Referater 2009-10

Home Page

Kære spillere,
Nu hvor vi er godt henne i WM turneringen er der et par ting, som klubledelsen godt vil dele med spillerne.

  • Ved uhøvisk tale til medlemmer af ledelsen i kampens hede forventer vi et dementi på www.Hybris1966.dk kort efter 8vi kan også kalde det den franske regel),
  • Klubben vil ikke overgå til brug af en teknologiløsning på spørgsmål om bolden var inden eller ej, det vil fjerne grundlaget for en lang række  diskussioner i omklædningsrummet (den engelske regel),
  • Selv om man kan sige at adskillige spillere på det danske landshold i kampen mod Japan opfyldte klubbens rekrutteringskrav (ikke løbe for hurtigt, lidt begrænset løbepensum og en OK men ikke overbevisende teknik), så er vores rekrutteringspolitik uændret. Vi indlemmer kun nye spillere efter nøje overvejelser og forhandlinger med spillerrepræsentanter – så frygt ikke, hverken Martin Jørgensen eller Jon dahl skal spille hos os efter sommeren.

Og så er der 6 gode sommeruger til at lade op og komme i form inden vi ses igen 12. august kl. 22 præcis.

God sommer

Finn

10.06.10

Kære spillere,
Sæsonens sidste spilledag – og opvarmning til WM – blev en tæt og underholdende kamp mellem et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformandshold. Næstformandsholdet havde tydeligvis været i træningslejr og indledte kampen med et offensivt forsvar og en god udnyttelse af overtalsspillet. De kom foran 5-1, formandsholdet kæmpede sig tilbage i kampen og reducerede, men en ny offensiv sendte næstformandsholdet igen foran med 6 mål. På det tidspunkt fik formandsholdet endelig stillet forsvaret godt og den megen træning sad åbenbart næstformandsholdet i benene, så efterhånden fik formandsholdet gennem en voldsom offensiv reduceret og pressede til sidst hårdt for udligning. Den kom også da næstformanden hårdt presset sendte bolden i eget net.
Resultatet var ganske retfærdigt og alle kan nu tage på ferie i en god stemning – og holde træningen ved lige til d. 12. august, hvor sæson 43 begynder.

En del af os ses i aften på Blågårds Plads – mødes mellem 18 og 19 foran nr. 10.

Alle må have en rigtig god ferie.

Finn

03.06.10

Kære spillere,
Gårsdagen kamp startede med den glædelige begivenhed, at palle startede genoptræningen med en omklædning – den den gik godt spillede han med i 20 minutter – det gik også godt så vi ser frem til at han får fuld spilletid i august. Ellers var det en kamp mellem de sædvanlige 2 x 4 mandshold og formandsholdet med Palle lagde stærkt ud – Palle med den først målgivende aflevering og derefter rullede bolden for formandsholdet. da palle så efter aftale (med Morten Olsen) gik ud blve kampen hår for de 3 tilbageværende på holdet, men så længe kræfterne slog til – og næstformandsholdet ikke helt magtede at udnytte deres overtal kunne formandsholdet fastholde et overtag. i slutningen gik det dog ikke og næstformandsholdets 4 spillere kunne slutte af med en 3 måls sejr.

Sidste kamp spilles på torsdag.
Martin, Mogens, Bent, Birger, Finn og Kurt forventes at møde op.
John er usikker og Lars, Frits og Birger har meldt fra.

Ad afslutning fredag d. 11.6:
Mogens, Finn, Jan, Martin er sikre, Bent, Kurt og John måske og afbud fra Frits, Birger og Palle. Og vi leder stadig efter et godt sted – forslag modtages meget gerne.
Giv besked hvis listen ikke er korrekt.

god weekend

Finn

01.06.10

Kære spilelre,
Der er endnu ikke indtruffet negationens negations (Hegel) i form af annullerede frameldinger – så det ser sort ud for torsdag – som ellers kunne have budt på en kort indskiftning af Palle (som som med andre langtidsskadede skal han kun have begrænset spilletid).
Der arbejds videre med afslutningen og ellers ses vi d. 11.6 til afslutningsspisning.

Finn

31.05.10

Kære alle

Dejligt at se at klubben er still going strong  – og at alt er ved det gamle. Den 11. er jeg i sommerhus med børnebørn (2 og 4 år)og jeg planlægger at træne hurtighed og boldsikkerhed med dem så jeg kan lave en Kim Vilfort efter sommerferien.

God fest og god sommer
Palle

28.05.10

Kære Alle jeg må melde forfald – grundet bryllupsdag. Jeg er klar over, at I ikke finder en sådan prioritering rimelig, men der er jo andet i mit liv end Jer, selvom det hele efterhånden har lidt karakter af gamle ægtepar, der gennem årtier spiller det samme spil med hinanden. vh lars

Med venlig hilsen

Lars Iversen
27.05.10

Kære spillere,
8 mand mødte op i går aftes opsat på endnu en gang underholdende og måske velspillet fodbold. De to sædvanlige 4 mands hold lagde ud og en overordnet karakteristik af kampen var at forsvarene dominerede og angriberne havde svært ved at komme på skudhold – og når det skete var træfsikkerhed ikke det mest fremtrædende (med mindre man vil kalde skud på banden for træfsikkerhed). Kampen udviklede sig med skiftende føringer i et tempo som landsholdets træningskamp samme aften men med mere intensitet i forsvaret. Kort før kampens slutning ved stillingen 10-8 til formandsholdet fik John en forstrækning og trak sig ud – efter en reorganisering af holdene sluttede kampen med 12-10 til formandsholdet.
Vi spiller igen på torsdag, men da der er forhåndsafbud fra Kurt og John skal vi have positive tilmeldinger fra de resterende:
Mogens, Bent, Frits, Birger, Lars og Finn.

 

Og så viste det sig at opfordringen til at støtte formandens feriefond gav overraskende stort udbytte – i alt 3100,-:

Bidragene var:
John:                  500
Kurt:                   400
Lars:                   500
Mogens:           400
Martin:              500
Frits:                  400
Finn:                   400

Når Finns udlæg for baner i august/septemer (1400) er dækket er der 1700 tilbage – så Jan, send et bankkontonummer, så overfører jeg beløbet (NB dette gælder kun for Jan).

Og ledelsen arbejder på at finde et godt sted til d. 11.6

ses forhåbentlig på torsdag.

