Referater 2004-05

 

28/5-05: 8 af klubbens spilere var mødt op for at spille den sidste kamp og afslutte en sæson, der har budt på mange spændende kampe, godt spil, flotte og meget specielle mål – og forbløffende meget energi brugt i løbet af en enkelt time, alt taget i betragtning.
Sidste kamp levede helt op til normen –  formandens hold vandt 16-11 efter en kamp, hvor de to hold skiftede til at have overtaget – formandsholdet  startede bedst men i modsætning til Milan så betød et pænt forspring ikke at vi helt mistede grebet om kampen – så da næstformandsholdet efter en forbilledlig fight næsten havde lukket hullet kunne formandsholdet slå til igen og lukke kampen.
Vi er en del der vil savne den ugentlige kamp men trøsten er, at vi begynder igen allerede d. 11. august. Hold basisformen i orden, så det kun er det kamptekniske der skal trimmes til august.god og fortjent sommerferie

Finn

20/5-05: På torsdag d. 26. maj mødes vi til sæsonens sidste kamp – og 5 af de 6 tapre fra igår aftes møder op igen efter at have spillet to ½ times kampe (to sæt) med masser af plads til at både løbe og skyde.
Formandsholdet vandt begge sæt men det sidste ganske knebent og først efter at formanden havde fikseret Mogens med en maskeret men ikke hårdt skud, efter at han havde blokeret de fleste af de mange direkte skud ikke mindst fra Frits.

Mogens, Martin, Frits, Jan og Finn kommer  og efter tidl. oplysninger også Michael og John. Det skulle sikre at vi kan spille også den sidste kamp.
Kurt, Birger og Lars bedes give besked via vores højteknologiske kommunikationssystem.

Næste sæson 05/06 er klubbens 39 sæson.
Der var stemning blandt de fremmødte igår for at vi begynder allerede torsdag d.11. august, men for at være på den sikre side mht. holdsætning så bedes alle give positiv tilbagemelding til mig om de kan spille (eller i hvert fald møde op!) allerede fra d. 11.august.

Vi ses til den sidste gallaforestilling på torsdag

Finn

16/5-05: Kære spillere,
let forsinket af arbejde (eksamen) og pinse kommer her referat fra sidste omgang.
I  eftertankens skarpe lys var det klart, at formandsskabet endnu engang havde sat to meget jævnbyrdige hold – resultatet af den ordinære kamp var uafgjort 16-16 mellem 4 og 5 mandsholdet efter en tæt og spændende kamp, hvor 4-mandsholdets effektive kontraspil bragte dem i fronty med 3 mål på et tidspunkt og var ved at overraske 5-mandsholdet. men en ekstra gang fight fik rettet op på dette og det endte som nævnt lige. Den korte træningskamp til sidst mellem to 4 mandshold endte med en 2-1 sejr!
På torsdag har vi nok sæsonens næstsidste kamp og der skulle være spillere nok efter signalerne sidst.

På gensyn

Finn
29/4-05: Kære spillere,
7 energiske spillere mødte op her hvor vi nærmer os afslutningen på sæsonen – og det lykkedes formandsskabet at sætte to hold 3 mod 4, og som kampen skred frem viste det sig at de var meget jævnbyrdige. Ikken mindst var 3 mandsholdet hurtige og sikre i deres positionsspil, mens 4 mandsholdet fulgte op på konkurrencen fra sidst om at se hvem der kan skydes mest over mål. Kampens resultat blev 14-13 til 3 mandsholdet (næstformandens), men et udlignende mål blev sat ind af Frits samtidig med dommerfløjten løb – i basket ville det blive anerkendt men vi mangler her klart at have vores videodok parat, så vi kan objektivere alle disse diskussioner. Næste gang kr. himmelfartsdag er hallen åben, men en rundspørge igår gav kun to sikre og en mulig spiller, så medmindre Kurt, Palle og Martin alle møder frem og Peter er kommet over sin skade må desværre ledelsen konstatere, at vi ikke kan stille hold.

Der skulle så ikke være hindringer om 14 dage, dvs. d. 12. maj, hvor vi forventer et pænt fremmøde, helst i lige tal!!

hav en god 1. maj!!!

Finn

25/4-05: Hej allesammen,

Som de, der mødte op i torsdag, ved, viste Finns ledelsesudspil sig at være en succes. Hele 8 var mødt op. Det betød at første del af holdsætningen var nem – 8 divideret med 2, dvs 4 mand på hvert hold.
Derefter satte næstformanden to på papiret lige gode hold, men det viste sig ikke helt at holde stik. Der var både vilje og målfarlighed til forskel på de to hold. Næstformandens hold slog vist nok rekorden i skud over mål. Så alt i alt må man sige at retfærdigheden skete fyldest da formandens hold (uden formandens fysiske tilstedeværelse) vandt med 17-14 eller 18-13 eller 17-13 eller 18-14.

Martin melder fra til næste torsdag.

Mvh

Mogens

15/4-05: Kære spillere,
Gårsdagen kamp kan betragtes som en demonstration af begrænsningerne i en kvantitativt baseret tilgang til at forstå sociale fænomener (jeg tænker på den økonometriske analyse af ‘how old men slows down’ som jeg sendte med sidst). Med nogenlunde samme spillere som sidst men nu med to
5 mandshold lykkedes det holdet med de to seniorer denne gang at vinde
16-11 efter at have ført det meste af kampen. Dagsformen har naturligvis sin andel (som når John laver de første 5 mål på ca. 5 skud!!) men en fornuftig organisering af holdets ressourcer var baggrunden for at formanden kunne gå fra banen som vinder (hvis nogen skulle have glemt det).

