Referater 2003-04

Home Page

3/6-04: Kære spillere,

Nu hvor vi skal savne den ugentlige gang bold i et par måneder må vi nøjes med passiv tv-fodbold, som næppe hele tiden vil være så medrivende som når vi selv er igang.

Men der er håb forude – den nye kasserer har ordnet kontrakten for hallen og vi begynder igen d. 19. august kl. 22.

Den månedlige leje er 1100,- kr. og for 9 måneder er det ialt 9900,- kr. som vi 13 aktive skal dele.

For hele året betyder det 762,- kr. pr. spiller forudsat vi er 13, og pr. måned  85,- kr.

Første gang skal der som min. betales for 3 måneder, dvs. 255,- kr. som medbringes i små, umærkede sedler i en neutral kuvert mrk. Jan.

Måske kan vi senere overgå til en mere moderne betalingsform.

I august vil de to kasserere lave et samlet regnskab for betaling af gæld for den gamle sæson samt for diverse udlæg, som så indgår i betalingen af rate 2.

men hold nu formen foran tv’et.

God sommer – og så regner vi med at se alle de skadede på banen igen til august

Finn

14/5-04: Kære spillere,

trods en øm højre skulder og arm efter et ikke-planlagt møde med gulvet igår føler jeg, at det trods alt påhviler formanden at skrive og udsende sæsonens sidste kampberetning..
8 spillere mødte frem og blev fordelt på to hold – og som et særligt indslag fordi det var sidste gang inden sommerferien besluttede formandsskabet at eftergøre en model, alle kender fra skoletiden, nemlig to fra klassen vælger på skift deres hold. Holdfordelingen blev sådan, at det ene hold ved starten så sig selv som lidt forfordelt – og i begyndelsen kom de også planmæssigt bagud. Det andet hold med formanden havde indtil stillingen 8-6 kontrol over kampen, men herfra og kampen ud vendte billedet. Holdet der var bagud kæmpede energisk i forsvaret og fik en række dels heldige dels flotte mål og kom foran, mens det andet hold var i noget der kan kaldes en scoringskrise (som Brøndby). Dette fortsatte kampen ud og det hold der startede med at være bagud vandt fortjent med 2 mål, 12-10 (eller deromkring, jeg mangler indberetningen fra FIFA manden).
Alt i alt har vi endnu engang haft en god sæson, hvis jeg husker rigtigt også uden aflysninger. Vi har dog haft flere skadede spillere end de seneste år og må håber, at det er en tilfældighed og ikke udtryk for at kødets skrøbelighed tiltager med alderen!!

Når vi begynder igen i august håber vi at Palle er kommet så godt over sin operation, at han igen kan spille sit energiske spil, samt at Peters ankelbrud og Sørens knæskade har fået den fornødne ro over sommeren, så alle kan møde op i bedste form – de øvrige spillere skal dog ikke glemme den normale sommertræning!!

Vi starter i august d. 19 kl. 22 i den sædvanlige hal.

hav en rigtig god sommer og pas nu på ikke at få skader.

finn

30/4-04: Kære spillere,
aftenkampen startede med en lidt forvirret holdsætning, idet formandsskabet gik efter en 3 mod 3 model med udskiftning, men bøjede sig for en ‘folkekrav’ om ingen udskiftning, dvs. 3 mod 4.
Pressen skrev at kampen som helhed var underholdende med mange gode mål og sjove situationer, men også viste, at ingen af holdene var rigtig stærke i det defensive. Kampen fik dog den rette vinder, selvom sejren på 30-19 var lovlig stor og ikke udtryk for den reelle styrkeforskel.
I det mere deltaljerede kamprefererat står der: 4-mandsholdet med formandsskabet startede i fineste stil og kom hurtigt klart foran, men gik så lidt i stå samtidig med at det fik 3-mandsholdet til at kæmpe med ekstra styrke. I midten af kampen skiftedes holdene til at føre, 3 mandsholdet en overgang med 2 mål (13-11), men så slog forskelle i kondition igennem og 4 mandsholdet lavede en række mål på hurtigt og effektivt kontraspil.

Men vi fik alle den motion vi kom efter (og hvis ikke var det helt selvforskylt).

På trosdag kan vi stille med 8 eller 9 mand så der mødes vi igen kl. 22.

hilsen

Finn

26/4-04: Kære spillere,
Efter en grundig research kan jeg berolige alle med, at der er de relevante faciliteter og ikke mindst drikkevarer  i Portugal, hvis vi skulle blive bedt om at træde ind som reserver ved uventet frafald her til juni.

Ellers kan jeg konstatere, at næstformanden igen har demonstreret styrken i foreningens flade ledelsesstruktur og sat hold som jeg ikke kunne have gjort bedre (især ikke afstanden taget i betragtning!)

