Referater 2014/15

27.7.15

Kære spillere,

Nu er der godt 2 uger til vi begynder på den nye sæson – og den er som Frits så venligt gjorde mig opmærksom på sæson 49 (da vi startede i 1966). Derfor var forberedelserne til en klubtur noget premature. Samtidig fik jeg en fødselsdagsgave af mine børn, pladser til en fodboldkamp i Valby idrætspark til en venskabskamp mellem Frem og St. Pauli, 2 gamle arbejderklubber, så det var en slags klassekamp!! Kampen viste mig og Mogens som var inviteret med at St. Pauli er en klub med meget engagerede og råbende og syngende fans, som kunne være et alternativ til en Manchestertur, Hamborg er på mange måder en spændende by! Det skal vi drøfte igennem efteråret.

Torsdag d. 13. august kl. 22 starter vi og vi ikke skal spille nyindkøbte spillere ind på holdet så holdsætningen vil ikke byde på overraskelser, men dog et come back til Palle kan forventes.

Men for at sikre at vi kan stille hold efter sommerferien bedes alle melde ind om de møder op 13.8!!!

På gensyn 13.8 til første kamp i sæson 49.

hilsen Finn Hansson

 

30.6.15

Kære alle,

Ligesom Bernhard går jeg også igang med opsparingen til næste års jubilæum.

Hilsen
Mogens

UPS ja, men stadig – jeg er med næste år og begynder at spare op nu så 🙂

Kh Bernhard

Kære venner,

Det er min fejl, vi kan jo ikke fejre 50 års jubilæum før 16, da vi startede i 66, så jeg har været et år for tidligt ude. Kampdage for 2016 kender vi ikke, men prisniveauet er nok det samme – mere eller mindre.

Så nu har alle tid til at finde ud af, om det er en økonomisk acceptabel ramme.

beklager igen men ellers god sommer, som jo ser ud til at være på vej

Finn Hansson

20.6.15

Kære spillere,

Med syv mand kunne vi alligevel slutte den 49. sæson med en god kamp. Et 4 mandshold med formand og kasserer samt tidligere kasserer stod overfor et hold spillere på 3 mand. Det gav faktisk en ret lige kamp med rimeligt spil og mange løbedueller, men overvægt i forsvaret gjorde, at formandsholdet kunne slutte sæsonen med en kneben sejr på 15-13.

Vi har tidligere meldt ud at sæson 50 starter 13. august, men hvis der er spillere nok begynder vi allerede 8. august. Der vil komme en mail ud i begyndelsen af august med krav om positiv tilmelding.

Der vil også en af de nærmeste dage komme nærmere oplysninger en mulig tur til Manchester for at se ManU mod Liverpool 12.9. Alt. er de to Manchesterklubbers opgør 24.10, fredag til søndag – alt sammen for at fejre klubbens sæson nr. 50!

indtil videre god weekend

Finn Hansson

Jeg er også på nu på torsdag.

Hilsner

Jan Ka

Jeg har lidt problemer med foden, så ikke på listen over sikre, men det ser ud til der er bold.

Håber I havde en god fredag.

john

Jeg stiller også op på torsdag.

Hilsen
Mogens

jeg e også klar. vh lars

Kære alle,

Jeg har afsat næste torsdag til fodbold.

Mange hilsner fra
Jan K.
Kære spillere,

Det var en glimrende sæsonafslutning vi havde med to tremandshold (hver på sin side af bordet) på Svane Pub – og jeg håber at alle er kommet godt hjem og er nogenlunde restitueret nu.

Blandt de mange ting vi drøftede mellem mad, øl og snaps var dels 50 års sæson fejring – der sættes undersøgelser igang snarest om muligheder for at tur til Manchester og Old Trafford. Og dels at

det er sidste gang i denne sæson på torsdag. Efter min lidt trætte hukommelse var vi 5 af de 6 der kan spille torsdag. Dvs. at vi manger min. en spiller fra dem der ikke var med i går aftes.