Desværre trådte Peter galt og forvred foden i de sidste minutter – forhåbentlig ikke værre end at nogle dagens hvile kan afhjælpe det.

Næste gang er dagen før st. bededagsferien og flere har allerde meldt fra, udover mig selv husker jeg Lars. For en god ordens skyld beder jeg om at alle der kan spille d. 21. giver besked herom senest onsdag.

 

Og for en god ordens skyld er resten af sæsonen:
28. april, 12. maj, 19. maj,  26. maj – vi har med næste gang ialt 5 kampdage tilbage af sæsonen 2004/05 – og kan se frem til at starte på den 39. sæson i august.

 

hilsen
og god weekend

Finn

8/4-05: Kære spillere,
8 velmotiverede spillere mødte op igår til endnu en ‘kammeratlig’
kappestrid – og formanden lod – måske forblændet af sidste gangs store succes – næstformanden sætte hold, og han valgte at sætte samme hold som sidst med de ændringer som udskiftning af spillere gjorde nødvendigt.
Formandens vinderhold fra sidst kom således til at mangle sin topscorer og bolderobrer og det gjorde kampen svær set i forhold til sidste kamp.
På et tidspunkt fik næstformandens hold da også tilkæmpet sig nogle ‘lette’ mål (bolderobring og kontra) og det forspring holdt de fast i tiden ud til resultatet 14-9 (eller 10, FIFA repræsentanten har ikke afleveret kampkortet endnu).
Men der er nu en god forklaring på at det skete – formandens hold havde jo fået begge klubbens seniorer (over 60) og som I kan læse i vedlagte lille tekst så har den økonomiske videnskab jo forlængst  påvist, at efter 60 år falder løbehastigheden hurtigere for mænd!!! Så det er helt videnskabeligt dokumenteret hvorfor hverken Jan eller jeg kunne hente Frits!!

Men vi giver ikke op – og prøver igen på torsdag

hilsen

Finn

2/4: Sålykkedes det!! Formanden kom atter på det vindende hold, endda med de overbevisende cifre 22-14. Måden det kom isatnd på kunne måske anbefales til landstræner Olsen, nemlig at lade næstformanden få ansvaret for at sætte hold, og i dette tilfælde med et for formanden længe ønsket resultat. Mogens satte to på papiret nogenlunde jævnbyrdige hold men kunne ikke tage højde for, at Michael var i målslugerhjørnet både med skud og kontraspil og at vinderholdets forsvar med formanden som sidste mand var meget effektivt kampen igennem. Hensyn til aktuel kampform kan være vanskelig at få når vi nu ikke kan samle jer i træningslejre – en ellers interessant nyskabelse i en traditionsrig klub!!

På torsdag igang igen – samme eller blandede hold

God weekend
Finn

19/3-05: Kære spillere,
endnu en torsdag hvordet lykkedes formanden at få sat to umage hold – resultatet blev  (igen) at formandsholdet kæmpede op ad bakke det meste af kampen og slutted emed 7-14 et utilfredsstillende resultat af en intensiv kamp uden medgang for taberne. Det skal dog ikke betyde, at taberne underkender at vinderne spillede meget effektivt og fornuftigt og ikke mindst hurtigere og med et mere sikkert positionsspil.
Nu er der heldigvis 14 dage hvor foramnd-mangeren kan tænke over hvad der er gået galt og så forsøge at komme tilbage med et nyt koncept for holdsætning som kan give bedre resultater (enten at formanden vinder eller at kampene bliver mere lige igen). Med denne målsætning vil jeg ønske god påske og husk – hold træningen vedlige gennem påskens fristelser.
Vi ses om 14 dage og det tyder på at vi møder meget talstærkt op d. 31.

hilsen

Finn

11/3-05: Trist at se at formanden bare lægger sig med poterne i vejret,og slet ikke kommer ind på hvad der kan blive en truende udvikling for foreningens fortsatte beståen – men valgkampen til næste generalforsamling er måske i gang!

Den egentlige forklaring på det meget overraskende resultat af gårsdagens kamp var slet og ret et helt nyt våben,som næstformanden må stå bag.Metoden vil fremover blive husket som cola-klister tricket.Ved at sørge for at formandens hold fik udskiftningspligt lykkedes det at få spillerne til,en efter en,at hoppe over banden og dermed påføre skoene den særligt effektive lim,som fremkommer når en til formålet udhældt cola er evaporeret ned til 5% reststof.At det var dette som hændte sås tydeligt af at holdet blev tungere og mere og mere fodslæbende efter hver udskiftning.

Da det næppe er umagen værd at appellere til større fairness vil jeg opfordre mine holdkammerater til at medtage skobeskyttere til næste kamp.

God weekend,
Palle

Gårsdagen kamp vil formanden og hans hold helst glemme hurtigt – sjældent har kombinationen af usikkert forsvar, manglende tempo og dårlige skud været så ensidig fordelt. Naturligvis betød det også noget for sammenspillet og rytmen at dette hold spilelde med uskiftning men alligevel!!
Resultatet taler for sig selv 9 (eller 10) mod 24 mål!! Der spilles med nye hold på torsdag – også fordi Mogens og John melder fra. Men vi er stadig 7 og vel også Jan og Peter.

på tordag håber en del af os på nye medvinde på cykelstier og bane!!