 

 

Finn Hansson

20.05.10

Kære spillere,
Efter en pause mødte 8 nogenlunde veltrænede spillere op i går aftes og vi lavede de sædvanlige to hold, formand og næstformand. Efter en lidt forsigtig   start hvor begge holds forsvar lukkede godt af fik formandsholdet gang i scoringen, ikke mindst via hurtige kontramål og fik skabt en pæn føring. Næstformandsholdets reaktion var en ændret forsvarsopstilling som i en periode bekom  formandsholdet ilde – og næstformandsholdet reducerede støt og bragt sig foran inden formandsholdet igen fik gang i målscoringen – ikke mindst takket være godt boksspil af Lars og gode kontraløb af Frits. Og med en effektivt forsvar kom formandsholdet igen foran og endte med en 4 målssejr – efter en god og arbejdskrævende kamp – det kan mærkes i formandens højre knæ som nu ser frem til ro i pinsen.

Sæsonafslutningsfesten bliver d. 11.6 – kun Frits kan desværre ikke den dag, flere andre lidt usikre endnu men det er dagen med flest tilsagn.

Ses på torsdag

Finn

06.05.10

Kære spillere,
7 mand mødet op i går og vi dannende et 4 mands næstformandshold og et 3 mands formandshold.  Næstformandsholdet lagde stærkt ud og formåede især i begyndelsen at udnytte sit overtal til at sikre sig et godt forspring – og selv om formandsholdet reducerede svarede næstformandsholdet hurtigt igen – ved halvlegen var formandsholdet nede med 8-4 men benyttede sig så af at transfervinduet blev åbnet til at skaffe sig en ekstra spiller, Frits.  Det betød at næstformandsholdets overtalskombinationer forsvandt og langsomt arbejdede formandsholdet sig ind i kampen og det endte med en sejr til formandsholdet (endelig) på 14-10.

HUSK nu, at næste trosdag er helligdag – så der kan kun finde løbetræning sted.

(PS jeg har ringet og påtalt det glatte gulv)

ses om 14 dage

Finn

23.04.10

Kære alle,

Min øjenlæge siger, at jeg ikke kan løbe min operation væk. Han synes mindst om, at jeg kan få en bold i øjet.

En trist besked, for jeg skal jo oppereres igen den 5.maj – og så tager det igen mindst 3 ugers tid før øjet er klart til flere udfordringer.

Jeg kan dog berolige jer med, at jeg nu kan se – endda rigtig fint med det opererede øje.

Så; Rigtig gode og mindesværdige kampe ønsker jeg jer for resten af denne sæson.

Hilsner fra
Jan

22.04.10

Kære spillere,
Gårsdagen bød på et opbud af 7 mand og en deraf følgende opdeling i et 3 mandshold (formanden) og et 4 mandshold(næstformanden). Det begyndte godt for 3 mandsholdet som hurtigt kom foran med 3 mål – det fik dog 4 mandsholdet til at skærpe forsvarsspillet og udnytte den overtallige mand i angrebet så de fik udlignet og da formandsholdets afslutninger samtidig blev uskarpe pga godt forsvars- og målmandsspil kom næstformandsholdet (alt) for hurtigt foran med 7-8 mål. Resten af kampen kæmpede formandsholdet ihærdigt for at reducere og det lykkedes ikke blot at holde stand men også at reducere forspringet til slutresultat 22 – 17. Det var det 3. nederlag for formandsholdet og der trænges nu til en revanche men det kan have lange udsigter.

Til næste gang (dagen før bededagsferien og 1. maj) er der
Afbud fra: John, Frits, Martin og Bent.

Det giver max 6 mand: Mogens, Finn, Kurt, Birger, Lars og Jan – disse bedes bekræfte at de kan spille – ellers kan vi lige så godt aflyse i god tid.

Hilsen

Finn

15.04.10

Kære spillere,
torsdagen kamp blev med et par afbud mellem to 4 mandshold, formandsholdet og et stærkt næstformandshold for at fejre næstformandens tilbagevenden. det blev en kamp med få mål, præget af godt spillende forsvar og selv om det endelige resultat viste en gedigen sejr til næstformandsholdet (15-10) var det dels et resultat af formandsholdets offensive satsning på at få udlignet i slutningen af kampen og også af, at kræfterne var ved at være brugt. Men hoveddelen af kampen var spændende og ganske velspillet og med et citat fra næstformanden ”var kampen ganske jævnbyrdig helt frem til slutningen”.
Der er et par afbud til næste gang,
Jan plejer sit øje, John rejser de næste 3 gange og Lars ’kommer ikke næste gang’.

Men vi andre skal i nye konstellationer løfte spillets kvalitet.

God weekend

Finn

Kære Martin,
En skam, vi havde ventet at se efter om de nye organisatoriske opstramninger for at få tog til tiden også ville vise sig i dit spil: afleveringer til tiden!! Det må så vente til næste gang.

hilsen

Finn

08.04.10

Kære spillere,
Efter en lang påskepause var der til formandens tilfredshed 8 mand der mødte op, mere eller mindre fit for fight. Næstformanden var stadig fraværende i gang som han er med sin mission impossible, at finde nye rekrutteringsemner til denne vores meget kræsne klub.
Gårsdagen kam var således mellem et formandshold og resten – og i starten gik det helt godt for formandsholdet som fik skabt sig en mindre føring. Efter den første 3.del af kampen var forløbet blev billedet dog (desværre) et andet. Formandsholdet tabte tempo i opspillet og det godt arbejdende forsvar hos Resten gjorde det svært at komme til skud – da samtidig Resten præsterede et flydende spil med ind imellem gode skud kom formandsholdet mere og mere bagud i takt med at kampen skred frem. trods et par ihærdige forsøg på offensiver – især sat ind efter at Frits trådte galt og gik ned i tempo så var resultatet ikke til at ændre. Resten vandt over formandsholdet med 13-10.
Revanche næste uge, hvor vi måske ikke ser Jan, der skal have ordnet det ene øje.

god weekend

Finn

25.03.10

Kære spillere,
Det lykkedes også i går at gennemføre kampprogrammet med to 3 mandshold, et formandsholdet og det andet (andetholdet). I kampens begyndelse var det næsten som et skydetelt, der blev på skift scoret i begge enden af banen men ved stillingen 9-9 rykkede formandsholdet og skabte sig et forspring på nogle mål som holdt et stykke hen i kampen. Andetholdet fik stillet sit forsvar bedre og reducerede langsomt forspringet og i kampens slutning skiftedes holdene til at have et enkelt måls føring. Ved slutfløjtet var stillingen 20-20, et ganske rimeligt udfald på en spændende kamp med en masse mål og løberi.
I forbindelse med næstformandens lange fravær skal vi fra ledelsen gentage, at der ikke er tale om en fyring – tværtimod, næstformanden er på hemmelig mission for klubben for at og undersøge om der er mulige rekrutteringsemner dækkende området fra Madrid til Tokyo. Det kan næppe have undgået spillerne, at det er svært at rekruttere til klubben med de høje og komplicerede krav vi stiller. Vi er jo ikke som Brøndby der køber ind i panik uden tanke på hvordan spillerne passer sammen og får et hold der ikke fungerer. Vi kan tværtimod bryste os af at vi til hver kamp kan stille hold der kan finde deres egen spillestil – uden at have en højtråbende træner på sidelinien.