Husk nu, at på trosdag er det sidste gang i den ordinære turnering.
Derefter spiller vi i maj med aftaler fra gang til gang og kontant afregning, så find ud af hvor mange torsdage i maj I kan spille.

på gensyn kl. 22

finn
Hej alle sammen,
“To jævnbyrdige hold”, “Spænding til det sidste”, “Mange brændte chancer”, “Målmandsspil af høj klasse”, “Få mål i tæt kamp” – det er blot nogle af overskrifterne i fredagens aviser, og tilsammen giver de et ganske godt billede af kampens forløb. Ikke nok med at kampen endte uafgjort 14-14, intet hold var på noget tidspunkt foran med mere end 2 mål.  For begge hold var det en halv sejr, og to halve sejre er som bekendt tilsammen mere værd end en sejr og et nederlag – for nu at være lidt småfilosofisk. Kort sagt – lykkemaksimering.
Vi ses på torsdag omklædt inden kl.10 for igen at spille under formandens kommando.
Mvh

Mogens Andersen

16/4-04: Gårsdagens kamp sidder stadig i benene hos nogle af os fra 3 mandsholdet, som jo i lyset af en flyvende start med mål på næsten hvert skud troede på muligheden for at overliste 4 mandsholdet – men det gik ikke da kondien ikke var til højt tempo hele kampen og resultatet blev 14-16 efter en ind imellem meget underholdende kamp.

Næste gang sidder jeg over (pligten kalder, der skal kontrolleres hoteller og andre faciliteter i Portugal det er en del af at være med i den internatioanle verden!).
Men John og Michael skulle være tilbage og de 6 andre fra igår ligeledes.
Besked om ændringer gives til Mogens.

Vi ses om 14 dage.

hilsen

Finn

2/4-04: Kære spillere,

Kampreferatet fra igår kan gøres kort – tilsyneladende var der to nogenlunde lige hold, men efter 3-3 rykkede det ene hold først ved en hel serie af mål fra Michael (træningslejr i Sydfrankrig kan åbenbart betale sig!!) og derefter gik det bare med kombinationerne for dette hold, som vandt med 10 over.

dette var for ca. halvdelen af de tilstædeværende en glimrende optakt til dagens anden stgore begivendhed: Generalforsamlingen.

Her skal der først sendes en stor tak til Frits for endnu engang at være vært for en god generalforsamling – og en særlig tak til jan for hans fremragende ølsmag og fødselsdagsøl.
generalforsamlingen foregik i god ro og orden -selvom to af deltagerne først skulle på sightseeing i Lyngbyområdet. Og Frits havde redigeret en glimrende video som kan konkurrere med Laudrupvideoen mht. engagement hos spillerne. (kopi på CD kan fås hos Frits).
Jan stillede op til kasserervalget med et benhårdt program: pay or perish!!, som har fuld støtte fra formandsskabet. Han er valgt  for 2 år og laver en overdragelse fra Birger ved sæsonafslutningen. Det henstilles at evt. restanter (de findes!!) får ordnet deres mellemværende mens den liberale kasserer Birger stadig står for kassen.
Den traditionelle prisuddeling var begrænset til to priser, leif fik formandens ærespris (fra John) og Mogens og Jan som sidste år fik Udviklingsprisen (Laudrup-videoen) har åbenbart stadig brug for udvikling, så den gik fra Mogens til Jan.

Da hukommelsen åbenbart har lidt overlast skal sidste års beslutninger gentages her:
Sidste år blev flg. priser uddelt, jvf. mail fra 17.1.03

Pokalen for langsommeste mål får i 2002 til Martin,
Kim Vilfort pokalen (comback-prisen) får i 2002 til Peter,
Den bitre kalk (årets fund) går i 2002 til Søren (som har lovet at den
skal stå fremme på hylden hele året!),
Formandens ærespris (bedstefar-prisen) går i 2002 til John,
og den nye pris Udviklingsprisen (Laudrup-videoen) deles mellem Mogens
og Jan (hhv. forår og efterår) Vi vil evaluere resultatet på næste
julefrokost.
 
Martin, Peter og Søren bedes huske, at de har priser der skal overrækkes på næste generalforsamling - 

Og så ses vi igen om 14 dage .

finn

26/3-04: Det lykkedes at samle 7 mand til en heftig gang motionsbold – så heftig at Sørens knæ gav problemer, forhåbentlig ikke mere end nogle dages ro kan ordne. Indtil han udgik kæmpede de to hold næsten lige, det ene (formandens) med en føring der gik op og ned, men der var god plads på banen så alle kunne komme på måltavlen.
Efter at Søren gik ud blandede vi holdene og det gav en meget tæt (og træt) afsluttende kamp. Og mens dommeren var ved at fløjte scorede Leifs hold målet til 4-3, og trods protester står resultatet nu i statistikken. Det var Leifs anden sejr!!!