Finn

4/3-05: 8 mand trodsede kulden og mødte op og med sædvanlig generøsitet satte formanden et strækt hold til næstformanden – og alligevel kunne det hårdt kæmpende formandshold holde en lilel føring gennem det meste af kampen – men til sidst endte det i den store retfærdighed: ingen vidnere og ingen tabere 20-20.
Alt i alt en spændende kamp med godt spil ind imellem – og en overraskende målfarlig næstformand. Mogens lavede mål fra venstrefløjen lidt i stil med håndboldlandsholdets Lars Christiansen når han er bedst!! Hvis det skyldes doping skal vi andre have opskriften.

På torsdag sætter vi nye hold og husk parat kl. 22.

finn

25/2-05: Kære spillere,
et imponerede fremmøde på 11 mand fik formandsskabet til at lave et lilel socialt eksperiment – at spille med 3 hold 4+4+3(+1) samt at lade basisdemokratiet, kendt fra utallige skolegårde, sætte hold. Men den tid det tog for de tre holdsættere at sammensætte holdene demonstrede også effektiviteten i den moderne ledelse, som formandsskabet står for til hverdag – og næste gang er vi tilbage i gammel gænge.
Resultatet med 3 hold var imidlertid, at alle kunne tage hjem som vindere – også formanden selvom hans hold kun vandt en kamp – men det var også over det mest vindende hold og samtidig den største sejr (3-0).
I de sidste 15 minutter 5-a-side bold kunne det være blevet til endnu en sejr til dette hold, men i stedet satte holdet rekord i at kunne få bolden til at ramme alle stolper uden at gå ind – i sig selv meget publikumsvenligt, men resultatet blev et nederlagt til de kyniske modstandere, der ‘blot’ scorede på kontraboldene.

på torsdag går det løs igen

finn
18/2-05: Kære spillere,
Succes avler ikke altid succes – ovenpå sidste spilledags succes for foramndsholdet var kampen igår en nedtur, 12-16 til næstformandsholdet, som med suverænt målmand- og forsvarsspil holdt formandsholdet fra at komme tilbage i kampen efter en start, hvor målene måske kom for let.
Senere hen blev der skudt i tide og især i utide med kontramål som konsekvens.
Og så sluttede den dopingmistænkte næstformand af med en elegant helflugter i nærmeste målhjørne – så var kampen afgjort.
Men efter afslutningsøl på Palles regning er moralen atter på vej op og på torsdag starter også vi der table med troen på at vi denne gang kan vinde!! Det kan vi!

så omklædt og parate kl. 22 på torsdag

Finn

Ja, Det var julefrokosten og den første efterfølgende test på forandringer i dagsformen.
men ikke nok hermed.
det var også en test på tilbageholdenhed mht. den fortsatte virkeliggørelse af holdånd, boldspil og at det kan foregå under fysisk acceptable forhold, dvs. bl.a. sige med varmt vand i bruserne efter boldleg og udvekslede tanker om dagens vindere og næsten vindere.
Med andre ord, så følger her en lille økonomisk status.
Mogens (der jo kan brøste sig af at være den, i vis lommer ‘støtteafgifen til de fysiske rammer’ brænder mest), frits, Martin, Michael, Jan, Kurt John og Palle er ajour.
Mens Peter, Birger og Lars er de mest mådeholdne og ikke lever helt l Hr. Møllers motto om ‘rettidig omhu’.
den opmærksomme læser vil se, at Finn ikke figurerer på “Jan’s liste”. Hvilket jo skyldes, at vi alle skylder ham for, at vi overhovedet tosser rundt efter den kugle, han har sat i spil.
Hvis bolden kostede 240,00 kr. (Finn må opgive det ‘rigtige’ antal kroner, så det er deleligt med 12 !) så skal vi alle af med min. 20,- kr næste torsdag.
Herudover er der jo så det nye tiltag fra Svanemøllehallen: At vi nok skal betale for det kommende efterårs fysiske faciliteter inden vi holder sommerferie.
Med andre ord. I må gerne påbegynde opsparingen i jeres sparegrise, eller helst til kasseren (i form af en to-hundredekroners seddel) fra nu af og indtil 1. april.
På kassererens vegne
Kassereren selv

11/2-05: Det var så julefrokosten.
Allerførst en stor og varm tak til Frits, der lagde hus til en meget vellykket og velbesøgt julefrokost – i år afholdt mindre en 2 måneder efter julen.
Øl-udvalget havde Frits sørget for var på et meget højt internationalt niveau.
I den gode stemning viste det sig, at klubbens dynamiske og selvstyrende medlemmer havde taget initativ til uddeling af nye priser.
Prisuddelingen 2004/05

Kassererens ærespris
(en smuk bold til bilruden, uddelt af Jan):
Mogens
Kim Vilfort-prisen Palle
Flittigste spiller (sølvbæger/bog): Kurt
Magiske mål (kalabas fra John): Lars
Trofast deltager i 3. halvleg
(øljern-uddelt af Mogens):
Finn
Laudrup-video (genvalg) Jan/Mogens

Vi søger naturligvis for at opbygge kampformen til på torsdag, dog uden Frits, som træner i Norge.