med en rimelig træningsindsats påsken igennem kan vi holde vores høje niveau også efter påske – og vi er heldigvis ikke afhængige af dårlige baner med sand på.

ses om 2 uger

hilsen

Finn

18.03.10

Kære spillere,
med afbud fra næstformanden (se nedenfor) blev der sat et 4 mands formandshold mod et 5 mands hold – og et ret stærkt sådant. De lagde også ud med et kraftig pres på formandsholdet som gav stort spilovertag og en række scoringer. Formandsholdet kæmpede kampen igennem fra en position bagud i mål og under pres ikke mindst i sit angreb, som betød at de scoringer der dog kom mest var på langskud. Mod kampens slutning var det dog tydeligt at 5 mandsholdet havde brugt kræfterne og formandsholdet kom ind i kampen igen og fik reduceret til 14-11. Da hal-personalet ikke var opmærksomme på tillægstiden fik formandsholdet dog ikke reduceret yderligere og måtte gå i bad med endnu et nederlag.
Med hensyn til næstformandens forklaringer på sit fravær vil formanden – under skyldig hensyn til historierne om udrensninger på CBS som pt. florerer – slå helt fast, at næstrformanden IKKE er blevet prikket på skulderen med en opfordring til at søge nye udfordringer – klubben vil meget beklage hvis næstformanden finder det nødvendigt med et klubskifte for at kunne fortsætte karrieren i topfodbold. Ved et evt. salg til en japansk klub skal Hybris naturligvis have de sædvanlige procenter af overgangssummen. Vi håber dog at se næstformanden igen d. 15.4.

Næste gang er der afbud fra Mogens, Kurt og Bent, de to sidste scanner det norske fodboldmarked.

vi andre ses på torsdag

Finn

11.03.10

Kære spillere,
Smerten efter nederlaget i går er ved at fortage sig (på et andet plan er det vel sådan at Liverpools spillere har det efter at have tabt til Wigan og Lille) så jeg kan skrive et referat efter at formandsholdet flotte statistik er blevet ødelagt. To 4 mandshold startede et formandshold og ’resten’ men efter 15 minutter var spændingen i kampen faktisk forsvundet. På det tidspunkt havde Frits med 8 mål på 10 skud bragt ’resten’ foran med 9-2. Den start kom formandsholdet sig aldrig over og fortsatte kampen ud med et tempoforladt og usikkert spil som med mange fejl gjorde det for let for modstanderen at lave mål. Det sluttede 18-7 og selv om Frits har indrømmet at have indtaget præstationsfremmende midler inden kampen så kan det ikke ændre ved det samlede billede. En trøst er at det næppe kan gå så galt næste gang.

På gensyn på torsdag

Finn

04.03.10

Kære spillere,
Der var i går mødt 7 spillere op til den ugentlige dyst. Holdsætningen der som altid sigtede mod to ligeværdige hold måtte sætte et 4 mands med den samlede ledelse mod et 3 mandshold med spillerepræsentanten Frits, dvs. vi havde en klassisk samarbejdsudvalgssituation med en A og en B side.
Kampen blev ret målrig med skiftende scoringer, med nærmest håndboldcifre og med en skiftevis føring til de to hold; ledelsesholdet med en i perioder målfarlig formand dominerede spillet men havde mange boldtab på midten af banen som blev straffet med kontramål og B side holdet havde den fornødne medvind i alle de situationer hvor bolden kunne være gået til den ene eller anden side.
Det var dog en ret underholdende kamp hvor A siden (ledelsen) fik en 3 måls føring med 5 minutter tilbage og må se at B siden med stor energi fik tilkæmpet sig det udlignende mål lige før slutfløjtet (som teknisk set er slukkede lamper). Resultatet 21-21  er alt et retfærdigt resultat af en god kamp som også opfylder ideologien bag samarbejdsudvalgets ligestilling mellem A og B side. Det kan der blive lavet om på næste gang, hvor næstformanden dog melder fra fordi ledelsen har besluttet at sende ham til Madrid for at se om der er overskydende spillere klubben kunne have interesse i at forstærke sig med.

ses på torsdag

Finn

25.02.10

Kære spillere,
2 x 4 mand er et godt udgangspunkt for 2 hold der kan spille en god kamp. Torsdagens mellem formands- og næstformandsholdene begyndte da også med en forventet udveksling af skud på mål. Formandsholdet var dog lidt skarpere i skuddene og da næstformandsholdet samtidig var meget afventende i forsvaret fik formandsholdet efterhånden tilkæmpet sig et forspring på 5-6 mål. Næstformandsholdet tog så en mental time out og ændrede strategi (om der også var en opringning til Morten Olsen vides ikke) – men under alle omstændigheder blev formandsholdet presset og dækket meget tættere op og det skabte en række målchancer til næstformandsholdet, som så fik overtaget og skabt en mindre føring. Den holdt dog ikke kampen ud, formandsholdet kom igen op i omdrejninger og fik udlignet og skabte sig en lille føring som gav et slutresultat på 15-13.
Men alt i alt en ganske spændende og momentvis velspillet kamp – som giver forhåbninger og noget tilsvarende på næste torsdag.

God weekend

Finn

18.02.10

Kære spillere,
6 mand havde kæmpet sig gennem snestormen og  var klar til kamp kl. 22. To 3 mandshold, et med formanden og et uden næstformand lagde ud med god plads på banen. Første del af kampen forløb på den måde, at formandsholdet havde en lille føring det meste af tiden men da næstformandsminusholdet på truende vis reducerede til 8-7 skete der en forandring af kampen – enten havde reduceringen trappet kræfterne eller også var det formandsholdet der havde en ekstra reserve – for kampen ændrede helt karakter og formandsholdet lavede 10 mål i træk, ikke mindst via en meget målfarlig Lars. Dette ryk afgjorde kampen og resten var uden spændingsmoment og resultatet 21-10.
Vi håber på fremmøde næste gang også af de sygemeldte (min gamle træner i Rødovre ville have krævet en ekstra løbetur for at få forkølelse og ondt i halsen overstået!!)
Bent plejer skrammer og træner på ski i Sverige næste uge, John er stadig ferierende men eller skulle der være 8 mand parat!!

