert ikke noget længerevarende, så jeg regner med at dukke op på næste torsdag.

Mvh

Mogens

kære venner
jeg bliver desværre nødt til at give samme melding som for et par uger
siden: jeg vil prøve at komme i morgen, men I kan ikke regne mig med som udslagsgivende for at kunne stille hold Mange hilsener Birger

1.-10.-10

ja og det er vel ikke fordi der er slettet nogle mails? vh lars

Stillet overfor ubestridelige maildokumentation  må jeg beklage, at jeg i mængden af mails overså Martins afbud – satans, der røg en omgang, men måske skal jeg så give en.

Finn Hansson

Hej alle

Under henvisning til formandens nys udsendte mail er min bekymring over hans mentale habitus stærkt stigende. Jeg mener vi skal have dette i mente ved næste valghandling. Jeg skal således her dokumentere at jeg har meldt afbud i endog meget god tid.

Men næste gang skulle jeg kunne komme.

MVH
Martin

Kære spillere,
9 mand mødte op I går (afbud fra Mogens men ikke fra Martin!!) og heriblandt Palle, som nu begynder sit comeback forløb. 5 mands formandsholdet med Palle spillede i størstedelen af kampen lige op med et stærkt – især løbestærkt – næstformandshold. Spillet var ikke specielt pænt og målrigt men der var energi og hårdt arbejde hos begge hold. Men da Palles kræfter var ved at slippe op efter 40 minutter og han gik i bad havde formandsholdet ikke kræfter til fortsat at presse næstformandsholdet som med en overenergisk Frits (har han også fået noget ekstra ind ved at spise en bøf?) fik erobret bolden og iværksat en række giftige kontraangreb. Resulatet blev et nederlag på 4 mål skabt i kampens sidste 15 minutter. For formandsholdet betyder det at der er ’room for improvement’ i form af bedre kondi til næste gang.
Til næste gang hvor der er afbud fra Bent bedes alle have taget stilling til uge 42 (efterårsferie) – kan vi stille hold?

God weekend

Finn Hansson30.-9.-10

Kære alle,

Her kommer en kort opsummering af både plusser og minusser for hver enkelt af os:

John:   1000,-
Kurt:    400,-
Lars:    500,-
Mogens:  900,-
Martin: 1000,-
Frits:  1000,-
Finn:    400,-
Birger: 1000,-
Jan:    1000,-
Bent:    500,-

Der er 2600,- kr i kassen. Vi har banen til 4/11-10, men skal betale igen om 2 uger.

Det ville være fint, hvis I der mangler at nå op på de 1000,- kr tager hul på den nysindkomne løn !

Hilsner og på gensyn i aften fra
Jan

29.-9.-10

Kære spillere,
I lyset af sidste uges aflysning så er her en lille reminder som forhåbentlig skaffer en godt besat bænk i morgen.

Ses

Finn Hansson

24.-9.-10

Kære spillere,
Dette er det ultrakorte referat fra i går – ingen spillere og ingen bold på banen. Næste gang er der allerede afbud fra Mogens og Martin, så vi må håbe på et bedre fremmøde denne gang, vi har det der hedder en sårbar bænk i superligasprog, måske skal vi overveje udvidelser, men lad os se tiden an endnu engang. Forhåbentlig ses vi på torsdag!!

God weekend

Finn

23.-9.-10

Trist – og jeg kan allerede nu meddele at jeg ikke kommer næste gang.

MVH Martin

Med kun 5 spillere der kan komme på banen AFLYSES aftenens kamp – desværre. Vi håber på bedre fremmøde næste gang d. 30. sept.

Hilsen

Finn

Kære Birger jamen det kan jeg godt forstå. Er sagen så hermed endelig afklaret, Finn? vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen

Kære alle

jeg kan allerede nu se at jeg ikke kan komme i aften, så jeg skynder mig at give jer besked mange hilsener BirgerTidligere afbud.
John, Mogens
Nye afbud:
Kurt, Bent, Birger??

Tilbage er:
Jan, Frits, Martin, Lars og Finn = 5 mand og muligvis Birger.

Konklusion:  Vi må aflyse med mindre Birger torsdag eftermiddag kan give tilsagn om at spille.

Så indtil videre aflyses kampen i morgen desværre – der kommer nyt torsdag eftermiddag.