På gensyn kl. 22 på banen på torsdag!

Tak for en god julefrokost

Finn

4/2-05: det var for formanden en god torsdag – to 4-mandshold blev sat og det viste sig hurtigt at formandsholdet kom bedst fra start og var i stand til at holde og øge føringen kampen ud til et resultat noget i stil med
20-13 (fraværet af den sædvanlige måltæller stressede os andre)! En (også ifølge de neutrale observatører) fortjent sejr grundlagt på et effektivt og disciplineret forsvar, godt hovedspil og et bredt anlagt angrebsspil, som ind imellem præsterede overraskende og smarte detaljer
– nok til at danne grundlag for diverse priser!!

apropos priser – så er det nu på torsdag hos Frits,  Fuglegårdsvej 41, 2820 Gentofte, kl. 21.30 (og dnne gang præcis, der behøves ikke omklædning!).
hvad du skal medbringe udover pokaler er aftalt efter følgende model:
Kurt – pølser, Jan – oliven/feta, Martin – brød, John – pate, Mogens – ost, Finn – snacks.Øvrige deltagere må bidrage til den fælles økonomi.
Desværre er der afbud fra Peter og Lars men de øvrige ses til en rigtig klubaften!

 

hilsen

Finn

30/1-05: I torsdags skulle der stilles et 4 mands- og et 5 mandshold –  og endnu engang viste formandens uegennytte sig i holdsætning og ikke mindst det resultat der kom ud af kampen. For dem der så Danmark-Tunis i håndbold var mønstret i torsdagens kamp og håndboldkampen slående, når Danmark og formandsholdet placeres i samme rolle – først hurtigt bagud, så udligning og en periode hvor kampen balancerede for så til sidst at blive stresset af en hurtigt og offensivt forsvar og atbe med en pæn mængde mål. Måske skulle jeg lade ansvaret for holdsætning overgå til næstformanden i en periode – uddelegering er hot i organisationer alle andre steder.
Vi har endnu en kamp (revanche for visse af os) på torsdag, hvor vi også skal have fordelt de forskellige opgaver til juleafslutningen d. 10.2 kl. 21.30 hos Frits.
Og en kraftig opfordring til alle pokalindehavere – det påhviler enhver der har fået den ære at modtage en pokal for sin indsats for klub og land at holde pokalen i fineste stand samt at medbringe den sammen med forslag til ny modtager d. 10.2.

På torsdag kl. 22
Finn

21/1_05: Også igår var der et flot fremmøde – 9 mand i en kold og våd januarnat.
Og til kampens resultat, to sæt; 10-5 og 4-4, og endnu engang med formandsholdet som tabere. Dette resultat er der ikke så meget at sige til, tords en helhjertet indats fra taberne kunne vi ikke vende heldet (stolpe ind igen).  Der skal nok blandes nye hold næste gang ikke mindst hvis Palle fortsætter sit spil på nievauet fra igår. I en sportsverden hvor alle der vinder er under mistanke om doping (Lance Armstrong også) kommer Palle på denne måde i søgelyset, mens formandsholdet endnu engang går fri!

Og til julefrokosten – torsdag d. 10. februar er hallen lukket pga. kontrolopstælling af stemmesedler (fra d. 8. hvis nogen er i tvivl) – men da vi jo alle har en fast booking på det tidspunkt i kalenderen (torsdag aften 21.30-23.30) så holder vi julefrokosten fra kl. 21.30 hos Frits,  Fuglegårdsvej 41, 2820 Gentofte. Nærmere om hvad du skal medbringe og om underhoildningen aftales næste gang – men alle pokalindehavere bedes fremfinde deres pokal og forberede en indstilling til valg af efterfølger.

vi ses igen d. 27.1 kl. 22 (husk vi betaler fra hallen kl. 22 – så omklædte og parate)

Finn

14/1-05: Endnu engang lykkedes det ikke for formanden at sætte et vinderhold – denne gang lagde næstformandsholdet ud med et meget pågående forsvarsspil og bragte sig hurtigt foran med 4 -5 pinde og det lykkedes at holde forspringet kampen ud (15-10) – ikke mindst fordi ‘mit’ hold formåede at skyde på alle dele af træværket uden at få mål ud af anstrengelserne. Men det var en god og intensiv kamp med mange fine detaljer, som sikkert bliver vist i glimt på en af sportskanalerne.
Mht. min charge som holdsætter kan jeg jo håbe at få samme lange snor som landstræner Olsen pt. har.

vi ses parat til endnu en omgang på torsdag kl. 22.

Finn

9/1-05: Kære spillere, med såvel som mod!

Torsdagen kamp var mellem to 4 mandshold og afslutningen så spændende, at formanden har overvejet udformning af referatet under sit ophold i Manchester, ikke mindst på Old Trafford under 0 – 0 kampen mod Exeter.
Næstformandens hold startede bedst og kom foran 5 -1 inden formandsholdet fik gang i sit forsvar og sit kontraspil og ikke mindst Lars’ box spil og begyndet at hale ind. Efter et stykke tid balancerede kampen med skiftende føringer og spændingen holdt næsten kampen ud – men en misforståelse omkring en dommerkendelse blev professionelt (på bedste italienske vis!!!!)  udnyttet af næstformandsholdet til at bringe sig foran – og det lykkedes dem at holde det snævre forspring kampen ud.
Et par spillere havde fodskader inden kampen og en enkelt fik en i slutningen, men vi (klubben) håber vi kan stille med et par gode hold alligevel. Michael, Kurt og Birger skulle være med igen – og forhåbentlig er Frits ikke faldet med cyklen endnu engang.