 

hilsen

Finn

11.02.10

Kære spillere,
Med alle mand af huset (undt. skadelisten) stillede vi med to 5 mandshold (formand – næstformand) og fra ledelsens side med var det med nøje gennemtænkte holdopstillinger. Næstformandsholdet startede i nærmest flyvende stil og tog en 3 – 0 føring på ingen tid og efter hurtige gennemspillede angreb. Reaktionen fra formandsholdet udeblev ikke, forsvaret blev styrket og gjort mere kompakt og der blev satset mere på kontraspil og hurtige afslutninger (a la den norske model, Drillo) mens formandsholdets organiserede angrebsspil ikke rigtig fungerede.  Næstformandsholdet fortsatte med at diske op med et nydeligt kombinationsspil men ikke længere så gennembrudsfarligt og formandsholdet arbejdede sig ind i kampen. Fra 3- 0 blev det 5-3 dernæst 5-5 og derefter rykkede formandsholdet og skabte sig en solid føring som næstformandsholdet aldrig fik reduceret. Slutresulatet var så overbevisende som 13 – 7 til formandsholdet, som holdt sin række af ubesejrede kampe.

Til trøst for næstformandsholdet kan vi denne gang citere Muddy Waters – You Can’t Loose What Your Ain’t Never Had (musikvideo kan søges via google).

vi ses på torsdag minus Kurt og John (John med afbud for 3 kampe)

god weekend

Finn

06.02.10

‘Og to smukke mål:

1. Frits’ lob over Martin
2. Friskilningen af Lars’ foran et åbent mål.

På gensyn fra
Jan

05.02.10

Kære spillere,
Torsdagen kamp mellem et veteranpræget formandshold og et ’ungdoms-næstformandshold’ startede med veteranerne på fulde omdrejninger og det gav en lille føring. begge hold var dog stærke i defensiven og mindre effektive i offensiven men veteranerne fik dog efterhånden et forspring. Det var dog ikke nok til at holde kampen ud da kræfterne langsom sivede ud men efter en hektisk og intensiv afslutning sluttede kampen uafgjort 11-11 – et retfærdigt resultat som for formandsholdet betyder at fremgangen er stabiliseret.
Klubben må i øvrigt rejse med at blive udsat for politisk hetz for at have en helt udansk udelukkelse af kvinder. Pia og Villy har i den forgangne uge gang på gang råbt op om, at udelukkelse af mænd/kvinder fra alle former for arrangementer er i strid med den grundfæstede danske demokratitradition. Så blev vi så meget klogere!!
men vi viger ikke, klubben fortsætter sin rekrutteringspolitik og leder efter en veteranspiller af hankøn.

ses på torsdag

Finn

28.01.10

Kære spillere,
’Tid til forandring’ – efter 3 nederlagt i træk til formandsholdet bød gårsdagens kamp på en forandring. Et 4 mands formandshold lagde ud mod et 5 mands næstformandshold men kort efter start fik jan en bold i hovedet (igen!!) og flænget øjenbrynet. Man han var under behandling blev der lavet nogle spillerhandler, så 4 mandsholdet fik næstformanden og det andet hold, nu formandsholdet var på 4 mand og lidt senere en Jan på ½ kraft. Det viste sig dog at det nye formandshold, trods mange afbrændere og ikke så overbevisende spil efterhånden fik skudt hul på det plankeværk, Bent havde opstillet i målet. Og denne gang lykkedes det at fastholde og udbygge forspringet kampen ud til en sejr på 5 mål (21-16, men de præcise cifre er ikke modtaget fra FIFA) til stor tilfredshed for formanden. Om det var formandsholdet mentale eller fysiske overtag der gjorde udfaldet står hen i det uvisse, men der er gode muligheder for revanche på torsdag.

god weekend

Finn

25.01.10

ja, det er flot – men jeg tænkte at eftersom alle klubbens medlemmer (endsige de talrige brugere af hjemmesiden) måske ikke er helt sikre i det latinske, så skulle vi måske indsætte en oversættelse af den latinske “værdi”, f.eks. i form af en stjerne der gengiver den nøjagtige oversættelse: “det skal løbes væk”.
vi ses torsdag
hilsen
Birger

21.01.10

Kære spillere,
Gårsdagens kamp var set ud fra klubbens ledelse/spillende trænere glimrende, for første gang i lang tid mødte 10 spillere op så der kunne dannes to 5 mands hold. kampforløbet kom trods ændring i antal spillere på begge hold til at ligne de seneste kampe – formandsholdet lagde ud med at have kontrol over spillet og en føring på et par mål i det meste af kampen. Det holdt dog kun til slutningen, hvor næstformandsholdet kom stærkt igen, udlignede og scorede, sidst i overtiden, mod et noget træt formandshold. Så det blev en sejr, dog denne gang kun på 2 mål, 20-18.
Formandsholdet lider i øjeblikket af det der kaldes Liverpool syndromet, at spille nogenlunde godt men så lave fejl i forsvaret og miste kontrol over kampen og dermed tabe.
Der er nu nogle dage til at overveje nye kampstrategier (eller måske skal vi låne Ulrik Wilbek som indpisker).

God weekend

Finn

15.01.10

Kære spillere,
Hele 8 mand mødte op til generalforsamlingen i går på Østerbro flot – og endnu bedre var at Bent mødte op og er spilleklar og Palle mødte op med den sikre overbevisning, at han senest er på banen efter sommer. Generalforsamlingen forløb i god ro og orden, afbrudt af indtagelse af godt øl og kinesisk mad – begge dele i rigelig mængde. Vi fremmødte siger tak for de omgange som de ikke-fremmødte gav (Jan og Lars, som begge skylder formanden 200 for øl). Der var ikke videounderholdning denne gang men det gav så plads til så meget mere snak!

Der var bred tilslutning til ledelsens forslag om at tydeliggøre klubbens mangeårige værdigrundlag, som nu er formuleret meget præcist i disse to udsagn:
FC HYBRIS: Consectatio Excellentiae – You’ll never walk alone.
Dette skal stå på skabet! og på hjemmesiden og alle bør træne i korrekt udtale.
vedlagt den spændende og for pressen længe ventede oversigt over årets prismodtagere – som alle blve behørigt fejret.

god weekend

Finn

14.01.10

Gårsdagens kamp var stort set et deja vue – kampforløbet fulgte i det store og hele sidste gang, 3 mands formandsholdet lagde flot ud med effektivt forsvar og godt angreb – dog med en usædvanlig mangel på præcisison i langskud fra egen bane. men selv da målforskellen var størst i formandsholdets favør lykkedes det ikke at lukke kampen og i den sidste 4.del gik det som sidst, kræfterne slog ikke til, juleferien har taget sit, og en økosaft dopet Frits rykkede igennem på kontraløb uden at formandsholdet kunne svare igen. Det sluttede med et resultat 22-18 og trods gode enkeltmandspræstationer hos taberne manglende den moderne sammenhængskraft til sidst i spillet.