Derfor; hvem af jer; Martin, Jan og Jan, John kan spille på torsdag??

god weekend Finn Hansson

 

14.6.15

Kære spillere,

Det blev ikke til noget i torsdags, så der er en enkelt mulighed igen inden sæsonen er slut, 25.6. Men inden da ses vi på Svane Pub kl. 18 på fredag, hvor følgende har givet tilsagn: Bent, Lars, Frits, Mogens, Bernhard, Finn. Men i andre er også velkomne, giv bare besked lidt inden (så der også er mad til jer).

Og husk valg på torsdag og derfor ingen fodbold.

hilsen Finn Hansson

8.6.15

Trøst jer Svane pub ringede der er lukket i aften

Ses næste fredag

Hilsen Finn Hansson

Ja meget ærgerligt.  Vi må jo se hvordan vi får motioneret

vi ses næste uge

hilsen Frits

Det var ærgerligt. Men jeg kan også komme den 25.6.

God fornøjelse på kroen og
hilsner fra
Jan

Beklager men kan ikke nå frem til i aften. Når en del af os ses 19.6 på Svane pub kan vi tage stilling til om vi kan spille 25.6, jeg kan!
Finn Hansson

Kære spillere,

Da der ud over mig kun har meldt sig 4 spillere til aftenens kamp, må jeg desværre aflyse.

Hilsen Mogens

Jeg må lige gentage, at jeg er med i morgen omend på nedsat tempo Bernhard

Kære spillere.

Jeg er desværre nødt til at melde afbud til i morgen. Jeg forvred åbenbart det ene knæ undervejs i kampen sidste torsdag og det har været voldsomt hævet siden. Jeg har trukket afgørelsen lidt i håb om at det vil bedre sig, men det er stadig så hævet og ømt så snart jeg bevæger det, at det ikke går at spille.

Hvis der spilles d.25. satser jeg på at være klar der.

Mange hilsner

Jan Ka

Jeg er med.

Hilsner fra
Jan

Jeg kommer også hvis vi er 6 eller flere

Mvh Frits

Jeg kommer, hvis vi bliver 6.

Mogens

Jeg må til gengæld sende afbud. Jeg kommer hjem torsdag eftermiddag, men har været på rejse 20 dage i de sidste 4 uger og skal afsted i næste uge igen, så jeg er helt banalt træt og trænger til at se familien.

Jeg kan d. 25. Hvis der er appetit for den dag.

Ellers en rigtig god sommer til alle. Håber de skadede vender friske tilbage.

Mvh John

Kære spillere,

Lars har meldt til, der mangler så 5 mand, Mogens tager over mens jeg er i Helsinki. God kamp.

18.6 er aflyst pga. valg men vi ses 19.6 på Svane Pub.

Finn

Kære Alle jeg er usikker på torsdag grundet valgkamp. vh lars

Jeg  skal hermed melde positivt tilmelding til fordbold på torsdag d. 11.6. men må melde afbud til fodbold torsdag d. 18.6. Derimod er jeg tilbage til den 19. til afslutning 🙂

vh. Bernhard

4.6.15

Kære spillere,

Igen var vi 7 mand på banen (7 mænd sejrer er godt nok en gammel western men de skulle ikke deles i to hold!).

Så et 3 mands formandshold mod et stærkt besat 4 mands spillerhold startede kampen og hele første halvleg var ret jævnbyrdig, endda med formandsholdet i front flere gange. Ved stillingen 8-8 var kræfterne hos formandsholdet, som jo skulle løbe for 4 ved at være brugt op og mangel på skudpræcision gav spillerholdet en række mulighede for kontramål, som det hårdt kæmpende formandshold ikke kunne hindre. Igen var 4 mandsholdet for stærkt og sluttede med en sejr på 15 – 8, til stor glæde for Martin, der først er tilbage på banen til august.

Næste gang er muligvis sidste gang i foråret, 18.6 er som bekendt valgdag med lukket hal og 25.6 kræver positiv tilmelding hvis vi skal spille.

Til næste gang 11.6 er der flere sikre afbud:

Martin ( borgermøder),

Finn (Helsinki),

Lars (Bornholm).

Tilbage har vi Mogens, Bent, Bernhard, Jan ki, Frits og måske John og Jan Ka – men der kræves positiv tilmelding!

Mogens som vi antager er i sommerhus og ikke hos FBI står for at håndtere næste kampdag – og husk hvis der spilles skal der også ringes til Svane Pub.