 

På torsdag og husk – vi har betalt for banen fra kl. 22!!!!

 

Finn

7/1-05: Hej Lars
Ja og hjelmen kom ikke til skade! – jeg var såmænd ret heldig.
Men de plejeassistenter jeg var på vej til tilbød mig at låne deres hoftebeskytter – det tilbud overvejer jeg stadig!

God weekend
Frits

6/1-05: Hej boldvenner
Jeg må desværre melde afbud pga af skade.
Jeg fik et kraftigt trælår i går da jeg røg en tur over styret på cyklen – ham foran mig væltede fuldstændig umotiveret og var pludselig på tværs af min cykelretning. Turen hen over hans cykel forløb ikke uden mén.
Min personlige fys har anbefalet jeg at udsætter årsdebut-en til næste torsdag.
God kamp

Vi ses næste torsdag.

Frits

2/1-05: Vi var syv enrgiske der mødte op til træning mellem jul og nytår – og helligdagene havde taget hårdere på nogle end på andre. En gang 4 mod 3 endte med et stort og klart nederlag til 4 mandsholdet, som i den kamp havde store problemer med overhovedet at ramme målet – når to mand i en kontra skyder først på den ene stople og så på den anden uden at kunne få bolden i nettet, så gav 3 mandsholdets hårde slid og gode kombinationsspil dette hold en fortjent sejr. Vi andre må arbejde med træningen hjemme!

Til næste gang skal vi lige have en status:

Kurt, Michael, Birger har meldt fra

De sikre (som jeg husker det) er: Martin, Jan, John, Peter, Mogens, Finn.

Usikre/vides ikke:
Frits, Palle

Send besked til mig hvis disse oplysninger ikke holder – vi er 6 sikre på torsdag (hvis alle kommer).

hilsen
Finn

17/12-04: Kære spillere,
10 mand om en bold i en time – fordelt på 2 x 5 gav den en sveddrivende gang bold, som endte med den rigtige vinder, næstformandens hold, hvor vi taberne, trods en offensiv til sidst ikke kunne nå op til det forspring vinderne havde fået. Men formanden skal jo heller ikke vinde hver gang!! (men helst tit).
Der var i øvrigt tale om en ganske pænt spillet kamp, så formandsskabets henstilling fra sidst har haft den øsnkede virkning.
Under efterkritikken blev formandsskabet dog enige om, at vi næste gang vi er 2 x 5 spiller som tidliger med 4 mand på banen for hvert hold og udskiftning – det giver bedre plads til vores pladskrævende tekniske øvelser!!!

Alle må nu have en god jul og indtage hvad der nu hører til under skyldig hensyntagen til at vi (de fleste) spiller igen d. 30. december – og hvis man ikke vil følge henstillingen er der da heldigvis tid til lidt løbetræning inden vi ses igen.

God jul

Finn

10/12-04: Kære spillere,
torsdagen gav endnu engang en demonstration af formandsskabets evner som holdmanagers, idet de hold hold var uhyre jævnbyrdige. Formandsholdet vandt med  mindst mulig margin 11-10 – og der var protester mod hands (kraftigst fremført af klubbens ekspert på dette område, Jan) i en situation med klumpspil inde på målstregen med krav om tildeling af et mål. Men sådanne situationer opstår og selv med vidoedokumentation ved vi, at der ikke altid kan findes en ‘objektiv’ løsning.

En anden ting er at disse tætte kampe ser ud til at få flere af jer til at gå for helhjertet ind i bolderobringer – vi takler vel alle i et eller andet omfang også selvom det er i strid med regler for indefodbold, men de fleste gør det alene med foden bag bolden og uden stor kraft bag. Enkelte, herunder de to der var indblandet i situationen (Peter og Martin) igår sætter i visse situationer hele kroppen bag tacklingen og så bliver det lovlig voldsomt spil. En løsning ligger ikke lige til højrefoden – men en alvorlig henstilling om at holde lidt igen fra det forenede formandsskab er første skridt -vi går naturligvis ud fra at en sådan henstilling tages meget alvorligt!!

Referat og henstilling tiltrådt af
formand og næstformand

finn

3/12-04: Så fik vi endnu en kamp med skiftende føringer og intensitet – næstformandens hold gik fra banen med en 16-15 sejr efter et tæt opgør.
Men også her spillede ydre forhold ind på retfærdigheden. Alle uhildede iagttagere så Kurt score et af kampens flotteste mål, men en fejlplaceret dommer annulerede målet. Men DBU har med dagens post fået en opfordring fra overdommeren om at se videoptagelserne grundigt igennem med henblik på at ændre afgørelsen.

Der er således lagt op til en omkamp på torsdag.