Vi mødes i aften kl. 18 – her kan vi bl.a andet diskutere ledelsens udspil til at skabe et værdigrundlag for klubben.

FC Hybris skal have et værdigrundlag, så vi kan forbedre resultaterne på banen og  udvikle os – som andre moderne organisationer!!

Vi foreslår at vi kombinerer Sunderlands fremragende motto: “” – “Consectatio Excellentiae – In pursuit of excellence” med Liverpools tilhængeres sang, You’ll never walk alone.

På den måde har vi markeret vores ambitioner som Sunderland, nemlig fortsat at være med, med det helt afgørende for os, at alene kan der ikke spilles kamp, vi skal som minimum gå 6 sammen.
Over porten til vores hjemmebane skal der stå:
FC HYBRIS: Consectatio Excellentiae – You’ll never walk alone.

Finn Hansson

07.01.10

Sæsonens første træningskamp fandt sted i går med 7 spillere (og at vi ikke var 8 men kun 7 må Mogens og Martin tage et ansvar for, Lars sat fast i et tog i sneen i Jylland!!). Men vi fik da sat et 3 mands formandshold og et 4 mands næstformands. Formandsholdet lagde stærkt ud og fik en lille føring i den første ½ time ved at kombinere et effektiv angrebsspil med et solidt forsvar med formanden som en effektiv sidste skanse.  Men den manglende træning over julen gjorde at 3 mandsholdet langsomt tabte momentet og skudpræcisionen dårligere og det gav næstformandsholdet mulighed for nogle hurtige kontraangreb, som blev udnyttet. Når samtidig næstformanden fra sin faste plads på venstre fløj brillerede med målfarlige skud måtte det gå som det også gik (en fin sætning ikke sandt). Næstformandsholdet vandt 17-14.
Der er returkamp på formandsholdets hjemmebane næste trosdag kl. 22.

Og næste fredag er der kl. 18 generalforsamling, øl og mad det sædvanlige sted.

Yuen Hong

  • 39 20 06 01
  • Landskronagade 23, 2100 København Ø

http://map.krak.dk/m/MXWNK

 

god weekend

Finn

08.01.10

Kære alle, jeg har nu været skadet i flere måneder. Den er off/on gal med min venstre achilleshæl.

Jeg tager derfor nu det tunge valg at stoppe med at spille fodbold. Desværre. Jeg synes ellers, at det har været både sjovt, og hyggeligt at spille med jer.
Jeg håber det bedste for jer på holdet fremover.

For mig bliver det så motionscentret for fremtiden, omend det er knapt så underholdende..:-(

Til kasseren: Jeg må have oparbejdet lidt kontingentgæld i min skadesperiode. Hvis du giver mig beløbet og et kontonr., sætter jeg pengene ind.

Venlig hilsen

Handelsbanken


Søren Fossing

Boligchef

02.01.10

Kære spillere,
Godt nytår ønsker vi alle i klubben – og i modsætning til den engelske liga der spiller adskillige kampe mellem jul og nytår har vi jo haft en 14 dages pause som med aflysningen sidste gang bliver til 3 uger uden kamptræning. Første træningskamp i den nye sæson er på torsdag og alle forventes at have fulgt deres individuelle træningsprogram og møde op i god form – men vi husker også på hvad dronningen fremhævede flere gange, at der også skal være plads til dem der ikke er helt unge, til de ældre hvis tempo måske ikke er som de unges, men som har erfaringen og overblikket. Hun må have tænkt på os! I hvert fald har vi endnu engang valgt at satse på den eksisterende spillerstab hvis erfaringer målt i antal år er imponerende, og så håber vi at de langtidsskadede vender tilbage, Bent regner vi med at se på banen midt i januar men alle ser vi meget gerne når vi d. 15.1 kl. 18 kalder til den sædvanlige generalforsamling og spisning mm. Måske også et videoshow fra Frits.

Men husk, der er lige et par dage til at få løbet de ekstra kilo af!!

på gensyn på torsdag.

Finn

15.12.09

Kære spillere,
med afbud fra Kurt og Mogens er vi max 5 der kan møde op – vi må gå ud fra at John er så ophæng af COP 15 at han heller ikke kommer, så der er vist ingen vej uden om at aflyse den sidste kamp inden jul.
Det bliver så en lang vinterpause, som stiller krav til intensiv individuel træning inden næste kampdag, som bliver d. 7. januar 2010.
Og gode nyheder, jeg mødte Bent ved lørdagens demo i god ro og orden foran Christiansborg (nej vi mødtes ikke senere med strips om hænderne på vej til Valby!) – og han regner med at begynde igen medio januar!

Det er alt for nu – det ville have glædet formanden at få chance for en revanche inden pausen, men det må så motivere til ekstra træningsindsats.

god jul til alle og husk, 15. januar er der generalforsamling og spisning.
Finn

10.12.09

Såret er stadig åbent efter gårsdagens kamp, hvor det forvende stærke 3 mands formandshold blev kørt over af 4 mands næstformandsholdet. I første halvleg blev der eksperimenteret ved at suspendere reglen om at overtalsholdet skal altid have en spiller på modstanderens bane, og det betød at formandsholdet havde meget svært ved at spille sig igennem dette forsvar – og da langskuddene var dårligt kalibrerede og sjældent ramte mål, var det hårdt at forsøge at holde trit  med det velspillende næstformandshold, som brugte banens bredde i et fint positionsspil og havde en meget træfsikker Lars som afslutter. I 2, halvleg gik vi tilbage til den alm. regler og det gav plads til formandsholdet og også nogle mål, men kræfterne var brugt og næstformandsholdet viste styrke med nogle hurtige opløb og kørte en 21 – 15 sejr hjem.
På torsdag er vi Jan, Frits, Lars, Birger, Kurt og Finn – måske Mogens, mens John passer klimaet og Martin er i den grå hal – resten er på langtidsskadelisten.

ses på torsdag

Finn

03.12.09

Kære spilelre,
”man kan ikke vinde hver gang” og ”det gælder om at være med ikke om at vinde” var et par citater der røg over bordet ved evalueringen af gårsdagens kamp – hvor evaluatorerne tilfældigt alle kom fra det tabende 5 mands hold og derfor brugte lidt tid til overvejelser over kampens forløb.
Et nederlagt i 5 mod 4 på 15-11 var et klart udtryk for en kamp, hvor 4 mandsholdet havde fysik til at stå godt i forsvaret og udgøre en alvorlig langskudstrussel – og dertil at Lars var meget effektiv lige foran mål.
Men, der er en ny kamp på torsdag og selv mod kendte modstandere er det altid en ny kamp (Morten Olsen).
Så vises  på torsdag kl. 22 (undt. Kurt der er oppe i det mørke Nordsverige).