 

Men ellers ses de af os der har tilmeldt sig afslutningsarrangementet på Svane Pub 19.6 kl. 18 i hvert fald der! (Bent, Frits, Finn, Mogens, Bernhard og Lars).

 

God grundlovsdag Finn

Her i solen op til en helligdag skal der lige laves status.

Mogens har sendt afbud, John og Bent ligeledes men det skal jo ikke afholde os andre fra at få en god kamp. Ses i aften kl. 22 i hallen og nogle måske også på Svane Pub senere.

Finn

26.5.15

I torsdags kunne vi stille med 7 mand og de gav et 4 mands næstformandshold mod et tremands formandshold. I første halvdel af kampen fulgtes holdene ad, også selvom formandsholdet gav nogle lette mål væk ved fejlpasninger ol. Stillingen  7-7. Så blev det mere og mere vanskeligt for formandsholdet at komme igennem 4 mandsforsvaret og med trætheden kom svigtende koncentration i skudøjeblikket. Næstformandsholdet udnyttede hensynsløst formandsholdets nedtur til at sikre sig en sikker sejr, vistnok på 13 – 8, men det kan næstformanden evt. korrigere.

På torsdag ses vi igen til revanche.  Og husk at FREDAG 19. juni blev valgt til afslutningsarrangementet kl. 18 på Svane Pub – datoen var den af de 3 som kunne samle flest spillere. 19.6 skal vi også tage fat i planlægning af 50 års fejringen.

Ses på torsdag Finn Hansson

13.5.15

Kære spillere,

Referat af dagens kamp kommer efter pinse – men husk at vi har afslutning 19.6 kl. 18 på svane pub.

Finn=

Kære alle

Selv til denne traditionsrige sæsonafslutning må jeg desværre melde afbud. Til gengæld satser min terapeut på at gøre mig kampklar til august.

God sommer,

Palle
Jeg kan heller ikke d.26.6. – altså afbud fra mig uanset om det ender med at blive d.12., 19. eller 26.

Og jeg kan desværre også allerede nu se, at jeg ikke kommer til fodbold hverken nu på torsdag d.21. eller den efterfølgende torsdag, d.28., da jeg tager til Polen på torsdag og først kommer hjem næste fredag.

Mange hilsner

Jan Ka

Hej alle. Jeg regner også med 26/6 er ok.john
Kære alle,

Desværre må jeg melde afbud til den 19.6. Den dag er jeg frivillig i Røde Kors. Men jeg kan godt den 26.6.

Hilsner fra
Jan

Kære spillere,

Status lige nu er, at 6 mand (Bent, Lars, Frits, Mogens, Bernhard, Finn) kan 19.6, som ligner det bedste valg – 26.6 er stadig åben, da ikke alle har reageret på den dato.

ses torsdag aften

Finn

Jeg kan alle 3 dage, men den 19. Og 26. Passer mig bedst.
Bernhard

Hej,

Jeg kan alle 3 dage.

Hilsen
Mogens

Hej

Jeg kunne godt 12. og 19. Men kan desværre ikke den 26. juni.

Mvh Frits

OK lad os tage 26.6 med – det er nok ikke muligt at flytte væk fra fredage og 5.6 er grundlovsdag.

Finn

Jeg kan hverken den 12. eller den 19.

MVH Martin

Kære Finn.

Jeg kan desværre hverken d.12. eller 19.6.

Hilsner Jan Ka

Kære Finn

Jeg skal (gud bedre det) også til Bornholm i år og er i Wien ugen efter, så desværre ikke muligt.

Samtidigt gentager jeg lige afbuddet der nu gælder helt frem til 25/6.

Mvh john

Kære Finn ja det anede mig, at det var Jer, der holder liv  i Svanepub! Jeg kan kun 19.6. Der er folkemøde 12.6. vh lars

Kære spillere,

Denne mail kommer blot for at sikre, at alle med en lidt rusten hukommelse ved, at hallen er lukket i morgen, Kristi Himmelfart. Fritiden kan så bruges til at holde grundformen på niveau og forbedre boldkontrollen.

Vi ses om godt en uge.