22-.9.-10

Kære alle

Jeg må også melde afbud – kategori arbejde. Er tilbage næste torsdag.

mvh
Bent

kære alle
jeg håber at komme i morgen, men jeg er ikke sikker, så der skal kunne stilles to hold uden mig. Sagen er at min svigermor er meget syg, så jeg kan ikke helt disponere tiden frit.
mange hilsener
Birger

Kære fodboldshold
jeg må desværre melde fra til bold i morgen aften – skal rejse til Norge torsdag eftermiddag. Klar igen til ugen efter..
Kurt

17.-9.-10

Kære spillere,
Med 9 fremmødte spillere kunne formanden sætte to hold, et 5 mands formandshold og et stærkt 4 mandshold med moralsk opbakning fra næstformanden som pt. turnerer i Den Store Formands hjemland. Indledningsvis brillerede John med nogle kunstmål som bragte formandsholdet foran på ingen tid. Men måske blev det en sovepude, fordi næstformandsholdet kom stærkt igen med en beundringsværdig energi og stort løbepensum (helt som den berømte duracell kanin!) og fik spillet sig ind i kampen. Kampen blev hurtigt ganske lige med få åbne målchancer og tilsvarende få mål trods mange gode intentioner og mere eller mindre behjertede afslutninger. Mod slutningen lykkedes det på forunderlig is formandsholdet igen at komme foran men i kampens sidste minut blev Bent presset foran eget mål og fik ikke bolden væk. Den endte med at hoppe på eller over stregen og gav en udligning for næstformandsholdet. Resultatet 11-11 er en meget retfærdig slutning på en intens kamp hvor begge hold havde deres momenter. Men det udlignende mål – var bolden over stregen, helt over eller?? – vil nok blive husket som klubbens pendant til Wembley 1966!!
Men igen på torsdag tager vi fat – med afbud fra Mogens og John skulle der være til 2x 4 mandshold.

God weekend

Finn

12.-9.-10

Kære spillere,
Sidste torsdag var der – grundet ledelsens fravær – fri leg, men på torsdag går vi tilbage til de sædvanlige snærende spilsystemer, som på landsholdsniveau var en stor succes mod Island, dvs. bolden langsomt frem og tilbage på midten af banen og ind imellem  en pligt til at skyde på mål dog uden at ramme indenfor målrammen.

Ses på torsdag

Finn

9.-9.-10

Bent, Lars, Frits, Martin, John og Jan.

Det er hvad der er tilbage til I aften – kernen vil nogen måske sige, men hvis disse 6 mand ikke er sikre – så skal der AFLYSES.

Kære fodboldfolk
jeg må desvæære også melde afbud i aften. Efter lidt for hårde arbejdsdage er der ikke mere krudt.
Kurt

kære alle
jeg må også melde fra i aften – selv om der er fri leg – jeg beklager min aktuelle ustabilitet. God kamp til restgruppen hilsen Birger

Kære spillere,
Med tungt hjerte giver jeg efter fra kraftigt pres fra min tandlæge, som ikke mener at det er en god ide at se om syningen i tandkødet kan holde til fodbold – derfor sender jeg afbud til i aften.
Da Morgens samtidig er taget til Kina er den en ledelsesløs aften, dvs. der er dømt FRI LEG. Da der ikke er andre afbud burde der være spillere nok til dette.
Og til Frits – du er nøgleholderen i aften.

6.-9.-10

Hej alle

Til torsdagens kamp var der mødt 6 spillere. Lynhurtigt besluttede næstformanden, at de 6 skulle deles op på to hold med 3 på hver – og sådan blev det.
Kampen endte 26-20 til næstformandens hold, men den var mere jævnbyrdig end cifrene tyder på. Indtil et kvarter før tid førte formandsholdet og havde ført hele kampen med 2 til 3 mål. Den første halve time var for næstformandens holds vedkommende præget af sløset forsvarsspil kombineret med periodevist elegant angrebsspil (hvis det ikke var for min store beskedenhed ville jeg her fremhæve nogle flotte angrebskombinationer mellem Bent og næstformanden og nogle gode afslutninger, ligeledes fra Bent og næstformanden).  Baggrunden for formandsholdets føring var en effektiv og dygtig udnyttelse af næstformandsholdets defensive kollaps. I sidste del af kampen tog Frits over med en række mål på langskud og energiske gennembrud, der endegyldigt knækkede formandsholdet,
I modsætning til DBU, der til landskampen mod Island har 20000 usolgte billetter kan jeg oplyse (og kassereren kan sikkert bekræfte det), at vi ikke havde så meget som én usolgt billet og heller ikke én eneste utilfreds tilskuer, Hurra for den kreative fodbold!!
På grund af rejseaktivitet bliver jeg nød til at melde afbud de næste gange. Jeg er først tilbage den første torsdag i oktober.

 

Mvh

Mogens

1.-9.-10

Kære spillere,
Der er to forhåndaafbud til i morgen, fra John og mig selv – vær opmærksom på, at næstformanden tager til Kina (for at lære af erfaringerne fra den lange march??) og er væk fra kampene det meste af september. Jeg er selv usikker på næste torsdag, da jeg skal have lavet en mindre tandoperation om onsdagen og min deltagelse er derfor afhængig af hvordan det forløber.
Så d.9.9 er Frits manden med nøgle til bolden i boks nr. 93 og med ret til at sætte hold.

God kamp i morgen.