På torsdag er Frits vært ved den sædvanlige generalforsamling med øl, mad og video.
Husk af medbringe rengjorte pokaler og forslag til nye kandidater,
husk at vi SKAl vælge en ny kasserer, msåek skal det være en tidsbegrænset periode, 2 el. 3 år, således at denne opgave går på omgang mere systematisk end før,
og endelig husk de særlige opgaver som er:
Mogens medbringer ost, Jan oliven mm., John paté, Kurt brød, Finn pølse og Frits står for ØL.

Alle andre er meget velkomne til at byde ind med alternativer men giv besked til de ‘udvalgte’.

Vi ses forhåbentlig alle undt. de langtidsskadede på torsdag.

hilsen

Finn

25/3-04: Kære spillere,
formandens næsten 60-år gamle hukommelse havde glemt, at Frits prioriterer et sydsvensk badeland over fodbolden – dvs. hvis vi skal spille i aften skal der komme et positivt tilsagn fra en af de usikre, dvs. Birger, Søren eller Kurt.
Kan I give det ellers aflyser vi.

Jeg udsender en sidste besked om der spilles i aften kl. 16.

Finn

24/3-04: Kære spillere,
sidste nyt er, at Kurt lider af allergi og både Birger og Søren er usikre.
Vi skal derfor have et navneopråb:
Frits, Mogens, Jan, Martin, John og Finn er helt sikre, jeg husker ikke om Michael er tilbage igen, men det giver os 6 sikre, dvs. vi kan spille på torsdag også hiv de tvivlsomme melder fra.

Så en del af os ses imorgen aften

finn

21/3-04: Kære spillere,
torsdagen bød på en gang 4 mod 4i en tæt kamp med højt tempo og godt forsvarsspil. Fra presseklippene vil jeg fremhæve Johns elegante hovedstødsmål på min lange tværaflevering og naturligvis Søren flugtskud næsten fra hjørnet.
Der var naturligvis også andre gode mål men begge holds forsvar ‘stod’
godt, så sejren på 17-14 som den debuterende UEFA kontrollør (Jan) talte var i høj grda en arbejdssejr.

Igen er vi klar på torsdag.

god weekend

Finn

12/3-04: Så er det igen tid til de sidste pressenyheder fra sporten i Svanemøllehallen.
Torsdagen kamp mellem to 4 mandshold med formand og næstformand på det ene hold startede med at det ene hold på kort tid bragte sig foran med
5-1 – det fik formandsskabsholdet til at stramme forsvaret og forbedre positionsspillet og det gav resultat, 8 mål på stribe uden scoring fra modstanderne, så pludselig var det 5-9.! Desværre vred Peter rundt i knæet og udgik og med 3 mod 4 kæmpede holdet heroisk men kunne ikke undgå et nederlag på 14-11.
Vi håber at Peters knæ er fit for fight igen på torsdag, hvor vi som sædvanlig varmer op og er omklædte kl. 22.

Husk at vi d. 1.4 holder generalforsamling hos Frits – opgaverne fordeles næste gang, men alle prisindehavere skal dels støve deres trofæer af (med en opvredet klud!!) og dels forberede forslag til ny kandidat.

 

hilsen

Finn

5/3-04: Så skete det!!

*Leif var med på vinderholdet* og bidrog både til sejren og til at spændingen holdt til det sidste i en kamp med lige spil, flotte mål og spænding til det sidste.

Endelig at være med til at vinde var så overvældende, at han sidder over næste gang – men vender så stærkt tilbage om 2 uger.

De fleste andre forventes at holde formen vedlige på torsdag.

Vi, dvs. Frits og undertegnede rejner med at trorsdag d. 1. april skal være den sædvanlige generalforsamling med prisoverrækkelse, vidoeklip samt valg af ny kasserer (man kan godt vælges uden at være tilstede!!) Så se efter om din kalender er åben fra 23 – 01 d. 1.3!!

 

hilsen

finn

27/2-04: 29 – 14 – ja det ser ud som et håndboldresultat men var slutstillingen på en ejendommelig kamp, hvor taberholdet de først 15-20 minutter pressede det senere vinderhold (formandens!!) i bund men uden at få et rigtigt forspring. Det lykkedes derimod vinderholdet at kæmpe sig ind i kampen og via et bevægeligt forsvar, effektivt positionsspil og ikke mindst udnyttelse af kontramuligheder gik der inflation i målscoringen i den sidste del af kampen, da måldifferencer ikke har betydning for op-
ud- og nedrykning.

men der er altid mulighed for en revanche – måske i nye konstallationer på torsdag kl. 22.

vi ses

finn

25/2-04: Kære alle

Formanden har sendt mig et rigtigt godt alternativ til de blodfortyndende indsprøjtninger, jeg har fået en hel del af. Det at blive taget på låret viser sig i min situation desværre at være slemt overvurderet. Så rigtigt mange tak for den skotske flaske.