Og så nyt til os der efterevaluerer aftenens kamp. Svane Pub lukker torsdag tidligt hvis de ikke har buffet – så vi opfodres til at ringe i forvejen. Men på plussiden, der er ingen problemer med at holde sæsonafslutning som vi plejer.

Derfor skal vi snart fastsætte en dato.

Mit forslag er fredag d. 12. juni, alt. 19. juni til sæsonafslutning kl. 18 på Svane Pub.

hilsen Finn Hansson

8.5.15

Kære spillere,

Så kan det ikke udskydes længere! Referatet af gårsdagen kamp kan sammenfattes i en enkelt sætning: formandsholdet fik en røvfuld!!

Et 4 mands formandshold mod et 5 mands næstformandsholdet burde nok have givet en mere lige kamp, men da formandsholdet lagde ud med at upræcise afleveringer til modstander, tab af bolde, som samtidig blev effektivt udnyttet af næstformandsholdet i kontraløb blev det hurtigt op ad bakken for formandsholdet. Da Jan Ka for næstformandsholdet stod som et plankeværk og resten arbejdede hårdt i forsvaret tog det utrolig lang tid før formandsholdet overhovedet kom på måltavlen (vistnok ved 6-1). Resten af kampen blev lidt mere lige, formandsholdet fik bolden i mål med stort besvær men måtte se næstformandsholdet score mere på kontraspil.

Vi kan give dommeren, banen, vejret skylden men vist især den manglende koncentration i kampens start skylden for et nederlag på 16 – 8.

Husk hallen er lukket på torsdag (helligdag) så vi ses (minus John) og 14 dage.

God weekend Finn Hansson

 

7.5.15

Ingen mails om pludselige udlandsrejser, vinsmagninger, koncerter, børnepasninger osv. modtaget her inden kl. 11. Det tyder på et stort fremmøde i aften, så kom i god tid for at undgå at starte på bænken!!

hilsen Finn Hansson

Kære spillere,

Det varmer naturligvis en gammel marxists hjerte når så mange af klubbens spillere sender afbud lige før 1. maj, da det kun kan være fordi de forbereder den store kampdag (som dengang vi fra Sociologisk Institut løb i Ho Chi Min løb med en faneborg til Fælledparken). Men bortset fra Claus der var faldet (af) cyklen var vi 6 fremmødte, der fik en rigtig god gang bold og motion.

Et formandshold og et spillerhold lagde ud med skiftende føringer men meget jævnbyrdigt. Det holdt til 8-8, så rykkede formandsholdet og udnyttede sit hurtigere positionsspil til at skabe åbne målchancer som i et rimeligt omfang blev udnyttet. Det var en kamp med plads til godt spil fra begge hold og ind imellem seværdige mål. Slutresultatet blev med en Bernhardscoring i sidste sekund 26 – 18.

Den sædvanlige evaluering på Svanepub udeblev desværre da de havde lukket, men dette er formandens opsamling.

Vi ses på torsdag

God lang weekend og 1. maj/bededag

Finn Hansson

30.4.15

Hej Finn

Ærgerligt med den manglende øl i aftesL

Det er nemmest for regnskabsføreren hvis udlæg udbetales frem for at det regnes med som kontingent, så kan du ikke sende dit kontonr, så vil jeg overføre for bolden – og hvis der skulle være andre udlæg (sprit til Birger f.x.)

God 1. maj!

Frits

Kære spillere,

Det er ligesom i FCK, pludselige skader ør at en 7. plads pludselig bliver til en populær 6. plads for Lars.

Vi er stadig lige nok.

ses kl. 22 Finn

Hej

Jeg må desværre melde fra til i aften.

Forvreden ankel ved mindre cycle styrt på vej hjem forarbejde just nu:-(

Claus

Ja så må jeg tage til takke med den upopulære 7.-plads. vh lars

Jeg vil gerne prøve at være populær, bare en gang, så jeg kommer.

Martin

Status til torsdagen kampe er her tirsdag eftermiddag.

På banen er: Bernhard, Claus, Jan Ki, Frits og Finn.

Vi mangler 6 manden, hvem vil være det populære valg??