God weekend

Finn

26.11.09

Kære spillere,
Efter flere ugers kamppause kom vi så i gang igen i går – To 4 mandshold efter sædvanlig model satte bolden i spil, lidt rustent men dog i gang og efter lidt besvær fik begge hold bolden i mål. Desværre slap vi ikke for et kedeligt uheld efter en ½ times spil, da Jan blev ramt hårdt i tindingen af et skud fra Frits og måtte udgå for at komme sig. Vi håber alle at det eneste varige men fra dette uheld er på Jans briller, der blev foldet lidt rigeligt.
Næstformandsholdet førte på dette tidspunkt 7-4. Holdene blev derefter reorganiseret så formanden gik over på næstformandsholdet (4) mod et 3 mandshold. Selv om det tidligere har givet problemer at have en samlet ledelse på et hold fungerede det godt i går, 4 mandsholdet udnyttede sine fordele og vandt uden stort besvær 13-7 i den sidste ½ times kamp.

På det efterfølgende møde med spillerrepræsentanten (Frits) besluttede ledelsen at den årlige generalforsamling afholdes d. 15. januar kl. 18 det sædvanlige sted (det skal dog lige kontrolleres at de stadig har åbent).

Og en gratulation til klubbens første byrådsmedlem – Lars er valgt ind i Hørsholm kommune for SF!! Men der er også et men, møder i byrådet er ikke på listen over godkendte årsager til afbud!!!!

god weekend og på gensyn på torsdag

Finn Hansson

12.11.09

Hej alle,

Desværre.

Vi er kun fem. Så det bliver en aflysning.

Endnu en sejr på teknisk knock-out til næstformandsholdet.

Mvh

Mogens

07.11.09

Hej alle,

Det er faldet i mit lod at skrive referat af torsdagens kamp, som bød på en revolutionerende nyskabelse – vundet på teknisk knock-out.

Kampen startede med to hold med 3 på hver. Efter ca 25 minutter var stillingen 8-4 til formandsholdet, men så skete det, der vil få denne kamp til at gå over i historien. På det tidspunkt kom Kurt til skade ved en eneulykke i et fortvivlet forsøg på at hindre en scoring. Med 3 mod 2 blev kampen afbrudt med en sejr til næstformandsholdet på teknisk knock-out.

Da det åbenbart på grund af skader mv kniber med at samle tilstrækkeligt med spillere, kører vi med positiv tilmelding til næste gang. Giv tilsagn om fremmøde senest torsdag klokken 12, og næstformanden vil enerådigt tage stilling til om kampen bliver spillet eller ej.

Hilsen

mogens

02.11.09

Kære alle,

Det var jo noget godt medicin, vi fik hen til Palle.
Der må snart vise sig en bedring med et gedigent tempo af træning og glastømning.
Da jeg skal til at betale for de næste 3 måneder, så må I gerne overveje hvor længe denne sæson skal vare. (juleferiens længde).
meld gerne tilbage indenfor de næste dage.

Hilsner fra
Jan

31.10.09

Kære alle

Mange tak for gode tanker og den gode rødvin. Lige hvad min overlæge anbefalede da jeg i går blev udskrevet som ’medicinsk færdigbehandlet’, et kodeord for at overføre optræningsudgifterne til kommunen.

Jeg blev helt nulstillet for en måned siden, men har de sidste tre uger haft en energisk norsk jente til at træne mig. Jeg er nu blevet frigænger og har sågar trænet lidt inderside (John Dahl!) med hende. Men der er lang vej, men de siger mig ikke åbenlyst imod når jeg nævner 100% visionen. Og så er det nok næste sommer jeg skel gå efter.

Mange hilsner
Palle

29.10.09

Kære spillere,
Gårsdagens kamp var endnu engang mellem ulige hold, et 4 mands formandshold og et 3 mandshold der savnede sin næstformand. det blev alligevel en ganske god kamp, formandsholdet blev presset det meste af kampen men da formanden havde en god dag med højrefoden  kunne holdet holde et lille forspring indtil de sidste 10-15 minutter, hvor 3 mandsholdets kondi vat slidt og formandsholdet rykkede til slutresultatet 25-17.

De to næste gange, 5. og 12. nov. melder jeg fra (FCk fodbold og tur til Orlando) så med 2 mand på langtidsskadelisten så skal der meldes fra i god tid.
D. 19. november er hallen lukket pga. valgoptælling.

God weekend

Finn

25.10.09

Jeg skal hilse jer alle fra Palle som ringede og fortalte at han har haft en blodprop i højre side men nu er i klar bedring og under genoptræning. Men det kommer til at koste efterårssæsonen og nok også det meste af foråret.
Vi går ud fra at Palle går til genoptræning med samme energi som han plejer at spille og ser frem til hans come back og indtil da, til at se ham ved julefrokosten.

Vi ønsker ham alt vel og på gensyn

Finn

22.10.09

Kære spillere,
ledelsen vil godt lægge ud med at fastslå, at gårsdagens kamp helt perfekt opfyldte ledelsens strategiske målsætning – at sætte hold der kan spille lige op mod hinanden – og når det lykkes er der ingen taberen der skal køre deprimeret hjem. 4 mandsholdet med hele ledelsen stod overfor et hårdt skydende 3 mandshold med økonomidirektøren og det gav en kamp hvor 4 mandsholdet kom godt fra start og førte men 3 mandsholdet aldrig gav op og langsomt med aggressivt forsvar fik kæmpet sig ind i kampen og mod slutningen. Det var en ganske afvekslende kamp og ind imellem med gode momenter.

men til de fraværende spillere (minus Kurt), så manglede vi mails med framelding/afbud fra flere. den normale pris for dette er en runde øl ved afslutningen – husk det.

resultatet blev 18-18!

vi ses på torsdag

Finn

15.10.09

Kære spillere,
Kampreferatet kommer først nu da formanden måtte tage op til den svenske ødemark for at få nederlaget på afstand. men ellers bød torsdagen igen en 2 x 3 mands kamp med en uændret opstilling hos formandsholdet i lyset af sidste kamps succes. Minusnæstformandsholdet havde skiftet Frits ud med Birger. I kampens begyndelse skiftedes holdene til at score men som kampen skred frem var det tydeligt, at formandsholdets spil var for langsomt og omstændeligt og dertil kom at skuddene ofte ramte stolpe ud. modstandernes ihærdige og offensive forsvar kom mere og mere i vejen for formandsholdets sammenspil og bolde blev tabt med kontramål  som resultat.
Det var en kamp der trak på kondien men ikke med det bedste resultat for formandsholdet men omvendt for minus holdet som vandt med en stor margen, 23-13.
På torsdag kommer der forhåbentlig flere tilbage fra skadeslisten så vi kan spille med lidt større hold.

hilsen

Finn

08.10.09

Kære alle,
Referatet var fint.
Kun en lille tilføjelse:
Formanden fløjtede kampen af lige efter det sidste mål.
Det blev end ikke muigt for næstformandsholdet med fIFA’s pondus i ryggen at give bolden op !