Også mange tak for de opmuntrende mails. Jeg har erfaret, at man i en situation som min bliver meget ‘opmärksomhedssugen’ (som det kan hedde på svensk).

Om sygdommen: Kirurgerne (specielt til Michael: det var Peter Iversen) var godt tilfredse med deres arbejde. Så mangler jeg stadig noget præcist fra dem med mikroskopet. Men jeg mærker allerede, at jeg vender tilbage i en lettere og muligvis hurtigere udgave til august.

Mange hilsner

Palle
Brøndby har svært ved at stille med en rutineret midbane mod Barcelona og vi har også et par afbud til i morgen, fra Kurt og Birger. Når resten af os fra sidst stiller op er der ingen problemer – så husk lige det.
Og som I har set har Palle heldigvis ikke mistet modet men varmer langsomt op til august.

vi andre ses i morgen

finn

20/2-04: Det lykkedes endnu engang at få sat to hold, som udkæmpede en ret lige kamp – og det hold med formanden og endnu engang Leif, som formelt var tabere, var i den efterfølgende evaluering enig med pressen i, at det vat to fatale dommerfejl, som kostede den fortjente sejr – dels at dømme mål på et indirekte frispark og dels at overse, de mange minutter, som skulle have været lagt til spilletiden pga afbrydelser i kampen som som hindrede udligning og sejrsmål!! Men da det jo ikke var en afgørende kamp er der tid til revanche på næste torsdag.

Vi ses (og formanden vil endnu engang overveje en mere systematisk tilgang til holdsætning)

omklædt kl. 22

finn

13/2-04: Kære spillere,
8 entusiastiske spillere mødte op her i vinterferie-ugen for at få ugen bedste oplevelse – den kollektive dyst om æren.
Formanden satte hold efter princippet de første 4 på banen var hold 1 og de næste hold 2. Det gav en holdsammensætning med hele formandsskabet på hold 1, som i de første 10 miniútter var ved at blive blæst ud af banen (nede 6-1 eller noget i den stil) af det meget teknisk velspillende hold 2. Men efterhånden fik hold 1 sat sit forsvar godt op og begyndte at lave mål efter enkelt men sikkert opspil. I kampens sidste del gav hold 2’s tekniske spil en del boldtab, som resulterede i forskellige former for godt kontraspil med mål. Og til sidst endte det med at hold 1 vandt 20-18.
Næste gang er vi formodentlig flere og husk, at der er video på – så husk rene trøjer.

på torsdag kl. 22

Finn
6/2-04: Ja vi spiller i vinterferien – alle os der ikke sætter liv og lemmer på spil ude i det fri.
Søren, Kurt, Michale og John kommer ikke, men de øvrige 8 har givet tilsagn, så der er mulighed for en god gang four a side på torsdag.
Spillet igår var set fra taberholdets side (18-11!!) uden flow og sammenhæng i angrebet mens forsvaret var meget åbent – dog blev der brugt mange kræfter på begge dele. Vi prøver med nye holdopstillinger.

hilsen og god weekend

finn

31/1-04: Kære spillere,

ovenpå fredagen med det fortræffelige øl og den gode mad samt et urimeligt støjniveau på Nørrebros Bryghus var torsdag den sædvanlige intensive gang bold. Denne gang tabte formandens hold – mest pga en dårlig start (nede med 6 pinde!) men høj holdmoral bragte os tilbage i kampen som vi dog tabte knebent til et hold, der var mere effektive i afslutningerne (lidt lige som tyskerne i den netop færdigspillede håndboldkamp!!).
På torsdag går det løs igen – husk opvarmning og husk at det er OK at småtræne ind imellem torsdagene – bare det ikke forrykker formkurven.

hilsen
finn

 

23/1-04: Kære spillere,

I næstformandens fravær lykekdes det formanden at få sat hold, så han kom på vinderholdet (20-15 og på intet tidspunkt var der uenighed om måltællingen!), men til tabernes ros skal nævnes at de hele kampen igennem insisterede på kun at lave de svære mål – og derfor betalte med en rigelig stor fejlprocent.

Vi (ca. 8 stk.) mødes til julefrokost/generalforsamling kl. 19 på denne
adresse:
Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

udover en mængde friskbrygget øl er der også mad!

Menu januar
Rimet torsk, torskerogn rørt med creme fraiche og persille, bagte rødbeder i sherry?edikke.
Sprødstegt svinebryst med veloute af selleri og endive, persilleolie og kraftig reduktion af Bombay Pale Ale.
Stegt majskylling med malt, timian og citronskal, ølbraiseret lår og cremet vinterporre med peberrod og polenta/kartoffel kage.
Tærte af batat, mandler, appelsin og ingefær serveret med anis/karry iscreme.
3 retter 275 kr.
4 retter 315 kr.