Finn

26/11-04: Drama i Svanemøllehallen!! Under aftenens kamp i de afgørende sidste minutter måtte dommeren afbryde kampen, da hjemmeholdets fanatiske publikum stjal bolden i protest mod holdets manglende evne til at lave mål. En foreløbig forespørgsel hos DBU og UEFA peger på, at princippet fra FCK-Viborgkampen, som jo blev afbrudt før tid anvendes i dette tilfælde. Dvs. kampens endelige resultat er stillingen da kampen blev afbrudt, dvs. en sejr til udeholdet (formandens) med 2 mål. Dertil kommer en alvorlig reprimande til hjemmeholdet om at sætte net op så bolden ikke kan forlade baneområdet (eller forbyde Frits at skyde på mål – og især over!).
Under alle omstændigheder er der rig mulighed for revanche på torsdag.
Vi håber at Palles knæskade ikke er værre end at han er med igen på torsdag – men vi kan se at de vintertunge og våde baner kræver deres i form af overbelastninger.

på torsdag igen
god weekend

finn

19/11-0p4: Kære spillere,
her fredag morgen med ømmme ben og inden jeg skal høre om Frankfurterskolen og videnssamfundet (konference på Goetheinstituttet) så kommer et par tanker og gårsdagens kamp.

Resultatet var der vist ingen tilstedeværende der bestred – uafgjort 13-13 og ingen protester mod off side mål ol.. Og efter den lidt omtumlede start, hvor et par hurtige spillerhandler (som det kendes fra andre dele af den professionelle fodboldverden) rykkede rundt på styrkeforholdene mellem holdene, så fik vi en tæt kamp med skiftende 1-måls føringer.
I den sidste del af kampen kæmpede formandsskabets hold heorisk i forsvaret for at få et lille overtag og vinde men uden det fornødne held.
Vi håber at Martins skade ikke holder ham væk næste – formandens knæ er helt OK – så vi ses (undtagen John der hævder ikke at kunne nå at komme fra Kastrup til Svnemøllen på 2 timer!!) på torsdag.

god weekend

Finn

5/11-04: Kære spillere,
torsdagen bød på en god og intensiv – og i periode velspillet – kamp mellem to 4-mandshold. Der var flotte mål, lette mål, brændte chancer osv.og resultatet fulgte tendensen i den forløbne uge, medvind til de siddende formænd (præsidenter), så formandens hold fik en smal sejr over næstformandens.
På torsdag ser det ud til at vi igen møder ret fuldtalligt op –

vi ses

29/10-04: Kære spillere,
Dagens overskrifter er ‘skandale under afvikling af vigtig kamp’, ‘tidtageren tog fejl – kampen afblæst før tid’ osv.., alt i alt en række reaktioner på det forhold, at kampuret gik forkert og kampen blev afbrudt 4-5 min. før tid – til skade for det hold der havde gemt kræfterne til en afsluttende offensiv.
Sagen er nu indbragt for UEFA som forventes af træffe en beslutning om enten omkamp eller færdigspilning i løbet af få dage, samt formodentlig en bøde til de ansvarlige for fejlen.
“Taberen” indtil videre i denne forbindelse er det hold (vinderholdet ville de nok kalde sig), som via en energisk og lidt heldig indsats havde fået skabt sig et stort forspring overfor modstandere, som ikke kunne få deres kædeudskiftning til at fungere optimalt – og de må nu vente på at få deres (eventuelle) sejr noteret i verdenspressen.

For de spillere, der trods teknisk modgang ikke opgiver kampen, er der en ny mulighed på torsdag. Trods et par afbud er der spillere nok.

på gensyn

Finn –

22/10-04: Kære spillere,
Så oprandt igen en torsdag aften med 2 gange 4 mand der i en time løb rundt i forskellige løbemønstre efter en enkelt bold –  for de inviede handlede det som sædvanlig om at få bolden i rusen flest gange. Denne gang var der retfærdighed til, idet holdet med formand og næstformand vandt en kneben men fortjent sejr (hvis fortjeneste det var overlader vi til efterkritikken i omklædningsrum og over øl senere).

Vi gentager denne øvelse på næste torsdag, hvor vi efter rygterne skulle være næsten ved fuld styrke (og det stiller krav om at formandsskabet har en strategi for holdstørrelse og sammensætning – det ansver tager vi på os).

på gensyn

Finn

20/10-04: Kære spillere,

Nu er formandsskab og kasserer tilbage igen og forsøget med basisdemokrati forbi – Vi (ledelsen) møder talstærkt op på torsdag og regner med at der er et stort fremmøde så vi kan eksperimentere med holdsætningen.
Kampreferat mangler af gode grunde (jeg tilbragte torsdag aften på en god restaurant i Malaga med rigelig god mad, vin og brandy til kaffen).

vi ses
finn

8/10-04: Af hensyn til rygter om uro blandt spillerne i forbindelse med holdsætning med ulige antal var formanden taknemmelig for at fremmødet var så planlagt af der var 2 x 4 tilstede. Og ikke mindst da  Peter vendte tilbage efter en længere skadespause.
Kampen bølgede frem og tilbage med skiftende føringer toæl holdene og vinderholdet med formanden fik først sit forspting på et par mål da Jan måtte have en lille pause (ramt af bolden) og det andet 4-mandshold måtte omstille sig med en mand over midten – den uro gav plads til et par hurtige mål og det forspring holdt kampen ud.

‘På torsdag i efterårsferien hvor hele formandsskabet plus kasserer er på ferie er der pt. 5 næsten sikre og muligvis Michael og Palle. Og så er en af klubbens fortabte sønner vendt tilbage til storbyen og vil genoptage karrieren i klubben (er det fordi Esbjerg satser på unge angribere??) – under alle omstændigheder velkommen tilbage til Lars – hans nye mailadresse er:

li@muusmann-as.dk

Men vedr. torsdag d. 14.10 – alle skal bekræfte at de kommer senest onsdag – (Martin har bolden) – og formandsskabet håber at selvorganisering kan fungere i kortere perioder.