Hilsner fra
Jan

Kæres spillere,
optakten til gårsdagens kamp lignede lidt de problemer som Morten Olsen har med serier af afbud pga. skader – men modsat ham kan vi jo ikke blot indskrive nye superligaspillere som kompensation. Det blev da heldigvis heller ikke nødvendigt, da der kunne stilles hold til gårdagens kamp, 3 mod 3.
Formandsholdet lagde stærkt ud med en effektiv opdækning og et kontrolleret positionsspil, som producerede gode skudmulighed som oftest blev omsat i mål eller skud på træværket. Modstanderne, minusnæstformandsholdet var meget skudstærke, men skudstyrken var større end præcisionen, så sammen med et mobilt forsvar blev deres målscore holdt nede indtil tempoet lidt gik af formandsholdet.  minusnæstformandsholdet nåede op på at få udlignet, men i kampens sidste minut mistede de bolden i et angreb og i et perfekt kontraangreb kunne Lars trille bolden i mål til en sejr på 18-17.
5 af de seks spillere er også klar på torsdag og da Birger har meldt sig er vi nok til endnu engang 3 mod 3.
MEN husk, næstformanden er i Rom og formanden i Venedig til torsdag, så hvis nogen af dem der har meldt sig klar til torsdag fortryder så send besked rundt til alle.

Ellers må I nyde weekenden og kulturnatten

01.10.09

Kære spillere,
Det har ikke været så let at finde en vinkel til ugens referat, men efter at have set Jon Stewart show i går aftes med et indslag om demokraternes politik i senatets budgetudvalg har jeg fundet en tilgang. Helt som den interviewede senator så klart sagde det,  så havde jeg faktisk heller ikke forventet at vinde kampe i torsdags og på den baggrund var nederlaget langt fra så dårligt – faktisk gjorde vi en god figur.
Godt nok var kampens første del ikke en oplevelse i positivt angrebsspil fra formandsholdets side, tværtimod, langsomt og usikkert (det lignede lidt FCK et par timer før i parken) og det fik næstformandsholdet udnyttet på effektivt kontraspil. 11-3 ved pausen, hvor der blev handlet spillere og formandskabet kom på samme hold. Det betød til gengæld uklare ledelsesforhold i en begyndelsen som modstanderen udnyttede til at komme foran 5-0. Efterhånden kom der styr på formandsholdet og langsomt halede vi ind og havde kampen varet 15 minutter længere var sejren sikker blevet vor (eller vi var faldet om med krampe). Det blev et nederlag på 11-7 i anden halvleg.
Næste turneringsrunde er på torsdag.

24.09.09

Kære spillere,
det lykkedes at få 7 mand til at være omklædte og parat kl. 22 – også selv om vores skab gik i baglås så vi måtte spille med en lånt bold. Et 4 mands næstformandshold mødte et 3 mands formandshold og i kampens start gik det slet ikke for formandsholdet. næstformandsholdet kom hurtigt foran med mange mål. Efterhånden gik tempoet ned og formandsholdet kom ind i kampen, ikke mindst var der mål i formandens støvler og fik udlignet til 13-13. Så blev afleveringer og afslutninger igen sløsede og næstformandsholdet fik nogle lette kontramål og trods en ihærdig indsats i perioder fra formandsholdet fik næstformandsholdet skabt sig et forspring til slutresultat 20-16.
Vi spiller igen på torsdag (dog med formanden som usikker deltager)- og der er forhåbentlig kommet en ny lås med en 3 ciffer kode på skab 93 – koden er: 007.  Husk det nu, print mailen ud memorer den og spis papiret i bedste James Bond stil.

21.09.09

Kære alle,

Svanemøllehallen har lige aflyst vores fodbold i hallen torsdag den 19.ende november.
Jeg gætter på, at der skal fintælles efter kommunevalget.
Derfor har vi 350,-kr til gode.
Måske skal vi bede Palle straks tage kontakt til en billig flyrejse, så han kan komme hjem til næste torsdags kamp.

Hilsner fra
Jan

17.09.09

Kære spillere,
Referatet fra gårsdagens kamp må nok blive lidt kort, formandens udførlige noter, taget under kampen og derfor distraherende hans spil, forsvandt i omklædningen ligesom lystavlen gik i sort!! men under den efterfølgende evaluering på Svanepub kørte fjernsynet med kommentarer til FCK kampen og det var inden Frits blev afhentet af fruen! Først troede vi at Preben Elkjær havde set vores kamp da han sagde, ’hvis man to gange mister bolden i nærkamp og ikke får modstanderen med ned at ligge næsten gang så vinder man ikke internationale kampe’ – det med det internationale bragte os tilbage til FCK kampen, men pointen var præcis nok for kampforløbet, mangel på kampgejst og energi, samt usammenhængende forsvar gjorde at midtvejsresultatet 8-8 endte med et mere end 10 måls nederlag til formandskabsholdet. Det gøres der noget ved næsten gang i holdsætningen!!
igen på torsdag og god weekend

10.09.09

Kære spillere,
mens jeg sunder mig efter et institutmøde om et voldsomt overbrug af den nu afgåede rektors særlige ledelsespulje, som skal bringes i 0 ved årets udgang og hvor mit institut har fået 100% over sin normale bevilling i år, så kan det aflaste at tænke tilbage på gårsdagens absolutte topbegivenhed – kampen!!
I omklædningsrummet i går inden kampen blev der fyret en del vitser af om Albanienskampen og den manglende skarphed på det danske hold. Det viste sig at være nærmest profetisk i den forstand, at de 9 fremmødte blev fordelt i et 5 mands formandshold og et 4 mands minusnæstformandshold (Mogens nåede ikke frem så hans plus og minus afbud blev et minus). Formandsholdet lagde ud helt som landsholdet med at være spilstyrende og i boldbesiddelse men manglede i den grad tempo og temposkift. 4 mandsholdet spillede hurtigt og var giftige i afslutningerne, ikke mindst var Palle kampen igennem i stand til at sætte langskud ind i kontrafasen. Formandsholdets opspil gav meget pres men det blev mere og mere som kampen skred frem til rod foran 4 mandsholdets godt organiserede forsvar – og samtidig var formandsholdets forsvar ikke hele tiden velorganiseret. Vi giver jo ikke karakterer til enkelte spillere, men der var flere bud på en Rommedal i gårsdagens kamp. Vi må så se om der er interesse for en revanche på torsdag.