 

vi ses i aften – og igen på torsdag.

finn

16/1-04: så er vi godt igang igen – måske var spillet og især teknikken præget af den lange vinterpause, men energien og entusiasmen fejlede ikke noget og der blev scoret mnage mål.
Resultatet af kampen blev ifølge Fifa-repræsentanten 20-19 (eller 18
eller??) til næstformandens hold. Men i disse postmoderne tider er det et spørgsmål om at se på resultatet ud fra et forhandlingsøkonomisk eller socialkonstruktivistiske standpunkt – og der blev i den grad forhandlet og konstruret forskellige mellemregninger under kampen – hvad talte med og hvad ikke.
Så i den sidste ende må turneringsstatistikerne finde ud af det.

Under alle omstændigheder spiller vi igen på torsdag – og lige så vigtigt – på fredag d. 23.1 er der generalforsamling kl. 19 i Nørrebros bryghus – i en selvstændig mail kommer der et kort, således at alle skulle være i stand til at finde derind til kl. 199, hvor generalforsamlingen begynder – hjemturen står hver spiller selv for!!

Efter de tilsagn jeg fik igår bliver vi 9 (10 med Palle).

vi ses på torsdag

Finn

14/1-04: Kære venner,
efter et halvt års pause har jeg tænkt mig at teste den jyske metode: jeg prøver altså et forsigtigt come back d. 15, så må vi se hvor langt bentøjet bærer. Jeg regner med at have et regnskab med, så dem der ikke allerede har betalt, kan få lejlighed til af begynde at afdrage.
Mange hilsener
Birger
13/1-04: Hej alle sammen,
Da jeg i de sidste dage har været ualmindelig hårdt ramt af arbejde, er det først nu i får den obligatoriske formandsberetning fra seneste spillerunde.
Næstformanden overraskede ved for en gangs skyld at sætte hold på den traditionelle facon ud fra styrke- og formprofiler for de enkelte spillere. Det viste sig at lykkes så nogenlunde. Det blev en lige kamp mod en svag overmagt (set fra tabernes synspunkt). Kampen endte 19-16 (et mindretal mente 20-16, men FIFA-repræsentanten var benhård). Desuden skal det lige nævnes, at vi oplevede et lovende come back fra Leif. I Leifs samspil med Søren viste det sig virkelig hvad fælles institutbaggrund betyder for spilforståelsen. Imponerende!!!! Det må vi have noget mere af. Jeg har desværre ikke e-mail-adressen på Leif, så hvis en RUC’er videresender denne beretning vil jeg være taknemmelig.
Hilsen og på gensyn
Mogens Andersen

12-1-04: Så er formanden tilbage igen – uden kontrakter med Real og uden at medbringe udfasede stjernespillere derfra.
Så jeg er klar på torsdag efter næsten 4 ugers pause.

hilsen

finn

14/12-03: Kære alle spillere,

nu nærmer vi os sidste gang inden jul – vi må se i øjnene at julepausen denne gang bliver ret lang – næste runde er først d. 8. januar.
I torsdags blev der ellers arbejdet hård især fra det ene hold (det jeg var på) som kæmpede op ad bakke hele tiden (fordi holdsætningen blev lidt skæv med sent ankomne spillere), men det endte med et hæderligt nederlag og en ordentlig motion.

Så på torsdag er det sidste chance for at løbe sig i form til julen!!

Vi ses og husk det nu: omklædt og på banen kl. 22!!!

finn

 

/11-03: Kære spillere,
Igen en tæt og spændende kamp med de rigtige vindere, denne gang med formanden! Forløbet af kampen fortjener dog en kommentar, det er ikke så tit at en kamp skifter fra 5-2 til 5-10 for så at slutte 9-10, så der var alle varianter af held og uheld, af med og modgang.

Vi fortsætter på torsdag, med mere eller mindre fuld besætning (formanden kommer med særlig tilladelse, da det er min kones
fødselsdag!)

Endvidere fat jeres kalendere – vi skal til at aftale en fredag aften i januar til en hel-aften generalforsamling i nørrebrogs bryghus – ( se nærmere på sidste mail).
Forslag er fredag d. 23. eller 30. jan. så er julemaden fordøjet.

hilsen og til de langsomme (de pågældende ved hvem der er tale om) OMKLÆDT og parat til at spille kl. 22!!!

hilsen

Finn

21/10-03: Kære spillere,
endnu engang sveddryppende motion – efter Sørens forhåbentlige ikke alvorlige skade spillede vi 3 x 3 så der var god plads at løbe på!! Resultatet 9-10 til næstformandens hold kan der sættes spørgsmål ved da den bulgarske sidedommer klart så en bold på målstregen inden men blev underkendt af FIFA (og næstformanden!!) og så havde resultatet været uafgjort (retfærdigt som en enig presse skrev efter kampen).
Vi spiller igen på torsdag.