På gensyn om 2 uger

Finn

5/10-04: Hej alle sammen,
Her følger det med længsel ventede kampreferat. Som noget helt nyt vil jeg forsøge en fuldstændig objektiv beskrivelse af kampen og fra starten erkende mit nederlag.
Vi var to hold et med 3 mand og et med 4 mand (7 mand i alt). 4-mandsholdet spillede med udskiftning, og efter kampen var der almindelig enighed om, at det havde været et afgørende handicap. Kampen endte (efter lang tids jævnbyrdig fight) logisk nok med at 3-mandsholdet vandt 25-14. Mange gode mål (mest fra vinderholdet) – mange brændte chancer (flest fra taberholdet);
I omklædningsrummet benyttede flere spillere formandens fravær (det mindede til forveksling om et spilleroprør) til at forlange, at vi for fremtiden skal spille uden udskiftning, da udskiftning erfaringsmæssigt bryder rytmen på overtalsholdet. Næstformanden, som spillede på det tabende 4-mands-hold var tilbøjelig til at give “oprørerne” ret.
Hilsen og på gensyn
Mogens Andersen

Hej alle,
Efter øl og  eisbein mit sauerkraut (delikat) skal der løbes lidt kilo væk så jeg er tilbage på torsdag – og den altid demokratiske formand tager naturligvis bestik af et spilleroprør (især hvis det er omfattende) og er villig til at afprøve andre modeller (en nyhed kunne f. eks være at bytte af spillere MELLEM holdene undervejs!!), men den nuværende model har sin rod i spillerprotester mod at spille med hold med ulige antal spillere (3 mod 4), men det var måske en anden fraktion.
Men for at undgå oprør og ikke mindst uheld med at kravle over banden så prøver vi en ny model næste gang vi er et ulige antal.

Vi ses på torsdag – og husk at få jeres planer for uge 42 (efterårsferien) afklaret.

hilsen

finn

24/9-04: Kære spillere,
Formandsskabet har nøje overvejet om vi igen skulle gå til UEFA for at få opdelt torsdagens kamp i etapper, så vi kunne få etappesejre og en samlet sejr, men har valgt at tage til efterretning, at 3 mandsholdet vandt en overbevosende sejr over 4 mandsholdet (26-19 eller deromkring).
nederlaget var stort og lignede lidt FCK’s på en dårlig dag og årsagerne er nok også lidt de samme. En nærmere analyse peger på, at den hastige udskiftning gjorde sammenspillet på 4 mandsholdet kompliceret og det sammen med de mange kærfter der blev brugt på at klatre over banden gjorde nok udfaldet mod et tæt sammenspillet hold, der imponerede med langskud og effektivt forsvarsspil.
Kampen tog så hårdt på formanden at han rejser til Berlin på torsdag – men efter en rekreation vender tilbage næste gang med nye kræfter.

Næstformanden overtager holdsætning osv.

hilsen

finn

 

17/9-04: Kære spillere,
så kom vi igennem endnu en aften med 4-mands hold. Resultatet blev af nogen opfattet som om at holdet med Kurt, John, Jan og Martin vandt 15-14 over Mogens, Frits, Birger og Finn. Men det er en fejl.
Efter at have forespurgt hos UEFAs turneringsafdeling må vi (desværre) meddele, at resultatet if. gældende regler (spørg til enhver tid Mogens) skal deles op i kampen mellem to 3-mandshold (et med udskiftning), hvor det første hold vandt 3-1 og i kampen mellem 4-mandshold (da Jan kom på banen). Den sidste kamp vandt formandsholdet 13-12. Beklager at vi ikke havde hele regelsættet med igår.

Men det giver jo en mere demokratisk fordeling af gode og mindre gode oplevelser (alle var vindere) og et afsæt for revancher på torsdag.

Og på torsdag skulled er efter de meldinger der kom igår være næsten fuldt hus.

vi ses

Finn
Kære spillere,
Jeg vil gerne rette formandens ideologiske delen sol og vind lige: “Alle var vindere.”
Det må med den rette dialektiske indstilling konstateres, at kampen kan deles analytisk op i mange forskellige arbitrære stykker, og så kan alle jo have vundet. Ser man derimod på den syntetiserede helhed, så kan der kun være een vinder.
Men da jeg ikke vil gå imod min formand, så siger jeg ikke hvem.
Jan

10/9-04: Så lykkedes det endnu engang at stille med de nødvendige 2 x 3 – og få afviklet en kamp der nok bedst kan beskrives osm en træningskamp – eller som det blev sagt i omklædningsrummet som endnu et FCK-flop. De to jævnbyrdige hold som formanden satte fulgtes ad med skiftende føringer til 5 -5, så fik Frits en forhåbentlig mindre alvorlig muskelforstrækning i det ene lår, som satte hans tempo og skudkraft betydeligt ned. Hans hold kæmpede heroisk med det var op ad bakke mod modstanderen som stille og roligt fik et stadig større forspring og vandt med 7, 8 eller 9 mål, FIFA kontrollørens lystavle gik ind imellem i sort.
Næste gang er Michael i sydfrankrig og Palle kan ikke – men med John, Birger og Kurt samt de 4 fra igår skulle vi kunne spille også på torsdag – og igen med god plads for dem der vil løbe.