Finn

Hejsa.
Jeg vil ikke undvære moti(vati)onen stiller også op torsdag – om det så er for at tabe 32-1 🙂
Bernhard

Jeg spiller gerne på torsdag sammen med 5 andre

Kh
Jan
Min karriere som socialist er slut for noget siden.

Kommer gerne torsdag :-

Claus

Kære spillere,

Det ser ud som om mange af spillerne skal forberede 1. maj arrangementer og derfor sender afbud.

For at få styr på hvem der er på bænken på torsdag beder jeg om hurtig tilbagemelding fra alle DER KAN SPILLE 30.4.

Jeg spiller selv og hvem skal jeg spille med????

hilsen Finn Hansson
Kære alle,

Referat af kampen torsdag 23.04.

Ved kampstart (og heldigvis også ved kampens slutning) var vi 7 spillere, som blev delt op i et 4-mands og et 3-mands hold. Da 3-mandsholdet på papiret så ud til at være en del stærkere end 4-mandsholdet blev de sædvanlige regler fraveget, således at 4-mandsholdet (næstformandsholdet) måtte både angribe og forsvare med alle 4 mand.

Det viste sig at give en meget lige kamp med skiftevis føring til det ene og det andet hold. 3-mandsholdet måtte for at kompensere for de “ulige” betingelser løbe en hel del mere end næstformandsholdet, og til sidst gjorde det udslaget, således at kampen sluttede med 17-13 til næstformandsholdet. En anden medvirkende årdag var en energisk kæmpende Bernhard, der blev suveræn topscorer.

4 af de 7 spillere (heriblandt mig selv) meldte afbud til næste gang. Der er stadig en mulighed for at nå op på 6 spillere, men det er så snævert, at det må kræve positiv tilmelding.

Mange hilsner

Mogens

23.4.15

Kære spillere,

I aften er Frits optaget af vinsmagning/drikning og Finn af koncert, Lars usikker pga sygt barnebarn, men ellers skulle både John, Mogens og Jan Ka have fundet vej tilbage til DK og Svanemøllen, så der burde ikke være problemer med at sætte hold.

Finn Hansson

Kære spillere,

Med 7 mand mødt op blev der sat et stærkt 3 mandshold (minus næstformandsholdet MN) og et 4 mands formandshold. I kampens første trediedel spillede holdene jævnbyrdigt op til stillingen 6 -6. Så skete der flere ting, formandsholdet laved forsvarsfejl i tysk Weltklasse (=Bayern München), 3 mandsholdet (MN) var meget skarpe i kontraspillet og langskud og spillet vendte, så 3 mandsholdet fik sig et pænt forspring. Godt nok var det formandsholdet der præsterede de flotteste opspil til mål, men der var ikke nok af dem, så kampen endte med en overbevisende sejr på 18 – 12 til 3 mandsholdet.

Til næste kamp er der afbud fra Frits (vinsmagning!!!!), Finn (koncert) og Claus der er blevet langtidsskadet. Men vi håber at Jan Ka kan finde hjem fra Århus, Mogens tilsvarende fra NY og John fra klimaredningen. Der skulle ikke være problemer med at stille hold på torsdag. Hav en god weekend. Og så er der mulighed for at møde op i centrum uden at det er en royal begivenhed!!!

hilsen Finn Hansson

16.4.15

Jeg er desværre nødt til at sende afbud til i aften – er på vej til Århus.

Hilsner

Jan

—–Oprindelig meddelelse—–

Fra: Finn Hansson [mailto:finn.hansson@gmail.com]

Sendt: 24. marts 2015 09:57

Til: Mogens Andersen; jan Kirstein; Frits Nielsen; Lars Iversen; Jan Kampmann; John M. Christensen; Birger Steen Nielsen; Bent Søndergård; Martin Munk Hansen; Palle Banke; Bernhard Larsen; Gert Birnbacker; Claus Lemb; Finn Hansson

Emne: Spilledag 26.3

Kære spillere,

Efter at have scannet den lange udveksling af mails med tilbud og afbud samt kommentarer kan jeg på plussiden tælle:

Lars, Mogens, Claus, Bernhard, Jan Ki, Jan Ka, Bent og Finn.