AD julefrokost.
Der er kommet et forslag fra Frits med fuld støtte fra formandsskabet om at prøve noget nyt – ja et forslag om at bryde traditionen vi den åbne moderne stil i formandsskabet.
Vi skal spise og smage forskellige øltyper mens vi holder generalforsamling i Nørrebrogs Bryghus, ryesgade 3. Om øl og mad se nedenfor –  arrangementet skal foregå en fredag i januar kl. 19, da det ikke er muligt efter den sædvanlige torsdagskamp – og ingen forestiller sig vel at vi aflyser en torsdag!!!
Så vi skal over de næste par gange have tilbagemeldinger fra alle om de er med på dette traditionsbrud – og dernæst aftale en dato.

hilsen Finn

10/11-03: Hej alle (også sidste uges vindere),
Sidste torsdag da jeg stod for at sætte hold, fik jeg den idé at holdene kunne sætte sig selv. Alle der satte sig til venstre i omklædningsrummer kom på det ene hold og alle der satte sig til højre på det andet. Det er ikke nogen god idé, da målmænd åbenbart har det med at sætte sig til venstre (en sociologisk lovmæssighed???).  Resultatet blev et hold med fire målmænd og et hold uden målmand. Da målmændene ovenikøbet havde trænet i at score på udspark var der ikke meget at stille op. Målmandsholdet vandt 19-14, ikke helt retfærdigt var der enkelte (4) der mente, men efter at have sovet på det i op til flere døgn, må jeg indrømme at fejlen var min eller snarere et resultat af folks måde at sætte sig på.
Vi ses på torsdag.
Mogens

31/10-03: Også denne gang havde formanden og hans hold medvind – det viste sig bl.a. i at vi fik de ‘lette’ mål i slutningen af kampen efter først at have haft meget svært ved at spille os igennem og ramme målet.
Men det moralske ansvar for at sikre formanden en god dag inden han rejser til US gjorde sit til at holdet tog sig sammen – også selvom modstanderholdet forsøgte sig med en særlig variant af reglerne om udskiftning .
Jeg overdrager i sikker forvisning om at alt går som det skal ansvar forholdsætning mm. til Mogens og er tilbage på banen igen d. 13.11 – og ser frem til at vinde endnu engang!!

God kamp

omklædt og parat kl. 22

finn

24/10-03: Kære medspillere,
Så lykkedes det!! Formandens hold vandt og det efter at have været nede med 3 mål i midten af kampen. Vinderholdet viste en forbilledlig moral og opbakning bag formanden og efter at han brød scoringspausen kom holdet igen og vandt efter en tæt og spændende kamp.
Det er godt for klubmoralen at ingen behøver at føle, at de er sat på et taberhold fordi de er sammen med formanden!
Næste gang skal Kurt, Peter og Søren pleje andre (faglige) interesser, men vi er sikre på at være over det kritiske antal – så omklædte, beredte kl. 22 på torsdag.

finn

20/10-03: Kære med- og modspillere,
så skete det igen- formandens hold tabte og denne gang efter at have været bagud hele kampen. jeg har brugt weekenden til at overveje andre modeller for holdudtagelse, f. ex. random sampling, men holder nu fast ved den hævdvundne metode, ekspertvurderingen fra formanden. Det er en trøst at se at det også går galt for andre med holdudtagelsen, se.
f.eks. AGF, AB eller min lokale klub Brønshøj. De har alle tabt flere gange i træk end jeg har, så der er andre trænere/managers som har svært ved at sætte et vinderhold.
Derfor – jeg prøver fuld af tro på at bølgen vender at sætte nye hold på torsdag, hvor vi har forventninger om at se de lang- og korttidsskadede (Kurt og Birger)  tilbage i aktion.

vi ses omklædt kl. 22 på torsdag

 

finn

Formandens beretning(er) tyder på, det er på høje tid med en ekstern, objektiv, neutral, kønsafbalanceret, videns-baseret, ex-ante og ex-post evaluering….
Hilsen fra en interesseret med-læser

13/10-03: Hej,
så er der kommet positiv bekræftelse fra både John og Palle, som sammen med de fire ‘sikre’ fra sidst giver 6 mand og dertil evt. også Peter.
DVS. VI SPILLER på torsdag.