finn
6/9-04: Hej allesammen
Først lige et kort referat af kampen. Alle de, der havde lovet at komme, dukkede op – tak for det – så vi kunne få en omgang fodbold med 3 mand på hvert hold.
Det blev en spændende kamp hvor hvert hold havde sine stærke perioder. Først 4-1 i første periode, derefter 4-14 i anden periode og 9-4 i tredje dvs en sejr på 2 perioder mod 1 til næstformandens hold, hvis det gøres op med flest scorede mål endte kampen 17-19 med næstformandens hold som taber. Altså én sejr og et nederlag til hvert hold – mere jævnbyrdigt kan det ikke blive.
Af de fremmødte meldte Martin afbud til næste gang, men det skulle gerne opvejes af fremmøde fra nogle af de fraværende.
Hilsen

Mogens Andersen
27/8-04: Kære spillere,
9 friske spillere mødte op og fik ganske effektiv motion 4-mandsholdet vandt med et if. FIFA heemmligt men to-cifret antal mål mod 5-mandsholdets 9. Boldsikkerheden mangler dog noget endnu, hvad spillet viste. Og god nyhed var Palles come back – han er tilbage i vanlig stil, selvom der mangler lidt skarphed foran målet (som for de fleste andre).
Der er flere afbud til næste gang, Kurt, Birger og Finn.

Der skulle være 2 x 3 mand tilbage med tilsagn fra: Mogens, Jan, Martin, Palle, Frits, Michael.

Og Mogens tager over som næstformand og er den der skal have besked hvis der er forfald blandt de 6 nævnte – og han sætter også hold!

Jeg er tilbage til d. 7.

god kamp

Finn

20/8-04: Kære spillere,
så begyndte vi på den 38. sæson med begrænset fremmøde men dog med 7 mand på hele banen – og det gav under alle omstændigheder motion og en tiltrængt afpudsning af sikke mindst skudteknikken.
Vi må lige se de næste par gange an mht. om spillerstaben er for lille (for smal, som det hedder i tv-kommentatorsproget uden hensyn til fysisk udseende).
Hvis alt går vel skulle vi blive et par stykker mere på torsdag.

Formandsskabet arbejder pt. på et udkast til en pressemeddelelse, hvis Brøndby kontakter os for at låne spillere til UEFA kampen – i klubbens glorværdige historie har vi aldrig været strjekebrydere eller noget tilsvarende, så det bliver et klart nej – vi er solidariske med spillerne.

 

på gensyn på torsdag.

finn

4/8-04: Kære lle spilere.

Sommeren er slut som formanden konstaterer.
Jeg har forsøgt at træne en kende i løbet af sommeren, men det går ikke rigtigt med mit knæ – i hvert fald går det ikke som det skal.
Jeg har været til undersøgelse på idræsmedicinsk klinik på Bispebjerg Hospital, og lægen fraråder mig at spille indendørs fodbold.
Det har jeg ikke endegyldigt accepteret, men jeg er nød til fortsat at holde mig lettere tilbagetrukket fra det gode fodboldmiljø i Svanemøllehallen.
Jeg håber vi ses senere i løbet af sæsonen.

De bedste hilsner

Søren

Kære spillere,
Alle har nok bemærket at sommeren er fordi for nu er det blevet varmt og solskin igen! Det betyder at selvtræningen kan starte under gode betingelser, og klubben forventer som altid at alle spillere stiller op i en god grundform, så det kun er de tekniske færdigheder, som skal trænes når vi begynder (det plejer nu også at være svært nok).
I lyset af den annoncerede arbejdsmarkedskonflikt mellem DBU og spillerforeningen, som ser ud til at starte d. 19. august, naturligvis ikke berører en organisation som vores, hvor pengestrømmen kun går een vej – til kassereren og videre til hallen – jeg har ikke setnogen form for løn eller transferbeløb for nogle af jer.
Vi kan naturligvis diskutere om vi vil vise solidaritet med spillerforeningen ved f.eks. at spille for halv kraft under konflikten (en ret behagelig form for solidaritet!) og ellers må vi tage klart afstand fra den tiltagende kapitalistiske organisering af ‘ vores ‘ sport. Konsekvensen af resultatfodbold så vi jo på tv i juni måned og jeg vil henstille at ingen hold i denne sæson spiller græsk men gern tjekkisk.

Når vi er ved økonomien så husk hvad jeg skrev i juni:

Den månedlige leje er 1100,- kr. og for 9 måneder er det ialt 9900,- kr. som vi 13 aktive skal dele.

For hele året betyder det 762,- kr. pr. spiller forudsat vi er 13, og pr. måned  85,- kr.

Første gang skal der som min. betales for 3 måneder, dvs. 255,- kr. som medbringes i små, umærkede sedler i en neutral kuvert mrk. Jan.

Måske kan vi senere overgå til en mere moderne betalingsform.

I august vil de to kasserere lave et samlet regnskab for betaling af gæld for den gamle sæson samt for diverse udlæg, som så indgår i betalingen af rate 2.

Jeg glæder mig til at komme igang og til at se alle – især de langtidssygemeldte.

hilsen fra formanden som er begyndt med en systematisk opbygning ag grundformen.

Finn