Det er heldigvis langt over det nødvendige antal så der spilles torsdag. Og efter 2 kampdages pause har jeg brug for kamptræning!!

hilsen Finn

10.4.15

Kære spillere,

Efter påskepausen var vi 9 fremmødte spillere, ivrige efter at komme på banen. den første holdsætning efter standardopstillingen (formand vs næstformand) viste sig at være for overvældende til fordel for næstformandsholdet. Ved stillingen 8-1 til næstformandsholdet blev holdsammensætningen evalueret og en ny opstilling med et samlet formandshold med spillerrepræsentant mod et hold af spillere fortsatte kampen. Det betød en mere lige kamp, og spillerholdet viste sig i stand til at organisere sig også uden formand og åd sig langsomt ind på forspringet. Blandt de mere iøjenfaldende mål i kampen var et hovedstødsmål af Frits!

Da dommerens overtid var udløbet stod holdene lige med en 17-17 målscore. En god kamp med efter en påskepause meget løbearbejde.

Næste gang er der afbud fra John og Mogens, men det skulle ikke påvirke muligheden for at stille hold. Så vi ses på torsdag kl. 22

hilsen

Finn Hansson

27.3.15

Kære spillere,

trods afbud pga udlandsophold og forkølelser kunne vi stille med 2 x 4 mand til torsdagens kamp. Formandsholdet lagde stærkt ud og skabte sig nogle pæne føringer men fik aldrig lukket kampen, bl.a. pga. næstformandsholdets gode forsvarsspil. Det holdt til de sidste minutter, hvor næstformandsholdet satte en voldsom offensiv ind og fik lavet 4 mål på kontraspil. Dermed ændredes stillingen fra at være i favør til formandsholdet til en sejr til næstformandsholdet på 17 – 14. Da næstformanden jo også er FIFA repræsentant tror vi ikke at der har været tale om doping bag den helt uventede offensiv i kampens slutning, men bare økonomisering med kræfterne.

Vi ses igen på banen om 14 dage – husk at skærtorsdag er hallen LUKKET.

god weekend og hold formen vedlige gennem påskens fristelser

hilsen Finn Hansson

15.3.15

Hej boldvenner

Jans sidste ”regnskab” så således ud:

Birger:            1000- kr. + 500,- kr. (jfr. Finns brev af 19/1-15). I alt: 1500,- kr.
Mogens:         400,- kr. + 1600,- kr. I alt: 2000,- kr. står med 500 kr ekstra, betaler først kvartalsbidrag til sommer
Jan Ka.:         1500,- kr.
Finn:              1100,- kr., +400 kr (-evt udlæg)
Frits:                600,- kr. + 700,- kr. I alt: 1300,- kr. +200 kr
Gert:                250,- kr. (betaler kvartalsbidrag når han starter)
Bent:                500,- kr. + 1000 kr
Palle:                500,- kr. (betaler kvartalsbidrag når han kommer igen)
Lars:                 500,- kr. +500 kr
Jan Ki:             2700,- kr. står med 1200 kr ekstra betaler først kvartalsbidrag til efteråret
Bernhard:      1000,- kr. + 500,- kr. (jfr. Finns brev af 19/1-15) + 500,- kr. I alt: 2000,- kr. står med 500 kr ekstra, betaler først kvartalsbidrag til sommer
Martin:           1500,- kr.
John:               500,- kr. + 1000 kr
Claus:              +500 kr (og derefter kvartalsbidrag)

Jeg ville egentlig gerne have startet med indbetaling på den nye konto efter at vi alle var ”nulstillet”.

Det ser ikke ud til at være muligt. I stedet ”nulstiller” vi ved at alle aktive skal ligge på 1500 kr. Det angiver jeg med rødt i skemaet ovenfor – efter gennemgang sammen med formanden! Håber I er enige!

Jeg vil altså bede jer, der er mærket med rødt om at indbetale det angivne beløb senest 1. april.

Kontonummeret er:

Reg. 4190 kt.nr. 4190656799

Jeg vil fremover indføre et kvartalsbidrag på 400 kr, så hvis I fremover angiver betalinger med en kv2-angivelse osv, så vil der være stor gennemskuelighed på kontoen – håber jeg.

Ca 1. maj vil der være brug for et kv2 bidrag, og så skulle det kunne køre med minimum administration fremover.