Finn

10/10-03: Så skete det igen, for 3. gang var formanden på det tabende hold og endnu engang med et 1-måls nederlag. Det ligner efterhånden det danske landshold i 70erne der altid tabte efter en god og (næsten) lige kamp og altid fordi, fordi, fordi.
Der er et par afbud i efterårsferien (Søren, Mogens Jan) men vi burde kunne stille med min. 6 mand.
Martin, Frits, Michael og Finn er sikre,
Mulige er Peter, Palle og John – som alle bedes bekræfte at de kan spille.
Kurt og Birger er vist fortsat på skadelisten, men efter efterårsferien forventer vi nogle come back’s.
Vi ses forhåbentlig på torsdag kl. 22
finn

5/10-03: En kontrol fra formanden: Peter og John er ude i verden, Michael døjer formmodentlig stadig med fiberskaden, Birgers come back er efter uge 42 og Kurt har et ømt ribben.
Vi skulle have Jan, Mogens, Martin, Frits, Søren og Finn- dvs. 6 sikre og så mangler vi nyt fra Palle.

Vi ses på torsdag

finn

3/10-03: Kære spillere,
også denne gang måtte formanden forlade banen med et knebent nederlag til det heroisk kæmpende 3-mandshold.
Hvis de mange skud på stolper og overligger var gået ind havde resulatet naturligvis set ud på en anden måde – men bane, bold, vind, vejr og´FIFA var imod os og så gik det som det gik.
Men der er jo en ny kamp på torsdag – og jeg har lært på mit projektlederkursus at sætte milepæle og succeskriterier, så det må være en sejr på torsdag.

Vi ses kl. 22

Finn
Kære Frits,
her er en skrivevejledning til Solidaritet- leksikaet på nettet hvis du vil skrive et bidrag om bedriftsundhed og evt. andre relaterede emner.

finn

2/10-03: Kære fodboldvenner,

Det er med forbehold, at jeg kan deltage i fodbold i aften pga. en fibersprængning i benet. Jeg forsøger at løbe en tur efter arbejde, og ser hvordan det går.

Mange hilsener

Mikael

26/9-03: Kære med- og modspillere,
et tegn på alder og modenhed er at kunne håndtere et nederlag – og det kunne ‘mit’ hold godt, uden at ty til undskyldninger – efter vores flyvende start må vi erkende, at vinderholdet omlagde sin forsvarsopstilling på en måde, som vi aldrig fandt ud af at overliste.
Så 3/4 del af kampen var det opad bakke for os.
Men vi prøver fuld af optimisme igen på torsdag – kl. 22 og håber at den gule bold er hentet ned fra taget.

hilsen

finn

19/9-03: Kære spillere,
så lykkedes det at stille med to lige store hold og Sørens forslag om at spille med udskiftning havde succes på den måde at der blev plads til de for nogen af os lidt store bevægelser.  Alt i alt en aften med godt spil og havde Søren ikke taget næsten alt hvad mit hold sendte af skud på mål havde vi jo vundet en stor sejr – men sådan gik det ikke, og så var det fortjent at det andet hold vandt.

Vi prøver igen på torsdag og forbered jer på at have penge med til akonto betaling.

hilsen

Finn

14/9-03: Kære spillere,
Tordag aften viste hvorledes et undertalligt mandskab (4) kan vinde (med
1 mål) gennem en disciplineret og fighterbetonet indsats og med effektiv udnyttelse af konraspil og usikkert forsvar hos modstanderen. Vi fortsætter på torsdag og vi er talrige nok trods mulige afbud fra 2.

på torsdag kl. 22
finn

8/9-03: Kære spillere,
kampreferatet fra sidst kan gøres kort: alle vandt!! og det helt fortjent. Da det ene hold var kommet lidt for langt foran byttede vi rundt på brikkerne og så vandt det andet hold.
Spørgsmålet er naturligvis om man kan tale om hold når personerne skiftes ud, men i den professionelle verden går og kommer spilleren jo mellem klubberne næsten fra kamp til kamp, så det må vi vel også kunne finde ud af.
På torsdag kl. 22 omklædt – og forhåbentlig ser vi både Jan og Birger.,

finn

1/9-03: Kære spillere,
Der er håber jeg en vis forståelse for at ugens rapport kommer lidt sent
– men sidste gang gav endnu et bevis på at vi starter sæsonen flot 4 mod
5 og med 5-mandsholdet som vindere og 4 mandsholdet som gæve fightere.
Vi skal til det igen på torsdag og i mellemtiden har formanden fået sin akademiske titel – et projekt under livslang læring.
Jeg vil meget gerne sig tak de af klubbens medlemmer som trodsede vejr og vind og mødte op på Solbjerg Plads og deltog i underholdning og reception. Og tak også til alle jer andre som deltog i denne helt uventede men dejlig gave (mod skader sagde Kurt, men vel også lidt til
forebyggelse?)
jeg er dog frisk igen og vi ses på torsdag.

finn

22/8-03: Kære spillere,
endnu en intensiv og energisk gang bold – godt spil med enkelte afbrændere som naturligvis skyldes manglende kamptræning!! Og et retfærdigt udfald med en sejr og et nederlag i omkampen.
Hvis kassemesteren ikke veto’er har jeg foreslået at vi får en ny bold til 250,- en gul og lækker blød sag for at løfte spillet.