04.09.09

Kære alle,
Der rykker i den gamle cirkushest når jeg læser referat fra de store kampe i Svanemøllehallen. Det giver også inspiration at læse jeres spændende undskyldniger for ikke at kunne deltage, men min mailboks stønner lidt over de mange mails. Vil I slette mig fra maillisten?
Da der nu opstod plads i kalenderen til anden fornøjelse forsøgte jeg med musik, men da klaveret ikke spillede som jeg ville. En stor hammer, lidt petroleum og en tændstik…
God bold til jer alle.

03.09.09

Kære spillere,
Vi var 8 fremmødte i går, dvs. to 4-mandshold efter den sædvanlige model. Det blev en kamp hvor formandsholdet kom bedst og hurtigst fra strat og etbalerede en pænt forspring inden næstformandsholdet fik reorganiseret deres defensiv og dermed mere styr på forsvaret. Nærmere end 2 måls forskel blev det ikke inden formandsholdet mod slutningen rykkede igen og skabet et forspring som til slut blev på 6 mål, 19-13.
Der er en ny omgang (revanche?) på torsdag.
Linket nedenfor er historien om hvordan Frank Arnesen og Chelsea med alle og især ulovlige midler rekrutterer spillere – selv ved at fange dem pr. helokopter. Det har vi ikke brug for – vores renomme er jo heldigvis sådan at spillere står på venteliste.

27.08.09

Kære spilelre,
Med afbud af så forskellig karakter som ferie, udlandsrejse og bogpræsentation (gør vi os nu også i fodboldbiografier?) var vi 8 mand på banen, alle som også spillede sidst. Det betød at der var lagt op til returkamp  efter det uafgjorte resultat sidst. Og her viste formandsholdet sig at være gjort af et helt andet og mere solidt materiale end FCK!!
kampen startede ret lige med skiftevis scoringer til holdene men omkring midten af kampen fik næstformandsholdet (minus NF) et lille overtag og et forspring på 3 mål. Det fik formandsholdet til at lægge spillestilen om, styrke defensiven med tæt og offensiv opdækning og satse på hurtige kontramål og det viste sig at være den rigtige strategi, ikke blot blev forspringet indhentet men i kampens slutning rykkede formandsholdet og skabte sig en føring på 4 mål til resultatet 16 – 12 eller noget tilsvarende. Det hårde arbejde gav således resultat.
Så på torsdag  går det løs igen.

21.08.09

Kære alle

Godt at høre at resten af holdet er i fuldt vigør – ellers havde I måske været nødt til at gå på transfermarkedet. Min skade er endt med en operation, hvor senen blev syet sammen. Det er gået godt, men jeg er nok ude de næste 4-5 md. Prognosen er god – lægen så ingen grund til at jeg ikke skulle kunne spille fodbold igen. Det håber jeg naturligvis han har ret i.

Vi ses nok tidligst til julefrokosten. God kamp indtil da.

20.08.09

Efter at nøglespillerne havde varmet op med en kamp med små hold sidste gang var der nu fremmøde af 10 mand til to 5 mandshold. Formandsholdet lagde ud med fint positionsspil men meget uskarpt foran mål i modsætning til næstformandsholdet, hvor næstformanden lagde stilen med et mål ved først boldberøring. Frem til 5-5 skiftedes holdene til at føre med et mål, så gik der en klap ned for formandsholdet som nok tilspillede sig chancer men ikke scorede i modsætning til næstformandsholdets kolde effektivitet. I den periode der sluttede med en 6 målsføring til næstformandsholdet fik formanden en muskelskade og måtte gå på mål – omrokeringen og en irritation over at være så meget bagud gav ny energi og med en hidtil uset slutspurt fik formandsholdet hentet forspringet og fik udlignet kort før det officielle kampur havde nået sluttiden. resultat 14-14 var nok et rimeligt udfald af en kamp der viste at det stadig er tidligt på sæsonen.  begge hold kan så se frem til en revanche næste torsdag.

13.08.09

Kære spillere,
Trods afbud med diverse begrundelser (listen over godkendte afbudsårsager trænger vist til revision) var vi faktisk 6 mand der mødte op til sæsonens første kamp – og det gav god plads og masser af motion til alle. Som forventet var boldberøringen og pasningsspillet lidt rustent men energi og entusiasmen var høj og alle godt slidte efter en times kamp. Som forventeligt var der et formands- og et næstformandshold som i kampens start skiftedes til at føre. Da John forgæves havde forsøgt at tackle sig gennem banden og derfor var lidt handicappet i nogle minutter greb formandsholdet på bedste professionelle vis chancen og bragte sig foran med nogle mål. Og – stadig yderst professionelt – magtede at holde forskelle kampen ud, hver gang næstformandsholdet scorede blev der svaret igen til resultatet 19 – 15.
Ny kamp på torsdag.

hilsen

finn
PS vi har fået nyt skab – nr. 93 i overrækken og midt for.

kære venner
mange ting kan komme i vejen; som I ved, var der i nat politiaktion i Brorson Kirke og i aften er der demonstration mod den; den udgår fra kirken og ender ved Christiansborg; jeg har lige været ned epå Slotspladsen og de regner med at demonstrationen – først – er fremme ca 20.30. Jeg har tænkt mig at deltage og regner derfor ikke med at komme i aften; skulle det flaske sig tidsmæssigt, snupper jeg cyklen og dukker op – men I skal ikke regne med mig.
Vi ses i næste uge
mange hilsener
Birger

Ved sæsonstarten kan vi konstatere en lidt tynd besat bænk pga skader (Bent og mindre omfattende Søren) og andet (som Martins opsyn med sin minister, Lars’ familie pligt)- men det skal ikke standse os andre. Vi er nok til at kunne sætte sæsonen i gang på bedste vis.

06.08.09

Kære spillere,
Så har I kun en uge til at komme op i omdrejninger og få trimmet formen. Vi glæder os alle til at komme i gang med sæson 43!
Klubbens ledelse har i sommerens forløb besluttet ikke at kaste sig ud i de vilde indkøb (selvom en Xabi Alonso nok kunne pynte på midtbanen) men ligesom FCK konstatere, at vi har en god og kvalificeret trup, som er godt sammenspillet og kan stå igennem en hel sæson uden nye ansigter.
Og fra spillerside forventer vi ikke aktioner a la håndboldlandsholdet om aflønning og vi kan forsikre alle om, at størrelsen af spillernes bidrag for at spille er helt afhængig af klubbens samlede økonomi – stiger indtægterne vil bidragene falde og omvendt.

Så vi ses om en uge!