Fortsat god weekend

Frits

12.3.15

Kære alle,

Med hiv og sving lykkedes det os at få samlet 6 spillere. Der er et eller andet, der tyder på, at det er sæson for forkølelser, influenzaer ol. Claus havde lige rejst sig fra sygesengen, Martin dukkede op på trods af lettere feber og Bent måtte melde afbud pga stærk forkølelse, men seks blev vi da, dvs to tremandshold.

Det blev en målrig affære, hvor næstformandsholdet var foran det meste af tiden. Næstformandsholdets taktik lykkedes til næsten perfektion. Koncentration om forsvaret, forsøg på at fremprovokere fejl i formandsholdets angrebsspil og derefter lynhurtige enmandsraids af Fritz. Det er en metode, der er set før, men det bliver den jo ikke mindre effektiv af. Slutresultatet blev 30-20, som jo er to pæne og runde tal.

Hilsen og på gensyn torsdag

Mogens

Har talt med Bernhard – han kommer osse …

Claus

Hej,

Jeg kommer

Mogens

Jeg er godt nok heller ikke helt frisk. Men når det er en forudsætning for at kunne spille møder jeg op.

Martin

Jamen så kommer jeg alligevel – skal vi lige bekræfte: Jan Bernhard, Martin og Mogens?

Mvh

Frits

Kære alle,

Meeen er i skidt form efter en STYG omgang MANDE- influenza ….

(Well, jeg var sgu osse i skod- form inden ….:-)      ) Hvis de 5, som ikke har meldt afbud, stadig stiller op til fodbold, har vi nu nået det magiske tal 6. Claus

Derfor ser det ud til, at aflysning undgås.

Hilsen

Mogens

Hej Hej…

Hvis jeg kvalificerer som 6. Mand og aflysning derved undgås …

Så stiller jeg gerne op …. Claus

Kære alle,

Med de seneste afbud er vi så vidt jeg kan se under grænsen på 6: nemlig Fritz, Jan Kirstein, Bernhard, Martin og mig. Hvis jeg har overset en sjettemand beklager jeg. Det kunne se ud til en aflysning, men vi har stadig nogle langtidsskadede, som måske melder sig klar, så jeg venter med endelig aflysning til klokken 17:30.

Hilsen

Mogens

Kære alle

Jeg har pådraget mig en kraftig forkølelse, som jeg ikke vurderer egner sig til at blive løbet væk. Derfor et afbud til aftenens kamp.

Bent

Kære alle.

Jeg melder afbud til fodbold i denne uge. Desværre – men god kamp

Hilsner

Jan Ka

5.3.15

Kære John,

Heroppe er vi store fans af Hausgårds lune satire.
Så der skal lyde et rigtig god fornøjelse fra
Jan

Kære Finn

Et ualmindeligt balanceret referat. Jeg troede bare vi fik bank.

Nå jeg har glemt at den udvidede familie har billetter til Hausgård på torsdag (ikke mig der har valgt dagen!!),så afbud, desværre.

Mvh

John

Kære spillere,

Ved en ren forglemmelse kom der ikke referat fra forrige kamp (26.2) – det følger sidst i denne mail.

Kampen igår var en 2 x 4 mands hold i sædvanlig opsætning. Næstformandsholdet var klart dominerende i boldbesiddelse, men havde svært ved at få gennemspillede chancer og mål mod et hårdt arbejdende forsvar hos formandsholdet, som stillede op i en lidt defensiv opstilling og satsede på hurtige kontraangreb. Det blev en succes og ved stillingen 17-12 godt 10 min. før tid var et par af spillerne på næstformandsholdet kørt trætte (af den omfattende boldbesiddelse??) og vi sluttede den officielle kamp. Resten af tiden var træningskampe i et par varierende opstillinger.

Kampen for en uge siden var mellem et 4 mands næstformandshold og et 5 mands formandshold, hvor 5 mandsholdet det meste af kampen var effektive i udnyttelsen den ekstra spiller og havde efter 3/4 af spilletiden en solid føring på 13 – 7. Men en overraskende slutspurt fra næstformandsholdet reducerede forspringet til 14 – 12 da kampen blev blæst af – så formandsholdet udgik at formøble den sikre føring helt.