Vi ses på torsdag.

Finn

PS:
mit phd. forsvar finder sted d. 29.8 kl. 14-16 på Handelshøjskolen, Solbjerg Plads i auditorium 210 House of Prince! Og i er naturligvis meget velkomne ikke mindst til receptionen efter.
Husk at man kan tage metroen Solbjerg Plads- hvis den kører.

21/8-03: Kære alle I glade boldspillere.
Kampen mod Finland fik mig til at sluge en fodbold, der har sat sig fast mellem kæben og adamsæblet.
Da Jeg er usikker på om I vil kunne kende forskel på bolden og mit hovede, så foretrækker jeg, at I fortsætter alene med jeres altid besnærende fod-bold.
Måske varer det et par uger inden jeg er klar igen.
Hilsner fra
Jan

15/8-03: Kære klarmeldte og fra meldte spillere,
Så startede vi 7 mand på den 37. sæson i klubben – og selvom spillet bar præg af det var starten på sæsonen var intensiteten og nerven i kampen høj – og resultatet var vel retfærdigt hvis dette begreb kan bruges om fodbold – at det ene hold 4/3 mandshold sejrede med en pind.
Og vi håber at Kurts ankelskade ikke er så alvorlig at han skal holde pause.

ellers ses vi og nok nogle flere på torsdag kl. 22.

hilsen

Finn

8/8-03: Blot for at hjælpe på hukommelsen her i varmen – vi spiller i en sikkert meget varm hal på torsdag kl. 22 (husk at medbrige drikkevand!!)

PS: for de interesserede så er mit phd forsvar nu fastsat, se nedenfor:

PhD forsvar – Finn Hansson

30/7-03: Kære medspillere,
selvom det er svært at tro når man ser ud af vinduet er sommeren ved at ebbe ud – formelt i hvert fald – ferierne ved at være forbi (allerede i sdiste uge!) og hverdagen så småt begyndt.
Det betyder også at der kun er 2 uger (14 dage, fjorten dage!!) til at få pudse formen af eller bare begyndt at bygge den op. Så frem med cyklen så konditallet ikke er helt i bund.
Og over sommeren er der skabt en ny norm for sportsfolks skadefravær. Et brækket kraveben er nu ikke længere en gyldig grund til at melde fra!!
Det er tværtimod en glimrende mediesag for sponsorer.

Vi ses omklædte og med sommermaver d. 14. august kl. 22 samme sted som altid.

 

hilsen

Finn

4/6-03: Birger har meddelt, at vi har banen fra d. 14. august kl. 22 – og til den tid vil der også foreligge et udførligt regnskab for hvad de enkelte skylder!!
Desuden er Birger til den tid også kommet over sin skade og tørner ud i god form som alle os andre.

Flere, bla. Martin har rykket for lidt klub historie – her er et første bidrag i form af de mails som foramndsskabet har sednt ud de seneste par år (og som diverse maskinnedbrug ikke har fået ødelagt).
Vi kan jo så når benene er slidt helt ned til knæene lave en arbejdsgruppe om historien.
PS disse sammenkoblede mails fylder 12 sider!!

hilsen og på gensyn til august

Finn

 

21/5-2003:
Kære spilelre,
Frits ender med beklagelse afbud da han er i Nyborg torsdag aften (det lyder som en seriøs konkurrent til vores samvær!!) – hvis jeg ikke skal aflyse i løbet af torsdag formiddag mangler vi en SIKKer spiller ud fra den sidst udsendte liste.
Søren var måske, Palle og Michael vides ikke – så jeg beder om en tilbagemelding fra en (helst positiv) af jer tre hvis vi skal have sidste omgang med.

finn
Kære spillere,
det er formandsskabets sure pligt også at give de dårlige nyheder – og dagens er at vi pga. afbud ikke kan stille med min. 6 sikre i morgen torsdag – derfor aflyser vi denne sidste gang før sommeren (og banen er afbestilt). Formandsskabet kan dog midt i savnet af en sidste omgang glæde sig over at vi var på det vindende hold i sidste runde i sæsonen 02/03.

Sæson 03/04 starten medio august og det kommer der besked ud om – men husk nu at i vor alder skal grundformen bygges langsomt og sikkert op, så husk at løbe hver torsdag aften efterfulgt af 1 – 2 øl.
Vi takker herfra for en god og velspillet sæson med et flot nærmest overvældende stort fremmøde, og vi ser frem til en ny og lovende sæson.
Og formandsskabet kan love, at den slags gimmicks som Brøndby stillede op til med statsministerens besøg under træning ALDRIG vil finde sted i denne klub – der er klare grænser for hvem vi vil spille sammen med.

hav en god sommer

finn