Finn

27.-8.-10

Kære spillere,
Torsdagens kamp bød på formandsholdets totale kollaps uventet med nok udløst af en håbløs start – og det var først at læse referat af Brøndby kampen fredag morgen at der kom lidt perspektiv på det – det er hvad der sker når modstanderholdet bedst på dagen og ikke kun forformandsholdet.  Men alligevel, dårlige og upræcise afleveringer, usikkert målmandsspil, forceret angreb med hastige afslutninger overfor et næstformandshold, der med sikkert og effektivt forsvarspil fik stort udbytte af sine hurtige kontraer. Resultat 17-6 taler for sig selv. Der bliver en chance for revanche på torsdag, dog ikke for John og Finn der begge er på rejse.

Så nu må en god weekend få kampen på afstand.

Finn Hansson

20.-8.-10

Kære spillere,
På 2. Kampdag I sæsonen var der mødt 8 mand op – John havde meldt fra og der var et I absolut sidste minut afbud fra Birger.
Med 2 x 4 mandshold efter opskriften begyndte kampen som måske mere end sidst afslørede at det var tidligt på sæsonen – tempo i spillet og præcision i skud og afleveringer var ikke på toppen, så det at lave mål var en sej opgave. Efter ¾ time var stillingen 3-3; et udhørt udtryk for enten fremragende forsvarsspil eller dårligt angrebsspil fra begge hold. På det tidspunkt rykkede formandsholdet som i et par (relativt) hurtige kontraangreb endelig ramte målet og bragte sig foran. Et par reduceringer fra næstformandsholdet udløste repressalier i form af mål fra formandsholdet og kampen endte 9-4 til formandsholdet.
Hvis vi nu – som landsholdet – havde tid og mulighed for træningslejr inden næste kamp ville programmet være præget af 1. skudtræning og 2. træning i hurtige, flade førstegangsafleveringer. Men mangel på fælles træningslejr skal ikke afholde den enkelte fra at forberede sig til næste gang.

God weekend

Finn

11.8.10

Kære alle,

Her kommer en lille status fra kassereren:

John: 500,-
Kurt: 400,-
Lars: 500,-
Mogens: 400,-
Martin: 500,-
Frits: 400,-
Finn: 400,-
Birger: 1000,-
Jan: 1000,-
Bent: 0,-
Palle: 0,-

Der er ingen penge i kassen.
Men der er betalt baneleje indtil 4.november.

Hvad med et ‘benchmark’ på 1000,- kr. ?

På gensyn i aften og hilsner fra
Jan

Kære spillere,
Sæson nr. 44 (det er snart svært at holde styr på) begyndte med et stort fremmøde til den først mønstring (ingen ville vel risikere at vi hentede gamle og langsomme landsholdsveteraner som hr. Jørgensen ind for at supplere) og 2 x 5 mandshold kunne sættes efter den meget afprøvede model. Efter en lidt usikker og famlende start kom begge hold i gang med et – i forhold til sæsonen – ganske pænt spil præget af lidt usikker boldkontrol som gav sig udtryk i et stort antal skud forbi mål eller på rammen. Holdene fulgtes pænt ad det meste af kampen og selv da formandsholdet havde bragt sig i spidsen kom næstformandsholdet igen med en stærk afslutning og da formandsholdet i denne periode demonstrerede en hidtil uset evne til at ramme træværket kunne næstformandsholdet gå i bad med en 14-12 sejr. Men det var en fin start og begge hold gjorde det ganske godt. Og så havde Jan come back efetr sine øjeoperationer og fejrede det ved at blive topscorer.

Ses på torsdag

Finn

4./8.-2010

kære finn meget uldent svar. vh lars

Ledelsen ved jo at alle har siddet klinet til skærmen første halvdel af juli og måske fået inspiration eller ideer  som ikke passer med klubbens visioner, som jo er at udvikle det gode tekniske spil fra sidste sæson men med det spanske spil som idealtype.
Ingen er under mistanke og da vi ikke skal vente på en sløv dommers reaktion men har direkte indsigelsesret er risikoen nok lille. Der skulle nok have været et ’igen’ i sætningen: håber at spillerne (igen) vil tilstræbe… .

Ses

Finn!

Kære Finn dejlig med en frisk hilsen fra formanden – vi glæder os alle til at komme igang, men hvem er det, I mistænker for at ville spille som “frisiske voldsmænd” ? Og hvorfor håber ledelsen kun, at det ikke vil ske? Er vi alle under mistanke?
vh lars

Kære spillere,
Så er der kun en uge til at vi åbner sæson 44 med en spændende kamp – hvor ledelsen håber at spillerne vil tilstræbe at spille med en vision om fodbold som den form for teknisk boldspil som det spanske landshold og ikke som de frisiske voldsmænds udgave. Så brug den kommende uge til at pudse formen af, brug cykel og løbesko.

Vi ses næste torsdag kl. 22

Finn