Næste gang er der afbud fra Lars og Finn (Sicilien).

Finn er også en usikker deltager de to næste gange pga. møder, som forhåbentlig slutter betids nok til at nå bold.

men sov roligt, den rutinerede næstformand Mogens tager over.

Hav en god weekend

Finn Hansson

20.02.15

Hej venner,

Kom til at tænke på om vi ikke skal have en formulering om kontingent ved fravær, noget i stil med op til 2 mdr. fravær ingen nedsættelse, derefter sættes kontingent på stand by.

Finn

Kære spillere,

Vi var 8 omklædte der stillede de sædvanlige hold og lidt inde i kampen var vi 9, da Jan Ka. nåede frem. Det betød en rokering af holdene, så næstformandsholdet blev 5 mands og formandsholdet 4. Formandsholdet var nok kampen igennem det bedst sammenspillende og det blev udnyttet ikke mindst af formanden der den aften havde snøret skoene rigtigt. Men det meste af kampen var målforskellen ikke så stor, det var først o den sidste del af kampen, hvor næstformandsholdet pressede for at reducere men mistede bolden, som Martin med kirurgisk præcision omsatte i langskudsmål (4 stk.). Slutresultatet blev en sejr til formandsholdet på 16 – 8.

Vi ses næste torsdag. Og så er den nye kasserer gået gang med at forberede en opgraderet model for betaling af kontingent.

hilse og god weekend

Finn Hansson

Jeg kommer i aften, men er til et fagligt arrangement og kan måske blive nogle minutter forsinket. Jeg dukker op så hurtigt som overhovedet muligt.

Hilsner

Jan Ka

Vi har to afbud pga. sygdom og John på ferie. Det skulle dog ikke betyde, at der ikke kan stilles hold i morgen.

Ses kl. 22

Finn

13.2.15

Kære Frits ,

Tillykke  med jobbet.
På torsdag tager jeg kassen med. Så kan vi måske ordne overdragelsen på Svanepub efter kampen ?
Fint med elektronisk overførsel.

Mange hilsner og på gensyn på torsdag fra

Jan
Kære Finn dejligt nøgternt referat . vh lars

Kære spillere,

trods vinterferieuge var der mødt 8 spillere op (dog ikke Claus trods beskeden: Jeg møder op torsdag …..med mindre der er dømt vinterferie hele vejen rundt), og vi fik sat de sædvanlige to hold, måske med et lille plus til formandsholdet fordi den tilbagevendte giftige fløjspiller Lars har sin evne til at score intakt trods det lange fravær. Men det blev dog en udmærket og ganske velspillet kamp, hvor formandsholdet nok var foran det meste af tiden men ikke med et solidt forspring før i den sidste del af kampen. Men flere akrobatiske mål af Frits ( som skulle have lavet dem tidligere så de kunne indgå i årets netop uddelt målpris) skabte et pænt forspring for formandsholdet – dog fik næstformandsholdet sluttet kampen med et meget smukt kontraangreb (og mål).

16 – 9 blev det endelige resultat.

De næste par torsdage er der afbud fra John, og Jan Ki er ikke tilbage endnu, men ellers er der ingen fraværende (endnu).

God weekend

Finn Hansson

12.2.15

Til gengæld vil jeg godt erkende at skulle give en omgang. Men jeg mener at også i denne situation bør formanden (moralsk, ikke pekuniært) erkende en vis medskyld på grund af misforståelige formuleringer

Martin

Det er vel mig der skylder, der var flere der nævnte at du vist var med på listen men jeg lavede ikke efterfølgende faktacheck – beklager.

Finn

Hej fodbold folk….

Nu har jeg – på trods af hvad min bank mener… -altid gået op i egen gæld…….

Mht. at skylde en omgang for mgl afbud til general forsamlingen må ”Én eller anden” J snarere skylde en kvajebajer Claus

Desværre, ja gæt engang ……… grundet flere aftaler end magten kan klare og valget mellem fodbold og kæreste, har overmagten besluttet: no football to morrow 🙁 Øøøuuw ja, men jeg er frygtelig tilbage igen næste torsdag 🙂
Bernhard

7.2.15

Hej boldvenner

Jeg takker for valget til kasserer